Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Betreft voormalig Joegoslavië

4 plaatsers

Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Meer documentaires

Bericht  Butcherprophet di sep 28, 2010 7:36 am

Op die account zijn nog meer documentaires die betrekking hebben op het onderwerp van deze draad.
Hier een documentaire door een Servische Pamela Hemelrijk, die ontslagen werd, zodra deze documentaire was gemaakt:

Kill and expel (banned doc.) part 1/8

https://www.youtube.com/watch?v=Q1SHCrETxT4

Ik raakte wat geshockeerd van de bijgaande text. Daarin wordt de Katholieke Papentempel "De Globalisten" genoemt. Nou, dat zijn gewoon de Katholieken hoor, die vertellen wat de NATO moet doen!

Betreft voormalig Joegoslavië 1235450836-150
Paap de Hoop Scheffer met de Grootmeester van de Maltezer Ridders.

Betreft voormalig Joegoslavië 1235451286-910
De schandalige staatssecretaris van de NATO

Betreft voormalig Joegoslavië 1235452110-090
Niks Bilderberg.

Zowel Tony Blair als Jaap de Hoop Scheffer zijn Rooms Katholiek, net als de Ustashi.
Ze hebben een Kroatisch papistisch artikel om hun rode nek.
De zijde Cravatte van het Rampjaar.
Symbool van de bezetter.
a documentary that was banned in Serbia by the globalist pro-western government
Moet dus zijn:
a documentary that was banned in Serbia by the Roman pro-pope government
Waarbij ook nog vermeld kan worden, dat de woorden gebruikt door degene die de film heeft geupload, propaganda woorden zijn, die de Paus lopen te beschermen.

Voor het geval men mij ook gaat beschuldigen de fysieke en reeele antichrist een hand boven het hoofd te houden, inderdaad, de papenkolonol van Rome was een Christen. Die leefde nog twee jaar nadat ie aangesteld werd, want die ging meteen de loodmijnen van Sicilie in. De Serven zijn Christenen, de rest van de West Aziaten zijn heidenen, tenzij ze zich bekeren. Misschien is deze planeet beter af zonder blanken. Want de propaganda tegen blank wordt ook door iedereen gelooft. Westerse cultuur is blanke cultuur, want het blanke ras komt van West Azie. Die moedige Serv, moge hij nog ooit begrijpen, dat de vlag van de EU afstamt van de paepse afgod Maria.
Betreft voormalig Joegoslavië 1981461-panenka-marie

Betreft voormalig Joegoslavië Blair_EUsigning_capitolinehill233
De EU Grondwet getekend in het Capitolijn te Rome, voordat het absurde referendum plaatsvond.

Betreft voormalig Joegoslavië Virgin12starsbrussels1
Godlasterlijk afgodsbeeld in Brussel, waar iedere Nederlander die gaat stemmen voor knielt.
De vlag van hun hun Griekse godin Europa.
Romeinen waren nogal fan van de Griekse cultuur.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Erg goede film

Bericht  Roelfzema di sep 28, 2010 6:36 am

Leuk om te weten, dat Edm0nd Par1s er ook een boek over geschreven heeft.
Ik zal eens kijken of dat boek online is...
http://www.srpska-mreza.com/library/books/paris-genocide.html
http://openlibrary.org/books/OL5843759M/Genocide_in_satellite_Croatia_1941-1945

Ik post hier even, omdat ik informatie heb over medeplichtigheid aan dit bloedbad door de Nederlanders. Bovendien moet wel gezegd worden, dat het Srebrenica verhaal wat de papisten met al hun kranten en Radio en TV hier vertelden, was 100% propaganda. Met als doel de toekomstige oorlog in West Azie, waarover ik al berichtte elders. Ik ken ook iemand die als diensplichtig militair in Joegoslavie diende om officieel te Ustashi te helpen, want daarvoor was Dutchbat naar Joegoslavie gestuurd. Eerst de Serven, daarna de Moslims, is wat er ook in de film gezegd is. Die jongen diende ook in een huurlingen leger onder Tudzman, een soort Ustashi uit de jaren 1990, waarvoor hij net als de Ustashi in de 2e helft van de 2e dertigjarige oorlog een audientie kreeg met de Paus. Servische websites die ik bezocht, hebben de geschiedenis van hun eigen land vergeten. srpska-mreza is een Amerikaanse website.

Pamela Hemelrijk is gekickt uit het Algemeen Dagblad, omdat ze lekte over de werkelijke achtergronden van Joegoslavie. Niet eens veel. Daarna is ze vermoord. Door de Katholieken. Maar als ik onbeleefd ben tegen een Katholiek, dan belt men de Hermandad, dan ga ik weet de gevangenis in. Want de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco helpt alleen katholieken, enkel de fans van de homo Lodewijk de 14de SJ lopen ze te beschermen.

Nouja, ik vraag me eigenlijk af waarom we hier ons moeite doen en bovendien ons leven riskeren om de waarheid boven tafel te krijgen. Want zowat iedere Nederlander die ik de laatste jaren tegen ben gekomen, is aan de zijde van de Ustashi. Omdat ze altijd in de meerderheid zijn, het is meestal ik alleen tegen de Fascisten hier die Katholicisme gedogen, gaan stemmen op alleen Katholieken, zelfs betalen voor Katholieke kranten zoals Trouw. Vooral Trouw is Katholiek, die de zaken in de film glashard ontkent en Rooms Katholieke Zondag loopt te promoten. Ik ben vooral pissig op Trouw, omdat ze zich voordoen als Gereformeerd, net als Anton Mussert, terwijl ze de gehele werkelijke achtergronden van Adolf Hitler geheim hielden in de Tweede Wereld Oorlog, maar dat verzetsstrijders stierven om die krant te bezorgen. Van de Volkskant weet je tenminste, dat het officieel een Rooms katholieke krant is. "Volks", net als de KVP. En iedereen die ik tegenkom vind het allemaal maar okee, doet gemakkelijk mee met de leugens. Hallo, Telegraaf heb ik nog geen aanwijzing gevonden dat die Katholiek is, geenstiijl.nl was oorsronkelijk zelfs enige tijd enige media zonder propaganda. 3 miljoen. Nu is geenstijl.nl vol met propaganda, maar er zijn nog net zoveel commentaren... Degelijke lieden vermoorden ook mijn vrienden en kinderen, zodra de Paus daar opdracht toe geeft, wat gaat gebeuren zodra hun machines paraat zijn. Voor geld denken ze, voorspelbaarder dan robots zijn ze. Lopende lijken. En die vuile moslims, die ook aan de zijde van de Ustashi strijden in de film. Want moslims zijn de tweederangs katholieken, die planten zich voort als konijnen. Konijnen zijn natuurlijk meer waard dan moslims, mijn excuses als een konijn zich beledigt voelt, gelukkig kunnen ze niet lezen.

Een gewaarschuwt man telt voor twee.
Rotterdam is nu bijna helemaal vernietigd door de Multiculturele Samenleving, een woord dat door Katholieken gebruikt wordt ter agitatie en infiltratie door de Vijfde Colonne. Als het in de krant staat, dan is het goedgekeurd door de Paus. Laatst zag ik een Metro, die is gratis, maar ik werd zo beledigt door de duidelijke propaganda voor de Katholieke agenda op de voorpagina, dat ik hem niet ging lezen. Maar de rest van Nederland vind het allemaal maar okee, dat hun kinderen tot brave papen worden gemaakt door de Rooms katholieken die men als DE autoriteit beschouwt. Lessen over geschiedenis 1940-1945, behoren te beginnen met deze film, of de inhoud er van. Zelfs de maker van de film lijkt niet te weten, dat de Paus in de Film, Pius de 12de, kardinaal Paccelli, de financier van Adolf Hitler was, dat de gehele NAZI top Rooms Katholiek was, dat de meeste Katholieken Atheisten zijn. Concordat 1933. Wordt wakker, zo eindigt de film. Nou, ik hoor dat wel vaker, maar het slapen van 90% van de hersenen is wel gemakkelijk als je ze wil opruimen. Mensen die gewoon blijven geloven dat Moslims de aanslagen hebben gepleegt in London, Madrid en New York, die kan je volgens mij allemaal veilig opruimen. Die zijn te laf om militair te zijn, laten zich omkopen door de eerste de beste. Te infantiel om kinderen op te voeden, een schande voor elke gemeenschap.

De Zouaven.
Dat zijn Nederlandse Ustashi. Dit weekend kwam ik weer wat Italianen tegen. Ik begrijp en respecteer hun haat voor de Nederlander. Wij zijn de Italianen veel verschuldigt! Maar elke Katholiek, Socialist, Liberaal, (=alle politieke partijen) met hun veilig gewaande groeps cult is medeplichtig aan de macht van de Paus. Socialisme is opgezet door de Zwartrokken sinds de Reducties van Paraguay in de 16de eeuw. Tito was enkele malen ridder in de orde van Karl Marx, dus 100% medeplichtig aan het bloedbad dat hij achterliet. Tito was een katholiek, dat is elke Socialist. Een reductie is een Socialistische commune, waar iedereen een slaaf is dankzij de propaganda, wat natuurlijk mogelijk is, als de stupiditeit, de dwaasheid, succesvol is. Maar wie is er een grotere dwaas, dan iemand die gelooft dat een Zondag promotende predikant protestant is. Ooit een protestmars gezien met stropdassen?

God zal dit land vernietigen.
In de film is de attitude te zien, van Serven die zich niet verdedigen.
Zo ook de Nederlanders.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Vaticaan en de Ustashi

Bericht  Behold-a-Pale-Horse zo sep 26, 2010 9:28 pm

Vatican's Holocaust 1/6 - Nazi Croatia death camps

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Why Serbian Children from Kosovo got killed

Bericht  Roelfzema ma sep 20, 2010 4:11 am

Why Serbian Children from Kosovo got killed
and Ron Paul on Clinton Impeachment in 1998.


https://www.youtube.com/watch?v=TZmDACro8NE
Een film over de massa moord op Servische Burgers door Georgetown Bill Clinton en de afleidings maneweuvre daar voor door de papistische kranten en TV. Helaas is de rol van de Rooms Katholieken in het geheel niet toegelicht in de film. Ook in Servie schijnt men daar in het algemeen niet van op de hoogte te zijn. Net als in Nederland dus, waar sinds de Tweede Wereld Oorlog zowat elke Minister President Katholiek was, net als Adolf Hitler.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Weet ik al

Bericht  Oppergeus do jul 22, 2010 7:19 pm

De Groene Amsterdammer is niet enkel Marxistisch, ze verzwijgt en ontkent ook de werkelijke achtergronden van de oorlog in Joegoslavie. Het woord Ustashe is niet te vinden in het artikel. In een ander Nederlands artikel, zag ik Ustashe gespelt als Oestashi. Er wordt nauwelijks over gepubliceerd in Nederland, anders zou het leger totaal andere beslissingen nemen. Het verband tussen Socialisme en Papisme is getracht aan te tonen op dit forum in een andere draad.
Andere Nederlandstalige journalistiek die ik er eerder wel over zag berichten, was deze website;


Betreft voormalig Joegoslavië Amsterdampost

Er was daar enige tijd terug een auteur met Servische achtergrond. Ook als ik nu kijk, lijken mij de artikelen aldaar nog steeds betrouwbaar. Bij geenstijl.nl was die betrouwbaarheid volstrekt veranderd, nadat die website was verkocht in 2008. Maar dat artikel in de De Groene Amsterdammer, dat is te beschouwen als 100% propaganda. Journalisten die wel veel betrouwbare informatie geven over voormalig Joegoslavie, is Emperor's Clothes.
Hier een artikel over Milosovic, Karadzic en de onwaarheden en feiten ontkenningen door de Nederlandse en internationale pers:
http://emperors-clothes.com/articles/standefer/hoax.htm
These systematic attacks by Muslim fighters against Bosnian Serb enclaves were the reason the Serbs attacked Srebrenica in July 1995.
De Serven vielen aan uit zelfverdediging. Net als de Partizanen. Volgens Avro Manhattan, waren de Partizanen opgezet uit zelfverdediging. Verdediging tegen de Ustashi. Logisch gezien, lijkt mij dat volstrekt juist. De Mufti van Jeruzalem verzorgde de Islamitische steun aan de Ustashi in de Tweede Wereld Oorlog, zoals de Marokkanen de Katholieken hielpen met een leger van 40000 troepen in Spanje, om ook Generaal Franco in het zadel te brengen. De rol van de Ustashi tijdens de Tweede Wereld Oorlog, laat iets duidelijker de verzwegen en ontkende rol van de Katholieke Papentempel achter de Tweede Wereld oorlog zien. De verhalen in Nederland rond Srebrenica, laten de rol van de NAVO voor de Paus zien. Volgens mij zijn de meeste NAVO medewerkers in het geheel niet op de hoogte van deze feiten. Het doel van artikelen als deze, is om hen te informeren.

De rol van Tito als Socialist met een Partizanen achtergrond, is niet eenduidig. Als een Socialist lid is van de Partizanen, dan is tie een infiltrant. Liefst natuurlijk zonder dat ie het zelf weet.
Tito heeft 2 Ridder Ordes van Karl Marx.
http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Josip_Broz_Tito
En heeft natuurlijk een Kroatische achtergrond.

Het verband tussen Marxisme en Katholicime/Romanisme, is niet bekend bij de meesten. Mijn bron voor dat verband, zijn de reducties van Paraguay sinds de 16de eeuw. Dat waren slaven staten, waarbij alle slaven volgens bepaalde propaganda richtlijnen werden onderwezen en opgevoed. Zoals in de Sovjet Unie en elke Marxistische Staat. De goederen van de produktieve Reducties in Paraguay, werden getransporteerd naar Westelijk Azie in zg. Blackships, aldus een Engelstalige bron. Hoogstwaarschijnlijk heeft Piet Hein een dergelijke vloot ingenomen. Een Reductie is een Staat met een onzichtbare schaduw regering, waarbij iedereen een slaaf is van de lieden achter de schermen. Zoals we nu hebben in Europa, de Sociaal Democratie. Door de verkiezingen iedere 4 jaar en de propaganda door de scholen en media, meent iedereen dat ie woont in, wat men die misleidde slaaf ook verteld (Democratie, sociale utopie, vrije markt, enz), neemt orders aan van de schaduw regering, ook ter vernietiging van het eigen volk. Hoe ziek deze filosofische systemen zijn merk ik gemakkelijk, bij bepaalde keuzes die tijdschriften als De Groene Amsterdammer en Kleintje Muurkrant maken, maar de indruk wekken geen brood en spelen te zijn, zoals de meeste andere media. Links neemt geen afstand van propaganda, maar zonder propaganda is Links niet vol te houden. Een belangrijke propaganda specialist voor het intellect voor Links in Nederland, is de Rooms katholiek Marcel van Dam. Propaganda wordt al duizenden jaren gebruikt door de Romanisten, die wassen hun handen in onschuld.

Deuteronomium 21:1-9
Psalmen 26:6
Psalmen 73:13
Mattheüs 27:24"Als nu Pilatus zag, dat hij niet vorderde, maar veel meer dat er oproer werd, nam hij water en wies de handen voor de schare, zeggende: Ik ben onschuldig aan het bloed dezes Rechtvaardigen; gijlieden moogt toezien."
Katholieken zullen alle betrokkenheid blijven ontkennen.
Katholieken mogen zelfs liegen, als dat is om het geloof (in de propaganda) te beschermen.
Dan zijn ze zonder zonde, het kost geen extra tijd in het vage vuur.
Maar moeten elke week zonde dag houden, ook politiek....

Betreft voormalig Joegoslavië 1231800439-190 Betreft voormalig Joegoslavië 1231796433-290
De Holocaust ontkenning van Links
Zo is het ook met Tito, die als Socialist gesteunt wordt door de Reductionistische georienteerde schaduw regering. Het Vatikaan. Met andere woorden, de producent van de Propaganda heeft beide partijen in een conflict in handen. Zowel links georienteerd als rechts georienteerd is Rooms. Deze dialectiek is destructief ten aanzien van de eigen identiteit. Daarom gemakkelijker te misbruiken, dan te gebruiken. Maar is neergezet als de enige optie. Andere voorbeelden van Katholieke Socialisten zijn President Chavez van Venezuela en Fidel Castro van Cuba. Heeft Tito zich ingezet voor uitroeien van het Katholicisme? Neen, er is althans een Katholiek georienteerde genocide begonnen, 10 jaar na de dood van Tito. Dit terwijl Tito als Partizaan gestreden heeft tegen een genocide door de Ustashi, waarbij gedwongen bekering tot Katholicisme een erg grote rol speelde. Tito had dit zeker moeten weten. Maar in 1990 stonden er nog steeds veel kloosters in Joegoslavie. Tito heeft niets gedaan om zijn zogezegde vijanden als Partizaan, te bestrijden in de Joegoslavische politiek. Gedwongen bekering tot Katholicisme door de Ustashi en de Kroaten, waar paters en priesters als officieren de leiding hadden. Waarom doet Tito er niets tegen? Omdat ie indirect voor hen werkte!
Of tie het nu weet of niet.

Betreft voormalig Joegoslavië Stalinparents Betreft voormalig Joegoslavië 1279801475-650
Een papentempel als de achtergrond van de Hellige Vader des ...
Noemt Willem de Zwijger niet zo, bij voorbaat dank.

Verder;
Welkom op dit forum Behold-a-Pale-Horse
Ik dacht eerst dat het Cisco Wheeler was, vanwege de laatste post op het engelstalige gedeelte van dit blogje. Je kan hier bloggen als je leuke informatie hebt, die ook voor andere mensen interessant is, dan aansluit bij de doelstellingen van deze webstek. Om filmpjes te plaatsen, kan je gebruik maken van de interface bovenaan het tekst veld Betreft voormalig Joegoslavië 1279802430-860 voor Youtube, Daily Motion of Google Video. Voor andere video servers, kan je de Flash tag Betreft voormalig Joegoslavië 1279802685-410 gebruiken. Helaas is de interactieve configuratie van dit forum niet optimaal, dus ik plaats en vraag te plaatsen behalve een vierkantje wat niet op fullscreen kan, ook een schakel. Dat zou dan zo eruit zien:

Milosevic on Trial 1/11

https://www.youtube.com/watch?v=3zH2DzV8bHU
Een schakel naar het filmpje onder het flash object
In het midden plaatsen kan met de center tag:Betreft voormalig Joegoslavië 1279804433-360
Titel erbij is niet zo belangrijk bij Youtube, want die is ook zichtbaar in het flash object. Maar helpt wel de herkenbaarheid te verhogen. Voor zoekmachines en ook wel voor personen. Om het formaat van het flash object voor Youtube, Daily Motion of Googe.video aan te passen, kan je eerst posten, daarna de pixels aanpassen in het object in edit. Als je de laatse post hebt gemaakt, dan verschijnt er geen edit commentaar in het door je gepubliceerde artikel. Tegenwoordig gebruik ik graag 512x398 pixels, een berekening die ik maakte met behulp van gulden snede overwegingen en presentatie zoals die op mijn monitor verschijnt. Deze website veranderd als de gebruiker een andere resolutie heeft. Om met de flash tag Betreft voormalig Joegoslavië 1279802685-410 te posten, moet je vaak uitvissen wat de url van het flash object is.

Er is een tameljk ernstige woordcensuur op dit forum. Als een van de vele middelen om opnieuw censuur van deze informatie zoveel mogelijk trachten te voorkomen. Ik had al verschillende websites gecensureerd gehad afgelopen jaren, voordat ik deze website begon. Vooral Engelstalige informatie wordt snel gecensureerd. Deze informatie is onder constante aanval. Een overzicht van de lokale woordcensuur hier.

Interessante film overigens, bedankt voor de schakel Smile
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Kroatië, inquisitie en de EU.

Bericht  Behold-a-Pale-Horse wo jul 21, 2010 8:57 pm

Toch maar een gebruikersnaam aangemaakt, heeft geen zin om steeds bij de open comentaren te posten terwijl er relevante forums zijn.

Ik keek laatst weer is tv en zag een documentaire bij de VPRO, "Milosevic on trial". Duidelijke anti-servische NATO propaganda. Ik heb me nooit zo verdiept in de balkan-oorlog en het hele genocide verhaal. Door die documentaire is dat veranderd. Mijn mond viel open van verbazing toen Milosevic het in de illegale Haagse rechtbank had over de rol van het vaticaan in dit hele gebeuren. Nooit heb ik zoiets gezien op tv en snap nu dan dus ook waarom hij vermoord moest worden. Op youtube is de documentaire te zien, dit is de link naar het eerste van 11 delen: https://www.youtube.com/watch?v=3zH2DzV8bHU. De hoofdaanklager (Sir)Geoffrey Nice, http://en.wikipedia.org/wiki/Geoffrey_Nice, is een hele sadistische man, de rillingen lopen over mijn lijf als ik die kop van die vent zie. Mister Nice-guy is natuurlijk niet onbekend met het papisme, hij heeft op het Keble College, Oxford gezeten. In de documentaire is te zien hoe geprobeerd wordt het grondrecht verdediging van Milosevic af te pakken. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat de documentaire pure propaganda is waardoor ik in ieder geval af en toe tenenkrommend zat te kijken.

Keble was established in 1870, having been built as a monument to John Keble. John Keble had been a leading member of the Oxford Movement, which sought to stress the Catholic nature of the Church of England. Consequently, the College traditionally placed a considerable emphasis on theological teaching, although this has long since ceased to be the case. In the period after the second World War the trends were towards scientific courses (the major area devoted to science east of the University Museum influenced this) and eventually co-education for men and women from 1979 onwards. As originally constituted it was for men only and the fellows were mostly bachelors resident in the college.

De Oxford Movement :http://en.wikipedia.org/wiki/Oxford_Movement

Op het weblog "The Vatican Crusade in the Balkans" http://vaticancrusadebalkans.blogspot.com/ vond ik een aardig stukje tekst.

Croatia is going to enter in EU. A delicate passage where every defect is estimated at a very high price. Croatia has many of such defects, defects that can lead to a bankruptcy of the national sovereignty. The recent 1995 massacre of Serbs in the Krajina, which saw the definitive coming back of the Ustasha barbarism, is one of them. But before to judge the Croatians as a nation of human beasts, think only at the historical genesis of the previous, original ones, Ustasha beasts, the ones of Pavelić . Those human rabid dogs where not representing the majority of the Croatians. During the late twenties, their attempts to provoke an anti Serbian riot among the Croatians regularly failed. Not surely thanks to the Communist androids with the remote control of Moscow fixed in their brains. But because the majority of the Croatian people, know very well that those bunch of Pavelić's Ustasha, were only the lickers of the Mussolini's a**holes, of the man who never wasted a minute of time and an erg of energy to describe all the Slav populations of the Balkans as bunches of inferior barbarian beings. OK, in order to make accept to that scum of the Croatian society the bones coming from the Italian Fascist haters of Slavs, it was created the theology of the ?Croats as not-Slav population? and hence of their ?divine guide?, namely Pavelić. With the same German nation being constituted nearly for the 50% by old Slavs (thinks only to the East Germany), that racial theology become more than a farce, it was simply a drug administered to a bunch of psychopath terrorist in order to not simply annihilate the Serbs, but also to keep in hostage the majority of the sane Croatian people.

So the Ustasha, from the point of view of the attitude and of the ability, were simply: nothing. The void. But not the Buddhist one. They were putted at power by the Fascist Italy like inert puppets. If it was not for Mussolini, they would have disappeared without to have been noticed. They were not true soldiers, and were despised even by the Italians who surely were, since a millennium, no more the worth descendants of those ancient Roman legionaries. Ustasha were able only to cut throats, extract eyes, open the wombs of pregnant women and to bet about the number of slaughtered Orthodoxies they were going to sacrifice in the next night. This is the true image of the Ustasha's militia.

Unfortunately for them and for their putrid Italian (and German) Fascist protectors, the same Croats found the right way to redeem the nation from that garbage of Satan. The Croat partisans of Tito ? despite the suffocating ideology of that man of Moscow - demonstrated that a Croat is not synonymous of ?barbarian beast? and that also the Croatians know when the time comes to take the sword to defend the Christian dignity, even if in the name of a confused atheist ideology.
And it arrived the time of the showdown. Thousands of those Ustasha who never would have gained the power if not for the aggression of those Fascist powers who were considering the Balkans' Slavs as pure ?animals?, finally found the deserved punishment. Great part of the Croats surely were not friends of the Serbs, but there's a limit for everything. In the time of war the betrayal is punished with the death. But the betrayal of those beast was not simply the betrayal of a Yugoslavia attacked without war declaration and the betrayal of the collaboration with those aggressors. Not only the betrayal of a Croatian land occupied by forces who were preaching the hate for the Slavs maintaining a different ?Blackrobe-arian? status for their bastard Quislings. The Ustasha betrayed the same Christendom.

Many reasons were lying under the immediate delivery, by the Western ally forces, of those Ustasha, Cetniki, Belagarda, Domobranci, etc. in the hands of Tito, just some days after the end of the war. And reasons who helped very much the Holy See to cancel the proofs, the witnesses and especially the executioners for all the blood the Roman Catholic Apostolic church caused in the Balkans as consequence of her assassin 1941-1945 crusade. Even if I'll return on those reasons in the future, I am not interested to deal with them here. And of course many 'innocents' were among those escaping beasts, but some sane apples are not sufficient to heal a basket of rotten fruit and to redeem it from the swarming legions of worms. So Tito did simply what I the same ? and I please the Lord to be the witness of my words ? would have done if I was a partisan in those times: he consigned a bullet in the skull to every one of those beasts, because at that point this was the only Christian thing to do.

Christians are not Christ and are not God. A Christian is one who knows the limit of his sinful soul. And who doesn't pretend to cancel, with a Catholic miracle, the indissoluble intrigue of evil of this material world. The Paradise belong not to this low physical world. So I want to imagine ? even if I know that the reality is very much different ? that the celebration held yesterday, with the presence of the actual Croat president, on that location where Tito rightly liquidated all those collaborationists who were the true executioners of the Yugoslav's people, was held in the sign of a sincere Christian sentiment. I don't oppose to a Christian sentiment devolved also to the memory of those human beasts, like president Ivo Josipović appeared to do yesterday. But, with the same decision of those partisans of seventy years ago, I oppose to the new beasts, those vultures of today who, in their sentimental religious laboratories, are creating, from the falsified and manipulated memory of the inexpressible horrors perpetrated by those collaborationists, the new traitors of the Christendom who, tomorrow, will renew the infamous acts of their spiritual ancestors. Those new beasts, those vultures of the sentimental opportunism, those double tongued snakes who are using a top of tongue to confuse with words of ?love? the preach of hate of the second left top of their tongue, these ones who, with an ability acquired with years of practiced pedophilia, are sowing with their evil spiritual semen of hate the ing?nue souls of the young who don't know the true history and the incredible sufferances inflicted by those collaborationists. The new bests are the ones who hide themselves behind the pathetic costumes of a pagan carnival, who pretend to speak in the name of Jesus Christ, meanwhile are spitting in his mouth, at any word of their blasphemous preaches.

Toetreding EU van wikipedia:
Aansluiting bij de EU
1rightarrow.png Zie Kroatië en de Europese Unie voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

De weg naar aansluiting bij de Europese Unie begon voor Kroatië op 29 oktober 2001, toen Kroatië het Stabilisatie- en Associatieverdrag met de EU tekende. Het tekenen van dit verdrag is noodzakelijk om erkend te worden als kandidaat-lidstaat. Op 21 februari 2003 diende Kroatië formeel het verzoek in toe te mogen treden tot de Europese Unie. De Europese Commissie gaf vervolgens op 20 april 2004 een positief advies, waarop de Europese Raad Kroatië op 18 juni 2004 erkende als een officiële kandidaat-lidstaat. Er werd besloten de onderhandelingen te beginnen op 17 maart 2005. Een dag voor het begin van de onderhandelingen stelde de Europese Raad de onderhandelingen echter voor onbepaalde tijd uit, omdat Kroatië niet goed genoeg zou meewerken met het Joegoslavië Tribunaal. Het feit dat de voormalige generaal Ante Gotovina nog steeds niet was opgespoord was de EU een doorn in het oog.

Onder druk van Oostenrijk werd er alsnog begonnen met de gesprekken. Oostenrijk dreigde de onderhandelingen met de toetreding van Turkije namelijk stil te leggen.

Na een toespraak van de hoofdaanklager van het Joegoslavië Tribunaal, Carla del Ponte begin oktober 2005, werd op 4 oktober 2005 begonnen met onderhandelen. Het zogenaamde screeningsproces begon op 20 oktober. Op 7 december 2005 werd Ante Gotovina op het eiland Tenerife opgepakt.

De publieke opinie in Kroatië is sterk verdeeld over de toekomstige toetreding van Kroatië tot de EU. Slechts een krappe 40% van de bevolking is voorstander van de toetreding tot de EU. Vele tegenstanders van de toetreding zijn bang dat wanneer Kroatië werkelijk tot de EU zal toetreden Kroatië veel regels opgelegd zal krijgen vanuit Brussel. Een ander argument dat de tegenstanders vaak naar voren halen is dat de Kroatische kust verkocht zal worden aan de (rijke) West-Europeanen en hierdoor volgebouwd zal worden.

Op 13 maart 2008 sprak de voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, het vertrouwen uit dat Kroatië eind 2009 klaar zal zijn met het voldoen aan de criteria voor toetreding, zodat Kroatië zich per 1 januari 2011 zou kunnen aansluiten bij de Europese Unie.

Sinds 1 april 2009 is Kroatië lid van de NAVO.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB#Aansluiting_bij_de_EU

Op youtube kwam ik nog een andere documentaire tegen waarin werd aangetoond door een journalist hoe de beelden van de "concentratiekampen vol bosnische mannen gemanipuleerd zijn.Dit is de link naar het eerste deel van 3: https://www.youtube.com/watch?v=xox7TR11evI.

Ik ken de bezwaren tegen de Groene amsterdammer (marxistisch van aard, bij het item Marxisme van wikipedia is een van de bronnen zelfs afkomstig van een artikel gepubliceerd in de groene amsterdammer) maar ik kwam een artikel tegen dat gaat over de zogenaamde concentratiekampen:

De Groene Amsterdammer van 22 januari1997

Het beeld dat loog

Hij bracht een enorme schok teweeg, de foto van de uitgehongerde Moslim achter prikkeldraad die zomer 1992 de wereldpers haalde. Maar Thomas Deichmann vertrouwde de beelden uit Trnopolje niet. Terecht, blijkt nu.

door Thomas Deichmann

HET DUURDE een paar dagen voordat ik het wilde geloven: de foto uit Bosnië die waarschijnlijk de grootste bekendheid heeft gekregen, is een vervalsing. Die foto is op 5 augustus 1992 gemaakt door een Brits tv-team, het team van Penny Marshall van ITN en Ian Williams van Channel 4, begeleid door verslaggever Ed Vulliamy van de Guardian. Een uitgemergelde moslim, Fikret Alic, met naakt bovenlijf achter een hek van prikkeldraad, in Trnopolje, een kamp van de Bosnische Serviërs. 'The proof' stond twee dagen later boven deze foto in de Daily Mail: 'Dit zijn scènes die herinneren aan de vijftig jaar oude films over nazi-concentratiekampen.' Over de hele wereld werd de foto miljoenen keren afgedrukt. Hij werd een document van de geschiedenis van onze tijd: het bewijs van het bestaan van concentratiekampen in Bosnië, vijftig jaar na de holocaust. Toen ik opnamen van ITN bekeek die door de Duitse televisie werden uitgezonden, wees mijn vrouw me op een detail: als het hier om gevangenen in een met prikkeldraad afgezet kamp ging, waarom was dat prikkeldraad dan bevestigd aan de kant van de palen waar ook de gevangenen zich bevonden? Normaal gesproken wordt, wanneer men een terrein afzet, het prikkeldraad aan de buitenkant bevestigd. Ik reisde naar Bosnië, en daar werden mijn vermoedens bevestigd. Uit mijn naspeuringen bleek dat niet de gefilmde kampgevangenen omgeven waren geweest door een hek van prikkeldraad, maar de Britse journalisten die het kamp vanuit een op die manier afgezet stuk grond hadden gefilmd.

HOE WAREN DIE opnamen tot stand gekomen? Het team van Britse journalisten was eind juli 1992 op uitnodiging van de toenmalige president van de Bosnische Serviërs, Radovan Karadzic, naar Bosnië gereisd. Karadzic had in Londen deelgenomen aan een internationale conferentie en was voor zijn vertrek door redacteuren van ITN en de Guardian aangesproken op de geruchten over wreedheden in interneringskampen. Hij ontkende het bestaan daarvan en stemde erin toe een groep journalisten die streken te laten bezoeken. Op 28 juli kwamen Vulliamy, Marshall en Williams in Belgrado aan. In hun bagage hadden ze een door de Bosnische regering opgestelde lijst van de 'concentratiekampen' van de Serviërs. De reporters bezochten vanuit Belgrado twee van die plaatsen, waar ze constateerden dat het gewone vluchtelingenkampen waren. Op 3 augustus vlogen ze naar Pale. De volgende dag reisden ze verder naar Banja Luka, en de dag daarop naar Prijedor. De journalisten werden onder militair escorte naar Omarska en Trnopolje gebracht. Een artikel van Roy Gutman over Omarska, getiteld 'Dodenkamp', was op 2 augustus in Newsday verschenen, en de verwachtingen van de redacties in Londen namen enorm toe. Marshall schreef na haar terugkeer in een artikel voor de Sunday Times dat zij en Williams van hun hoofdredacteuren de opdracht hadden gekregen niets te sturen voordat ze dat van die concentratiekampen binnen hadden. Het bezoek aan Omarska was voor de reporters een naargeestige ervaring, maar de opnamen die ze maakten waren geen bewijs voor foltering en moord. Daarna gingen ze op weg naar hun laatste halte: Trnopolje, enkele kilometers van Omarska vandaan. De reporters filmden daar in een schoolgebouw, dat vol lag met geïmproviseerde slaapgelegenheden, in een huis dat een soortgelijke aanblik bood, en op het terrein daarbuiten, waar enkele honderden mensen stonden. Op de dag dat de journalisten waren aangekomen, was ook een groep Moslims uit het kamp Keraterm daarheen overgebracht. Bij de enkele uren film die daar zijn opgenomen, waren ook opnamen van gesprekken van journalisten met Moslims, onder wie Fikret Alic, dwars door het prikkeldraad heen. Deze opnamen kwamen tot stand doordat Marshall en Irvin, haar cameraman, een stuk grond betraden waar voor de oorlog landbouwgereedschappen en bouwmaterialen hadden gelegen en waaromheen toen een prikkeldraadhek tegen diefstal was aangebracht. Vanachter dit hek zijn de beroemde opnamen gemaakt. Uit het onbewerkte filmmateriaal van ITN dat ik heb kunnen zien, bleek op wat voor instellingen de cameraman uit was. Hij zoomde vanuit verschillende posities door de afzetting heen en stelde nu eens scherp op het kippengaas, dan weer op het prikkeldraad. Het oog van de camera was bovendien steeds op zoek naar uitgemergelde mensen. Alic, die op 17 augustus 1992 op de titelpagina van Time verscheen, bezat het passende uiterlijk. De meeste vluchtelingen waren wel getekend door de maanden van oorlog, maar hun toestand was niet te vergelijken met die van Alic. Marshall schreef in haar reportage voor de Sunday Times: 'Jeremy Irvin wist dat hij met indrukwekkende opnamen uit Prijedor was teruggekomen. Pas toen we de opnamen bekeken, begonnen we te vermoeden wat voor effect ze zouden hebben.' Vulliamy heeft dat effect als volgt beschreven in zijn boek Seasons in Hell: 'Met zijn ribbenkast achter het prikkeldraad van Trnopolje werd Alic het symbool van de oorlog.'

IN TRNOPOLJE praatte ik met het gezin Baltic, dat het terrein van vroeger kende. De zeventienjarige Dragan was tot ongeveer april 1992 in Trnopolje op school geweest. 'Behalve bij die wegkruising was daar nergens prikkeldraad te bekennen', zei hij. Zijn zus Dragana voegde eraan toe dat langs de weg een klein metalen hek van ongeveer een meter hoog stond. Dat staat er nog steeds en is ook te zien op de videobanden van ITN. Dragana herinnerde zich ook dat er langs de weg, aansluitend op dat prikkeldraadhek, al voor de oorlog een ongeveer één meter twintig hoog hek van kippegaas was geweest. Ook dat is op het materiaal van ITN te herkennen. In Prijedor ontmoette ik Pero Curguz, leider van het regionale Rode Kruis aldaar. Curguz was tijdens het bestaan van het vluchtelingenkamp in Trnopolje geweest en was in augustus 1992 eveneens door de Britten geïnterviewd. Hij had destijds meegedeeld dat de mensen vrijwillig naar het terrein waren gekomen om bescherming te zoeken. Hij vertelde mij dat er, zo lang het kamp had bestaan, nooit een hek was geplaatst. Integendeel: toen andere kampen gesloten werden en Trnopolje overvol raakte, hadden de vluchtelingen de hekken in de omgeving afgebroken om hutten te bouwen. Curguz benadrukte dat het geen gevangenenkamp was geweest, maar een opvangcentrum voor verdreven Moslims. Uit het filmmateriaal van ITN kon ik opmaken dat het grote kampterrein ten tijde van de opnamen niet door prikkeldraad omgeven was. Duidelijk is te zien dat de mensen op de weg en over het terrein liepen en dat enkelen al tentjes hadden opgezet. Ook op het met prikkeldraad afgezette stuk grond is een groepje van ongeveer vijftien personen te zien, met vrouwen en kinderen, zittend in de schaduw onder een boom. Op een volgende sequentie zag ik nogmaals de kort tevoren aangekomen groep mannen uit Keraterm. De cameraman stond nu niet meer op het met prikkeldraad afgezette stuk grond, maar ongeveer twintig meter ten westen daarvan. De vluchtelingen stonden te wachtten tot ze geregistreerd waren, zo vertelde me een voormalige bewaker van het kamp. Vulliamy had zijn reportage al een dag na het bezoek aan Trnopolje af. Zijn artikel verscheen op 7 augustus in de Guardian, enkele uren nadat de ITN-opnamen voor het eerst waren uitgezonden. Opmerkelijk is dat Vulliamy met geen woord spreekt over een prikkeldraadhek en bovendien stelt dat men Trnopolje niet als concentratiekamp mocht beschouwen. Zijn beschrijving bevatte ook gesprekken met verdreven Moslims, die hem verteld hadden dat men geen geweld tegen hen had gebruikt, en dat deze plek hun een zekere geborgenheid bood. De toon van zijn beschrijving van Trnopolje bleek echter drastisch veranderd toen in 1994 zijn boek Seasons in Hell verscheen. Kennelijk geïnspireerd door de reactie op de foto's en filmbeelden heeft hij enkele passages gewijzigd, en het prikkeldraad, dat hij in zijn eerste artikel niet eens genoemd had, werd opeens van groot belang. Zijn eerste indrukken van Trnopolje beschreef hij nu als volgt: 'Nog meer vuile straten, nog meer afgebrande dorpen en ten slotte iets wat vroeger een school was geweest en weer zo'n schrikwekkend oord: een overvol kampterrein, omgeven door een hek van prikkeldraad.' Inar Gnoric, een Moslimvrouw, had in Trnopolje met Vulliamy gepraat en hem verteld dat ze om veiligheidsredenen vrijwillig daarheen was gekomen. In het artikel in de Guardian citeerde Vulliamy haar als volgt: 'Hier is het veiliger, maar we weten niet wat onze status is. We zijn vluchtelingen, maar er zijn bewakers, en er is een hek.' Wat voor hek ze ook bedoeld mag hebben, in elk geval is dit citaat in Vulliamy's boek enigszins gewijzigd; Gnoric heeft het daar over een prikkeldraadhek. Marshall schreef een artikel voor de Sunday Times van 16 augustus 1992. In tegenstelling tot Vulliamy noemde zij het prikkeldraadhek wel al meteen. Ze schreef eenvoudigweg: 'Buiten was prikkeldraad.' De indrukken die ze bij een tweede bezoek, een paar dagen later, had opgedaan, legde ze in hetzelfde artikel als volgt vast: 'Buiten was het kamp veranderd in de week sinds ons eerste bezoek. Het prikkeldraadhek was verwijderd en de Serviërs hadden de gevangenen materiaal gegeven om hutten te bouwen.' Marshall schreef de waarheid: de hekken die haar cameraman bij het eerste bezoek had gefilmd, bleken bij haar tweede bezoek inderdaad vrijwel allemaal verwijderd. Dat kon ik opmaken uit het filmmateriaal dat ze daarvan mee naar huis had gebracht. Vulliamy schrijft in zijn boek: 'Vier dagen na ons bezoek aan Trnopolje werd de omheining verwijderd.' Ook hij laat zo het beeld voortleven dat het hele terrein door prikkeldraad was omgeven. De onmenselijke toestanden tijdens de oorlog leken voor waarnemers in West-Europa moeilijk te peilen, en het bestaan van centra als Trnopolje, waar mensen onder ellendige omstandigheden leefden, werd door hen terecht als een ramp gezien. In tijden van oorlog echter gelden de normen van het burgerbestaan niet meer, en de omstandigheden in aanmerking genomen kunnen we zeggen dat het leven in Trnopolje relatief ordelijk verliep. Mijn naspeuringen hebben me tot de conclusie gebracht dat er geen enkele reden is deze plaats als gevangenen- of concentratiekamp aan te duiden. Ongetwijfeld is het ook in Trnopolje tot misstanden gekomen, maar als dit opvangcentrum voor verdreven Moslims en de bescherming van Servische militairen er niet waren geweest, hadden waarschijnlijk veel meer Moslimburgers het leven verloren.

DE ITN-REPORTAGE heeft ook invloed gehad op de westerse politiek tegenover de Bosnische Serviërs. Tijdens het eerste proces van het Tribunaal voor Oorlogsmisdrijven in Den Haag, tegen de Bosnische Serviër Dusko Tadic, heeft het prikkeldraadhek eveneens een belangrijke rol gespeeld. Tadic werd er door getuige 'L' - van wie later bekend werd dat hij Dragan Opacic heet en dat hij door de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco in Sarajevo tot valse getuigenis was gedwongen - van beschuldigd dat hij in Trnopolje had deelgenomen aan moorden en verkrachtingen. Opacic had op 15 augustus 1996 in de rechtszaal in Den Haag op een schets aangegeven hoe het prikkeldraadhek het hele terrein zou hebben afgezet. Ook Vulliamy werd als getuige gehoord. Op 6 en 7 juni 1996 vertelde hij over zijn ervaringen met verschillende aspecten van de Balkanoorlog. Zijn uiteenzettingen werden vaak begeleid door video-opnamen van ITN. Toen Vulliamy in de buurt kwam van de opname van Fikret Alic achter prikkeldraad, verzocht hij de video af te zetten: 'Ik weet niet wie méér versteld stond. Wij, die mensen achter een prikkeldraadhek te zien kregen, of zij, die een groepje mensen met notitieboekjes en camera's uit de bus zagen stappen. We liepen naar hen toe over een stuk grond. Een paar van hen hebben we de hand geschud. Dat was verwarrend. Ik beschrijf liever zonder video wie daar achter dat hek waren, want dat gaat beter wanneer ik niet probeer commentaar op de beelden te geven.' Waarom wilde Vulliamy juist die scènes niet laten vertonen? Om vragen te vermijden over dat prikkeldraad? Advocaat Wladimiroff vertelde me een mooi verhaal. Hij zei dat hij Opacic een dag nadat deze was ontmaskerd als leugenaar had ondervraagd over zijn valse getuigenis. Opacic had hem verteld dat hij toen in Sarajevo gevangen zat, video-opnamen te zien had gekregen van Dusko Tadic en van Trnopolje. Daarbij was ook het ITN-filmmateriaal met het prikkeldraadhek geweest. Als de leugens van Opacic niet op tijd aangetoond waren, zou Tadics verdediger het prikkeldraad ter sprake hebben gebracht. Misschien zou ook het ITN-plaatje toen al zijn ontmaskerd.
De tekst is hier te vinden:http://home.tiscali.nl/sb008024/Rik/LiegendeFoto.htm
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty The Vatican's Promotion of Fascism in the Middle East and Balkans

Bericht  Roelfzema di maa 02, 2010 1:38 am


The Vatican's Promotion of Fascism in the Middle East and Balkans 1/4

https://www.youtube.com/watch?v=0Kv22gnJx_w

The Vatican's Promotion of Fascism in the Middle East and Balkans 2/4

https://www.youtube.com/watch?v=gEXCrDgyQ6g

The Vatican's Promotion of Fascism in the Middle East and Balkans 3/4

https://www.youtube.com/watch?v=7Fj0uvx8iqU

The Vatican's Promotion of Fascism in the Middle East and Balkans 4/4

https://www.youtube.com/watch?v=jN6iKD85Kss
TENC editor Jared Israel interviewed on Republic of Srpska TV
- Dangers of Fascism Today
http://emperors-clothes.com/nekad.htm

Link to original Serbian video of program:
http://lat.rtrs.tv/av/player.php?id=1033&x=1

Did the Vatican do too little to hurt the Nazis? Or too much to help them?
http://emperors-clothes.com/times-2-17.htm

"Documents concerning Alojzije Stepinac"
http://tenc.net/times/step.htm
http://tenc.net/times/step.htm#2

"Oppose Fascist Rock Star's US Tour with the Truth - Part 1"
http://emperors-clothes.com/tour.htm

Betreft voormalig Joegoslavië 1267475810-420
4 INTERNATIONAL
The Pope truly is Antichrist.

Serbs are the Christians, described in the Bible in the Book of Acts. The book of Acts is about the Christians in Antioch, that later became the Patriarch of Antioch, the Patriarch of Byzantium, that had to flee to Moskou. The first Christians became the Russian Orthodox Congregation.

But Roman Catholicism was started by the Roman Emperors, Emperor Constantine. The Romans killed Jesus Christ, who was a Jew, and than went to kill all people that where aware of the teachings of Christ and their books. Like the Bible. The Romans also Killed William Tyndale, who translated the Bible in the English language.

Catholics and Muslims work together, because Islam was set up by the Roman Catholic Church, because the Arabs did not buy in into the Romanist Antichristian propaganda. Muhammed's first wife, Kadija, was a nun, the Quran is written by Augustinian monks. Just check it with the Bible and Romanism, Islam is Arab Romanism.

The Pope should have been persecuted at the Neurenberg Trials.
These trials where unlawful. A Hoax.
An inside Job.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Special Srebrenica NOVA 30 juli 2008 www.onjo.nl

Bericht  Roelfzema wo feb 17, 2010 9:20 pm

Door Max
Geplaatst op maandag, 28-12-09 22:05
Betreft voormalig Joegoslavië 24072008tribunaal

Dit is wat in de wereld over Srebrenica verzwegen wordt.
Balkan in een koloniale bezetting door de VS en EU! Dat was het plan, kapitaal om daar voet aan de grond te krijgen. Bill Clinton: Als we stevige economische betrekkingen willen zodat we in de hele wereld kunnen verkopen, dan is Europa daar de sleutel toe. Daarover gaat dat hele Kosovo-ding. Joegoslavie deed niet mee aan het westerse kapitalisme en liet zich niet plunderen door de westerse maatschappijen. Zonder de burgeroorlog in Joegoslavie was er geen groot Amerikaans legerkamp in gestolen Servische Kosovo (camp BONDSTEEL) geweest. Horst Grabert, voormalig ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland meende dat met de oorlogen in Joegoslavie slechts als camouflage had gediend om de eigenlijke bedoelingen van onze machtselite, namelijk een verdere stap te zetten in het tot stand brengen van de Nieuwe Wereldorde, te versluieren. Daarom moest Milosevic in een schijnproces veroordeeld worden… als voorbeeld voor alle ’onwilligen’, dissidenten en andersdenkenden, die geen vazallen van die Nieuwe Wereldorde [NOS] willen zijn Waar zijn de bewezen feiten op waaraan Milosevich zich schuldig gemaakt had? Harold Pinter, de Nobelprijswinnaar literatuur van 2005 verklaarde bijvoorbeeld: Het VS-tribunaal dat Slobodan Milosevic moet beoordelen is altijd compleet onwettig geweest. Navo woordvoerder Jamie Shea zei in mei 1999, tijdens de bombardementen in Balkan: natuurlijk steunt de Navo het Internationaal Joegoslavie tribunaal. We hebben het zelf opgericht! Dr. Karadzic is reeds veroordeeld door het wereld publiek op basis van manipulaties, leugens, intriges ZONDER enige vorm van proces. Niemand ontkent dat er individuele misdaden op de Servische zijde. Toch kan niemand geloofwaardig beweren dat deze misdaden waren een gevolg van de Servische leiders het beleid. Karadzic: hoe kunnen ze mij als een oorlogsmisdadiger etiketteren? Voor welke misdaad? Voor het beschermen van mijn volk? Wat is daar fout aan? Karadzic gaf toe dat sommige mensen gevonden in de massagraven met gebonden handen werden geexecuteerd[tot 300],en anderen zijn omgekomen in de strijd met de Bosnische Serviers. Het aantal 7,000-8,000 vermiste Bosnische moslims, aan het publiek gepresenteerd als de slachtoffers van een oorlogsmisdaad, is een van de grootste leugens en manipulaties. Onbloedig zal de inname van Srebrenica niet geweest zijn, maar de achtduizend lijken bleken net als de Iraakse massavernietigingswapens hardnekkig onvindbaar. Op 16 maart 1992[dus voor de oorlog!!!], was Karadzic andermaal duidelijk en waarschuwde nadrukkelijk voor ernstige gevolgen. Hij waarschuwde voor een burgeroorlog tussen de diverse etnische groepen en religies, met als gevolg mogelijk honderdduizenden doden en honderden dorpen en steden die totaal zouden worden verwoest. Karadzic waarschuwde dus openlijk voor de gevolgen,maar Izetbegovic koos voor oorlog. Het einddoel van Alija Izetbegovic in Bosnie was de dzamahirija, de islamitische staat. Een feit: vanuit de safe haven Srebrenica zijn 120 Servische dorpen uitgemoord en platgebrand. Deze terroristen[dus niet schlahtovers] hadden vele honderden onschuldige Servische vrouwen en kinderen en bejaarden vermoord, verkracht en tegen deuren van hun huis gespijkerd. Deze strijders verdienden de doodstraf, Mladic verdient in die zin respect dat hij itt de moslim troepen de Bosnische vrouwen en kinderen spaarde, in vrijheid, terwijl de Servische kinderen, vrouwen, oude mannen rond Srebrenica werden gedood door monster Naser Oric en jihadstrijders. Deze strijders uit verschillende landen hebben het lot van de moslimmannen met opzet in de handen van Mladic gegeven, omdat ze wisten dat hij (na de verschrikkelijke martel en moordpraktijken op Bosnische Serviers om Srebrenica) voor het oog van de wereld een misdaad[wraak] zou begaan en daarmee de publieke opinie van de wereld definitief tegen de Serviers zou keren.
Deze actie heeft tot doel terroristen uit te schakelen en is niet gericht tegen burgers of VN/troepen, schreef Mladic tijdens de aanval op Srebrenica aan de Britse commandant Rupert Smith. Mladic heeft verhalen over oorlogsmisdaden en massale executies afgedaan als 'sprookjes'. Er zijn bij de slag om Srebrenica in 1995 aan beide kanten doden gevallen, en dat behoort tot het 'risico' van het soldatenbestaan, aldus Mladic. Generaal Philippe Morillon, verklaarde dat de aanval op Srebrenica was een directe reactie op de moordpartijen door Nasir Oric en zijn strijdkrachten in 1992 en 1993. De internationale pers ... maakte de strijd om Srebrenica klinken als Stalingrad. In de pers worden ‘oorlogsgraven’ als ‘massagraven’ aangeduid. Lewis McKenzie heeft meermaals met klem gezegd dat het gangbare verhaal over Srebrenica grotendeels onwaar is. Hij schat het aantal omgekomen moslimstrijders op hooguit 2000. bron:Globe and Mail.Volgens mij een heel belangrijk rapport van deskundige http://www.srebrenica-report.com/ . Hieruit blijkt dat het aantal van 8000 doden een hoax is. In een andere moslimenclave die enkele dagen later viel, Zepa, was er geen sprake van ‘massamoord’. En waarom niet? Op RTL4, vertelde soldaat Harry bij Barend en van Dorp rond die tijd[en volgens het NIOD rapport]: er waren maar 700 mannen in de ombond. Er kunnen dus maximaal 700 Bosnische moslims[oorlogsmisdadigers] in Srebrenica geexecuteerd zijn. Volgens Karadzic en Zoran Stankovic [patholoog,werkte voor het Tribunaal] tussen de 200 en 300, maar het is NIET bewezen dat Mladic of Karadjic opdracht gegeven had tot het executeren. Advocaat Karadjic zegt dat er schriftelijke bewijzen zijn dat Karadzic de legerleiders bevolen heeft zich aan het oorlogsrecht te houden.
Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog,maar ook eerder, voor de burgeroorlog in Joegoslavie zelfs begonnen ,werd genoemd als gedood in juli van 1995?!! Waar zijn dan de andere vijf of zesduizend lijken, na 14 jaar? Bosnische regeringsleger, generaal Rasim Delic, later in het parlement in Sarajevo verklaarde: ondanks hinderlagen van de Serviers was de operatie een groot succes. In een raport van de UNHCR wordt vermeld dat meer dan 5000 moslimstrijders enkele dagen na de val van Srebrenica aankwamen in Zenica, Tuzla[Bosnie]. Nog een feit: de enclave Srebrenica moedwillig was opgegeven door de eigen moslimregering en VS,met als doel dat de internationale opinie zich ten gunste van hen zou keren,en .De topdiplomaten Holbrooke, Philippe Morillon en Bildt[VN, NL. Frankrijk, Engeland] wisten vantevoren dat Srebrenica zou vallen. Wat niet vermeld is dat het georganiseerde Bosnische moslim leger van al voor de aanval op de enclave massaal weggegaan was. Waarom werd overste Karremans direct na de val van Srebenica met zwijgplicht naar de VS weggepromoveerd buiten bereik van de pers? .Richard Holbrooke, destijds Amerikaans onderminister voor de Balkan, waarschuwde een maand voor de aanval de Nederlandse regering voor de levensgevaarlijke positie van Dutchbat. in Srebrenica, memoreerde Holbrooke in Nova. Maar Bihac, Gorazde, Zepa in Bosnie zijn ook omsingeld door Serviers, en werden beschermd gebieden!??? Welke voorkennis hadden de CIA en andere grote Westerse inlichtingendiensten over het Servische voornemen om de enclave op te rollen? En als Holbrooke, Morillon, Izetbegovic, Naser Oric, VS, Fransen, Groot /Brittanie, enz… dit dan wel wisten haden zij dan niet aan de Bosnische autoriteiten moeten voorstellen om de enclave te ontruimen en de mensen te evacueren zodat op voorhand mensenlevens gered hadden kunnen worden? Opzettelijk beschrijven de grote mediaconcerns de gebeurtenissen in Srebrenica als ‘de ernstigste gruweldaden in Europa sinds de WOII [maar grootste genocide sinds de WOII was in Kroatie] of sinds de Holocaust, soms als de ergste massamoord op burgers etc. Doelbewust halen zij de Holocaust en Nazi’s tevoorschijn om Srebrenica te verbinden met genocide, Serven met nazi’s, en moslims als onschuldige slachtoffers. De berichtgeving over de oorlog is zodanig gemanipuleerd dat in het Westen niet anders dan haat jegens de Serviers kon ontstaan. Shea zei: de slag om de publieke opinie was even belangrijk als de luchtoorlog. De journalisten waren evenzeer soldaten, in die zin dat ze aan de publieke opinie moesten uitleggen waarom deze oorlog belangrijk was. James Harff directeur van het ‘Ruder Finn Global Public Affairs’ geeft onomwonden toe dat zijn bureau verantwoordelijk is voor vele misleidingen en glasharde leugens[Balkan] om de publieke opinie te manipuleren. En daar is ie nog hartstikke trots op ook!James Harff :als u zou willen bewijzen dat de Serviers slachtoffer zijn, probeert u het dan, u zult merken dat u daarin dan helemaal alleen staat. Inderdaad het is tijd om het debat over Joegoslavie opnieuw te openen. Maar wie gaat het deze keer eerlijk doen? Iedereen is bang van VS. Hoe kunnen we zulke vreselijke daden tegen Serviers[Servie] ongedaan maken?En hoe kunnen zoveel mensen toegeven (politici's, journalisten...) dat ze gelogen hebben? .Karadzic koestert niet de illusie dat hij wordt vrijgesproken, maar veel dingen zullen anders eruit zien als het proces over is. Wie is volgende volk?
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Jasenovac Pavilec Stepinac Croatia Ustasha Hitler Catholic

Bericht  Roelfzema di jan 26, 2010 10:34 am

Jasenovac Pavilec Stepinac Croatia Ustasha Hitler Catholic

https://www.youtube.com/watch?v=U4mfxkjrMVY
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Verzoekschrift Dr Levy's voor de nieuwe behandeling van Alperin tegen Vaticaanse Bank; januari 2010

Bericht  Butcherprophet di jan 19, 2010 12:00 pm

Een artikel op Vatican Assassins beweert:
Gepost door EJP op 18 januari 2010 en gearchiveerd onder Nieuws.

Betreft voormalig Joegoslavië Archbishopstepinacandna Het jezuïtische pausdom is weggekomen met een andere massa-moord van vervloekte "ketters" als enorme Graaipartij tijdens de Franciscaans geleide Oestasja terreur in Kroatië, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Aartsbisschop Stepinc begroeting is zijn dienaar en moorddadige Oestasja leider Ante Pavelic in 1942 (links).

De jezuïeten, met volledige controle van San Francisco via de Universiteit van San Francisco, houden het toezicht over de aartsbisschop van San Francisco, en zullen opdracht geven tot het Ninth Circuit Court of Appeals om een nieuwe behandeling van de zaak te weigeren, tenzij ze de Logan wet inroepen door de eisers. Want als de opgestane Zoon van God niet ingrijpt, zal deze zaak worden gesloten met vooroordelen.

Na nog een overwinning voor de duivel, de uitspraak van de wereld van de soevereine staat Vaticaanstad, de Companie van Loyola en hun intimi kan heel goed gecompenseerd worden voor hun Bohemian Grove 70 mijl ten noorden van de universiteit, en zich in een van hun Satanistische Zwarte Missen als "Bohemeemse Bos bezoekers" .

Voor meer informatie over de zaak zie deze link
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Nog een interview met de Servische advocaat Jonathan Levy.

Bericht  Roelfzema di jan 19, 2010 3:27 am


http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/GSIJ.010110_070500.MP3
Mr. Levy jaagt achter het geld gestolen van Joden, Russisch Orthodoxe Serven, Zigeuners, die vermoord waren door de Oestasji onder leiding van Franciscaanse officieren.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Clinton Bodycount

Bericht  Butcherprophet do dec 17, 2009 11:35 pm

Een pagina uit 1999...

THE CLINTON BODYCOUNTNederlanders lijken van deze feiten niet zo op de hoogte te zijn. Nu wel hoop ik, want enige jaren terug zag ik ook een Nederlandse jonge vrouw vermoord, die voor de Clinton Foundation werkte in Afrika. Ik meen dat dit op Netwerk was of zo.

Deze website werd oorspronkelijk gecensureerd in 2002 op topcities.com, maar is opnieuw geupload.Betreft voormalig Joegoslavië Atf2
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Bill Clinton: Rockefeller, Papist en dus verkrachter

Bericht  Butcherprophet di nov 17, 2009 11:02 am

NATO & American Backstabbing On Yugoslavia

https://www.youtube.com/watch?v=Y6DWFwwE4p8

Een film gemaakt door Serven. Ze begrijpen niet eens het verband tussen de Ustashi en Bill Clinton. Die dezelfde baas hebben. Nouja, ze zijn wel iets beter geinformeerd als de gemiddelde Nederlander, die niet het verband begrijpt tussen Jaap de Hoop Scheffer en Hertog Alva. Of de agitatie die veroorzaakt wordt door de slaven van de Paus in Srebrenica en Uruzgan. Geert Wilders is een internationale bekendheid, bij de kandidaatstelling van Balkenende als President van de EU ziet men bezwaren van Europeanen, omdat Balkenende een rascist zou zijn.
Was het maar waar!
Oja, positief rascisme noemen ze voortrekken van moslims door de popistische maffia, die hier Alva's Kannonieke Zondags wetten heeft ingesteld. Moslim Burgemeesters in Tilburg en Rotterdam, openlijk papisme door de vijanden van de Profeten Hosea, Jeremia, Jesaja, Johannes de Doper, Jan van Leiden, het promoten van de wetsovertredingen door de gehersenspoelde Burgers, slaven van hypotheek en gewapende Hermandad.


Napoleon bedankt, zegt de VVD.
Stalin bedankt, zegt het PvdA.
Hertog Alva bedankt, zeggen het CDA en de Christen Unie.

De laatste Antipapist in de Politiek vindt men onder de uniformen van de Ustashi, het SGP
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Interview met Dr. Jonathan Levy

Bericht  Roelfzema wo okt 07, 2009 12:47 am

Hier is een recent interview met Dr. Jonathan Levy, die vertaald werd aan het begin van deze draad. De aanvang van het interview heeft wat technische problemen, maar dat wordt beter naarmate het interview vervolgt. Mogelijk hebben de technische problemen een oorzaak in technische censuur pogingen, althans, dat lijkt zo, maar daar voor is momenteel nog geen bewijs.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.092509_070500.MP3
Rechter muisknop selectie, bewaar koppeling als...


Behalve de besproken situatie van Joegoslavië is hier besproken, maar ook een andere belangrijke zaak van Jonathan Levy, waarbij weer eens een onschuldige burger zoals Karadzic en Milosovic in het gevang wordt geplaatst, waarbij ze beschuldigt worden van de misdaden van de Katholieken. Ehr, de Amerikanen delen doorgaans niet mijn opinie dat alle Katholieken medeplichtig zijn aan de misdaden van het Vatikaan, ondanks hun contributie, donaties, profiteren van bescherming tot ze niet meer nodig zijn en zo meer. De reden hier voor is natuurlijk John F Kennedy, een van de succesvolle "martelaren" van de Hellige Inquisitie.
Die vuile paep Kennedy krijgt zelfs nog na z'n dood uitzendtijd van Liberty Radio Live, kreeg ik dat maar! Kennedy, de moordenaar van Marilyn Monroe.

Betreft voormalig Joegoslavië 1254862998-350
Marilyn Monrie krijgt juwelen van haar moordenaar, de papist John F Kennedy.


Oja, dat weet bijna niemand. Ja, John F Kennedy heeft samen met z'n broer Marilyn Monroe vermoord. Dit werd verteld door Tony Gambino, een gepensioneerd maffia lid. Ik zal dat interview uit 2007 even opzoeken voor de liefhebbers;
http://www.arcticbeacon.com/audio/2007/2007-LRN/09-2007-LRN/0925-2007-LRN-Hr1-Hr2.mp3
Rechter muisknop selectie, bewaar koppeling als...
Dit is een interview van 2 uur, Tony Gambino is in het 2e uur geïnterviewed, waar die verteld hoe de papistische Kennedy broers Marilyn Monroe vermoord hadden. In het eerste uur reageert Mannenbroeder Eric ondermeer op de aantijgingen door Ken Adachi op educate-yourself dot org.

Ik heb dit Tony Gambino interview al in 2007 gehoord, is het waar?
Nou, aanvankelijk wist ik niet zeker of het gelogen was, want Tony Gambino verteld ook, dat zijn family een vete had met de Kennedies, waardoor hij een motief heeft om te liegen hier over. Er is een discussie over hier, of Tony Gambino de waarheid verteld. Maar na 2 jaar nadenken hier over, vergelijkingen, confrontatie met onbetrouwbaarheid van Graig Oxley vanwege vergissingen die tie regelmatig maakt, moet ik toch concluderen dat het waar is: John F Kennedy heeft Marilyn Monroe vermoord. Een argument dat dit zo is, de waarheid, is het feit dat Tony Gambino verteld, dat Marilyn Monroe zwanger was van John F Kennedy. Dat is een typisch motief voor een hypocriete papist voor een dergelijke moord.


Betreft voormalig Joegoslavië 1254864585-560
Ik vond in de cache van mijn computer nog een tweede foto.

Dit zijn de beide broers Kennedy met wijlen Marilyn Monroe.
Vermoord omdat ze in verwachting was, want Katholieken zijn officieel monogaam,
want gehoorzamen een buitenlandse politicus, de Pontifex Maximus.


Gezien de gevaarlijke informatie in deze post, kan ik dit helaas niet in het Engels vertalen. Jammer. Eric Jon Phelps, die Tony Gambino interviewed, heeft in zijn programma's sedert 2008 deze moord niet eens vermeld. Mannenbroeder Phelps noemt John F Kennedy niet eens een Papist, hoewel ex-President Kennedy zelf daar toch duidelijk voor uit kwam.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty De leugens de leugens de leugens

Bericht  Roelfzema di okt 06, 2009 7:48 am

Nu las ik dan, dat Pamela Hemelrijk in conflict kwam met AD, omdat ze lekte over de waarheid over Joegoslavië, met name Srebrenica. Ja, als dat lekt, dan kan men dit slachtoffer hier van de Assumptionisten niet verder vervolgen door de vuilste landverrader onder de Nederlandse kranten, "Trouw", waaruit ik nu zal citeren;
http://www.trouw.nl/nieuws/wereld/article2881026.ece/Cruciale_zitting_in_Karadzic-zaak.html
6 oktober 2009
Cruciale zitting in Karadzic-zaak

DEN HAAG (ANP) - Het Joegoslavië-Tribunaal begint dinsdag met de zogeheten conferentie voorafgaand aan het proces in de Karadzic-zaak. Dat is de laatse fase in de voorbereiding van het proces wegens oorlogsmisdaden tegen de ex-president van Republika Srpska.

De rechters krijgen in die fase nieuwe bevoegdheden. Zo kunnen zij de VN-aanklagers bevelen de omvang van de tenlastelegging terug te brengen. De afgelopen maanden konden zij daar alleen herhaaldelijk om vragen. De aanklagers waren daar maar in beperkte mate toe bereid. De rechters vrezen dat het opnieuw tot een marathonproces komt, zoals in de zaak tegen ex-president Slobodan Milosevic, die tijdens het vijfde jaar van zijn rechtszaak overleed voordat vonnis kon worden gewezen.

Karadzic is aangeklaagd wegens genocide na de val van Srebrenica, oorlogsmisdaden tijdens de belegering van de Bosnische hoofdstad Sarajevo en tal van minder bekende feiten. Snoeien in de aanklacht licht gevoelig: boze betogers verbrandden vorige maand in Sarajevo foto's van rechters in de Karadzic-zaak. Hoofdaanklager Serge Brammertz wil de aanklacht volgens Karadzic uit ,,politieke lafheid'' niet beperken.
Hier zou Pamela Hemelrijk het geen week uithouden als Columniste.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Niks Kroaten

Bericht  Butcherprophet ma sep 28, 2009 8:48 pm

Zo eenvoudig is het niet Roelfzema.
Als je de moeite neemt om wat meer onderzoek te doen, er is genoeg informatie op die onore website, om tot meer gefundeerde conclusies te komen.

http://onore.wikispaces.com/liquidatie_miranovic

Liquidatie Srdjan 'Serge' Miranovic
Donderdag 12 januari 2006

Betreft voormalig Joegoslavië 35327933

Verdachten: Willem Holleeder, Maruf 'Paja' Mrzic, Luka Bojovic en Milos 'Bato' Petrovic.

Op 12 januari 2006 wordt Miranovic in zijn auto in Podgorica, Montenegro, doodgeschoten. "Oh, shit..." is het laatste dat hij heeft kunnen zeggen in het telefoongesprek met zijn 11-jarige zoontje Jordi, die belt vanuit Amsterdam. De liquidatie wordt volgens justitie uitgevoerd door Luka Bojovic. In augustus 2007 maakt de Servische krant Kurir bekend dat de Nederlandse Justitie om de arrestatie van Bojovic heeft verzocht. Daar Servië geen onderdanen uitlevert, is de kans dat hij in Nederland terecht zal staan erg klein.

Justitie ziet de moord op Miranovic als een onderdeel van de onderwereldoorlog tussen de 'Hollandse netwerken' en de Joegoslavische maffia in Nederland. Bij de 'Nederlanders' hoort ook een groepje Joego's, dat eerder voor het onderwereldduo Sam Klepper en John Mieremet werkte als doodeskader. Na de moord op Klepper in oktober 2000, zou Heineken-ontvoerder Willem Holleeder het groepje hebben overgenomen. Op 16 december 2004 wordt Holleeder met Luka Bojovic, Milos 'Bato' Petrovic en Maruf 'Paja' Mrzic aangehouden wegens wildplassen. Het trio heren behoort tot de top van de Joegoslavische factie binnen de 'Hollandse netwerken'. Liaison tussen Holleeder en de Joego's is zijn Bosnische rechterhand 'Paja' Mrzic. Deze zou eerder vastgoedmagnaat Willem Endstra hebben bedreigd met een machinepistool.
Kijk, een Servische krant in 2006, is zoals het er uit ziet een Servië dat inmiddels is gebombardeerd door de Paus. De Amerikaanse President tijdens de bombardementen voor de Paus op Servië is de door Georgetown getrainde maffia baas Bill Clinton. Hier een foto van Bill Clinton die een Rooms Katholieke Communie neemt;

Betreft voormalig Joegoslavië 1231962173-860
Officiëel een baptist natuurlijk.
Onder zijn presidentsschap is ook de protenstanten gemeenschap in Waco Texas uitgemoord.
Er is een informatieve film, The Clinton Chronicles, die wat laat zien van de maffiose praktijken van de Rooms Katholieke Bill Clinton.
http://video.google.com/videoplay?docid=8438833120507357139

Betreft voormalig Joegoslavië 1231962113-50
De succesvolle Rooms Katholieke Missie.


Het was schrikken enige tijd geleden, toen er werd gepubliceerd dat hare hoogheid Mabel Wisse Smit donaties gegeven zou hebben aan de Clinton Foundation. Dat lijkt op blackmail en afpersing. Dit dan in relatie tot Klaas Bruinsma, die de tamelijk protestantse bijnaam had de Dominee, maakt het plaatje van de overduidelijke geheime agenda af. Tsja lezer, check het even allemaal, voordat u tot overhaaste conclusies komt. Het huis van Oranje geblackmailed door de Amerikaanse Maffia, die achter de schermen samenwerkt met het Kroatische leger, dat is genoeg reden tot bezorgdheid over de infiltratie van de Nederlandse pers. Op onore was ook ergens spraken van een moord op 2 Servische journalisten. De Pers lijkt mij een werk voor het leger en niet voor burgers.

Veel van de geschiedenis vermeld op onore, gaat over Amsterdam. En elke keer als ik informatie over Amsterdam vind, dan lijkt het er op, dat de Amsterdammers zich niet bewust zijn van de belangen van de Rooms Katholieke Sekte in dergelijke liquidaties en de boete quota van de Hermandad broederschap. Door de Rooms Katholieke controle over de pers, zitten we nu in een situatie, dat wij ons als burgers moeten verdedigen tegen de CIA, de Ustashi, de Clinton Foundation. Duizenden clericalen in Nederland, die geen vrouwen en kinderen hebben om te beschermen en op een need to know basis bezig zijn. Gehoorzaamheid is de belangrijkste leerstelling voor de clericalen, blinde gehoorzaamheid. Ze weten zelf niet eens dat ze lid zijn van een militaire operatie sedert Keizer Nero.

Als het lukt om deze militairen te laten overlopen naar onze kant, dan hebben we aanmerkelijk meer informatie dan nu. Dit is redelijk eenvoudig, want de meeste Nederlanders kijken televisie, het leger kan gewoon de pers gaan doen. De kunst ook want het meeste talent hier is werkeloos of werkt aan de lopende band na een universitaire of HBO opleiding. Die zijn zelfs bereid voor aanmerkelijk lager salaris te werken, dan de huidige mensen daar, geselecteerd op hoog achterlijkheid gehalte, bewezen onwetendheid, omkoopbaarheid, fanatieke hypocratie, geld geloof, wat dan ook. Eerlijke mensen, goed of slecht geïnformeerd, worden uitgeschakeld door sabotage in hun loopbaan. Zo gaat het al zo lang als men de papen daar de ruimte voor geeft. Willem de Zwijger had het katholicisme verboden in Nederland, men kan dan een massale aanval verwachten van Satans Agentschap, zoals de bombardementen op Servië, het land van de Partizanen, of de inval van Napoleon. Adolf Hitler was Rooms Katholiek, dit is nogal een belangrijk detail.

Als de vijand in een land aan de macht is, dan staan de beste stuurlui aan wal.
Stuurlui achter het stuur!
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Bedoelen ze nou Kroaten of Serven?

Bericht  Roelfzema za sep 26, 2009 1:43 am

Nou, er schijnt in de nederlandse propaganda pulp ook aardig wat gepubliceerd te zijn over Joegoslavië, alleen geheimhouding en leugens natuurlijk. Ik wordt tering woedend van wat ik zie gebeuren, terwijl nederland dom wordt gehouden door de leugens van de Assumptionisten, Redemptoristen, de andere vuile Katholieke geheime Ridder ordes, die momenteel niet alleen alle bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco met hun fanatieke propagandistische bijgeloof in handen heeft, maar vooral alle informatie bronnen behalve dit forum.

Overal zien we "Alex Jones", die vuile Mockingbird van de CIA. De slecht geïnformeerde lieden hier blijven maar doorgaan met leugens doorgeven, als je dit leest, asjeblieft help wat met informeren van de waarheid over de Hollandse militaire realiteit.


http://onore.wikispaces.com/artikel2
De Joego's grijpen de macht!

Iedereen is bang voor ze, niemand durft hen tegen te spreken. De Joegoslavische maffia is hier. En ze gaan niet meer weg!

‘We roeien desnoods het hele hoofdbureau uit als ze oorlog willen.’ Deze uitspraak ontsproot begin jaren negentig uit de mond van Mille Parac, derde man van de Joegoslavische maffia in Nederland. De Joego’s zijn amper te bestrijden door bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco en justitie door hun sterk wisselende samenstelling en de angst die er heerst in het milieu voor hun gewelddadigheid. ‘De hele onderwereld loopt bibberend en rillend met een grote drol in zijn broek rond,’ aldus drugsbaron Steve Brown die in de jaren negentig goede vrienden was met de Joego’s.
Joego’s? Bedoelen ze nou Kroaten of Serven?

Balletje-balletje
De Joegoslaven kwamen begin jaren tachtig de Nederlandse onderwereld binnenrollen. Met het gokspelletje balletje-balletje lichtten ze nietsvermoedende voorbijgangers op. Later hielden ze zich bezig met de prostitutie en de drugshandel.
In die begintijd stond de Joegoslavische maffia onder strakke leiding van Ljubinko Becirovic, alias ‘Duja’. Hij was de grootste concurrent van de Nederlandse maffiabaas Klaas Bruinsma, die de Joego’s als een bedreiging zag. Begin jaren ’90 ontaardde deze spanning tussen beide criminele organisaties in een dodelijk gevecht. Twee leden van de groep-Bruinsma, Sam Klepper en John Mieremet, hadden de Joego’s besodemieterd met een cokedeal. Daarop ging Becirovic verhaal halen bij Bruinsma. Hij wilde een schadevergoeding en hij wilde die meteen. Maar Bruinsma voelde zich niet echt aangesproken en zei letterlijk ‘Vecht het maar met elkaar uit.’ In oktober 1990 werd Becirovic, gezeten in zijn woonkamer, vanaf de straat beschoten. Hij overleed later aan zijn verwondingen. De moord is vrijwel zeker het werk van Klepper en Mieremet, de aanstichters van deze ruzie.
Becirovic? Bedoelen ze nou Kroaten of Serven?

Uitstel van executie
Na de moord op hun Godfather, schreeuwden de Joegoslaven moord en brand. De situatie verslechterde nadat Klepper en Mieremet een lading hasj van de Joego’s stalen. En dat was de spreekwoordelijke druppel. Onder hun nieuwe leider, Jotsa Jocic, gingen de Joego’s vol aan de bak om genoegdoening te krijgen. Maar er gebeurde een aantal dingen waardoor de wederzijdse afranseling even op zich moest laten wachten. Klepper en Mieremet voelden zich zó bedreigd door de Joego-maffia, dat ze zich lieten arresteren met een auto vol wapens. In de gevangenis waren ze namelijk veilig voor de bloedwraak van de Joegoslavische gangsters. Daarnaast werd de andere aartsvijand van de Joego’s, Klaas Bruinsma, op 27 juni 1991 neergeschoten. Kort daarna viel zijn hele organisatie uit elkaar en was er voor de Joego’s geen vijand meer om te bestrijden. Een derde factor waardoor de onderwereldoorlog niet meteen kon worden uitgeknokt, was het feit dat Jocic gedwongen werd Nederland te ontvluchten. Tijdens een poging om hem te arresteren, beschoot de Joego-leider een bodyguard van de ped0f1elen van de EU en werd hij heel snel voorvluchtige nr.1 in Nederland. Daardoor besloot Jocic een paar jaar onder te duiken bij zijn maten in Oost-Europa.
Jocic? Bedoelen ze nou Kroaten of Serven?

Oorlog!
Nadat Klepper en Mieremet vrij kwamen, zaten ze door de vlucht van Jocic zonder aartsvijanden. In de jaren negentig ontwikkelde het duo zich dan ook tot de absolute top van de Nederlandse onderwereld. Maar de rust zou snel verstoord worden. In 2000 begon het gelazer weer. De Joego’s waren weer op adem gekomen en stonden klaar om de balans weer recht te trekken. Ze eisten alsnog een schadevergoeding voor de gestolen lading hasj en de dood van Becirovic in 1990. Maar Klepper wilde niks weten van een schadevergoeding. Deze beslissing kwam hem duur te staan, zou later blijken. Op 23 oktober 2000 werd Klepper voor zijn huis doodgeschoten.
Mieremet werd na de dood van zijn vriend en zakenpartner ineens een stuk toegeeflijker richting zijn Oost-Europese vijanden. Via Willem Holleeder kwam er contact tot stand tussen de kemphanen en werd een schikking getroffen. Mieremet zou de Joego’s 11,5 miljoen gulden betalen. Dan zou alles vergeven en vergeten zijn. Als tussenpersoon zou Holleeder fungeren. Hij kon de verleiding van zoveel geld niet weerstaan en drukte een deel ervan achterover. Het conflict tussen Mieremet en de Joegoslaven bleef nu bestaan.
In diezelfde periode, werd Jocic in het Bulgaarse Sofia aangehouden op verzoek van justitie Nederland. De Joegoslavische Godfather werd direct overgebracht naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught waar hij kwam vast te zitten wegens het beschieten van een ambtenaar in functie.
Wellicht uit angst voor de Joegoslaven vluchtte Mieremet in 2004 naar Thailand, waar hij zich bezig ging houden met vakantieparken. Maar ook daar was hij niet ongrijpbaar. Op 2 november 2005 werd Johnny Mieremet na het bevestigend beantwoorden van de vraag ‘Are you John?’ doodgeschoten. Enkele maanden nadat zijn aartsvijand het stof had gebeten, komt Jocic in het voorjaar van 2006 vrij. Hij werd direct overgebracht naar Servië waar hij terecht moest staan wegens meerdere moorden. Hij werd daar onder verdachte omstandigheden vrijgesproken en is nu nog steeds op vrije voeten.
Servië 2006? Bedoelen ze nou Kroaten of Serven?

Joego-maffia
Bij het woord ‘maffia’ denken de meesten aan strakgeleide (familie)organisaties met een ‘Don’ aan de top die soms over een hese stem beschikt, maar meestal niet. Dat is bij de Joegoslavische maffia niet echt het geval. Hoewel er wel degelijk een hiërarchie bestaat met een kader en uitvoerend personeel, is het meer een netwerk dan een hechte organisatie. Door het uiteenvallen van Joegoslavië in 1991 lopen binnen de Joego-maffia gangsters rond die uit verschillende landen komen. Daardoor zijn verschillende clans uit verschillende landen actief onder één koepel: de Joegoslavische maffia. Maar onderling liggen ze even vaak overhoop als dat ze samenwerken.
Hoewel ze hun eigen handeltjes hebben, zoals prostitutie en de drugshandel, dienen de Joegoslaven als een uitzendbureau voor huurmoordenaars. Als je nog eens iemand vervroegd met pensioen wil sturen, dan kan je altijd bij de Joegoslaven terecht. Door de bloedige burgeroorlog lopen op de Balkan genoeg paramilitair getrainde jongens rond die voor veel geld niet vies zijn van een beetje vuil werk. Bovendien zijn de daders dan vaak niet bekend bij de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco. De Joegoslaven in Nederland vliegen die schutters in vanuit de Balkan. Die schieten snel hun doelwit dood en voordat de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco zelfs nog maar hoort van de liquidatie zijn ze alweer weg. Daardoor blijven de opdrachtgevers en de daders vaak buiten beeld. Het aantal opgeloste liquidaties is dan ook op één hand te tellen.

Hoewel er nog meer etnische criminele groeperingen opereren in Nederland (Colombianen, Ieren etc.) is de Joegoslavische maffia het machtigst. Nu vele Hollandse kopstukken óf in het graf liggen óf achter tralies zitten, kan niemand hun heerschappij in de onderwereld nog een strobreedte in de weg leggen. Want zelfs de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco lijkt machteloos in de aanblik van zoveel bruut geweld en meedogenloosheid.

Nou, volgens mij bedoelen ze met Joegoslaven altijd Kroaten. Die zogenaamde ruzies onder die "Joego's", zijn misschien afrekeningen van ketters, zoals Kroaten die zich bekeren tot Protestantisme, zoals ik eens een bekeerde Kroaat tegen kwam op het gastboek van Ian Paisley. Ja, ik zocht of misschien een andere Nederlander op het gasboek van Ian Paisley een bericht achter gelaten had. Op Pagina 21 vond ik een randdebiel, die tegen Dominee Paisley vertelde, dat ie tegen de Moslims moest prediken, inplaats van tegen het vuile papentuig, wat ook alle Kroaten zijn. Romanisten!

Nou, kijk, er wordt dan door die journalist van die online reportage nog gemeld, dat Steven Brown een vriendje zou zijn van deze Ustashi organisatie hier in Nederland. Geloof de leugens niet, die Joego's zijn gewoon het Kroatische leger, dat hier opereert, gesteund door de achterlijke Uruzgan propaganda en zo meer. Steven Brown, misschien zag je al promotie voor hem op dit forum, ik vond deze informatie toen ik zocht naar zijn materiaal, omdat ik de politiek wilde weten in Nederland. Laten we wel wezen, Peter R. De Vries werkt voor de Rooms Katholiek Lucifer aanbidding, zoals iedereen hier op de TV, de "War on Drugs", wat de Rooms Katholieke Hermandad de orders geeft de achterlijke hoogst lynchbare debiel uit te hangen, overal waar ik die blauwe liegpoppetjes tegen kom. Vandaag was er weer een bezig met straatroof, boetes noemen ze dat, hun slachtoffers doen allemaal mee. Tenminste, ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die begrijpt dat een sraatroof acceptabel wordt. als men het boete noemt, ordinaire berovingen heten meestal belastingen. Tsja, propaganda heet dat, het bestaat al zeker 2000 jaar, ziet het brood en spelen systeem van de Romeinen. In Nederland vaak gemakkelijk herkenbaar aan anti-calvinistische uitlatingen. Calvinisme is een discipline, geen "geloof", zoals propaganda, herkenbaar aan hun promotie van Rooms Katholicisme en Islam. De Hegeliaanse Dialectiek, Antillianen en Molukkers is de target van de Romanistische Geert Wilders promotie, fascisme.

Onze complete Landmacht, Luchtmacht, Marine hier tegen.
Betreft voormalig Joegoslavië Hells_angels3_1

Er is op die websites ook een lijst van Liquidiaties van de afgelopen 3 jaar in het legalere circuit, zoals ik dat noem. Blauwjoekels zijn zeker de criminelen hier, vanwege hun achterlijke hulp aan de joego's(=Kroaten), door de Hells Angels het heldhaftige beschermen van de normalen bijna onmogelijk te maken. Alle liquidaties zijn de concurrenten van de Rooms Katholieke Ustashi. Partizanen waren grotendeels de Serven, maar die zijn sinds de NAT-o bombardementen nu ook in gehersenspoelt met de "Joodse Samenzwering" complot hypothese. En fanatiek die Complot hypothetischi, ik leg daar zelfs een verband met de aanslag op Hara Majesteit, Bilderberg? Niks Bilderberg, de PAUS! De historische AntiChrist, opdrachtgever van Hertog Alva, Philips de 2e, Napoleon, Adolph Hitler, de waarheid is te eenvoudig voor de strafbare ontkenning!

http://onore.wikispaces.com/liquidatie
2007
17 februari: Nedim Imaç
5 maart: Eugene Ugwumgbor
27 april: Hoesein Yer
8 juni: Koos Drevijn
13 juni: Romero Panday
21 juni: Gert Nijkamp
12 augustus: Robert Knufman
4 oktober: Friedrich Friebel
7 november: Victor 't Hooft
13 november: Wilgo Noslin
26 november: Hannes van Schaften (Hannie Schaft)
29 december: Ruud Corneille

2008
26 januari: Rick Holshuijsen
9 februari: Rick van der Bunt
11 augustus: August 'Segebai' Adjoeba
10 september: Hans van Geenen
14 - 17 oktober: Brian Stein en René Karamatali

2009
27 januari: Giovanni Van Ierland
5 februari: Boneka Belsarang en Yassin Chakor
24 februari: Namuk Dagastan
9 maart: Peter Petersen
http://onore.wikispaces.com/liquidaties_heden
Gecondoleerd aan de nabestaanden.

Er zit geen een Kroaat bij!
Het absurde hier is, dat we hier te maken hebben met liquidaties door het Kroatische reguliere leger, wat ze zullen ontkennen en ga het ze niet vragen heidenen, maar dat het Hollandse leger in Uruzgan zit vanwege de leugens van 11 september 2001. Maar dat weblog van onore linkt naar Alex Jones, die werkt voor de CIA, de CIA is 100% Rooms Katholiek. Vraag het maar eens aan Amerikanen als Greg Szymanski of Eric Phelps.

Ik zie dit land gedebiliteerd genoeg, dat mensen hier werkelijk zullen gaan overleggen met Kroatië, als ze ontdekken dat ik de waarheid spreek. Dan gaan die Kroaten vervangen worden door Italianen of Oostenrijkers, leer mij die papenheimers doen kennen. Ik kan misschien beter me mond houden dan, want met Rooms Katholieken onderhandelt men niet. Ik zeg dit als iemand met Rooms Katholieke ouders, heb ontzettend veel katholieken leren kennen, ze ontkennen dat ze enkel in Geld geloven en eisen altijd dat men fanatiek hun leugen steunt dat het Christenen zijn! Moet ik geheel de 80-jarige oorlog herhalen?

Nederland is niets veranderd.
Toen Willem de Zwijger zijn complete fortuyn de Geuzen schonk, werd dat leger nergens binnen gelaten. Heidenen zijn alle nederlanders die ik tegen kom ook nu. Ik riskeer mijn leven en gevangenisstraf om iemand te helpen tegen een beroving, die iedereen hier boete noemt om God uit te lachen, niemand help ons terug.

Nederland is vol, maar de hel is overvol.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Michael Seed

Bericht  Butcherprophet di sep 15, 2009 3:26 am

Ik vindt net een artikel in Italië, dat beweert dat Barry Davis zich ook gaat bekeren to Rooms Katholicisme, net als Tony Blair. Nou, dat maakt dus weinig uit, moslim of Katholiek.

De Zwartrokken zijn arrogant. Logisch, de Nederlandse grondwet vernietigd, Rooms Katholieke Minister Presidenten en 100% Rooms Katholieke media in Nederland. Het Nederlandse leger vermoord enkel voor de Paus, Sinterklaas wordt een Nederlands feest genoemt, de koningin houdt kerstoespraken. Nederlanders vinden het een eer 60% belasting te betalen voor de wetteloze Staten Generaal, de Socialistische leraren verzwijgen alle politieke realiteit, moslims worden bejegend als welkome hoerenhandelaren, de mannen bestrijden elkaar als voetbal supporters en politieke kampen van links en rechts.

Nou, hier is dan het italiaans artikel. Moge mijn noeste werk nog wat mensen redden hier en daar die onschuldig zijn. Eens in de paar jaar komt men zo iemand wel eens tegen, die de klakkeloze leugens niet gelooft. Eerlijke mensen, kijk uit voor de concentratiekampen van de leugenaars die alles in handen hebben, inclusief vrouwen en kinderen.
Barack Obama's bekering tot het katholicisme
http://www.europaquotidiano.it/dettaglio/113000/barack_obamas_conversion_to_catholicism


Sei in Esteri
10 settembre 2009
Een keuze beïnvloed door de dood van Kennedy's (Italiaanse versie)
Er was sprake van zijn gevoeligheid voor de hand liggende is betrekking tot het katholicisme voor enige tijd. Nu zijn 'katholieke gevoeligheid "lijkt te zijn fervente geworden adhesie aan de Papentempel van Rome, die, zodra" politiek "mogelijk moet worden verzegeld door de doop. Vandaar Barack Obama zou de tweede katholieke president in de geschiedenis van de Verenigde Staten na John Fitzgerald Kennedy. Zijn conversie is echter niet zou plaatsvinden tijdens zijn huidige mandaat, maar in de loop van een tweede, of meer waarschijnlijk, wanneer hij een voormalig president, net als Tony Blair, die zich bekeerde tot het katholicisme pas na het verlaten van Downing Street 10.
Geruchten over wat sommige hebben zelfs zijn "geheime bekering 'genoemd, alsof het reeds plaatsgevonden, steeg na de lange en ontroerende begrafenis voor zijn vriend Teddy Kennedy gehouden op Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Basiliek in Boston, afgelopen 29 augustus. De Amerikaanse president was duidelijk ontroerd en geboeid door de dienst. Zijn lijkrede voor de overleden senator benadrukte - met deelname dat was niet alleen emotionele - werk voor de kansarmen, gekenmerkt door de sociale leer van de Papentempel, dat had gekenmerkt politieke carrière Kennedy's. Obama's woorden en de toon sprak hij de impliciete echte Syntony met die dezelfde principes als een toezegging om zijn nalatenschap voort te zetten.
Hoewel kort, zijn ontmoeting met kardinaal Sean Patrick O'Malley was geen formaliteit. Uitdagend de vloek van zijn traditionalistische collega's, de kardinaal aanwezig bij de begrafenis van beschouwd als een politicus, die de minste, "out of line", vanwege zijn positie ten gunste van de vrijheid van keuze met betrekking tot abortus en de burgerlijke verbintenissen tussen personen van hetzelfde geslacht zeggen . Hij volgde ook uit beleefdheid aan de president, een verzwarende omstandigheid volgens de conservatieve katholieken, maar ook een kans, als O'Malley zelf verklaarde, om Obama te vertellen, vooral dat "de bisschoppen van de katholieke Papentempel staan te popelen om een ondersteunende plan voor universele gezondheidszorg "en ook de president eraan te herinneren dat zij" geen steun verlenen aan een plan dat zal ook een voorziening voor abortus of kan de weg open voor abortussen in de toekomst. "En de president?" Hij was hoffelijk op de korte tijd die we spraken, luisterde hij aandachtig naar wat ik zei. "Kortom, buiten alle officiële standpunten, er is een voorzitter die luistert zo veel onderwerpen dierbaar de katholieke hiërarchie betreft. De voorzitter is bereid om alles aan te doen bevatten de abortus verschijnselen, zoals hij zei Benedictus XVI tijdens een audiëntie in het Vaticaan laatste 10 juli.
Bovendien, zodra hij was gekozen, paus Benedictus was een van de eerste staats-president Obama had genoemd. Na de oproep het telefoonnummer van de voorzitter laten weten dat het was "een hartelijke uitwisseling." Men moet ook bedenken dat zijn publiek in Rome sterk was gewenst door de Amerikaanse president, terwijl de Heilige Stoel was nogal terughoudend geweest toe te geven een gevolg van vijandelijke druk van veel Amerikaanse conservatieve bisschoppen.
Er wordt gezegd in Bostonian kringen dat de afgelopen maanden zijn relatie met Kennedy steeds intens was geworden. Volgens dezelfde bronnen ook zeggen dat hun vriendschap was niet alleen "politiek", maar vooral menselijk en intellectueel, ook de aanpak van het onderwerp van religie.
Zoals bekend, Barack Obama was de drager van een persoonlijke brief van de Massachusetts senator aan de paus toen hij werd verwelkomd in prive-studie van de paus. De voorzitter had willen de hand van de paus deze brief persoonlijk met diepe gevoelens van deelneming en persoonlijk verzocht om de zegen van de paus voor zijn vriend, die over de laatste dagen van zijn leven ervaren. Presidentieel woordvoerder Denis McDonough benadrukte het belang van dit evenement, iedereen eraan herinneren dat Teddy's broer, John, "beroemde overwon deze bezorgdheid om eerste katholieke president van de natie."
Die uitwisselingen met de laatste van de Kennedy-broers zijn toegenomen belangstelling voor de katholieke wereld, met betrekking tot die echter Obama had al enige tijd verre van verre of vreemde. Integendeel, heeft deze aandacht vergezelde hem nog voor hij in de wereld van de politiek. Zijn activiteit als community organizer in Chicago was gekoppeld aan de katholieke Papentempel Campaign for Human Development, die zijn NGO's gefinancierd. Het hoofdkwartier waren de kelder van een katholieke Papentempel. Volgens diverse katholieke analisten, dat de ervaring van de manier waarop Obama gericht op politieke en sociale activiteiten gevormd.
De president heeft dezelfde dialogische visie van het geloof en leer, dezelfde als die van de katholieke leer. "Mijn carrière - zei president Obama in een gesprek met de katholieke pers - was verweven met het geloof in sociale rechtvaardigheid die zo sterk is in de Papentempel." Woorden die werden gevolgd door een oprecht eerbetoon aan de Kardinaal Joseph Bernardin van Chicago, een icoon voor de Amerikaanse katholieken. "Hij denkt en spreekt als een katholiek", zei Michelle Dillon, socioloog aan de New Hampshire University.
Geruchten van zijn verbondenheid met de Papentempel van de paus zijn aangewakkerd door de voortdurende afwezigheid in het gezin Obama's leven, van een plaats van aanbidding, een huis Papentempel.
Na de breuk met de omstreden dominee Jeremiah A. Wright, de pastor tijdens hun jaren in Chicago, de First Family is gevochten door alle kerken in de hoofdstad. Er wordt gezegd dat de president afgezanten van een aantal Bisschoppelijke en Baptisten kerken die mogelijk zijn geschikt geacht voor Barack, Michelle en zondag hun twee dochters gebeden hebben bezocht, met uitzondering van degenen die te druk of te 'modieus', of probeert te vinden het onmogelijke oplossing en niet beledigen een Papentempel, vooral de Afrikaans-Amerikaanse. Het zoeken is mislukt. Aan het einde van juli was er sprake van een Papentempel in Camp David, een aanzienlijk "niet-confessionele" een en dus open voor de gelovigen van alle religies. Een niemandsland land, de Evergreen Kapel, geleid door een US Navy papenkorporaal, de Doper minister, luitenant Carey Cash. Echter, het Witte Huis persbericht ontkend dat dat was de presidentiële woning Papentempel.
Obama zou blijven op lengte in deze religieuze Limbo. Historicus van Amerikaanse voorzitterschappen herinneren dat diverse recente presidenten niet waren gewijd aan de omvang van de eredienst op zondag. Clinton was en zo was Bush, maar Reagan en Bush Senior veel minder. Natuurlijk zou het ontbreken van een religieuze verwijzing, van een minister, worden beoordeeld met toenemende argwaan door te geloven Amerikanen, zonder de oude en zware "bagage" van de islamitische godsdienst die Barack's vader behoorde en dat, volgens de conservatieve propaganda, is zijn ware geloof.
Aan de andere kant zou zijn bekering een sensationele gebeurtenis, zij het minder dan gedacht. Er zijn onlangs vele bekende gevallen binnen de Amerikaanse politiek. De meest recente gebeurtenis betrokken Newt Gingrich, de voormalige voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, die bekeerd tot het katholicisme laatste 29 maart bij de Nationale Heiligdom van de Onbevlekte Ontvangenis in Washington, geleid door monseigneur Walter Rossi. Gingrich was een belangrijke persoonlijkheid, een van de knapste koppen van de Republikeinse Rechts in de jaren negentig. Hij viel in ongenade, maar is nu weer paardrijden hoog. Hij is de meest gecrediteerd republikeinse rivaal van Obama voor 2012, die al verzameld 8,1 miljoen dollar voor de presidentiële campagne, outdistancing enorm al zijn rivalen. Die omgezet naar de Papentempel van Rome zijn onlangs overleden commentator Robert Novak, Kansas senator Sam Brownback, die sinds enige tijd had uitstekende persoonlijke relatie met Obama, en tv-host Larry Kudlock. Er was sprake van George W. Bush ook, maar zijn broer Jeb, nu een katholiek, ontkende dit toen het bijwonen van een vergadering van Comunione e Liberazione in Rimini.

Vertaald door Francesca Simmons

Italiaanse versie
Guido Moltedo
Betreft voormalig Joegoslavië 1252971597-660
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Lawsuits

Bericht  Butcherprophet di sep 15, 2009 2:29 am

Ja Oppergeus, die advocaat heet Jonathan Levy.
Hier heeft Sherman Skolnick de aanklacht geupload.
http://www.skolnicksreport.com/suit.html
Ik zal het onderwerp vertalen.
Eerst gewijzigd CLASS ACTION KLACHT VOOR:

1. Omschakeling;

2. Ongerechtvaardigde verrijking;

3. Restitutie;

4. EEN BOEKHOUDKUNDIGE en

5. Mensenrechtenschendingen

En schendingen van de

INTERNATIONAAL RECHT.
Ik geloof zelf niet zo in Rechtsspraak, maar op zich is de aanklacht wel interessant ter informatie. Ik zal nog wat meer vertalen.
UNITED STATES DISTRICT COURT

Noordelijk District van Californië

SAN FRANCISCO


EMIL Alperin, JEWGENIJA Romanova, MARIA DANKEWITSCH, VLADIMIR MORGUNOV, VLADIMIR BRODICH, WILLIAM DORICH, en Igor NAJFELD namens zichzelf en alle andere personen die eveneens gelegen; ORGANISATIE van de Oekraïense antifascistische verzetsstrijders en Oekraïense Unie van nazi-slachtoffers en gevangenen, namens van zichzelf en alle anderen een vergelijkbare situatie,

Eisers

v.

VATICAANSTAD BANK, a / k / a "Instituut voor religieuze werken 'of' Istituto per LE Opere di Religione (IOR), de franciscaner orde (OFM.) a / k / een Kroatische franciscanen en de Kroatische COFRATERNITY van het College van San Girolamo DEGLI ILLIRICI, UNKNOWN KATHOLIEKE religieuze ordes, en hun opvolgers, onbekend ONTVANGERS VAN nazi's en Ustashi buit en de Zwitserse, Oostenrijkse, Argentinië, Spaans, Italiaans, Portugees, VATICAN & Duits bankinstellingen en Californië en andere Amerikaanse correspondentbanken WERKT ALS # 1 -100,

Gedaagden.

NO. C99-4941 MMC

Eerst gewijzigd CLASS ACTION KLACHT VOOR:

1. Omschakeling;

2. Ongerechtvaardigde verrijking;

3. Restitutie;

4. EEN BOEKHOUDKUNDIGE en

5. Mensenrechtenschendingen

En schendingen van de

INTERNATIONAAL RECHT.Juryrechtspraak verlang

INLEIDENDE VERKLARING: NATUUR VAN DE ACTIE

1. Dit is een civiele vordering uit hoofde van het internationaal gewoonterecht en de wetten van de Verenigde Staten van Amerika voor rekening van de naam Eisers en een klasse van alle joden, Serviërs en de voormalige Sovjet-Unie-burgers (en hun erfgenamen en begunstigden), die leed fysieke, financiële en / of verlies van eigendom met inbegrip van slavenarbeid, als gevolg van de systematische en brute uitroeiing van joden, Serviërs en Roma door het nazi-marionetten Regime, de Onafhankelijke Staat Kroatië (NDH) onder leiding van Pavelic's Ustashi Regime, en als gevolg van de bezetting van de voormalige Sovjet-Unie door de Kroatische strijdkrachten in overleg met hun Duitse bezettingsmacht. Dit is een actie tegen de Vaticaanse Bank, Franciscaanse Orde en Onbekende katholieke religieuze ordes, en nog naamloze begunstigden van de nazi's en Ustashi buit, Zwitserse, Oostenrijkse, Argentinië, Spaans, Italiaans, Portugees, Duits en bancaire instellingen en Californië en andere Verenigde Staten correspondent banken voor hun deelname aan en te profiteren van handelingen van het Ustashi regime van wreedheid en geweld.

2. Eisers (hun erfgenamen en de begunstigden) streeft naar een boekhoudkundig, restitutie, disgorgement en terug te vorderen schadevergoeding die voortvloeit uit de deelname van de verweerder, VATICAN BANK of Istituto Per le Opere di Religione (hierna te noemen IOR), de franciscaner orde en de katholieke Onbekend Religieus Orders, onbekend ontvangers van de nazi's en Ustashi buit, en andere bancaire instellingen en correspondent banken en religieuze orden en organisaties in een gemeenschappelijke regeling en gedrag: (a) om te profiteren van, zowel direct als indirect, de onmenselijke en genocidale systeem ingesteld het nazi-aangestuurde Ustahi Regime in Kroatië en het Kroatische grondgebied afhankelijk stellen van burgerlijke of militaire bezetting op de volkeren die zij bekeken, niet als mens, maar als mensonwaardige volgens de nazi-ideologie en Ustashi, (b) te verkrijgen, te aanvaarden, te verbergen, omzetten en winst uit activa geplunderd door het Ustashi Regime en gestort in, of geliquideerd via het IOR, anonieme Doe Verweerder Banken, Franciscanen en orde tijdens het overwicht van de oestasja Regime en na de ondergang van de regeling op verzoek van de voormalige Ustashi en nazi-leiders via de kantoren van de Franciscanen Orde, en (c) te behouden en te converteren activa gedeponeerd in hun instellingen door de Ustashi en / of de Franciscanen Orde en Onbekende katholieke religieuze ordes.

3. Gedaagden gepleegd, samengespannen te plegen, en ophitsing anderen die misdaden tegen de vrede, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Gedaagden assisteerde het Ustashi Regime en haar leiders evenals prominente nazi's om met succes de rechter te onttrekken voor hun genocidale misdaden door te verhullen en beschikbaar stellen van de aanzienlijke vermogen van de Ustashi Schatkist.

4. Het bewijs van de omvang van de deelname van de gedaagden in de wandaden heeft pas onlangs aan het licht gekomen als gevolg van de openbaarmaking en declassificatie van gearchiveerde documenten in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en andere landen, alsmede van de verslagen van diverse commissies en / of taskforces gecreëerd in de Verenigde Staten, Duitsland en elders, en in het bijzonder het aanvullende rapport van 2 juni 1998 door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken: de VS en de geallieerde inspanningen te herstellen en terugzetten goud en andere activa gestolen of verborgen door Duitsland tijdens Tweede Wereldoorlog, "Het lot van de Oorlogstijd Ustashi Schatkist", uitgegeven onder de auspiciën van de staatssecretaris, Stuart E. EIZENSTAT.

5. Door de sluiting van de Tweede Wereldoorlog, alle gedaagden werden geadviseerd door de internationale gemeenschap dat het gebruik kennen en te profiteren van de Ustashi schatkist, en de plundering en wetende plunderen van de activa en de voordelen daarvan, zijn schendingen van het internationaal recht en de verschillende codes van de strafrechtelijke gedrag. Alle gedaagden niettemin ten onrechte ingehouden en verborgen illegale winsten en ingehouden hen uit hun rechtmatige eigenaar. Gedaagden hebben onrechtmatig en ten onrechte geprofiteerd van deze praktijken voor meer dan een halve eeuw, waardoor illegaal en ten onrechte de versterking van hun eigen economische positie in Californië, de Verenigde Staten, en de hele wereld.

Hmmm.
Tony Blair had ook een Franciscaanse Biechtvader, voordat ie zich bekeerde tot het officieel Papisme voor winstbejag. Ik ben benieuwd wat de Europese Unie voor Genocide aan het voorbereiden is, maar gezien de politieke toestand en propaganda van de afgelopen jaren, zal vooral het blanke ras uitgemoord worden, omdat ze te veel weten. Over de corrputie van het Vatikaan.

Hier is een foto van de Franciscaanse biechtvader van Tony Blair, Michael Seed;
Betreft voormalig Joegoslavië 1252967073-690
De Franciscaanse Biechtvader van de potentiële President van de Europese Unie
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Betreft voormalig Joegoslavië

Bericht  Oppergeus za sep 12, 2009 4:15 am

Waarde bezoekers,

Een van de grootste misdaden van de Pers de afgelopen 20 jaar, was wel de geheimhouding, leugens en propaganda over de oorlog in Joegoslavië. Ik zal u die waarheid vertellen die u vandaag de dag nog steeds verzwegen wordt op Radio, TV, krant en tijdschrift. U wordt onwetend gehouden. De waarheid is tamelijk eenvoudig: NATO heeft de Russisch Orthoxe Serven gebombardeerd voor de Paus, om Joegoslavië te vernietigen, om de Rooms Katholieke staat Kroatië op te zetten.

Veel mensen weten dit. In de USA tenminste, want ik ken deze informatie nauwelijks in het Nederlands. Dit wetende, kan men zich serieus afvragen, ofdat de Kroatische Ustashi ook Klaas Bruinsma, de Dominee, omgebracht hebben. Mijn aanwijzingen wijzen allen in die richting, de Kroatische Ustashi werken samen met lieden van de Katholieke Aktie in Nederland. Ustashi is namelijk een Rooms Katholiek leger, wat internationaal gebruikt wordt vanuit het Vatikaan indien gewenst.


Betreft voormalig Joegoslavië Milosevictop2fa
Hartaanval?

Serven hebben zich georganiseerd, er zijn er ook naar de USA geëmigreerd, daardoor is er in Engels redelijk wat informatie over te vinden.

http://pavelic-papers.com/
Dit is de website van een Russisch Orthodoxe Advocaat, die met rechtszaken bezig is ondermeer tegen de Franciscanen orde, vanwege de bezittingen die ze stolen van de Russisch Orthoxe families die ze uitgemoord hadden voor de Paus, voor de Franciscanen, voor elke Katholiek op deze planeet. Want elke Katholiek die contributie betaald is medeplichtig, al zullen ze dat voorspelbaar ontkennen.

http://www.srpska-mreza.com/
Een website die informeerd over de hellische inquisitie in voormalig Yougoslavië. Er zijn daar ook enkele online boeken te vinden, de waarheid over Srebrenica, uitstekende informatie die door de kranten geheim wordt gehouden, waar de TV propaganda tegen maakt en zo meer. Als je geen Engels kan, hier is een vertaalcomputer;
http://translate.google.com/

http://www.reformation.org/holocaus.html
The Vatican's Holocaust, door Avro Manhattan.
Als je de inleiding leest, dan ontdek je al dit boek in Europa gecensureerd is. Het staat daar op een Amerikaanse server, maar in Brittanië en Nederland wordt dit boek gecensureerd. Ik zal 'ns kijken op bol.com... neen, het boek is gecensureerd hier in Europa.
Ook alle informatie die u daar vindt is gecensureerd hier.

Samengevat handelt "The Vatican's Holocaust" over de opkomst van de Ustashi in Europa, traditioneel bekend om terroristische aanslagen, met name op leiders in de politiek. Toen Hitler Joegoslavië innam, werden zij de baas daar, gingen alle Russisch Orthodoxe Serven en Joden uitmoorden. De Ustashi werden ondersteunt behalve door Franciscanen en vele clericalen, ook door moslim eenheden. Ook in 1940~1945 waren de Ustashi bezig met opzetten van de Rooms Katholieke Staat Kroatië.
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft voormalig Joegoslavië Empty Re: Betreft voormalig Joegoslavië

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum