Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Socialisme = Papisme

4 plaatsers

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Bevrijdingstheologie

Bericht  dragonfist di jan 13, 2009 1:05 am

Bevrijdingstheologie
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231795956-260

Als je moeite hebt Che Guevarra te zien als een paepke, die de doelstellingen van Ignatius Loyola verbeelt door als affiche een papieren Rode vlag de planeet door gezwaaid te worden door massa kapitaal van commerciele warenhuizen en hypocriet geïnfiltreerde linkse boekhandels, dan kan je even op het pentagram letten op zijn militaire baret. De waarheid is nu eenmaal niet altijd prettig.

Ik was ook blij, dat er eindelijk een inheemse President werd in een Amerikaans land. Totdat ik ontdekte dat de dingen niet zo eenvoudig liggen als ras of afkomst.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231796258-910

Een Papist.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231796433-290

Tsja.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 Ratzin10
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231895103-50

Waarlijk, het verschil tussen links en rechts is propaganda. Een voormalig lid van de Hitlerjugend laat zich de ring kussen door een Socialist, wat natuurlijk logisch is, maar het wordt absurd als Marrijnissen of Harry Bommel whatever Paul Rosenmuller links worden genoemt. Hitler was dus in ieder geval niet rechts, laten we dat vooropstellen. Ik herhaal, Hitler was geen Duitser maar een Oostenrijker, die Nationaal Socialisme promootte, dus de waarheid inzake is meer dan geestig. Geestig misschien, omdat overwegen van de realiteit, de hypocratie van de Propaganda in Nederland ontmanteld wordt. Maar waarom zou men dergelijke achterlijkheid gedogen, als men werkelijk streeft naar beschaving? O, er zijn momenteel genoeg buitenlanders in Nederland, om enige laatste beschaving op korte termijn te beëindigen, al die buitenlanders geloven in "geld". Nou, laten we dan eens overwegen wat de waarde is van bedrukt papier. Hans van Mierlo is in ieder geval een buitenlander, want hij beschouwt the Tweede Vatikaans Concilie als de ultieme Theologie. Ook Jan Marrijnissen meent, dat het CDA geleidt moet worden door Katholieken. Dat zijn zo wat dingen die ik op ving uit de propaganda, waar ze ons dagelijks mee tegen de kop slaan, met hun door cannonieke wetten verdedigde gestolen waar van onze uitvinders en ingenieurs.

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Re: Socialisme = Papisme

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 9:11 pm

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231782719-840 Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231894144-290

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231782846-170

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231782905-190


Hier is de gebeurtenis in Rome te zien, die eerder door de New York Times beschreven werd. En wat mij opvalt, ik hoop u ook, is dat er een beeld van Goud en Zilver wordt bedekt met de Rode vlag van Ignatius. Een mooie foto serie, woorden schieten te kort om te beschrijven hoe landen onder de Jezuïeten hamer geplunderd worden door de Inquisitie. Net als in de 15de en 16de eeuw. SEMPER IDEM. De Rooms Katholieke papentempel is nooit veranderd, zal nooit veranderen en is de grootste bedreiging voor niet enkel ieder mens, maar ook de planeet en haar reserves. Infiltratie is gemakkelijk, met enkele miljoenen ter beschikking, terwijl wij Nederlanders worden berooft vanaf onze jeugd om ons afhankelijk te maken van de Kapitaalgoederen en Produktie middelen van de Rooms Katholieke Miljonairs als Paul Rosenmuller met hun Multinationals en infiltratie in elk politiek systeem. De "Kapitalisten", die dan lijstrekker zijn van "Linkse" partijen. En dat is nu precies wat ik heb tegen Democratie, een Romeins syteem dat enkel verwijst naar Pontifex Maximus Propaganda.

De intellectuele Jezuïeten Orde heeft veel invloed op onze jeugd door lieden als Jan Marrijnissen op te laten leiden door de Norbetijnen, Hans van Mierlo door de Jezuïten van Nijmegen voor de Heilige Canisius, wat goed te merken is aan de Propaganda op de middelbare school. Toen ik enkele jaren terug eens ging zoeken op internet waar de Jezuïeten in Europa mee bezig zijn, ontdekte ik, dat al hun websites met vluchtelingenwerk bezig waren. Nou, ze helpen in ieder geval geen vluchtelingen van de Heilige Inquisitie! Wees gewaarschuwt, de meeste mensen die hier kwamen wonen sedert de jaren 1970, kwamen hier met goedkeuring van het Vatikaan. Het zijn de "Linkse" partijen, die deze gewapende zelfmoord propaganda steunen. De infiltratie is zo ernstig, dat veel demonstraties in Nederland de Rooms Katholieke agenda promoten. De FNV is namelijk een Katholieke vakbond, ook leuk te weten, de Volkskrant is het enige officieel Rooms Katholiek Daglad. Nog een historisch citaat: De Katholieke Volks Partij, afgekort, KVP
Cool

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Re: Socialisme = Papisme

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 8:47 pm

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231779661-760

Het Rooms Katholieke betoog voor de bevrijdings theologie, geeft geen openlijke steun. De politieke infiltratie wordt daardoor namelijk te doorzichtig. De Rooms Katholieke Papentempel is een infiltratie organisatie, geen religie. Hun "traditie" is propaganda. Romeinse propaganda, grotendeels gericht op brood en spelen om de meest absurde politiek te accepteren, waarbij oorlog vrede is.

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231779913-340

De rode vlag wordt door zowel Stalin als Adolf Hitler gebruikt. In 1939 verdelen Stalin en Hitler Polen onder elkaar, maar toch wordt de belangrijke samenwerking tussen Stalin en Hitler niet begrepen door de scholen. Waarom? Geen idee, maar het is evident dat mensen in Nederland de werkelijke agenda's van Hitler, Stalin, Mao en Napoleon niet kennen. Napoleon vermoordde de meeste van zijn troepen door Rusland aan te vallen, Hitler deed hetzelfde. Behalve in Stalingrad, ook bij het Ardennen offensief, waarbij de tankdivisies traag en onbruikbaar werden door het heuvelachtig terrein in de Ardennen. Het had tot doel had zoveel mogelijk Duitsers uit te moorden, voordat de oorlog ten einde liep. Pruisen, een traditioneel Luthers land, werd geplunderd door de Sovjets. De mensen geloofden nog steeds de propaganda, met als beste voorbeeld het Poolse verzet, dat Stalin tegen hield om daarna door Stalin gegrepen te worden, om naar Siberië te worden overgebracht. Door de geweldige successen van Wlodimir Ledochowski, de Poolse Jezuïeten Generaal, is Polen weer 100% Rooms Katholiek. Heden emigreren Rooms Katholieke Polen naar Nederland, om Nederland terug Rooms Katholiek te maken. Ondersteund door de gewoonlijke propaganda. Welk buitenland wordt gebruikt om hier in de toekomst alle niet-Katholieken en liberalistische Katholieken uit te moorden?

Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231781114-40

Gister werd er op dit forum een artikel geplaatst over 17 miljard aan pro-Brussel propaganda, om de Europese jeugd te brainwashen. Hitler Jugend was bezig de ouders te controleren. Kinderen verraden hun ouders aan de Gestapo. Ook in de Sovjet Unie werd dit gedaan, KGB. In Nederland is in de toekomst dergelijk systeem gemakkelijk te voorspellen. De Europese Unie gebruikt de Sovjet Unie als model, waarbij de burgers elkaar verraden dankzij de propaganda. Dat is natuurlijk al lang zo. Slechts enkele oudere mensen kunnen de propaganda doorzien, alle jeugd tot aan 20 jaar is gebrainwashed door de Middelbare School en de dichtgetimmerde media. Thuis je kinderen opleiden is verboden in Nederland, daarvoor moet je emigreren naar de USA. De Multiculturele Samenleving om moslims hun gang te laten gaan de komende inquisitie in Europa voor te bereiden, door grote gezinnen en politie bescherming.


Laatst aangepast door dragonfist op di jan 13, 2009 2:16 am; in totaal 4 keer bewerkt

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Goud en Zilver

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 8:01 pm

De plaatsing van dit schilderij van Ignatius de Loyola is ook interessant.
In dit gebouw;
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231778915-650
Een citaat uit de New York Times 14 juni 2008;
Het verloren Barokke Werk is opnieuw een Schouwspel
Door ELISABETTA POVOLEDO ROME - Elke middag bij scherp 5:30, komt het ogenblik „Ta-DA“ in Chiesa del Gesù, de moederkerk aan van de orde van de Jezuïeten Orde. Als de koormuziek de papentempel vult, choreografisch een pietluttig licht toont in het linkerdwarsschip van de Kapel van St. Ignatius van Loyola, begint het. Tijdens het opschrikkende crescendo, daalt langzaam een geschilderd altaarstuk, dat blootstelt een diepe nis, waarin een majestueus zilveren standbeeld St. Ignatius, stichter van de Jezuïeten, uitwerpend ten hemel afschildert. Het is een wezenlijk Barok schouwspel, één die uit gunst meer dan een eeuw geleden plaatsvond. Tegelijkertijd, trokken de huisbewaarders van de papentempel het canvasaltaarstuk, dat Christus moet voorstellen, die een koninklijke norm voorstelt aan St. Ignatius, en het mechanische apparaat terug dat vermindert en het opheft, zodat het zilveren standbeeld op vertoning kon blijven.

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Wlodimir Ledochowski

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 7:40 pm

Dit is de Jezuïeten Generaal, die aan de macht was gedurende de Eerste en Tweede Wereld Oorlog.
Welke oorlogen, volgens onderzoekers op dat terrein, in werkelijkheid de 2e Dertigjarige oorlog was.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231777686-360
Wlodimir Ledochowski
26ste Algemeen Superieur van de Orde van de Jezuïeten
geboren 7 Oktober, 1866
verkozen 11 Februari, 1915 - gediend tot zijn dood 13 December, 1942

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Rode vlag

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 7:28 pm

Om een beter beeld te krijgen van het socialisme en haar ontstaan, er is een duidelijke historische achtergrond in de colleges van Eric Jon Phelps van 2005, die gelinkt staan vanaf de engelstalige discussies op dit forum.

De informatieve afbeeldingen hier onder, komen van;
http://continuingcounterreformation.blogspot.com/
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231775054-570
De eerste rode vlag in de geschiedenis, wordt door Ignatius de Loyola aangeboden aan de Christenen. Het socialisme is filosofische vervanging van de naastenliefde. Naastenliefde wordt vernietigd, legaal socialisme is het gepropageerde alternatieve geloof.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231775105-840
De Sovjet Unie vanaf 1917. Natuurlijk valt door de link met Ignatius Loyola op, dat het atheisme van de Sovjet Unie tot doel had, de Russisch Orthodoxe papentempel te vernietigen. Lenin, gefinancierd door Amerikaanse en Britse papisten, is vergiftigt. Trotsky wordt vemoord met een bijl in Mexico. Joseph Stalin werd opgeleid door de Jezuïeten, veel Amerikaanse Jezuïeten assisteren in de strafkampen van Siberië met het folteren van gevangenen.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231775146-090
Adolf Hitler was leider van de Nationaal Socialisten. Omdat ie Oostenrijker was, geen Duitser, is het woord "Nationalist" al snel ontmanteld als een leugen. Hitler was dus ook Socialist, net als Jan Marrijnissen, Wouter Bos, Wim Kok, Joop den Uyl. Socialisme heeft Jezuïtisme als grondslag. Als men dit eenmaal weet, is er geen belemmering meer om Jan Marrijnissen of de NSDAP of Groenlinks te ontmantelen als Fascisten. Het is mij niet bekend, of ze dit zelf ook weten. Maar dat dit juist is, is te bewijzen aan de hand van hun steun aan de moslim broederschap voor de overname van Europa, om de laatste Protestanten uit te moorden met een burger oorlog. Het Vatikaan is woedend over het leeglopen van de kerken in Nederland in de jaren 1960, dus vanaf de jaren 1970 begint de Fascist Joop den Uyl paspoorten uit te delen aan islamitische gastarbeiders. Islam is Arabische Propaganda en niet te ontkennen landverraad. Meer over de steun aan Islam door de Socialisten elders op dit forum. Communisme is de belangrijkste oorzaak van Fascisme: Hitler kreeg steun van bepaalde Adel, om het Communisme te bestrijden.
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231775178-520
Mao Tse Tung. Volgens de SP de inspirator van hun partij. Ik vraag me af waarom mensen zulks steunen, want de mensenrechtenschendingen van de Chinese Communisten bereiken jaarlijks de media. Volgens historici, hebben Mao Tse Tung en de gansters om hem meer Chinezen vermoord dan Joseph Stalin. Stalin heeft in ieder geval veel meer lieden uitgemoord dan Hitler. De SS was volgens de Britse geheime dienst opgezet naar model der Jezuïeten Orde. Veel Jezuïeten verwisselden dan ook hun toga met een SS uniform, om Joden en Protestanten uit te moorden en te folteren. Gezien de berichten van Chinese mensenrechtenschendigen, de dichtgetimmerde media tijdens Bejing Olympische Spelen, is het spoor van de Rooms Katholieke Inquisitie daar evident. Hitler had de heidense Olympische Spelen in 1936, volgens research verwacht men een grote oorlog van de richting van China richting USA.

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Socialisme = Papisme

Bericht  dragonfist ma jan 12, 2009 6:44 pm

http://www.janmarijnissen.nl/2006/10/25/met-rosenmoller-in-assisi/
Socialisme = Papisme - Pagina 2 1231773013-480
Voor zijn programma ‘Paul Rosenmöller en de Lijsttrekkers’ neemt Paul de zes lijsttrekkers van de grootste partijen mee naar locaties die er voor hen toe doen.

Samen zijn we naar Assisi in Italië geweest. Vanavond wordt het uitgezonden, op Nederland 2 - 20.40 uur, woensdag 25 oktober 2006. Op de site kun je ook het ontbijtinterview zien dat ik vandaag met hem had.

Meer informatie;
http://www.janmarijnissen.nl/biografie/

_________________
http://www.shatteringdenial.com/library.html
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5021
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Re: Socialisme = Papisme

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum