Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Micha Kat en Marcel Messing

4 plaatsers

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Hier nog een Hellige Inquisitie slachtoffer geïnterviewed

Bericht  Butcherprophet vr okt 02, 2009 10:35 pm

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1252884096-770

Rechterclick -> download koppeling als...
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.091009_070500.MP3
159 Kinderen ontvoerd voor de pedosexuele lusten van de Rooms Katholieke clericalen.
De martelaren van Tony Alamo Ministries.
Deze inquisitie is ondersteunt door vaak Nederlandse media leugens!
Novus Ordo Seclorum = NOS


Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Hitler10
Rooms Katholieke NWO

Hier een interview door Greg Szymanski met Tom Freiss, de programma maker van Inquisition Update. Dit interview geeft een goed overzicht van het aandeel van het Vatikaan in de leugens der staat in de USA en internationaal.
Rechterclick -> download koppeling als...
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.091409_070500.MP3

Hier een overzicht van de vervolging van Alamo Ministries in de laatste 25 jaar door het paapse CAN, Cult Awareness Network, waarmee we ook hier in Nederland ook veel dergelijke activiteiten kunnen waarnemen.
Rechterclick -> download koppeling als...
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/12-2009-LRN/GSIJ.120309_070500.MP3

Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Youtube censuur van Graig Oxley

Bericht  dragonfist do sep 24, 2009 7:54 pm

http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=19869&hl=
Dear anunnaki2006,

Your video, THE BLACK POPE (SUPERIOR GENERAL Blackcoat) CONFRONTED IN L.A 2009, may have content that is owned or licensed by UMG.

No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.

Sincerely,
- The YouTube Team

https://www.youtube.com/watch?v=TulzvquM3ug

So what is going on here folks? What has UMG (Universal Music Group) got to do with anything? Isn't this footage all done by the WeAreChange handheld camera? Is this proof of WeAreChange being phony? Is commoner Adolfo Nicholas mad at his pathetic lying being shown?
Het lijkt er op, dat het interview met de Zwarte Paus door We Are Change dit jaar een set-up was om We Are Change een betrouwbaar begin te geven. Ik heb inderdaad gezien dat WAC Holland, We Are Change Holland, video's laat uploaden naar Alex Jones. Ook is het verdacht toevallig, dat Barack Obama, Barry Davis dus, dezelfde woorden in zijn campagne gebruikte als deze nieuwe "thruthers" organisatie.

Ik vraag me af of er genoeg bewijs is.
Het is altijd observeren op afstand met die lui, maar wel belangrijk, want de geheime agenda achter de Patriotten Factie is nu wel duidelijk voor iedereen, alsook de onbetrouwbaarheid van de Sovjets.

Toch sluit de massa in Nederland zich weer aan bij WAC Holland.
Onschuldig is dergelijke infiltratie in ieder geval niet.
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Atheïstische "Bevrijdings"parade

Bericht  Roelfzema za sep 19, 2009 6:17 am

Noord Ierland leert meer over de politieke samenzwering dan David Icke.
http://www.ianpaisley.org/article.asp?ArtKey=secret
Ian Paisley is doch enigzins onwetend over wat er hier in Europa vasteland gebeurd, zo interpreteer ik het gelinkte artikel. De redelijk nieuwe beschuldiging dat de loyalisten NeoNazi's zijn, is een onderdeel van de Multiculturele Samenleving propaganda om Islam als Alternatief voor de mislukte Rooms Katholieke Missie neer te ztten.

Maar dat zal Nederland niet begrijpen. In de Nederlandse media kwam ik enkele jaren terug tegen, dat voormalig Oost Duitsland, Pruisen, beschuldigt werd van veel NeoNazi's. Onlangs kreeg Noord Ierland dezelfde beschuldiging, Neo Nazi's onder de Loyalisten. Als je de waarheid kent, dan zijn die leugens erg grappig, maar de waarheid in Nederland is natuurlijk zwaar fout. Althans, volgens de 3/4 lynchpartij van de krantenredacties en Hilversum en 9/10 van de intellectuelen die het allemaal klakkeloos gelooft.

Ik kijk al een paar jaar geen TV meer, ik probeer wel kranten te lezen, maar Propaganda op de voorpagina voorkomt meestal dat ik daar interesse in heb. Het vuile Romanistische syteem van de Contrareformatie heeft ook alle Nieuws media in handen op internet. Ofwel door hun geheim netwerk van Pro deo, Opus Dei, 278 ridder ordes van de Orde van Constantijn, de top van de Vrijmetselarij, zelfs de Rozekruiserij is geheel en al leugens, ofwel door hun gehersenspoelde slaven en de naieve intellectuelen die hen onbewust bewapenen.

Adolf Hitler was een Rooms Katholiek.
Dit wordt geheim gehouden, er wordt over gelogen. Nazi's en hun partij kwamen op in het meest Rooms Katholieke gedeelte van Duitsland, Beieren. Hitler was ook nog eens Oostenrijker, dus geen Nationalist. Oostenrijk is een traditioneel Rooms Katholiek land. Als je in Nederland Nationalist bent, het Oranje Hotel van Scheveningen hebt overleeft, dan wordt je er van beschuldigt Neonazi te zijn. Op zich grappig als je de waarheid kent, maar minder grappig als je ziet hoe gemakkelijk die mensen te arresteren zijn, maar inplaats daarvan loopt iedereen dat tuig dat die leugens produceerd te beschermen. Dan moet ik door informatie uit de USA, in het engels, de leugens gaan analyseren. Maar een ondervraging van aanwijsbare leugenaars, kan in 1/10 van de tijd gedaan zijn.

Is dit forum ook Propaganda?
Jazeker, want elk woord hier is een verdediging tegen de Propaganda, ik zit hier niet voor me lol te typen. Ik haat schrijven, maak de gehele tijd spelfouten, maak stijlfouten en heb een serieus probleem met een Nederland dat alle Propaganda maar gedoogt, dat is onterecht. Als ik een uur Nederlandse TV kijk, dan zijn er altijd wel wat arrestaties te verrichten, voor de vuile leugens van de Inquisitie en de profiteurs daar van. Dat zijn doorgaans niet Katholieken, integendeel, Katholieken weten niet beter, worden vanaf hun kindertijd met leugens opgezet tegen de vijanden van de Paus. Alle regeringen zijn hier op het moment aan medeplichtig, in meer of mindere mate, want gedogen van Katholicisme is gedogen van buitenlandse spionage door de Parma Familie, de Orsini's, de Satanische families die profiteren van de domhouderij genaamt Katholicisme en als dat niet lukt Islam. Dat wetteloze chaos producerende populisme wordt orde en wet genoemt, rechtsstaat. Als je er tegen protesteert, om werkelijke orde neer te zetten, dan gaat men een of andere overheids instantie inschakelen.

Ik heb een oom die Pater is geweest bij de papisten. Hij was daar mee gestopt. Gevolg: Hij en zijn vrouw werden onvruchtbaar gemaakt, zodat ie geen kinderen kon krijgen. Enige jaren later werd ie gefolterd, door een "foutje" in een blinde darm operatie. Nou, omdat ik wist dat Rooms Katholieke Paters en Priesters hun gehele leven dat moeten blijven, nooit uit mogen treden, vertelde ik tegen zijn zus, mijn moeder, dat die foltering in zijn darmen, die inmiddels zwart van kleur waren, georganiseerd was door het agentschap van het Vatikaan. Kort daarna werd ie geopereerd, werd de foltering weggehaald, want de Rooms Katholieke Papentempel wil niet dat iedereen weet, dat Katholieken de gemakkelijkste targets zijn om op te ruimen, dat de Katholieken donaties en contributie betalen om hun eigen familie te laten vergiftigen, de Bijbel te vernietigen, en zo meer. Maar het is zo. Als u het niet gelooft, test het uit, ik loop hier geen leugens te verkondigen, ik ben geen politicus.

Oplossingen:
Waarom zou ik de oplossingen die ik ken gaan verkondigen tegen ongelovigen?
De oplossingen zullen gestolen worden, want de daders weten wel degelijk dat wat ik vertel juist is, zullen de oplossingen gaan gebruiken voor nieuwe Propaganda. Zoals dat vorig jaar gedaan werd met de Volksopstand 2008 Demonstratie. Het is nogal gemakkelijk, zowel de Franse Revolutie als de Russische Revolutie werden geannexxeerd door de papisten als Napoleon en Josef Stalin SJ. Trotsky vermoord in Mexico met een bijl, alle Nationalisten in Frankrijk kwamen om met de guillotine, de Adel van Rusland en Frankrijk werd onterecht gedood. Stiekem, kijk maar eens naar hoe het gebeurde in Rusland, waar de gehele Tsaren familie in het geniep even opgeruimt werd in de chaos die onstond door de Volksopstand 1917. Volksopstand 2008 in Nederland was opgezet door mijn vijanden, dat merkte ik meteen toen ik op een forum met een organisator aan de praat raakte. Namelijk, zodra men waarschuwde tegen de Volksopstand 2008 gevaren, werd men overal gebant.

Is de "Bevrijdingsparade" evenzo overgenomen?
Ik weet het nog niet. Maar wat ik wel weet, is dat Atheïsme de enige filosofie is die men daar aan het promoten is, dat hun logo lijkt op een schietschijf, dat verschillende protestanten, maar ook infiltranten, met hun gezicht op de camera komen, om de indruk te geven, dat die gehele bevrijdings parade geen louter datamining zou zijn voor een toekomstig Oranje hotel. De Franse Revolutie en Russische Revolutie waren ook Atheïstisch. Als ik beschuldigt wordt van hulp, wat ik eerder al aangaf, die hulp is verdediging tegen de dataming van de slachtoffers. Als je gaat, ziet dat je onherkenbaar bent, neem geen IDkaart mee, blijf uit de buurt van de Hermandad, probeer te voorkomen dat je ingesloten wordt door de massa als er een grote opkomst is.

Demontreren en referenda hebben geen enkele invloed op de politieke besluitvorming. De geïnfiltreerde overheidsschool heeft u die leugen verteld. Democratische verkiezingen na dagelijkse Propaganda door de media en socialistische docenten, is de dictatuur van de gehersenspoelde meerderheid. Referendum voor Europese grondwet was propaganda, want die was al ondertekend in het Capitolijn in Rome. De negatieve uitkomst heeft geen vermindering van de EU tot gevolg gehad, ze hebben echt schijt aan uw mening. Bij de demonstraties tegen Kerncentrales waren er een half miljoen mensen in Amsterdam, maar ze zijn gewoon geplaatst alsof er nooit gedemonstreerd was. Alleen militaire middelen kunnen een uitkomst bieden hier. Propaganda is een militair instrument, gedogen ervan is slavernij.

Ik ga geen oplossingen geven, zolang de meerderheid van de mensen die ik tegenkom op straat, zich als een vijand tegen mij gedraagt. Een simpele toetssteen. De mensen in Nederland zijn volledig gehersenspoelt, de meesten doen geen moeite zich daar aan te ontrekken, geloven klakkeloos dat Pruisen en Noord Ierland Neonazi's zijn. Ik doe gewoon alsof ik dom ben, dan leef ik langer.

Nazi Duitsland en Sovjet Unie Propaganda?

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1253331467-350
http://www.havelshouseofhistory.com/Autographs%20of%20Religious%20Leaders%20GRAO-GRE.htm
His Hellishness Pope Gregory XIV

(1765-1846). Pope of the Roman Catholic Church and Bishop of Rome, 1831-1846. Born Bartolomeo Cappellari. Joined the Camaldolese Order, 1783. Elevated to the College of Cardinals, 1814. Prefect of Propaganda, 1826. Pope of the Roman Catholic Church and Bishop of Rome, 1831. As Pope, he faced revolution in the Papal States, which he put down with the aid of Austrian troops. Asserted Papal infallibility and condemned the writings of Lamennais. The last Pope who was also a secular Prince. Encouraged world-wide missionary activity.
De Prefect van de Propaganda is de Rode Paus genoemt. De huidige Rode Paus heet Kardinaal Ivan Dias. Hij geeft leiding aan de Congregatie van de Evangelisatie van de mensen. De Rode Paus heeft, net als de Zwarte Paus, ontzettend veel macht over de gehele Rooms Katholieke Papentempel, elke Rooms Katholiek is een instrument in zijn handen. Voor zover de Propaganda techniek dit toelaat natuurlijk, dus wees voorzichtig voor misbruik van elke Intellectuele activiteit, het wordt gestolen. Tessla was zelfs vermoord nadat zijn uitvindingen gestolen waren, hij was zeker niet de enige. Hier een link naar meer informatie over de Rode Paus;

Traditie in aktie
http://www.traditioninaction.org/bev/077bev06-26-2006.htm
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Dat begrijpt ie niet Roelfzema

Bericht  Butcherprophet vr sep 18, 2009 10:41 am

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1253254502-810
Hier een quote uit een Rooms Katholiek propaganda blad, waar we zien dat alle Protestanten "sectarians" worden genoemt. De vlag van sectarians is een Union Jack, aldus de Katholieke media. Dat gebeurd zodra eerlijke mensen zich proberen te organiseren. De Katholieken volgen de orders van hun Propaganda, waarheid kan ze geen moer schelen, ze onderzoeken het niet eens. Ik bedoel, we proberen in deze discussie de waarheid aan het licht te brengen, als dat gaat lukken, dan komen er censuur aanvallen en valse beschuldigingen.

Katholieken beschuldigen hun "vijanden" altijd van wat ze zelf doen, met wraakgevoelens. 100% satanisme, geen enkele redelijkheid heeft toegang tot een Katholiek. Van artikelen hier, heb ik begrepen, dat er bijna 2 miljard Euro aan slachtoffers van sexueel misbruik door de Katholieken is betaald, de daders zijn overgeplaats, nu dan wordt Tony Alamo, Texas YHWH groep en Strongcity aangevallen met leugenachtige beschuldigingen, de mensen hebben angst. Die huurlingen die hier betaald worden de status als soldaat te genieten om het volk volgzaam en onwetend te houden, zijn hollandse militairen zijn bang van Al Quaida, ze zijn bang dat die pedopriesters hun zullen slaan met hun handen, die ringen kunnen het best pijnlijk maken hoor. Die Bisschoppen, ja, de heidense Dagon aanbidders, vijanden van Jezus Christus, die hebben veel geld, kunnen meer huurlingen betalen dan de landmacht, want ze hebben veel meer "GELD".

Behalve de pedo's, er zitten ook veel homo's tussen die priesters. Daar zijn die soldaatjes nog banger van. De terroristen zijn zo machtig, ze kunnen gewoon alle Boeings kapen, als ze daar mee in een gebouw vliegen, dan valt dat zo precies naar beneden, precisie bombardementen zijn het. Zelfs gebouwen die ze niet raken gaan neer, perfect. Die Pakistaanse terroristen zijn zo geniaal, ze kunnen gewoon het luchtruim van het Pentagon invliegen, zonder dat ook maar iemand van de luchtmacht het merkt. Neen, dat verlies je als landmacht, luchtmacht en zo meer. Dat vliegtuig in het Pentagon in 2001 was zo precies gericht, dat het helemaal was opgegaan in rook! Dat zei de TV, de TV weet meer dan de realiteit! En die is in betrouwbare handen, politici liegen nooit.

Ja, dat mag je niet zeggen tegen die soldaatjes hoor, dat politici kunnen liegen. Neen, politici, kranten, TV, ze zijn ONFEILBAAR. Sinds 1870 al! Laatst kwam ik een militair tegen, dus ik zeg: "Zeg, ze zijn hier het voedsel aan het saboteren met aanvallen op de middensstand". Die soldaat zei: "Schijt an, ik verdedig alleen de SM kamertjes van Den Haag". Ja, dat was er een met strepen! O, eerlijk gezegd, dat SM kamertjes zei die er niet tussen, ik plaats dat alleen voor de duidelijkheid.

Helden.
Vechten voor GELD, Salaris, een vaste baan, tegen die gevaarlijke Terroristen in de Afgaanse grotten!
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Aanvullende informatie

Bericht  Roelfzema vr sep 18, 2009 8:07 am

Ik ben gister even de eerder beweerde zaken hier gaan controleren, want er wordt nogal wat gezegd hier. De foute vrienden die Micha Kat zou hebben, die heb ik nog niet gevonden, maar ik heb wel enigzins een overzicht kunnen krijgen over wat er in Amsterdam bezig is.
http://nationaalrealistiesdagblad.wordpress.com/
Meer een website, die bepaalde bijeenkomsten in Amsterdam ondersteunt, maar geeft redelijke informatie over het research naar de corruptie binnen de Nederlandse politiek.

Filmpje daar van Ron Paul.
    Enige feiten over Ron Paul
  • Rooms Katholiek
  • Altijd met een strop(das) om zijn nek, verkeerde kat op dus onbeschoft
  • Ontkent dat 9/11 een Binnenkant baan is, een met springstoffen gecontroleerde sloop
  • Wordt gepromoot door Majesteitsschenner (Endgame) Alex Jones
En daar gaan ze ondersteunende video´s over uploaden. Ik weet niet wie hun informant is, maar ik misschien moeten ze de Rooms Katholieke lijsttrekker Pastoors uit Rotterdam eens uitnodigen...

Ze weten verder niet dat Job Cohen een papenvriendje is, werkt niet voor Nederland want integendeel dus. De gevluchtte David Icke krijgt op nationaalrealistiesdagblad serieuze aandacht, er is dus een serieus probleem met nuchter Hollanderschap. Ik heb zelf ook enkele jaren geleden David Icke materiaal bestudeerd, maar na circa 3 maanden ben ik er eigenlijk nooit echt meer terug gekomen, want David Icke is gewoon gevlucht uit Brittannie om zijn Koningin te lopen beledigen. Hij heeft geen enkel bewijs voor zijn absurde verhalen, wordt door mij en de meesten in het geheel niet serieus genomen. Het is heel eenvoudig: Als Europese Aristocratie een produkt zou zijn van buitenaardse beschavingen, wat Icke beweert, dan zouden hier sporen van moeten zijn in de geschiedenis van Europa. De definitie Satanisme uit te leggen als uitgevoerd door een ander ras dan humanoiden klinkt in eerste instantie logisch, maar het enige spoor wat ik vond van de oorsprong van Satanisme, is de Hellige Inquisitie door de paepkes. Satanisme is militair, niet cultisch of vanuit buitenaardse opdrachtgevers. Anton Lavey was zelfs een soort priester aldus Bro Phelps, ik zag ooit een foto van hem in toga met wit boordje. Papisme is Luciferisme, geen buitenaards geinspireerd gebeuren, dus Icke heeft eenvoudig ongelijk, wat redelijk eenvoudig aan te tonen is met enig onderzoek.

Maar in Amsterdam wordt ie blijkbaar nog steeds serieus genomen, waardoor de werkelijke daders geen strobreed in de weg wordt gelegd. Er is best wel interessant materiaal verzameld door Icke in het verleden, maar hij controleert zijn bronnen nooit. Of Icke naief is of een Agent van ISI als sommige beweren, volgens mij het eerste. Hij is nogal gemakkelijk in zijn zware beschuldigen zoals buitenaardse samenwerking, zonder dat ie ook maar een bewijs geeft. Hij profiteert op die manier van de corruptie, want door zijn naieviteit kan ie op de mainstream media publiceren en worden zijn boeken niet gecensureerd.

De eerste uitgave van Vatican Assassins door Eric Jon Phelps was gecensureerd. De gehele oplage was opgekocht door Texe Marss, vernietigd en bestudeerd om te zien of er misbruik van te maken is. Mijn websites worden ook regelmatig gecensureerd, op verschillende manieren, David Icke en Alex Jones zullen dus net doen alsof ze ook gecensureerd worden, anders worden ze ongeloofwaardig, maar dat zijn ze wel. Ik wil ook best ongeloofwaardig zijn, geen probleem, zoek zelf uit wat waar is, ik loop hier geen boeken, naam whatever te verkopen, de waarheid heb ik niet in pacht. Als u niet begrijpt dat verklaren van de corruptie door buitenaardsen onzin is, dan heeft u nog niet genoeg onderzoek gedaan. Neen. Is de Paus de plaatsvervanger van Christus?
Nou?
David Icke kan u dat niet leren, neen, want die ontkent de bewijsbare historische waarde van de Bijbel en de Reformatie. Ik heb zelf de Reformatie op het lager onderwijs al geleerd hier in Nederland, zelfs het Concilie van Trente werd mij geleerd. Gezien de huidige maatschappij, heb ik weinig twijfels aan de juistheid hier van.

De waarheid.
Een heel mooi college van mannenbroeder Eric Phelps met mannenbroeder Darryl Eberhart hier.
http://www.mediafire.com/file/jgamjhyrgno/Eric Jon Phelps - September 15, 2009.mp3
alternate download
http://www.sendspace.com/file/xcbjy5
Topic: Is it the Jews or the Papists

Geeft een erg goed overzicht. Brother Darryl komt voorlopig enkele weken niet op Biblical Truth in History and Prophecy, dus het is de moeite waard dit laatse programma van deze ervaren ex-NSA militair nog een te beluisteren.

Door de aanwezigheid van Brother Darryl is de godlasterlijke theologie van Eric wat minder irritant, maar aan het einde gaat Bro Eric toch weer de papist uithangen met zijn onbevlekte ontvangenis en zo meer. Eerder hier schreef ik dat Christenen die zichzelf christen noemen en christen zijn als een deugd zien eenvoudig papisten zijn, maar Eric vindt van niet, maar dit is een theologisch, of strategisch, meningsverschil tussen Bro Eric en mij, geen historische meningsverschil. Men kan van een blanke Amerikaan niet verwachten, dat ie enige nuchtere theologie zal kunnen produceren. William Cooper heeft in een van zijn radio programma´s gezegd, dat de Inheemse Amerikanen de beste theologie op de planeet hebben, daar ben ik het volstrekt mee eens. Anderzijds zegt William Cooper dat de Katholieken onschuldig zijn, maar daar ben ik het dan weer niet mee eens, want de meeste Zwartrokken, Franciscanen en zo meer, hebben Rooms Katholieke ouders, veel van hun geld komt van donaties en contributie van Katholieken, Katholieken zijn 100% medeplichtig aan alle misdaden der Hellige Inquisitie. Ze stemmen CDA hier in Nederland! Omdat hun papensergeant dat zegt! Ook daar neem ik dus afstand van, want Darryl en Eric besteden weinig aandacht aan de hypocriete commerciele achterlijkheid van de Katholieken in het algemeen. Zo van, als je te veel weet, dan wordt dat te gevaarlijk, bovendien wordt je dan niet meer gebruikt voor winstgevende vijandelijke overnames, enzovoorts. Katholieken gaan bij mij niet vrij uit! Maar de historische informatie van Darryl en Eric Phelps is zo juist en to the point, dat als ik een historisch misverstand heb met Eric, dat ik in gevallen van Hollandse geschiedenis wel eens gelijk kan hebben, maar hij heeft doorgaans gelijk, ik niet.

Pim fortuyn en John F Kennedy kunnen dan helden zijn in de ogen van de wereld, ze waren gemakkelijk op te ruimen omdat het katholieken zijn. De toorn des HEERE rust op elke paep! We hebben het gezien met John F Kennedy, wat een show, wat een succesvolle missie! 50% meer Katholieken in de USA, doordat John F Kennedy zo´n geweldig knap ventje is. Nou, volgens mij heeft die hypocriet wel Marlene Monroe neergeschoten, wat ik uit een ander interview weet, boevendien houdt ie de rol van het Vatikaan geheim in zijn Secret Society Speech: Hoewel die dat prima wist, gewoon omdat ie dacht dat ie dan langer zou leven. De lafheid van de Katholieken is een van hun typische trekken. Pim Fortuyn was ook naief, een week voor de verkiezingen neergeschoten, wat gemakkelijk toch. Ik bedoel, ik ken genoeg kerels hier in Nederland hier bij wie dat niet zou lukken! De Katholieke missie dankzij het martelaarschap van Pim Fortuyn viel wat tegen, het werd toch Wilders inplaats van Pastoors. Ze hadden liever Pastoors gehad, weet u, die Rotterdamse openlijk Rooms Katholieke paap met zijn partij. Commercieel onwetend tuig!

Neen, dat zijn geen nette manne omdat ze strop------dassen dragen de verkeerde kant op!

Nou, een andere leuke site die ik vond was meer rond de journalisten vrienden van Kat.
http://www.leugens.nl/
Redelijk nieuw, best leuk omdat je daar overal commentaren kan plaatsen, die meteen opkomen. Zo lang als dat duurt. Is wel geinfiltreerd, maar er zitten ook leuke auteurs, waar je lol kan hebben over hun naiviteit als je hier een beetje geinformeerd bent geraakt. Ik bedoel, lol omdat je dan in commentaren die naieviteit kan aanpakken.


Conclusie: Micha Kat, ga asjeblieft wat research doen naar de historische rol van het Huis van Oranje, anders zal je voor de rest van je leven in het buitenland moeten verblijven voor je veiligheid.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Novus Orde Seclorum = New World Order

Bericht  dragonfist do sep 17, 2009 11:40 am

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1248011809-850
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty De leugens van Alex Jones

Bericht  Roelfzema do sep 17, 2009 11:03 am

Ja Butcher, Protestant is het woord dat nu door de Papisten gekaapt is. Papisten die zichzelf Protestant noemen. Atheïsten die zichzelf Rooms Katholieke titels geven, klokkenluiders, omdat ze dan alle steun krijgen van de zittende Contrareformatie agenten. Dat is ook niets nieuws. Novus Ordo Seclorum, want dat klinkt zo deftig. Dan dat naar Engels of Nederlands vertalen, Nieuwe Wereld Orde, want dan lijken ze slim, intellectueel en zo meer. Hedonistische ego verering, wat ze zelf niet weten, omdat ze opgeleid zijn door de Romanistische Propaganda van de AntiChrist. David Icke's Draconische Hellige Inquisitie, nu dan met een netwerk

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1253168053-840
Amerikaanse Dollar met de Tiara van de Paus.

Het ligt er zo ontzettend dik bovenop, dat lieden die deze connectie ontkennen per direct verdacht zijn. Vorig jaar had ik die connectie helemaal uit zitten leggen op een ander forum, aan de hand van een van de rechtszaken tegen de Gay Pride Movement van Loyola door hun slachtoffers in Alaska. Veel slachtoffers hebben hun leven geriskeerd om te lekken over het misbruik door de Katholieken in hun jeugd; 55 miljoen aan gedoneerd smartegeld werd betaald om de slachtoffers om te kopen. Priesters werden overgeplaats, de schade is weer beperkt. Ik heb op dat forum ook uitgelegd, dat dit niet gaat om onhoudbare perversie, maar om militaire inquisitie. Reactie: Het gehele forum werd neergehaald. Ik heb het zelfs twee keer meegmaakt, bij de papisten van Argusoog werd het gemakkelijk gebruikte excuus copyrights gebruikt. O, dat dit gelogen is begrijpen ze niet, hmmm, tsja, democratie.

Nou, om te illustreren hoe hypocriet dat is dat copyrights op internet een gemakkelijk te begrijpen leugen is, onlangs kwam ik iemand tegen die mij vertelde, dat ie op Pim Fortuyn had gestemd. Tsja, hoe kan ik iemand met zo'n lage moraal nu uitleggen, dat Pim Fortuyn dood was, toen die op hem stemde, dat die LPF bovendien ook nog eens het tegendeel deed wat Pim Fortuyn wilde, dat die gehele partij met een vijandelijke overname de moord op Fortuyn afmaakte. Door ook de politiek van Fortuyn te saboteren door Trente promotende Vrijmetselaars als Mat Herben. Het was allemaal op TV te volgen destijds.

Ik vond een interressant filmpje waar een Amerikaan wat verteld over die door ABC gefinancierde alternatief voor mainstream Alex Jones, die de vervanging moet zijn voor William Cooper.

WAKE UP SHEEP! (For Real) Part 1

https://www.youtube.com/watch?v=VJPzqnKmlHQ

Er is ook nog een deel 2, zoek die zelf maar op. Wat mij zo opviel, is dat hier het woord Patriot weer gebruikt wordt door de filmmaker, als een soort van morele standaard. In Nederland heeft dit inderdaad een tegengestelde betekenis. Woorden. Dan gebruikt de maker van het Youtube filmpje ook nog het woord "Cult-Leader", om Alex Jones the Bashen. We hebben gezien op de vorige pagina hoe deze succesvolle propaganda in Amerika gebruikt wordt door de Katholieke militaire inquisitie tegen de leerstellingen van Jezus Christus wordt gebruikt om normale mensen open te maken voor arrestaties door de blauwe romanistische maffia. Hermandad. Ik zie ook weinig verschil tussen het woord Christen en Patriot, laten we wel wezen, Christen wordt ook als een soort morele standaard gezien, hoewel de Paus ook verteld dat ie Christen is. Christen betekend Romanistisch Rooms Katholiek Papist, meer niet! In Nederland wordt het cult argument ook gebruikt; Hells Angels werd enige jaren door de smeris aangevallen met dat woord. Er werd gezegd dat Hells Angels een Cult is, dat is dan genoeg reden voor de ontvoeringen en gijzelingen door de heidenen, meestal Atheïsten, herkenbaar aan een legaal lynchbaar uniform. Narcotica brigade?

Wat zijn de bewijzen van de Atheïsten Cult voor hun filosofie?
Noppes.
Ja, ze verzinnen wel iets, hypocratie is nogal voorspelbaar. Voorspelbaarder dan waarheid.

Als je meer wil weten over project Mockingbird, er is een research bezig hier;
http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=468&st=0
Dan is er nog wat goede informatie geplaatst hier;
http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Blair_EUsigning_capitolinehill233
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Klokkenluiders

Bericht  Butcherprophet do sep 17, 2009 7:13 am

Interessant Roelfzema.

Tsja, die lynch partij blijft toch een discussie.
Taliban lynchen is dagelijks werk van de landmacht, Taliban kweken is dagelijks werk van de Nederlandse media en scholen. Tegen de tijd dat het Hollandse Taliban probleem aangepakt mag worden, zijn alle vrouwen verkracht door blauwe maffia, die hier met pistooltjes verkrachters loopt te beschermen tegen normale legale castraties. Overbevolking, dat is het doel van de opdracht gevers van de klokkeluiders.

Voor wie werkt een Klokkeluider?
Een klokkeluider werkt voor de papisten. Dat is goed merkbaar, als ik boublog, WAC Holland of klokkenluider.nl bezoek. Op WAC Holland begint de inschrijving met de multi-culturele samenleving propaganda, als je daar mee meedoet, dan mag je helpen Protestanten op te sporen voor de opdrachtgevers.

Hier een foto van de opdrachtgevers van klokkeluiders.

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1253155882-150


Dit is een foto van de Zwartrokken die de moord op Abraham Lincoln hadden georganiseerd. WAC Holland en klokkenluider.nl, ook Zapruder, probeert een moord op de Prins van Oranje te organiseren. Net als de Patriotten factie. Een eerste poging dit jaar op 30 april, 8 doden. Laatst hadden ze een Joker affiche gemaakt met JP Balkenende met Bilderberg er onder. Om de papisten buiten schot te houden. Ik dacht, zo te zien is die affiche gemaakt door een Redemptorist, niet door een naïeve gehersenspoelde burger die bepaalde Bilderberg leugens gelooft heeft. Project Mockingbird, inderdaad Roelfzema, dat zal het zijn. 28 Zwartrokken universiteiten in de Staten, hier in Nederland zijn ze verbannen in 1848. Nu gaat dat niet meer, want door de Lockheed affaire, kan de Prins van Oranje geen vuist meer maken.

Hmmm. Ik zal eens wat zeggen: Ik ontdekte dat Bilderberg.org propaganda was, doordat daar een alternatief voor Google werd gegeven, waar je de blogs kon uitschakelen. En dat in een tijd, dat Blogs de beste informatie geven die er beschikbaar is. Hoeiboei bijvoorbeeld werd vorig jaar nog overvallen door de blauwe maffia, de Hermandad, de gewelddadige propaganda thugs, de wetteloze WAR ON DRUGS hoax enforcers, de meest zekere lynchpartij die er bestaat! Aan de lantarenpalen hangen. Ja, leuk he, ik accepteer geen euro's...

BEKEERT U!
Want het Koninkrijk Gods is nabij.

Voordat de Contrareformatie dit land regeerde, was het woord voor lekgever "protestant".
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Vrijheidsparade?

Bericht  Roelfzema wo sep 16, 2009 8:57 am

Vrijheidsparade. Nou, bedankt voor de link Butcher. Ik heb die website bezocht, en wat geholpen met verdediging, voor zover dat mogelijk is. Maar gezien de organisatie daar, zal er weinig gelyncht worden. Lijkt me geen plek voor ons. Laten we wel wezen, wij hebben leuk werk te doen, Landverraders lynchen. Zoals Mat Herben, de hoog geplaatste vrijmetselaar die het Vatikaans Concilie loopt te promoten in de media en samenwerkt met de moordenaars van Pim Fortuyn. Bovendien ook nog officier is/was in het leger, inplaats van in een strafkamp voor landverraad.

Ik kan nog wel meer namen noemen. Maar laten we dat maar doen in het besloten gedeelte van dit forum, want verrassingen zijn leuker dan voorspelbare acties.

Tsja. Micha Kat zal zich wel aangevallen voelen hier. Als dat zo is, zo is het niet bedoelt. Neen. Wij, Butcher en ik, voelen ons aangevallen als we een website met een papistische naamgeving moeten bezoeken, om dan geconfronteerd te worden met Guy Fawkes verering en de muziek van Donner en de Burgemeester van Maastricht. Tsja, het is altijd even overgeven, voordat we zo'n filmpje van Micha Kat bekijken, moeten we want is belangrijk. Belangrijker als Hilversum, want dat is een 3/4 lynchpartij daar.

Hier weer wat nieuwe pogingen Project Mockingbird te doen falen.

V for Vendetta= V for Vatican Part 1

https://www.youtube.com/watch?v=-O9yk_qTwiE

V for Vendetta= V for Vatican Part 2

https://www.youtube.com/watch?v=-XJw9jiCRPQ

Zo. Nu eens kijken of we wat **** kunnen vinden...
Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1253074732-370
Het zal je werk maar zijn.

Kijk, ik publiceer al jaren alternatieven. In de Britse taal, heeft dat zwaar papistisch klinkende woord een protestants woord: Wistle Blower. Fluitblazer is een belachelijke vertaling, maar Scheidsrechter is misschien beter. Door de invloed van de USA, worden er ook andere woorden gebruikt als Truth Sayer, al is de betekenis daar van niet geheel dezelfde, want een Truth Sayer, iemand die de waarheid verteld, is eerder een persoon die veel lekgevers, helden, journalisten, hoe je dat zwaar papistische woord ook wil ontwijken, bestudeerd heeft.

Moet ik de Nederlandse taal opzetten in dit land?
Wat u wil mevrouw.
In ieder geval, dit is de oorsprong van het Britse woord Wistle Blower;
Hunmanby Orange Parade

https://www.youtube.com/watch?v=oB3kZ49b8rE
Dat komt dus uit Nederland.
King William of Orange, ook wel bekend als Stadhouder Willem 3!

Kijk, iemand die de waarheid verteld over corruptie in deze tijd, is een held.
Men zou hem commissaris kunnen maken, maar doordat doorgaans de vijand hier de belastingen mag gebruiken, gebeurd het tegengestelde.

Ik ben verder Republikein, geen Democraat. Democraten zijn mijn vijanden. De meeste Republikeinen zijn Contrademocraat.

Tot zover de afchuwelijke stijl die wij maar allemaal moeten pikken van Micha Kat. Eric Phelps heeft ook de gewoonte totaal geen rekening te houden met de impact van bepaalde beweringen, die is bijna nog erger dan Micha Kat. Eerst 3 miljoen Vietnamese Boeddhisten uitmoorden voor de Paus, daarna in antipapistische colleges het Boeddhisme op een lijn gaan stellen met de satanische Propaganda, die Islam en Katholicisme is. Ik bedoel, zo een weet niets van Boedhisme, maar waarom gaat ie dan het risico nemen om uitspraken te doen daar over? Brengt veel schade toe aan de belangrijke informatie. Nou, over de vergissingen van Eric Phelps kan ik wel een geheel boek samenstellen, laatst schreef ik hem een meel over 1 foutje dat ie maakte, wie geld kan verdienen met dat boekwerkje mag het uitgeven.

Betreft Marcel Messing, Robin de Ruiter, dat is een ander verhaal. Deze lieden verdenk ik na research nog steeds van landverraad, eenvoudig omdat ze pretenderen iets te vertellen over de schaduw politiek in Nederland, maar de rol van het Vatikaan geheim houden. Robin de Ruiter had laatst een boek uitgegeven, een plagiaat versie van het werk van Fritz Springmeier, zonder de naam van Fritz Springmeier te vermelden. Mochten deze mensen, of andere lieden, informatie hebben om deze research aan te vullen, in deze discussie kunnen gasten reacties plaatsen, maar helaas geen links.

Waarom dit zo ernstig is?
Nou, Fritz Springmeier zit momenteel in de gevangenis al enkele jaren, met als argument de WAR ON DRUGS hoax.
Hier het boek van De Ruiter.
Mijn beschuldiging is: Plagiaat
Hij doet net alsof tie het zelf geschreven heeft, terwijl het een vertaling is van een schrijver in de gevangenis. Ik bedoel, het minste wat zo'n vertaler zou kunnen doen, is een van de brieven van Springmeier bij het boek te publiceren. En de naam van de oorspronkelijke auteur vermelden. Ik weet verder niet wat ze van plan zijn, wat Robin de Ruiter weet op een need to know basis, maar deze lieden krijgen zoveel steun van andere verdachte initiatieven, dat ik moet waarschuwen voor het overduidelijk plagiaat van Springmeiers werk, die ik niet kan inlichten hier over, wat ik zeker zal doen als Springmeier vrij komt.
Hier ondermeer is het oorspronkelijke werk geupload;
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm


Mijn conclusie is, dat Micha Kat betrouwbaar is, maar dat ie omringt is door verkeerde vrienden. Ook dat ie weinig weet over de historische schaduw politiek in Nederland, waardoor die vaak bizonder onhandig is in benaderen van publiek. Dit houdt hem enigzins veilig, want de vijand denkt, iemand die zo naïef is, kan nooit een gevaar vormen. Micha Kat is dus een held, verdient alle bescherming. Anderzijds wordt Micha Kat ook gebruikt voor een geheime agenda, omdat ie zo naïef is. Ja, hij is ook minder naïef dan andere Nederlanders vooral journalisten, maar ik bedoel iets anders. Ik bezoek Klokkeluider.nl in ieder geval niet meer, omdat daar continue de Prins van Oranje wordt aangevallen, wat de Zwartrokken helemaal geweldig vinden, zonder de papisten ook maar een strobreed in de weg te leggen. Dat gaat mij te ver. Als ik te vaak op die website kom ga ik Micha haten. Onterecht. Gewoon mijden die gast, hij bekeert zich niet.

William Cooper exposes SCAREMONGER and
CIA Mockingbird Alex Jones 1/6


https://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Vrijheidsparade

Bericht  Butcherprophet di sep 15, 2009 1:41 pm

Enige leuke informatie in dit filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=YzTqwOpuYlI
Hier een link naar de website van de vrijheidsparade;
http://www.vrijheidsparade.nl/
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Laat je niet in discrediet brengen door Alex Jones.

Bericht  Roelfzema ma sep 14, 2009 9:49 am

http://www.roguegovernment.com/Cheap_Public_Relations_Stunt_By_Alex_Jones_Discredits_The_Entire_Alternative_Media/17192/0/13/13/Y/M.html
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Tony Alamo leugens in Holland

Bericht  dragonfist ma sep 14, 2009 3:47 am

http://www.weeswaakzaam.info/2009/07/sekteleider-alamo-dwong-9-jarige-bruid.html
Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1252884096-770

Een voorbeeld van de leugens, die Micha Kat niet kan ontmantelen. Want Micha Kat verzwijgt de rol van het Vatikaan in het opzetten en onderhouden van het pedofile netwerk. Tony Alamo is vals beschuldigt, de professionele leugenaars genaamt pers krijgt vet betaald en beschermt om er over te liegen.

De reden dat het Vatikaan zoveel investeert in de arrestatie en valse beschuldigen voor een eenvoudige predikant, is omdat Tony net als ik de waarheid vertelde over het Vatikaan, de AntiChrist. Dat heeft geen bal met geloof te maken, integendeel, het Vatikaan heeft een Ped0f1el netwerk en verspreidt kinderen over de planeet om politici en andere lieden, media personeel bijvoorbeeld, te comprimeren voor de Contrareformatie te werken. Zo is de Contrareformatie aan de macht, die macht werd enigzins belemmerd door Tony Alamo. De 5 reacties zijn lieden die de leugens geloven. Er naast stond nog een artikel over jodenhater Dries van Agt, een voormalig Opus Dei Premier hier. Israel is momenteel het grootste concentratie kamp van de planeet, van Agt verzorgt de propganda om dat feit te bedekken. In ieder geval, ik maak deze post, omdat ik een interview vond in de USA, waar min of meer erg duidelijk wordt uitgelegd, wat de waarheid is over Tony Alamo.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.090309_070500.MP3
Suzette and Mary Jane. Suzette verteld hoe ze bij Tony Alamo terecht kwam, nadat ze geconfronteerd werd met de Siege van Falluja, waar haar landgenoten een massaslachting onder de Shia aanbrachten. Door haar onderzoek naar de waarheid achter de leugens van de kranten, kwam ze bij Tony Alamo terecht, omdat Alberto Rivera daar een voordracht had gehouden. Als u Alberto kent, dan weet u ook wie en waarom over deze hypocriete campagne jegens Tony Alamo.

In het tweede deel Mary Jane, die al 39 jaar actief is in Alamo Ministries, waarin ze ondermeer verteld hoe Tony Alamo geframed werd door omkoperij van ex-leden.

Greg Szymanski heeft ook enkele interviews met ex-FBI agent Peeler, die opdracht kreeg van de FBI om Tony Alamo ministries neer te halen. Dat weigerde Peeler, omdat Tony Alamo een eerlijke kerel was, die aanmerkelijk meer deed aan het Amerikaanse Drugs probleem dan de FBI. De FBI heeft daarna de zoon van agent Peeler gevangengenomen, ook op valse aanklachten, om trachten daarmee Peeler te comprimeren.

Nou, de Amerikaanse justici is minder corrupt dan de Nederlandse, want als je hier in Nederland je kinderen zelf wil opleiden, dan worden je kinderen op korte termijn al ontvoerd om ingezet te worden als kindsoldaat of in de prostitutie. Ik ken belachelijk moeders wiens kinderen ontvoerd zijn door de Nederlandse Katholieken. Die de winstgevende drugs politiek in handen hebben om van onze kinderen prostituees en gemakkelijk om te kopen infiltranten te maken.
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Hier nog'n video

Bericht  Ver Gast vr apr 10, 2009 6:31 am

Van deze pagina;

ALEX JONES LIED ABOUT WILLIAM COOPER...AGAIN!

""

ALEX JONES LIED ABOUT WILLIAM COOPER...AGAIN!

Download video!


"Alex Jones lied about William Cooper on 12/12/08 AGAIN!

Cooper did not cuss or get cut off the air.

PROOF HERE: "

William Cooper on The Alex Jones Show (1998):

Hour of The Time 9/26/2001: "
Alex Jones loog over William Cooper over 12/12/08 OPNIEUW!
Cooper gaf niet op en werd niet weggejoris.D
BEWIJS HIER:
William Cooper op De Alex Jones Show (1998): "
Uur van De Tijd 9/26/2001: "
avatar
Ver Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Join the war against Terrorism

Bericht  dragonfist wo apr 08, 2009 6:41 am


Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1239160460-060


Vertaling voor mensen die geen Brits kunnen:
Doet mee met Volkskrant (Het enige Rooms Katholieke landelijke Dagblad), Telegraaf (De Keesjes?), KRO (RKK, IKON, NCRV, VPRO), NOS (Novus Ordo Seclorum), VARA (Roothaan), SP (Satans Partij), AVRO (Manhattan), TROS (De Familie), Humanistisch Verbond (Erasmus was Bijbelvertaler, atheisten?), wat heb je nog meer tegen het "TERRORISME"

Mijn commentaar;
Tomaten gooien tegen wie of wat? Jezutïen gebruiken altijd 1 schutter van dichtbij, zoals ook bij John F Kennedy. Meestal 3 schutters, 2 voor reserve elders geplaatst. Aldus Eric Jon Phelps. Pim Fortuyn is ook op een dergelijke wijze omgelegd. Waarom, ja, dat moet je mij niet vragen. Maar de demoniseringen tegen Pim Fortuyn, zijn dezelfde als die tegen iedereen wordt gebruikt, die ook maar een moer om dit land geeft. Kranten worden militair gecontroleerd, het geld van de CIA heet Black-op, Black operation, daarvoor wordt ondermeer Drugsgeld gebruikt. Ambtenaren zijn eveneens slachtoffer, want het leger is in Afganistan, omdat de Nederlanders niet geloven, dat 9/11 een inside job is. Inside job, binnenkant baan, een met springstoffen gecontroleerde sloop, detonator in building nr.7, dankzij afstand bestuurbare Boeings en Boeing’s Uninterruptible Autopilot System.

De kranten, TV en Radio vertellen een ander verhaal.
Bathasar Geradsz, Lee Harvey Oswald, Guy Fawkes, ...


Remember, remember the fifth of November, gunpowder, treason and plot...
I see no reason why gunpowder treason
should ever be forgot
Guy Fawkes, Guy Fawkes,
'twas his intent
to blow up the King and the Parliament.
Three score barrels of powder below,
Poor old England to overthrow:
By God's providence he was catch'd
With a dark lantern and burning match.
Holloa boys, holloa boys, make the bells ring.
Holloa boys, holloa boys, God save the King!
Hip hip hoorah!
A penny loaf to feed the Pope.
A farthing o' cheese to choke him.
A pint of beer to rinse it down.
A faggot of sticks to burn him.
Burn him in a tub of tar.
Burn him like a blazing star.
Burn his body from his head.
Then we'll say ol' Pope is dead.
Hip hip hoorah!
Hip hip hoorah!


Laatst aangepast door dragonfist op wo apr 08, 2009 8:11 am; in totaal 4 keer bewerkt (Reden : Punt.)
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Re: Micha Kat en Marcel Messing

Bericht  Oppergeus wo apr 08, 2009 5:19 am

Hoe kan je nu Micha Kat met Marcel Messing vergelijken?
Kat is een serieuze journalist, Messing is een New Age propagandist.
Zo van, in de jaren 1960 was er een soort van Reformatie, vlak na het 2e Vatikaans Concilie.
Eens kijken of ik de correcte datum kan vinden.
Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1239154472-180
papensergeant Wim Essen protesteert tegen de internet vrijheid
Filters en bans door zoekmachines

Niets nieuws

www.pastoraalsite.eu

De website van pastor Wim van Essen

Tweede Vaticaans Concilie


Het Tweede Vaticaans Oecumenisch Concilie (of: Vaticanum II) werd van 1962 tot 1965 gehouden, en is bekend geworden als de kerkvergadering van het 'aggiornamento': het ‘bij de tijd brengen’ (moderniseren) van de Papentempel. Vaticanum II heeft een grote invloed op het kerkelijk en gelovig leven gekregen.
Van 1962 tot 1965 dus. Het begin van de PROVO toch? Nou, ze hadden het zeker druk of zo. Het lijkt wel of ze de rest van de maatschappij uit de tijd hebben gehaalt. Bill Cooper neergeschoten, de meeste artiesten uit de jaren 1960 ...
Hier nog een citaat van de pagina van papensergeant Wim Essen;
http://www.pastoraalsite.eu/paginas/HMaria
Maria is in het Nieuwe Testament en de Koran de moeder van Jezus. Volgens de traditie is zij de dochter van Joachim en Anna.
Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 200pxmary16thc
Het Nieuwe Testament vermeldt dat Maria nog niet samenwoonde met Jozef maar wel verloofd was, toen ze zwanger werd en dat ze nog geen geslachtsgemeenschap hadden gehad. Maria was dus nog een maagd.
Ja, dat is belangrijk. Maria nog maagd. Hmmm. Net als Amen Rha. Amen. Amon Ra. Amon. De Egyptische Godheid die aanbeden wordt door de priesters van Dagon.

The Return of Dagon (The Fish god)

https://www.youtube.com/watch?v=x-WOZCPWkwc

Dat filmpje gaat over de baas van Wim van Essen.
De oorsprong van de Mijter uit Babylon.
Dat wordt ook uitgelegd door Bill Cooper hier:
http://oneheartbooks.com/resources/audios/cooper_mystery_babylon.htm
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Micha Kat en Marcel Messing

Bericht  Butcherprophet wo apr 08, 2009 4:36 am

The New World Order
Nou, ik ben benieuwt wat er in Nederland gaat gebeuren. William Milton Cooper ontdekte de corruptie in het Amerikaanse leger en ging op onderzoek uit. Hij ontdekte zoveel over de geheime agenda, dat ie vermoord werd door de FBI, het Inquisitie instrument in de USA opgezet door een anchterneef van Napoleon.
Who Formed the FBI? It was a powerful Roman Catholic who was also a Knight of Malta and a trustee of The Catholic University of America. Charles Joseph Bonaparte.
Wie vormde het FBI? Het was een machtige Rooms-katholiek die ook een Ridder van Malta en een beheerder van de Katholieke Universiteit van Amerika was. Charles Joseph Bonaparte
Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1239151781-220

Enkele moorden omtrent 11 September zijn hier beschreven.
http://www.spirituallysmart.com/911.html


William Milton Cooper, ook bekend onder de naam Bill Cooper, werd neergeschoten 5 november 2001. Hij had toen twee maanden voordat de WTC bomaanslag plaatsvond ontdekt, dat Osama Bin Laden voor een grote Propaganda tentoonstelling gebruikt zou gaan worden. 50 Miljoen was destijds het hoogste losgeld wat door de FBI uitgelooft was. Diezelfde FBI, die Bill Cooper heeft neergeschoten. Volgens de Vrijmetselaars, was die FBI agent ook nog vrijmetselaar. Nou, het zal in ieder geval een buitenlander geweest zijn!

Alex Jones Didn't Predict 9/11 Bill Cooper Did

http://www.spirituallysmart.com/alexjonesvideos.html

Onlangs heeft de FBI hier vrienden van mij bedreigt in de stad. Ik vroeg of ze me een copie van die meeltjes wilden sturen, maar ze vertelden dat dit niet mogelijk was. Het was niet mogelijk dit meeltje op te slaan. Nou, virussen en spyware, ze worden gebouwt door vetbetaalde ambtenaren!
En de kranten ontkennen alles en liegen er op los.

Ik vraag me echt af waar iedereen het lef zo vandaan haalt om te liegen.
Alex Jones?
Jaja, Marcel Messing en Micha Kat plaatsen links naar Alex Jones, degene die net als Geert Wilders het "gedachtengoed van Pim Fortuyn" misbruikt voor Propaganda. O het is zo vuil. En maar ontkennen. Neerschieten is de enige oplossing hier, maar elke bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco Agent en Militair helpt de boorcrimineel hun vrouwen en kinderen te verkrachten. Ik begrijp niet dat dergelijke watjes zulks gedogen. Er hangt toch een peimel aan?

Als marcel Messing en Micha Kat doorgaan met de randdebiel uit te hangen met hun Guy Fawkes promotie, dan zie ik het als mijn plicht de anderen te beschermen hier. Guy Fawkes, Remember remember, the 5th of November. De Jezuïeten probeerden het Britse Parlement op te blazen in 1605. Alex Jones ontkent dat.

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 1239150699-140
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Micha Kat en Marcel Messing - Pagina 2 Empty Re: Micha Kat en Marcel Messing

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum