Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Gebalanceerd overzicht van de Paus. Door Sherman Skolnick.

Ga naar beneden

Gebalanceerd overzicht van de Paus. Door Sherman Skolnick. Empty Gebalanceerd overzicht van de Paus. Door Sherman Skolnick.

Bericht  Roelfzema di maa 03, 2009 5:07 pm

Gebalanceerd overzicht van de Paus.
Door Sherman H. Skolnick.
http://www.cloakanddagger.de/media/S_284_S/BALANCED%20VIEW%20OF%20POPES.htm

Het hebben van financieel hangen-UPS, spion-doorzeefd, met olie doordrenkte, zwaar belasting-bedriegende van het Monopolie Pers kan u een evenwichtige mening van geen enkel onderwerp brengen. Als u goed ingelicht bent, kent u dat zeker.

Zo, zullen sommigen houden van wat zij hier lezen. Anderen niet.

Alvorens hij Paus werd, was hij Pauselijke Nuntius in Berlijn. Sommigen houden vol dat hij de stijging van Adolf Hitler steunde. Enkele jaren vóór, tijdens, en na Oorlog van de Wereld Twee, was hij Paus Pius twaalfde. Sommige auteurs beschuldigden hem er van pro-Nazi te zijn. [" Deputy" door Rolf Hochhuth. " Hitler' s Paus: De geheime Geschiedenis van Pius XII" , door John Cornwell, 1999.]

Het staat buiten kijf, dat na Oorlog van de Wereld Twee, bijgestane Pius oorlog-misdadige Nazis onderaan " wilde ontsnappen; Rat -rat-lines" aan de V.S. Zuid-Amerika, en Kroatië. [" Aftermath" door Ladislas Farago.]

Als jonge mens, was hij een een theaterdeskundige en acteur. Tijdens zijn recentere carrière, eveneens handelde hij? Tijdens Oorlog van de Wereld Twee, nam hij een standpunt in een faciliteit van I.G. Farben in, de Nazi gifgasfabriek, een deel van een chemisch kartel. [Voor achtergrond, " De misdaad en de Straf van I.G. Farben" door Joseph Borkin.]

Karol Wojtyla was een soort belangrijkste medewerker aan de Bischop van Krakau, die zijnd pro-Nazi, gecontroleerde medePolen met een ijzervuist en gehouden hen gedwee en volgzaam ten voordele van de Duitse beroepskrachten.
Recenter, eisten veel teveel Polen zij niets van de verzameling van de Joden van ghettoes en het vervoeren van hen aan concentratiekamp voor slavenarbeid voor I.G. Farben kenden. Miljoenen van Joden, arbeidsleiders, en andere " vijanden van State" werden gewerkt aan dood terwijl uitgehongerd het zijn. De bejaarde en gehandicapte Joden werden snel weggedaan; zij waren nutteloos in de Nazi oorlogsfabrieken. De meeste Polen of ontkenden later het kennen van dit toen het gebeurde of eiste zij niet aan de misdaden tegen het mensdom deelnamen. Vermoedelijk, nam Wojtyla een zelfde standpunt in zoals zijn medePolen.

In zijn recentere carrière, durfte iedereen in de Pers van het Monopolie ooit vraagt hem? Dan is er het verhaal van een ander één. In 1978, in hun geheime Conclave, selecteerden de Kardinalen een ander Italiaans om Paus, John Paul eerste te zijn. Maar spoedig werd het duidelijk van een geo - politiek en godsdienstig standpunt, maakten zij het waarschijnlijkst een verkeerde selectie.

Hij spoedig genoeg liet het worden geweten dat hij voor het wijzigen van de positie van Vatikaan van absoluut verbod voor Katholieken om geboortenbeperking te gebruiken was. In eenvoudige termen, was hij tegen bevalling meer kinderen dan een paar financieel kon behandelen. Het was een redelijke, menselijke positie aan niet-katholieken. Voorts was hij vastbesloten om een eind aan de traditionele Siciliaanse en Italiaanse Maffia, samen met te maken bepaalde corrupte Aartsbisschoppen, en Amerikaanse CIA, in het gebruiken van de Bank van Vatikaan als geldwasserij voor gestolen gouden schatkisten, verdovend middelgeld, ongeoorloofde wapensovereenkomsten, moordfondsen, en superieure vervalste munttransacties, onder andere vuile, bloedige zaken.

Sommige Italiaanse redacteurs durften eisen dat de Paus Johannes Paulus de eerste, iets over de Continentale Bank van Chicago doet, de meerderheidseigenaars die gezamenlijk het Vatikaan en de Koningin van Engeland is. De bank, sommige Italiaanse verklaarde redacteurs, was een wasserij voor de Maffia. [Aangezien wij durften wijs openbaar op, de Belangrijkste Rechter van Chicago het Federale Hof van het Beroep, Walter Cummings, Jr., een " was; mens van trust" voor het Vatikaan, en gehouden een groot aandelenpakket, als benoemde en hoofd in naam voor de Paus.

De rechter Cummings, een bankier-rechter, zich diskwalificeerde niet toen zijn Continentale Bank en hun belangrijke cliënten procesvoerende partijen in zijn rechtbank waren. Gissing die in zijn bochtig Hof? won] [Zoals nauwkeurig voorspeld door deze schrijver die, werd de Continentale die Bank in 1984 wordt doen ineenstorten en over later door Bank van Amerika genomen gezamenlijk door de Jezuïeten en de Japanse onderwereld, Yakuza wordt bezeten.] Drieëndertig dagen na het nemen van bureau, werd de Paus John Paul eerste vergiftigd met een kop thee. Het was een symbolische waarschuwing en een genadeslag door de Vrije Metselaars, de Jezuïeten, en Opussen Dei, de super-fascistische, super-secret groep (tegen 2005, Opussen die Dei de hun eigen grote bouw in de stad van New York bezet). [Meer details van het perceel tegen Paus John Paul eerste in het boek " In God' s Name" door David Yallop.]

Daarna, geheime bracht Conclave van Vatikaan van Kardinalen een regeling, met het aansporen van de Amerikaanse CIA samen, om de Sovjetoverheid omver te werpen. Om de reden te begrijpen, moet u een goed inzicht in geschiedenis hebben. De anglo-Amerikaanse Aristocratie financierde de stijging van Nazis en Adolf Hitler, als bolwerk tegen de Sovjets. In het begin, aarzelde de Pruisische/Duitse Aristocratie om Hitler te financieren. [Zie, " Who Gefinancierde Hitler" door Susan Poole.]

Met zijn achtergrond met de pro-Nazi Poolse Bischop van Krakau, was Wojtyla geschikte en krachtig Anti-communistisch. Maar hij had het mensdom voor Italianen niet. In 1979, was er een vreselijke aardbeving in het historisch verarmde zuidelijke deel van Italië. De berooide Italianen eisten dat John Paul tweede, de nieuwe Paus, sommige van hun het lijden, door hen financiële steun van zijn Maffia/Amerikaanse de CIA gecontroleerde Bank van Vatikaan te verzenden verlicht. Dat weigerde de Paus.

Johannes Paulus de tweede gehouden gecensureerd, zoals best hij, door zijn helpers, de Intelligentie van Vatikaan kon, van het toenemende schandaal van internationale zwendelaar Michele die Sindona door de Bank van Vatikaan en de Vatikaan-Bezeten Continentale Bank van Chicago werkt. [Zie " St. Peter' s Banker" door Luigi DiFonzo.]

Beginnend ongeveer 1980, behandelt de Amerikaanse CIA samen met de werkgevers van het Tijdschrift van de Tijd, geschikte enorme geheime financiering voor hun be*talen-voor Poolse provocateur, Lech Walesa. Als leider van de Poolse Beweging van de Solidariteit, bewoog Walesa omhoog de arbeiders bij de Scheepswerven van Lenin in Gdansk. Aangezien de Sovjets het begrepen, bewoog de Paus John Paul tweede, door zijn verklaringen en toespraken, samen met Westelijk be*talen-voor provocateur Lech Walesa, omhoog medePolen in opstand tegen de overheid van Moskou. Aan de Sovjets, was Wojtyla een rotte intermeddler, overwegend hoeveel Sovjetleven in het bevrijden van Polen van de Duitsers werd verloren.

In Mei 1981, werd een gestoorde vermeende linkse Turk, gegrepen na naar verluidt het zijn " eenzame assassin" het proberen om Paus John Paul tweede te doden door hem in het buikrecht in het Vierkant van Vatikaan te ontspruiten. Daarna, gaven twee het verzetten zich spionwinkels vermeende details vrij dat de overkant de zogenaamde moordenaar aanspoorde. De Amerikaanse CIA plantte een vloed van blijkbaar phony details dat de Bulgaarse Geheime bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco medeplichtigen van de Turk in Italië en misschien zelfs net in het Vierkant van Vatikaan was. Diverse internationale onderzoeken die worden geneigd om de verhalen van de CIA te tonen hadden geen basis.

Enerzijds, plantten de Sovjets verhalen die schenen om " te hebben; legs". De sovjets maakten een dwingend geval dat de vermeende gestoorde Turk deel van een Rechtse Militaire groep in Turkije die door de Amerikaanse CIA wordt gefinancierd uitmaakte. Deze twee versies neigden om elkaar te compenseren. Linker onbeantwoord was vragen dat de Poolse Beweging van de Solidariteit niet de naar verluidt financiering beloofde hen door het Westen ontving. Zo werd het verwonden van recht Wojtyla wegens het Vatikaan, waargenomen door savvy mensen als manier om het Westen eraan te herinneren om meer geld naar de Beweging van de Solidariteit te verzenden.

Of, misschien was het enkel een resterende waarschuwing voor de Paus zeker te zijn om omhoog het schandaal behandeld te houden Sindona. Toch één of andere geëiste Sindona' s de hoofdinspanningen in boekhouding moesten reusachtige Italiaanse bedrijfsfondsen uit Italië zwaaien om aan de belastingontvangers te ontsnappen. Of, het verwonden van de Paus was een manier voor de zuidelijke Italianen en Sicilians om de Paus eraan te herinneren niet zo vrekkig om te zijn weigerend de fondsen van de aardbevingshulp in 1979.

Vergelijk het volgende met de positie van de moorde Paus John Paul dat eerste misschien het wijzigen van de Papentemples positie beschouwt bij de geboortenbeperking. Toen de Paus John Paul tweede Mexico bezocht, impliciet in zijn verklaringen was dat hij Mexicanen om volledige aanspoorde door te gaan snelheid in het produceren van kinderen. Maar toch is Mexico-City, bijvoorbeeld, overbevolkt met meer dan 32 miljoen inwoners.

De autoriteiten hebben geen fondsen verlaten voor hygiëne. Zo worden de straten in vele slechte secties het toilet en de dumpende gronden. Het maakt voor een vreselijk ongezonde situatie. De paus bood geen remedie aan, slechts zijnd interessant in meer leden voor zijn Papentempel. Over een aantal jaren, maakte de Paus John Paul tweede verontschuldigingen voor diverse historische misdaden van zijn Papentempel. Bijvoorbeeld, in 1492, landde Columbus in de nieuwe wereld. Daarna, beging de Katholieke Papentempel vreselijke misdaden tegen de inwoners van Mexico en Midden-Amerika en zwarte en andere slaven. Vijf honderd later jaar, in 1992, bezocht de Paus John Paul tweede Midden-Amerika en maakte verontschuldigingen voor de misdaden van vijf vorig honderd jaar. Aan wat was het een nutteloos gebaar.

En de Paus bezocht een gedenkteken aan de Holocaust in Israël en maakte daar verontschuldigingen. Aan wat, was het een nutteloze, waardeloze ceremonie. Zelden vermeld in Paus John Paul 2nd' s inspanningen om de Sovjetunie omver te werpen, waren het belangrijkere doel van het Vatikaan. Namelijk om, indien mogelijk, de Oostelijke Orthodoxe Papentempel, een concurrent te breken als niet vijandelijk van het Vatikaan meer dan duizend jaar. Sommige mensen vergeten gemakshalve een paar dingen. Zoals, is de Pausen tot het begin van de 19de Eeuw, bedreigd om leden uit de Papentempel te werpen, hen, voor het durven excommuniceren om de Aarde te zeggen niet vlak te wezen. Namelijk was het Vatikaan het hoofdkwartier van het Vlakke Comité van de Aarde.

Ook, ooit om het even welke de drang wetenschappelijke vooruitgang van de Paus deed in geneesmiddelen, gezondheidszorg, vervoer, en mededelingen?

Of de drangvooruitgang bij arbeidsbesparende machines zo menselijke wezens zou niet net boven een pakdier zijn?

Waarom schijnt hebben het de Pausen hun Papentempel in volledig omgekeerd toestel in plaats van voorwaarts en progressief?
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum