Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Geschiedenis van Nederland

3 plaatsers

Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty Verbanning van de Zwartrokken naar Corsica

Bericht  Butcherprophet di okt 27, 2009 12:07 pm

In dit programma geeft Greg Szymanski het tijdstip van de verbanning van de Zwartrokken naar Corsica. Alsus Szymanski, was Napoleon in werkelijkheid een bastaard zoon van een Zwartrok. De kans is redelijk groot dat dit juist is, Priesters versieren erg gemakkelijk vrouwen, vanwege hun biecht en overzicht over de Parochie.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/10-2009-LRN/GSIJ.101209_070500.MP3
right click »--> save as...
Deze verbanning uit Spanje was in 1767.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty Historisch overzich door Eric Jon Phelps

Bericht  Roelfzema zo okt 18, 2009 2:13 am

http://www.zshare.net/audio/6712005093334a5e/
1st dowload
http://www.mediafire.com/file/zmidzzd5jlt/Eric Jon Phelps - October 16, 2009.mp3
Alternate download
http://www.sendspace.com/file/oeayev
2nd Alternate download

Topic: Nationalism and His Story on the American Constitution
In dit programma wordt uitgelegd, hoe de Amerikaanse Grondwet was gebaseerd op het Plakkaat van Verlatinge en niet op de Britse Magna Carta. Verder enige achtergronden van Sjors Washington, waarbij Professor Phelps het belangrijk vindt, dat de Vrijmetselaars achtergronden van Washington verwerpelijk zijn, maar dat enkele belangrijke intellectuelen in de Staten deze mening niet delen.

Vooralsnog, was het Katholicisme verboden in verschillende Staten, voordat deze Staten zich verenigden in de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten werd het Katholicisme gedoogd, dus er zijn verschillende argumenten om Greg Szymanski, John Daniël em andere belangrijke intellectuelen gelijk te geven omtrent het feit, dat Washington bezig was met sabotage, inplaats van opzetten van een betrouwbare regering.

Greg Szymanski heeft er een artikel aan gewijd hier:
Were Washington and Papist Bishop John Carroll Good Buddies?
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty De Geschiedenis van Nederland

Bericht  dragonfist do mei 21, 2009 4:16 pm

De sleutels van leven en dood.
Ziet de vlag van de stad Leiden, wij hebben die sleutels.
Tijd om ze te gebruiken.
Nu hebben we die tijd nog.

Anders heeft de Paus de sleutels van leven en dood in Europa, zoals toch wel opviel gedurende de Tweede Wereld Oorlog en de rest van de 20ste eeuw. Jodenmoord heeft weinig met Nederlands Nationalisme van doen, Adolph Hitler was niet eens een Duitser. Neen, een nette Katholiek met veel status. Uit Oostenrijk, een Rooms Katholiek land. Gevlucht naar Colombia, als ik het goed heb. De kranten publiceren heden slechts de leugens van het Vatikaan, daar worden ze voor betaald. Die moraal wordt niet enkel gedoogt, maar fanatiek beschermt door de Nederlanders die ik tegenkom. Mij geven ze de schuld van hun ellende, omdat ik niet zo gevaarlijk ben als het Vatikaan. Ze vrezen Satan.
VREEST DE HEERE!

Romeinen hebben Jezus Christus vermoord, de Rooms Katholieken zijn Romeinen. Het is dezelfde groep. Ook Spartacus hebben ze gekruisigd, Heilige Inquisitie is hun ding. Ik ken persoonlijk aardig wat papisten, je kan ze niet vertrouwen vanwege de Biechtstoel. Ze hebben veel gouden tanden en sieraden, ook wel zilver. Een vloot vol. Dan krijgen we weer zilveren knaken en gouden tientjes, standaard voor Europa. De biechtstoel is waar de papen iedereen die ze kennen kunnen verraden, al is het slechts een kleine hoeveelhied informatie. De biechtvader van de minnares van de Minister President, priesters met bijna 100 kinderen in sommige parochies, als het geen pEUdofilUN of homo's zijn, wereldheren. Met een stijve pik gaan ze op huisbezoek, de mannen zijn uit werken. Nouja, werken, belastingslaven voor de Paus, want dedezen moeten wel belasting betalen, de priester niet, dit dan ondersteunt dankzij de Propaganda van Radio TV en krant, nu dan even verstoort met Internet, waar ik meestentijd gecensureerd wordt. Vandaag was dat weer eens niet gelukt Very Happy

Die spionnen kan je niet doden hier in Nederland, neen, ze worden beschermt door de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco. De Rooms Katholieke Papentempel wordt vrijgesteld van belasting, die collecte muntjes mag de Priester mee doen wat ie wil of nodig vindt, maar de eerlijke mensen moeten belasting betalen. Een priester is niet eerlijk, want Rooms Katholieke priesters zijn doorgaans Atheïsten. Omgekocht met gemakkelijk macht danzij het biechtgeheim, de belasting ontduiking, de Rooms Katholieke contacten met de Maffia, de Maltezer Ridders, Opus Dei, Celibataire ordes, het Goud uit Zuid Amerika, telkens een Nieuwe Pausmobiel voor elk bezoek, het is eigenlijk te absurd voor woorden. Kardinaal Pacelli, later Paus Pius de 12de, schonk een stapel Bankbiljetten aan Adolf Hitler, nog voordat de Pütsch in München plaatsvond, maar ook de rijke Katholieke grootkapitaal bezitters kregen opdracht van hun papensergeant Hitler te steunen. Tegen het eveneens Rooms Katholieke Communisme. Dat was nog voordat Dresden gebombardeerd was door Boerenloorlog veteraan Winston Churchil, die al aardig wat Nederlanders vermoord had, want Zuid Afrika mocht natuurlijk niet Calvinistisch blijven. Het multikulturele ANC kwam daar aan de macht, grotendeels succesvol door propaganda voor Nelson Mandela in Nederland, die door de hypocriete papisten met bedreigingen verdedigt wordt. Drs. Janmaat vermoord, zijn vrouw in een rolstoel door een Bomaanslag. Daarna Pim Fortuyn, die als Katholiek en notoire papist begrijpt dat mensen wel eens liegen, gevolgt door media steun voor de papist Geert Wilders. Een man die zijn haren blond verft. Als tie in het buitenland wordt geïnterviewd, valt de verf minder op.
Propaganda.

De bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco bekeerd zich niet.
Ook de landmacht niet.
De Marine laat Sinterklaas, Rooms Katholieke Propaganda die in de 17de eeuw verboden was in Nederland, zelfs aankomen in Den Helder.

Koningin Beatrix houdt papistische kersttoespraken en deelt lintjes uit aan papisten en andere Romanisten, ja, zelfs aan de vorige Kardinaal Simonis. Een Dame van Malta, net als Benito Mussolini.
De papen.
...
Nou, van Hara Majesteit kan ik het nog wel hebben, al zag ik haar liever zwijgen. Willem de Zwijger was ook Rooms katholiek, maar die bekeerde zich tenminste nog. Volgens mij zou die een anti-kerst-toespraak gehouden hebben, kappen met die papenzooi of zoiets, maar dat is voor de huidige Prins Willem veel te gevaarlijk misschien. Oranje is officieel Eucumenisch Protestant, het is mij niet duidelijk wat hen verteld is op de universiteit van Leiden. Want ik zou hier in Nederland nooit een Kersttoespraak houden, tenzij een urenlange tirade jegens de vieze vuile katholieke godslasteraars, vijanden van elke mens, van elk dier, van deze planeet. De vijanden van God, samen met de Moslims. Als je de Katholieken persoonlijk bevraagt op hun religie, vertellen ze altijd dat ze in werkelijkheid Atheïst zijn. Luciferisten zijn het dus, regressieve profiteurs. Untertieren. Die kruisvaarders waren om de Albigenzen en Joden uit te moorden, de Islam met haar Maria aanbidding gaf hen een Alibi. Zoals nu, waar Geert Wilders het voorbeeld voor Brittanië is, de vetbetaalde en beschermde landverrader omringt door de blauwe goeddeels pedofiele landverraders, die ook de bodyguards voor de Prins van Oranje leveren. Slechts ondersteunt door de Zuidwillemsvaart, dat kanaal in het zuiden, de enige prestatie die die Koningen van Oranje hier ooit geleverd hebben. Voor zover mij bekend. De Tweede Wereld Oorlog hadden ze zwaar verloren, een ondernemer zou een Failisement aangevraagt hebben. Maar neen, dankzij het papisme, mag het fantasie verhaaltje van een Gouden Eeuw zonder Heilige Sabbath gelasterd worden ten lande. Maar ik betwijfel dat de Koningen zelf ook de schop ter hand namen, want militaire defensie hier in Nederland begint en eindigt met de waterwerken. Het is ze gegunt, beetje fitness voor die Prinsen kunnen we later aftrekken van de Bodyguard kosten, een kogelvrij vest is aanmerkelijk voordeliger dan een stropdas uit Kroatië, prima galg verder. Landrotten, diplomaten als polderingenieur?
De modder der leugens kan wat mij betreft nu gepolderd worden!

Laat ze die stoomboot aan flarden schieten, mijn toestemming hebben ze.
Hoe meer dooien hoe liever, de vliegende Stoomboot.
Dan heeft Spanje eindelijk de Vliegende Hollander, zoals de als Ped0f1el ontmantelde Walt Disney beweerde dat mogelijk was bij de Davy Jones domhouderij.
Admiraal Lumey, Overste Langnagel, Willem van der Marck, de Papenhater!


Maar pak die echte kardinaal Granvelle, dan kan je van zijn belastingvrije gouden ring en gouden tanden, het grootgrondbezit, de wapens betalen. Zoals steden hier ingenomen werd met de Zilvervloot van Piet Hein door Prins Frederik Hendrik, de Prins van Oranje.
Dan hebben jullie geen absurde belastingkantoor salarissen meer nodig!
Absurd vanwege de leugens der staat, Katholieke Papentempel vrijgesteld van Belasting!?
Weg met die hypotheken, aflaten zijn het.
Iedereen gaat naar de Hel, dat houdt je toch niet tegen.
De hel is onze kinderen, die als het aan het Vatikaan ligt geslacht zullen worden, zoals Pruisen werd geslacht door de Russen, nadat de Duitse papisten de laatste russische Mennonieten trachtten te slachten. De Naatsi top was Rooms Katholiek!
De Pruissische Koning Wilhelm was in 1918 naar Nederland gevlucht, vergeet dat niet, het Vatikaan is nog niet met ons klaar. Menen ze. Onlangs zeurden ze over de moord op een miljoen Katholieken in Japan in 1600, waarbij wij trotsche Provincialen geholpen hadden door Kanonnen aan de Japanners te leveren.
Beloont met Deshima, de Vliegende Hollander!
Dood aan de papen!
VUUR
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty De Geschiedenis van Nederland

Bericht  dragonfist do mei 21, 2009 4:15 pm

Het Vatikaan had haar grondgebied, de Pauselijke staten, kwijtgeraakt in de 19de eeuw door Garibaldi en Victor Emmanuel. Benito Mussolini schonk daarom in 1929 het huidige grondgebied aan het Vatikaan aan de Paus. Vatikaanstad opgezet door Benito Mussolini, El Duce. Benito Mussolini was een Papist, bovendien een Maltezer Ridder, net als Prins Bernhard. Gedurende 1940~1945 was het Rooms Katholicisme weer de Staatsreligie van Italië. Infiltratie van het Nederlandse koningshuis met Papisten is de afgelopen halve eeuw wel op gaan vallen. Niet allemaal gelukkig, maar de Zuid Afrikaanse Junta Dictators waren Papisten, Katholieken. Net als de bevrijdingtheologen die hen bestreden, Che Guevarra en Fidel Castro. Fidel Castro blijkt zelfs Jezuïet te zijn, hij ging elk jaar wel op audientie met de Paus.
Communisten op audientie bij de Paus.

De meeste zuoaven die de Paus hielpen tegen Garibaldi en Victor Emmanuel voor de Pauselijke Staten, samen met het Franse leger, waren overigens Hollanders. Belgen zaten er niet veel bij. Ook een van de moordenaars van Abraham Lincoln, John Surrat, werd na de moord als zuoaaf aangetroffen op het Vatikaan. De NSBers die niet vervolgt werden. Het is nog steeds zo, Nederlandse huurlingen hielpen mee tegen de inquisitie van de Partizanen in voormalig Joegoslavië, 1993~heden. Nederland is gehersenspoelt met leugens over de achtergronden van de oorlog in Joegoslavië door de corrupte pers hier, dus de Nederlanders helpen de Paus met het uitmoorden van de Russisch Orthodoxe Patriarchaat van Moskou, dat blijkbaar Joseph Stalin heeft overleeft, de Serven, de Partizanen. Eucumene is nu dan in de Russisch Orthodoxe Papentempel evenzo een groot probleem als de Nederlandse gereformeerde, hervormde, vrijzinnige, rechtzinnige, remonstrantse cults met hun heidense tempels. Eucumene, want sedert 1965 mogen Rooms Katholieken een Bijbel in de landstaal in huis hebben. Lezen wordt echter niet aangemoedigt, ook niet door mij, althans, niet die Rooms Katholieke Willibrord Bijbel, die u waarschijnlijk aan de topreslutaten zal vinden in de Google Propaganda Machine. Die Bijbel is al verbrandt voordat ie uitgetypt wordt voor de drukpers en is uitgegeven met goedkeuring van de Kardinaal van de Propaganda. Maarten Luther ontdekte ooit het zelfde, dat ie de Vulgata aan het vertalen was, een vervalsing uit het Vatikaan.

De Rooms Katholieke heidense propaganda sekte vervolgt nog steeds de Bijbel, niet alleen de mensen die de Bijbel lezen, zoals David Koresh, Michaël Travesser en Tony Alamo. Intellectuele vervolgingen, vandaar ook dat Willem de Zwijger een Universiteit neerzette in Leiden, om met kennis van de waarheid de propaganda te kunnen doorzien. Rooms Katholieken is het altijd verboden geweest zelfs maar een Bijbel in huis te hebben, tot aan het 2e Vatikaans Concilie, weer een typische waarheids vervalsing, ook wel aangeduid als Vaticanum 2, dat eindigde in 1965. Verdedigt door Hans van Mierlo als de ultieme theologie. Mierlo was, net als Lubbers, een ex student van het Canisius College in Nijmegen. Canisius is een heilig verklaarde Jezuïet uit de 16de eeuw, de Jezuïeten zijn verbannen uit Nederland in 1848. Maar dat laatste wisten ze tot nu toe blijkbaar gemakkelijk geheim te houden. Hazelhof Roelfzema was er niet van op de hoogte, hoewel die in Leiden studeerde. Ik vraag me terecht af wat men Beatrix verteld heeft!

De Zilvervloot was geconfisceerd op zo'n illegaal Maffia schip van de perverse Katholieken. Pervers vanwege hun Godslastering. Ik vertel de waarheid, geen propaganda. De sleutels van leven en dood, de redding van de Britten bij Kaap de Goede Hoop. Want de eerste Boeren Oorlogen hadden ze verloren, New York kregen ze dankzij de papist Koning James 2de, die Nieuw Amsterdam hernoemde tot New York, omdat ie een neef had die zo heette. Lieden die dergelijke geschiedenis anders dan de waarheid uitdrukken, zijn soms strafbare leugenaars, geschiedvervalsers. Als je die helpt, ben je medeplichtig, tegen wie was de 80-jarige oorlog? Waarom werd Oldenbarnevelt onthoofd? Juist, omdat ie papisme ging gedogen! De 80-jarige oorlog had niets met Spanje van doen, alle volwassenen liegen. Ik niet, maar van inplaats van mij te waarderen, wordt ik vervolgt. Vol met papen hier, iedere papist is een slaaf van de AntiChrist. Sinterklaas gedogen is papisme, wie is hier aan de macht?
Het laatste oordeel komt er aan, afgelopen met de vrijheid. Iedereen die medeplichtig is aan vernietigen van de vrijheid door te weigeren zich te bekeren terug naar normaal, zal als paap tot varkensvoer eindigen. Aldus de Watergeuzen, waar ik blijkbaar officier ben nu. Want de Marine heeft geen officiers, Sinterklaas in Den Helder is georganiseerd door buitenlanders, met opnieuw de waarschuwing dat dit niet betekend dat het Spanjaarden zouden zijn. Onbegrijpelijk dat mensen zo Godslasterlijk voor doodfolteren van hun kinderen kiezen, de serieus van pedofilie verdachtte Sinterklaas en Landskardinaal.

Goud gestolen van Zuid Amerikaanse inheemsen, vervoerd naar het Vatikaan en haar rijkdommen, verhuld als Spanje. Spanje heeft niets van doen met de 80-jarige oorlog, want in Landen waar Katholicisme de Aristocratie neer mag zetten, is propaganda aan de macht. Niet het Spaanse volk. Net als in Nederland nu, dat is niet erg slim. Curruptie wordt gedoogt, eerlijkheid wordt afgestraft, bepaalde mensen mijden mij als ze ontdekken dat ik hun kinderen wil redden uit de vuile handen van hun hypocriete Sinterklaas propaganda gedogende ouders. Die ouders gaan naar de hel, het Vatikaan is nog niet klaar met Nederland. De joden zijn nu dood, diezelfde joden die Amsterdam het Nieuwe Jeruzalem noemde, nadat Amsterdam een van de weinige veilige havens werd voor Joden dankzij Willem de Zwijger. Links is volledig antisemitisch, propageerd voor erkenning van de Pauselijk staat Palestina ter gepoogde, maar tot op heden niet volledig gelukte, genocide op Israël, samen met Dries van Agt, Links, en 400 Miljoen Moslims. De vijanden van God. Dagelijks worden kinderen zo gehersenspoelt in Luciferistische bijgeloof van de waarheid, Roomse propaganda aanbidding op de scholen. Waar de kinderen niets leren, maar getraint worden om als slaven van het systeem de Pauselijk Aristocratie te dienen. Het doel van de Contra Reformatie is bereikt, zelfs Romeinse Arena's worden nu gedoogt in Nederland. Brood en Spelen, iedereen die er overtwijfelt wordt verjaagd door de profiteurs vanwege alle omkoperij. Geen sector die niet corrupt is vanwege het medisch tucht college, de universiteitsraad, de gedoogde reclame's voor zelfs de meest immorele Propaganda in de Geschiedenis. De vrouwen dragen nu allen broeken tegen de verkrachtingen, Sodom en Gomorrah kan elk moment beginnen. Seks en Geld, dat is het enige waar de Nederlandse mannen nog in geloven, de Islam gebruikt dat feit om Propaganda tegen Geert Wilders te onderbouwen. De succesvolle moord op Theo van Gogh is nog pas het begin van wat er komen gaat.

Het enige wat de mensen nog vrezen, dat is DE VLIEGENDE HOLLANDER.
Ja, in het buitenland tenminste.
Het schip van Noah.

Want als het de Nederlanders lukt het Katholicisme weer illegaal te krijgen, dan zal de HEERE ons steunen. In feite is het zelfs illegaal, want Katholicisme was verboden boven de rivieren gedurende de gehele 17de en 18de eeuw. Dat was zo in Japan, Nederland, Brittanië, mogelijk nog in meer landen. Terecht en redelijk. De Rooms Katholieke infiltratie is volstrekt illegaal, maar als wij de Europese Unie willen regeren, de gaskamers in met die Papen! Als dat lukt, durft niemand meer Rooms Katholiek te worden, want Joden zijn helden, Rooms Katholieken niet zo!

Het is de plicht van de Vliegende Hollander, indien mogelijk, die Zilvervloot overwinning te blijven herhalen. Maar wanneer is het de Nederlanders, Belgen of Zuid Afrikaners ooit nog gelukt een flink bedrag aan Goud en Zilver terug te stelen van Satan?
Nou?
Sedert Piet Hein bedoel ik.
De vreugde van de overwinning voor héél het land.
Denk toch aan die gouden tanden van die vieze katholieken, laat de Varkens het maar voor u uitzoeken. Varkens lusten best mensenvlees, terecht. Varkens zijn onze vrienden. Rooms Katholieken eten Varkens, Varkens eten Rooms Katholieken. O, wat een zuivere dieren, lief en trouw. Ook varkens weten niet wat liegen is, het zijn geen papisten.
Dit is de opdracht van de HEERE beschreven in Openbaring hoofdstuk 18.
En niet de eerste maal dat de HEERE opdracht gaf tot genocide van de BAAL aanbidders.
Jawel, de Katholieken aanbidden Moloch, Choronzon, Beelzebub. Dracula is Propaganda door Romeinse papenkruisjes, heidense papentemples worden heilige grond genoemt door Hollywood. Hollywood betekend Heilig Hout, materiaal voor de toverstaf van de priesters van Dagon, de mijter van de Bisschoppen en Kardinalen, het stamt uit Babylon. De vijanden van de Hebreeën. De vijanden van de Sabbath. De vijanden van Yashua!
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty De Geschiedenis van Nederland

Bericht  dragonfist do mei 21, 2009 4:14 pm
Alle misdaden worden opgeschreven voor het Laatste Oordeel.
Mensen die geloven in de Vliegende Hollander kunnen nog gered worden, want we gaan deze planeet vernietigen. Dat is niet helemaal waar, want we gaan de planeet verbouwen. De mensen echter die er heden rondlopen zullen het ervaren als vernietiging. Vroeger was de Aarde plat, die moest toen rond gemaakt worden, geloof is simpel. Ongeloof is Hellevuur.
VUUR

1566, de Beeldenstorm.
In Brabant en Vlaanderen breekt de Beeldenstorm uit, na een eeuw Hagepreken vanaf de opstand van het Kaas en Brood volk in Holland in de 15de eeuw. Later slaat die Beeldenstorm ook over naar sommige streken in het noorden, ondermeer omdat de Hagepredikanten uit het zuiden daar heen vluchtten.

De opstand van het Kaas en Brood volk vond plaats in de vijftiende eeuw. Op internet vond ik enige jaren terug in de USA een kaft van een Nederlandstalige Bijbel uit Haarlem uit de 15de eeuw. De 15de eeuw is enige tijd vóórdat Maarten Luther de 95 stellingen op de deur van Wittenberg timmerde. Dat was in 1517 op 31 oktober, Reformatiedag tijdens Halloween. Geneve werd in de 16de eeuw een stadstaat, waar corrupte ambtenaren meteen ontslagen werden. Tegenwoordig is het andersom. Erasmus studeerde in het Geneve van de 16de eeuw, de eeuw van de Hagepredikanten. Johannes Calvijn doceerde in Geneve, Willem Tyndale reisde er heen. Willem Tyndale, die stierf op de brandstapel, omdat ie een Bijbel naar het Engels vertaalde. De Bijbel vertalingen uit die tijd heten Geneve vertalingen, op bezit er van stond de doodstraf door de Rooms Katholieke Papentempel. Die vervolgens dan de Aristocratie daar de schuld van gaf. Aristocratie zijn een soort lokeenden voor omkoperij in die tijd. Als je naar de Papentempel gaat krijg je te eten, anders niet. De Antichrist. Alle dogma's hebben een militair doel, condooms en abortus is verboden om meer kinderen Rooms Katholiek te dopen en op te voeden. Ze weten niet beter. En dat houden ze zo, net als de varkens met vijven op een cel, kistkalveren, legbatterij kippen, flats. Slaven. Het succes van het Concilie van Trente is nog niet volledig, neen, moslims worden in Euopa geïmporteerd om onrust te veroorzaken, evangelische kerkjes promoten de rassenvermenging, de Nederlanders worden vast uitgemoord door er Mulatten van te maken zoals in Zuid Amerika en andere traditioneel Roomse landen. Zuid Amerika is Rooms, Chavez is Rooms Katholiek. En Socialist, net als Adolf Hitler, Wim Kok, Wouter Bos. Ook Jan Marrijnissen is Socialist, blijkbaar ook nog nationaal ook vanwege de protesten tegen de EU, dus Nationaal Socialist. Toch wordt ie niet gearresteerd, integendeel, hij mag in de Staten Generaal de Propaganda van de PvdA ondersteunen. Arbeit macht frei, stond er op de ingang van Auswitsch. De Partij van Adolf Hitler heette NSDAP, Nationaal Socialistische Deutche Arbeiters Partij. De Partij van de Arbeit. Mensen die menen dat ik grapjes maak, vriendelijk doch dringend verzoek mij een legale geladen kalasnikov te geven of te lenen, om het tegendeel te bewijzen.
Leve de Geuzen!

De Contra Reformatie begint in 1536 door het opzetten van de Jezuïeten orde, die de Heilige Inquisitie over nam van de Franciscanen en Dominicanen. Officiëel begon de Contra Reformatie enige tijd later met het Concilie van Trente rond 1560. Het Concilie van Trente is een intellectueel document, dat de lijst van vijanden van het Vatikaan vervloekt. De huidige Paus heeft, net als alle Pausen sedert die tijd, gezworen het Concilie van Trente uit te dragen. De Geneve Bijbel bestaat vandaag de dag niet meer en is nu geheel vernietigd door de Katholieken. Zondagdienst en Sinterklaas zijn nu verplicht in Nederland, in de 17de eeuw waren ze verboden. Toen werd de Sabbath onderhouden, zoals de Bijbel het leert. Kinderen leerden lezen en schrijven uit de Staten vertaling, wat nog te merken uit de vele Nederlandse spreekwoorden die uit de Bijbel stammen. Uw paarlen niet voor de Zwijnen gooien, is rechtstreeks een spreekwoord uit de Bijbel. Sommige spreekwoorden zijn te herleiden tot de leerstelingen van Jezus Christus, zelfs de Katholieken weten waar Abraham de mosterd haalde, zo arm als Job. Maar het is de papen, de Katholieken zelf, verboden de Bijbel te lezen. Tot aan 1965, het Tweede Vatikaans Concilie: Eucumene, de papisten die geen koekje krijgen. De fanatieke Jan Peter Balkenende als zondagvererende Sinterklaasfeest gedogende Antichrist, is een typisch produkt van de Contra Reformatie. Meestal zijn de Nederlandse Minister Presidenten Rooms Katholiek, ook Wim Kok was een Katholiek. Maar in de 17de en 18de eeuw eeuw was het verboden voor katholieken een baan te nemen bij de overheid ter plaatse! Landverraderlijke leugens zijn echter heden de enige orders die Dutchbat erkend, zoals we de antisemistische rol van Dutchbat zagen in Libanon, Dutchbat ondersteunt de Russich Orthodoxe vervolging door de Pausen in Srebrenica, de 11 September 2001 anti-terrorisme Inquisitie propaganda ondersteuning door Dutchbat in Uruzgan Afganistan. het is de bedoeling dat de Nederlander uitgemoord gaan worden door moslims, all kranten ontkennen het met blinde orders van corrupt en goeddeels Ped0f1el blauw wapentuig. De Hermandad. Spaanse priestercult, hier bekend als bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, de enforcers van de Heilige Inquistie. Ze stelen onze wapens om hun het gemakkelijk te maken ons te laten beroven door open grenzen naar Rooms Katholieke landen, waar Katholieken opgevoed worden met opdrachten hier die ze zelf niet begrijpen. De mensenhandel. Mensenhandel opgezet en beschermt door de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco korpsen, dagelijks beweren de media en Hollywood het tegendeel, de mensen die het geloven zijn de papisten.

Nou, de meeste Nederlanders kan je wel neerschieten nu, tenzij de Propaganda stopt. Dat is gemakkelijk, men behoeft slechts de redacties te arresteren, want die zijn de eindverantwoordelijken van de Propaganda. Maar dat schuiven de door naar de Kardinaal, want ze geloven in een of ander papistisch systeem, waarme ze voor zichzelf hun misdade goedpraten. Vluchtelingenwerk door een Inquisitie Cult bijvoorbeeld, uw gezonde verstand zal bevraagt worden bij het laatste oordeel!
Tenzij de HEERE u dat niet gaf, maar mijn hond heeft het wel, u zou dan niet beledigt moeten zijn een untertier genoemt te worden. Dieren zijn meestal liever dan mensen, het is tof dat men het leven kan offeren voor de gerechte zaak, het Koningkrijk Gods is de liefde. De brandboten schrokken de Katholieken af, maar de Katholieken hebben het inmiddels geïmmiteers met propaganda. 70 Maagden, bij sommigen werkt zo'n leugen.

Landverraad beperkt zich niet enkel tot het leger. De ouders die ik tegenkom, waarvan ik de kinderen wil redden tegen de leugenachtige perverse papisten die hun ouders zijn, berispen mij inplaats van dat ze mij bedanken voor het redden van hun kinderen uit handen van de inquistitoire Kardinaal propaganda, die het Sinterklaasfeest in wezen is. Plastic als aftlaat. Ik zag zelfs lieden die zich lieten uitschrijven als Katholiek, maar fanatiek doorgaan met de Sinterklaas propaganda ondersteunen, hypocrieter voorbeeld vond ik nooit. Ik kan het land nog steeds redden, door de noodverordening te verklaren, dat Sinterklaas de reïncarnatie is van Herlog Alva de Toledo, rode jurk van de Bloedraad. Kapoentje betekend gecastreert. Omdat de papisten tegenwoordig te laf zijn om volwassenen dood te folteren, worden onze kinderen gefolterd door het militair pedofiele netwerk, waar ondermeer Marc Dutroux voor werkte, Ann en Eefje, dat internationaal georganiseerd is ondermeer met behulp van de Verenigde Naties. Maar dat weet iedereen natuurlijk. Kardinaal Spellman was de grootste Ped0f1el van de USA, aldus Jim Rothstein, die zijn gehele leven bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agent was en dit netwerk onderzocht, totdat ie ontslagen werd bij de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, omdat de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco slechts tot taak heeft, de kardinaal, het pedofiele netwerk, instand te houden van de propaganda enzomeer. Daar worden ze voor betaald. Geld is de enige moraal die gedoogt wordt in de Nederlandse politiek, media, onderwijs en markt. Holostische geneeskunde is en wordt volledig vernietigd door het medisch tuchtcollege, ziekenhuizen worden misbruikt voor moorden door de inquisitie en hedonistische orgies door de jezuïeten coadjutoren. Auswitsch kamp arts Dr. Mengele ondertekende elk document met religie: Rooms Katholiek, en ontsnapte gemakkelijk aan de Neurenberg schijnprocessen. Als ik Neurenberg schijnproces zeg in het openbaar, kan ik niet enkel gearresteerd worden, de mensen bellen zelfs de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco. Multiculturele propaganda, nadat de Bijbel vernietigd is grotendeels door Propaganda ertegen; Wie wil nog ooit een Evangelie in zien, na getuige geweest te zijn van de perverse papist André Rouvoet, die door de kranten beschreven wordt als Evangelist. Maar is het tegendeel! Vlaams Blok, later Vlaams Belang, legt met haar Maria verering de basis voor de Pim Fortuyn Propaganda voor het Rooms Katholicisme, ik bedoel, Geert Wilders. Aan de macht in de Democratie door dagelijks propaganda in de Pauselijk gecontroleerde media van Nederland, verft zijn haren blond om een Burgeroorlog voor te bereiden, om de Protestantse landen als Denemarken, Nederland, Zweden, Noorwegen, ook Pruisen, te vernietigen. Want de Rooms Katholieke Papentempel mag de paspoorten uitdelen in Nederland, elke Linkse lijsttrekker blijk na onderzoek Rooms Katholiek te zijn. Alle parochies en kloosters zijn bezig met vluchtelingenwerk. Om moslims in Europa te importeren, anders zijn de Katholieken in de minderheid. Daar verliezen ze politiek invloed mee, want niet iedereen is om te kopen, propaganda is duurder dan aflaten.

Vluchtelingen werk door een Heilige Inquisitie cult, ...
Wie zulke leugens gelooft is al bij voorbaat strafbaar!
De Hel

Heilige Inquisitie Cultist Jan Marrijnissen is een Katholiek, gaat zelfs op bedevaart.
Paul Rosenmuller is Rooms Katholiek.
Paul Rosenmuller gelooft in Heilige Inquisitie en wil asielzoekers opvangen? Minimaal zou men dan toch even de Cult van die zogenaamde Asielzoekers checken, want het zijn geen Joden, want Groenlinks is, net als alle Links, volstrekt Antisemitisch.
Inderdaad, Job Cohen is ook antisemiet. Een paap.
De PPR was opgezet door Opus Dei papist Ruud Lubbers, die nu Dutchbat bestuurt vanuit de Verenigde Naties, hier 3 Kerncentrales heeft neergezet, meegeholpen heeft met vernietigen van onze militaire industrie Fokker, DAF, RDM Scheepswerven. Onlangs stuurde de Pauselijk bezette Staten Generaal 8 Miljard naar Lockheed Martin, voor een niet bestaand vliegtuig, de Joint Strike Fighter. De Staten Generaal verkwist geld op de meest achterlijke zaken, gestolen geld. Het volk is slaaf, de middenstand is al een halve eeuw 90% Rooms Katholiek. Al het voedsel in handen van de Romanisten, dat is het doel. Rooms Katholieken geloven alle propaganda die men hen voorsteld, want DE HEERE straft hen voor de vele Godslasterlijke zaken waar deze vuile papisten aan meewerken. Geld gestolen dankzij propaganda, morele omkoperij, dat begint met het Sinterklaasfeest van hypocriete helleslaven die mij vertellen dat liegen onschuldig is. Want kinderen van 3 jaar weten nog niet wat liegen is. Hun argumenten. Op de schoot bij een Ped0f1el, een Kardinaal. Jaja, Kapoentje, zeggen de stropdasdragende, blinde werkmoraal verkondigende ouders. Ik betwijfel ten stelligste dat Kardinaal Eijk gecastreerd is!

Hoe kwam die Nederlandstalige Bijbel in Haarlem?
Door de Waldensen. De Waldensen hadden zich verstopt in de Zwitserse bergen, achter een natuurlijke burgt van bergen en een bergpas. Toen hun kinderen gingen preken in Europa, werden die kinderen gejaagd door de Heilige Inquisitie en ook vermoord. Enkelen van de Waldensen vluchtten naar Haarlem. Dat was vóór de opstand van het Kaas en Broodvolk werd iedereen werd vermoord. Dit gebeurde in de 20ste eeuw ook, volkerenmoord, we hebben gezien hoe de Joden en Zigeuners werden vermoord door de Rooms Katholiek Adolf Hitler. Eva Braun was opgevoedt in een Belgisch Nonnenklooster. Franz von Papen tekende voor Adolf Hitler een Concordat met het Vatikaan, dat vandaag de dag nog steeds geldig is. Waarmee de machtigste vijand van het Vatikaan in Europa, Pruisen, eindelijk was verslagen. Heinrich Himmler zette de SS op naar model der Jezuïeten Orde, de SS zette de Massa vernietigings kampen op. Gecontrareformeerde Vuurbommen op Dresden hadden de werken van Maarten Luther vernietigd, alle vrouwen van Pruisen waren verkracht door de Russen, de Sovjet Unie. Beide zijden aan de Tweede Wereld Oorlog was paaps, de Koude Oorlog was een Propaganda afleiding maneuvre voor Aziastische en Zuid Amerikaanse Rooms Katholieke Dictators als Generaal Franco hier in Europa. Waar de Heilige Inquisitie gebruik maakte van Siberische strafkampen om de intellectuelen van de Sovjet Unie te vervolgen, zoals de voorheen John Huss, Willem Tyndale, Ian Paisley en Willem de Zwijger vervolgd werden hier in het westen. Dat zijn zo nog bekende namen, maar volgens moderne historische schattingen, zijn er meer lieden hier in de Nederlanden door Hertog Alva's bloedraad gedood, als door de Gestapo, de SS, de Abwehr en NSBers. Hertog Alva was Rooms Katholiek, dat is bekend. Napoleon is opgegroeit op Corsica, het eiland waar de Jezuïeten naar uitweken, nadat ze ven daarvoor verbannen waren door de traditioneel Katholieke landen van Europa en de Paus. De Jezuïet die de adviseur was van Napoleon Bonaparte heette Abby Seyas. Een broer van Napoleon was de eerste Koning van de Nederlanden, Lodewijk Napoleon. In 1814 werd de Jezuïeten Orde weer opgenomen in de Roomsche Inquisitie Cult, maar nog steeds gelooft niet paaps te zijn door velen. Een achterneef van Napoleon had later de FBI opgezet, het Federale Bureau voor Inquisition. Het FBI, dat nu Tony Alamo heeft gearresteerd. 39 Kinderen ontvoerd door de FBI in 2008, de mensen worden gejaagd. Tony Alamo Ministries. Een agent, John Peeler, had zelfs de opdracht gekregen de onschuldige Tony Alamo neer te schieten, maar John Peeler bekeerde zich. De Volkskrant in Nederland liegt fanatiek mee met de leugens van de inquisitie in de USA, merkte ik onlangs. Niets lekt over de ware toedracht van de Rooms Katholieke inquisitie op Amerikaanse Protestanten, velen met voorouders die gevlucht waren vanuit Europa voor de Rooms Katholieke Inquisitie, het Concilie van Trente. Michael Travesser zit nu ook in de gevangenis, nadat de BRT er een documentaire over uitgezonden had. België, het enige land in de buurt dat de Jezuïeten nog nooit verbannen heeft, na de Belgische opstand in 1830, 3 Jaar na het vuile Concordat van onze 2e Koning, Koning Willem 1, met Maurus Cappellari, de Prefect van de Congregatie van de Voortplanting des geloofs in 1827. Na de Belgische opstand, goeddeels georganiseerd met het Franse leger, werd er meteen een Koning op België gezet. Mislukt, de genocide uitgesteld, Pruisen was toen nog een machtig land. Gedurende wat genoemt wordt de Eerste Wereld Oorlog echter zien we het succes van de Propaganda, de Belgen gaan in oorlog met Pruisen in 1914. Keizer Wilhelm vlucht in 1918 naar Nederland, ik hoop dat u net als ik begrijp wat hier de rol is van het Vatikaan en dat van de Propaganda. Het Vatikaan heeft namelijk al eeuwen een Kardinaal voor de Propaganda, herkomst van Propaganda is snel terug te voeren...
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Geschiedenis van Nederland Empty Re: De Geschiedenis van Nederland

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum