Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Betreft Israel

3 plaatsers

Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Israel is eindelijk erkend ook door het Vatikaan in 1993

Bericht  Roelfzema do sep 30, 2010 7:25 am

Betreft Israel Popepilgrimageappraisal
De Prefect op de achtergrond is de Pauselijke Nuntio voor Israel, aartsbisschop Antonio Franco


Betreft Israel Benedictdeparture3
Foto's van een recent bezoek van de Pontifex Maximus aan ook Israel in 2009
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Goede uitleg van Zionisme

Bericht  Roelfzema vr sep 24, 2010 2:04 am

In dit radio programma, geeft Barry Chamish een uitstekende uitleg over Zionisme, de Illuminati en de Protocollen van de geleerde ouderen van Zion.
5 Januari 2010 NTR – Debunking Anti-Semitic Myths with Barry Chamish
Betreft Israel Download
Illuminati is een groepering, die het Katholicisme promoot voor de Romanistische Pontifex Maximus. Dit was mij al bekend, maar ik ben blij dat Barry Chamish het ook nog eens verteld, want de meeste websites lopen leugens te verspreiden, ook in Nederland. Adam Weisshaupt was een Zwartrok, net als Jan Roothaan. Van Zionisme weet ik minder dan van die ueberpaepse Illuminati, die hun eigen Univesiteit in Rome hebben, dus voor veel mensen zal dit een leuk programma zijn. De Franse naam van het document waar de Protocollen van de Geleerde Ouderen van Zion op zijn gebaseert op een Franse satire, ondermeer terug gevonden in het boek van Dialogen in de Hell tussen Machiavelli en Montesqueiu, kortgenoemt, Dialogen. Dankzij die Propaganda kon men de Joden in Rusland vervolgen. Later dus ook in Duitsland en de rest van Europa. Nu dan in de USA en Arabische landen, waar de leugens rond dat document verspreid worden, om het voor de Katholieken mogelijk te maken de Joden te gaan vervolgen.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty I am Israel

Bericht  Roelfzema ma sep 20, 2010 3:13 am

I am Israel - Yerushalayim Version

https://www.youtube.com/watch?v=w4bM2QG3r-I
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Barry Chamish is programma's begonnen op Liberty Radio Life

Bericht  Roelfzema za sep 18, 2010 4:31 pm

Betreft Israel Shimonperezpope
Pontifex Maximus met Shimon Perez


Betreft Israel Barrychamishfisherofmen
Schakel naar Barry Chamish programma's op Liberty Radio Live
Erg mooie interviews. Ik weet wanneer die begonnen is, maar hij schijnt de oudere programma's te vervangen door nieuwe programma's. Vorige keer had ie een interview met Israel Truth Times. Deze week was er een interview met een actievoerder omtrent de koranverbrandingen op ground zero. Waar ze een varkens kooi willen plaatsen, u weet wel. Alsof er ook maar 1 moslim op de planeet zou bestaan, die begrijpt dat een Boeing een Piloot bevat. confused Ja, in de staart meestal. cyclops
Ook nog een interview met een Israelische journaliste over de situatie in Israel. Waarbij de hypocratie van Rome voor de Nederlander werkt als een spiegel voor de eigen politieke situatie. Wat gelukkig de israelisch niet weten, is de medeplichtigheid van het Nederlandse leger, met hun Dutchbat missie in Libanon gedurende de jaren 1980. Misschien wordt het toch langzaamaan tijd, dat mensen beseffen hier wat er werkelijk aan de hand is.

Betreft Israel Perez1
Nou, eens kijken...
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Wie was Mozes?

Bericht  Butcherprophet vr jul 16, 2010 5:43 pm

Dat is te leren, bij het lezen van het boek Exodus.
Mozes was een Hebreeer, die te vondeling gelegd werd door zijn moeder, omdat ie anders vermoord zou worden door de Egyptische troepen, waarvoor de Hebreeers waren ingesteld als slaven. Waarschijnlijk was er dus Democratie in Egypte.

Dit beeld staat in het Vatikaan zelf;
Betreft Israel Michaelangelosmoses
Mozes aldus Michelangelo
Op andere papentempels zijn er meer van dergelijke beelden geplaatst.


Betreft Israel Moseshorns2
Mozes aldus de vertaling in Jerome's Vulgata
De strijd der eeuwen is goed te zien. Michelangelo leefde van 1475 tot 1564, een tijd waarin Jerome's Vulgata de Bijbel verborgen hield voor de heidenen, de Katholieken. Desiderius Erasmus van Rotterdam leefde van 1468(?) tot 1536, maakte een woordenboek van Grieks naar Latijn, vertaalde aanvankelijk Jerome's Vulgata, om zo te ontdekken, dat het een vervalsing was van de Bijbel. Om dergelijke mythologische, of vervloekende, onzin uit te kramen, als Mozes heeft horentjes, gebruikt het Katholieke insituut absurde suggesties voor vertalingen. Maar ook apocriefe boeken, waardoor de oorsprong van de grondtext onzichtbaar wordt. De grondtekst voor de Bijbel werd gevonden dankzij de speurtocht van Maarten Luther, Erasmus en andere intellectuelen, zijn tijdgenoten. Het vinden van de grondtekst, van met name het Nieuwe Testament, is toegeschreven aan het Patriarchaat van Constantinopel, nu beter bekend als de Russisch Orthodoxe Congregatie. Anderzijds kan men ook de Waldensen als bewaarders van de grondteksten meenemen. Dit is eigenlijk de geschiedenis van de moderne Bijbel.

Hier wat over de Geschiedenis van het Katholicisme;
The Return of Dagon (The Fish god)

http://il.youtube.com/watch?v=x-WOZCPWkwc
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty 1933 Zionists sign a deal with Hitler - The Transfer Agreement

Bericht  Roelfzema ma jul 05, 2010 7:13 am

1933 Zionists sign a deal with Hitler - The Transfer Agreement

https://www.youtube.com/watch?v=Gz8jAhGSz5c
In dit filmpje is uitgelegt, dat de Nazi's een van de belangrijkste factoren waren, in het opzetten van de staat Israel. Naar aanleiding van een boek over dit onderwerp door een Joodse auteur. In de documentaire een medaille met aan de ene kant de swastika, op de andere zijde van de munt het hexagram dat werd gebruikt om de Duitse joden te vervolgen. Nu dan is het de vlag van de staat Israel. Aan het begin van het filmpje, de ouders van de auteur; Die aanvankelijk hun zoon wilden verbannen als hun zoon, omdat de gegeven informatie in het boek niet in hun straatje past.

Het is mij niet geheel duidelijk waarom men het hexagram, 2 driehoeken die elkaar kruisen, als symbool voor de stam van Juda promoot. Verschillende nederlandstalige websites die ik tegenkwam met informatie over Israel zijn opzettelijk niet geplaatst hier, want het hexagram is nergens te vinden in de Tenach. Swastika en hexagram zijn gelijksoortige symbolen, grafisch wiskundige produkten. Het is begrijpelijk dat lieden die gehecht zijn aan dergelijke afgoderij, zoals de ouders van de auteur in de film, afwijzen van hun fanatisch maar ongefundeerde geloof in afbeeldingen "veroordelen". Die ouders van de joodse auteur deden me denken aan mijn eigen ouders, die mij ook al op jonge leeftijd vervolgden, omdat ik geen papensergeant wilde worden. Bovendien, als ik vertel tegen mijn moeder dat Adolf Hitler een Rooms Katholiek was, dan bedankt ze mij niet voor reddende informatie over haar ongewilde medeplichtigheid aan het bombardement op Rotterdam. Maar neen, ze is zoals de Joodse ouders in de film boos, verdrietig, en zo meer, de typische sentimentalistische afwijzingen van van lieden die de waarheid haten. Blijkbaar is mijn moeder niet bang voor het Vagevuur. Raar hoor. Mijn moeder is verder best een toffe vrouw, zoals ook de Joodse moeder in de film, met lippestift enzo. Hypocriet, want de lippestift die de Joodse vrouw in de film draagt, wordt geproduceerd door hetzelfde bedrijf dat Zyclon-b produceerde. IG Farben. Zyclon -B was de naam van het gas waarmee de volksgenoten van de lippestift dragende vrouw werden gedood in de gaskamers/douches. Ik zeg het maar, want als haar zoon het zegt, gaat ze mogelijk een huurmoordenaar inschakelen...
Betreft Israel JudeHeidens symbool en modern afgodsbeeld.Betreft Israel Jude2
Lieden zullen wel boos worden om die text. Zoals de spartelende man, die men wil redden uit de verdrinkingsdood. Zoals de Katholieken, die woedend worden als ik vertel dat Adolf Hitler een Rooms Katholiek was. Men onderzoekt dat niet, neen, men wordt boos. Mooi. Vuile helleslaven dan, vijanden van de realiteit. Waarom zou de Here iemand beschermen, die na de Holocaust het hexagram dat gebruikt werd om het eigen volk uit te moorden, als vlag op hun land gaat zetten? De propaganda heeft het maar gemakkelijk. Het typische van Nazi's is, dat ze gelijksoortige wiskundig grafische symbolen gebruiken voor hun organisaties als bepaalde Zionisten doen. Een uitvinding van de adviseurs van de Nazi's. Swastika, Ster van "David". Nou, ik heb een vertaling van het boek Koningen uit de Tenach gelezen, nergens is daar ook maar iets vermeld over een hexagram. In mij bekend Kabbalisme, werd het hexagram het zegel van Salomo genoemt. Salomo was een zoon van Koning David. Nog meer beledigingen van Koning David zien we natuurlijk bij de papisten.

Betreft Israel Davidnude
Koning David aldus Michelangelo
De eerste koning van de Joden in ze blootje.
Ho. Als je het members gedeelte wil zien, kan je zoeken op de text onder de afbeelding. Het valt wat tegen, het is niet bepaald het beste gedeelte van het beeldhouwwerk. Ik heb het zelf even gecensureerd, uit respect voor de historische persoon van Koning David. Ehr, de motivatie voor dat beeld door Michelangelo, te vinden in Florance, is voor zover ik moet inschatten tweeledig: De perverse lusten van het homosexuele karakter van de Romanistiche militaire elite bevredigen en het argument dat de heidenen Christenen zijn. Het is in ieder geval een grove belediging, zonder de censuur. Mooi beeld? Nou, er is tegenwoordig ook betere homo porno hoor. Geen schakel. Wat zou Prins Willem Alexander zeggen, als ze hem zo in ze blootje zo zouden afbeelden in Tibet of Nepal? Het beeld is geproduceerd in opdracht van het Vatikaan.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Barry Chamish over ontruiming en omkoperij van Rabbi's

Bericht  Butcherprophet vr jul 02, 2010 4:26 am

Een interview met Barry Chamish, waarin ie verteld over wat ie weet over de achtergronden van de Rabbi's die te zien waren in de video hier voor;
http://arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/05-2010-LRN/GSIJ.050710_070500.MP3
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Meraglim

Bericht  Butcherprophet vr jun 25, 2010 3:32 am

Explanation and evidence of the participation of the "Yesha council" in the expulsion process.

Meraglim - 1 of 4

https://www.youtube.com/watch?v=H27TUyXm8HQ

Meraglim - 2 of 4

https://www.youtube.com/watch?v=2lQfws5peIQ

Meraglim - 3 of 4

https://www.youtube.com/watch?v=BmkHopgglJU

Meraglim - 4 of 4

https://www.youtube.com/watch?v=ZWUN-jniJz4

IsraelTruthTimes.Blogspot.com
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Mannenbroeder Eric over Israel

Bericht  Roelfzema vr apr 09, 2010 9:29 pm

Biblical Truth in History and Prophecy April 1 2010
http://www.mediafire.com/?jvjaydydnyj
Alternate download
http://www.zshare.net/audio/747855192cceb2d6/
In dit programme meer overzichtelijke informatie over de misverstanden tussen Calvinisme en de Joodse leer. Verbod op predikanten in Jeruzalem veroorzaakt een gevaarlijke situatie. Fascisme als favourite regeringsvorm voor het Vatikaan, vanwege de vreselijke gevolgen voor anti-joods gedrag door bevolkingen in de geschiedenis. Voor Duitsland is dit natuurlijk niet enkel de onterechte beschuldigingen naar joden, ook het bomdardement op Rotterdam. De spirituele oorzaak voor het bombardement op Dresden is ook toegelicht. Fascisme wordt opgevolgt door communisme, terwijl communisme een leer is die ontstnd volgens de Sovjets uit Utopia van Sir Thiomas Moore, maar volgens mijn bronnen uit anti-Calvinistische research, waarbij Calvinisme gedefineerd kon worden naar Kapitalisme. Controle op deze hypothetische hoogstwaarschijnlijk rake realiteit, leverde nochtans slechts positieve resultaten op.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Vrij masonieke ADL aangevallen door een voormalige Joodse Insider

Bericht  Butcherprophet zo apr 04, 2010 3:41 am

http://www.vaticanassassins.org/?p=3031
Betreft Israel Foxmanabraham1 De Anti-Defamation League (ADL) is een arm van de door Jezuïeten geregeerde- Romeinse paus. Geregeerd door de papen sinds de oprichting van de Liga in 1913.
Opgericht door het Nieuwe Testament-hatende, Heer Jezus Christus-betreurende, Masonieke joden, die lid waren van B'nai B'rith, is de ADL altijd trouw aan de paus van Rome. (Uw redacteur is onder verwijzing naar de ware Heer Jezus Christus van de Oude en Nieuwe Testament, en niet de valse "Jezus Christus" op het kruis, die nieuwe god die werd geschapen door Constantijn in 325 AD dus aan het Concilie van Nicea, in feite de geboorte van de Romeinse paus.). Haar beleid resulteerde in het aanwakkeren van anti-joodse woede onder de heidenen in Noord-Amerika-zoals bedoeld door de raciaal-joodse, de Jezuïtische Temporale coadjutor de toezicht op de haat-cultus, Abraham Foxman. De ADL is een totale ondersteuner van vrijmetselaars van de paus zijn Joodse Arbeids Zionisten, steunt de regering van Israël slechts tot het voordeel van de "Plaatsvervanger van Christus" en zijn Ridders van Malta toezicht herleven "Romes Latijnse Koninkrijk van Jeruzalem". Een van die ridders is door jezuïet- opgeleidde en geadviseerde jezuïet-Koning Juan Carlos, niet alleen de "Koning van Spanje", maar ook de "koning van Jeruzalem".

De joodse vrijmetselaar en Jezuïetistische Temporale coadjutor voor het uitvoeren van de ADL is, nogmaals, Abraham Foxman. Deze duivel, die streeft naar evangelische protestantse christenen de vijand van het Joodse volk woonachtig in Noord-Amerika, alsmede die Joden rechtmatig woonachtig zijn in hun land van Israël, is een rooms katholiek opgevoedde Poolse jood. Ah ja, een rooms-katholieke jood voor het uitvoeren van de ADL! Prachtig! Nu begrijpen we zijn aanval op de Bijbel-gelovende Christenen, terwijl nooit de huidige misdaden van de Jezuïeten-gerichtte, Romeinse pausdom aanpakken.

Verder, deze dienaar van satan houdt toezicht op de toekenning van de hoogste onderscheiding van de ADL aan de bevordering van de slaafse volgelingen van de Zwarte Paus, de Antichrist, anti-protestantse Reformatie, joodse sekte, of die slaafse volgelingen nu bewust of onbewust handelen. Hun prijs (nu krijgt dit!) heet de "De kardinaal Bea Interfaith Award"! Ja! Deze Masonieke joodse sekte, die de jezuïetenorde de Euraziatische Joodse Holocaust in diskredier brengt, ("brandoffer")-terwijl ze nooit openlijk waarheidsgetrouw de paus beschuldigt voor haar medeplichtigheid, prijst een van de Jezuïeten belijders van paus Pius XII-zo geliefd en vereerd door de voormalige Israëlische premier en een andere paapse, Poolse jood-Golda Meir! Want het was deze paus Pius XII die twee jezuïeten biechtvaders had tijdens zijn pontificaat. De eerste was de Duitse jezuïet Robert Leiber en de tweede, je raadt het al, Beierse Duitse kardinaal en Zwartrok Augustin Bea. En het was deze goddeloze en afschuwelijke Augustin Bea, terwijl een jonge jezuïet in Beieren, die een promotor was van het nazi-SS-vervolging van de Europese joden zoals bewezen door de ex-priester ingeschakeld bijbelgelovige missionaris naar de rooms-katholieken van New York City, Pastor Leo H. Lehman.

Betreft Israel Adllogo De ADL is een instrument van de Jezuïetenorde en een deel van de internationale Contra-Reformatie Spionage Gemeente van de Zwarte Paus.
Het is slecht, kwaad en moeten worden vervolgd door het Ministerie van Justitie onder de nieuwe Haat Misdaden wet, rechtsaf langs met de Romeinse hiërarchie in de VS van paus Benedictus XVI (Wij zijn niet verbaasd dat de komende laatste en finale paus, vermoord en opgestaan uit de dood de antichrist zal worden, zal een bepaald ras jood hebben voor zijn valse profeet!) Het goede nieuws is dat een voormalig lid van de ADL, geholpen door bepaalde bijbelgelovige Evangelikalen, nu de Antichrist ADL's vrijmetselaar Abe Foxman met zijn beleid heeft aangevallen. Hoewel ik wat Ted Pike en Michael Collins Piper te worden bedreven jezuïeten Temporale medestanders de schuld van de joden voor de paus internationale samenzwering voor Wereld regering, het bijgevoegde artikel is van grote waarde en kan hier worden gelezen.

Betreft Israel Adlannefrank
http://www.bnaibrith-amsterdam.org/
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty De achtergronden van de Mossad

Bericht  Roelfzema za maa 27, 2010 7:12 am

In de aanvang van dit programma, beschrijft Eric Jon Phelps de oorsprong van de Mossad
http://www.mediafire.com/file/ominolznjgw/Eric Jon Phelps - March 25, 2010.mp3
alternate download
http://www.sendspace.com/file/1810pn

Kaukastische ras. Nouja. 1618 ~ 1648. High and lofty Dutch here.

De Mossad is dus opgezet door in 1951. Hagana. Ergon verdediging was uitgemoord door Haganan, aldus Professor Phelps. Ik weet niet of dat goed gespeld is hier. Dat Reinhard Gehlen een hoge piet werd in de OSS later de CIA, is juist. Alleen werkte Gehlen voor de Deutche Abwehr, dat was de Duitse Contra Spionage onder Hitler. "Contra" Spionage kan je misschien beter zeggen daar pirat
Dat schijnt in de USA niet bekend te zijn, wat Deutche Abwehr betekend. ik heb het feit, dat Reinhard Gehlen directeur was van de Contraspionage genaamt Abwehr, gevonden in een boek over Reinhard Gehlen en andere Spionage kopstukken jaren geleden, dat was gepubliceerd in Europa. Westers Azië overigens, "Europa" is een heidense Godin. Steun des HEERE lijkt mij niet zomaar gegeven aan onbetrouwbare heidenen.
Israël betekend volgens JAH de kampioenen van God. Het is niet zo direct te vergelijken met nationaliteiten zoals wij die kennen. Maar het bestaat wel. Ik meen ook dat Professor Phelps gelijk heeft aangaande zijn optie over Israël. Ook dit wordt uitgelegd in de inleiding van zijn show. Cool
Phelps is dan weer wel een tegenstander van Brits Israëlisme, wat dan weer verdedigd en gepredikt wordt door JAH confused
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Onthullend artikel van een Romein op '0bservatrix'

Bericht  Butcherprophet do feb 11, 2010 6:01 pm

http://observatrix.blogspot.com/2009/01/week-after.html
zaterdag 31 januari 2009
"The Week after"
Eén week na publicatie van het besluit van paus Benedictus XVI tot opheffing van de excommunicatie kan om te beginnen worden vastgesteld dat de maatschappelijke relevantie van de Papentempel mondiaal zeer aanzienlijk is, zelfs zodanig dat daarover in het post-christelijke Nederland commotie blijkt te kunnen ontstaan. Een week na mijn artikel ‘Opheffing excommunicatie uit 1988 is geen generale absolutie” is het tijd voor een tussenstand.
Vertaling voor leken:
De Katholieken zijn bang voor een opstand, als de Nederlanders ontdekken hoeveel macht de Paus heeft op de gehele planeet. De alinea eindigt met een verwijzing dat in dit artikel een overzicht wordt gegeven over de macht en strategische situatie van de Katholieken in Nederland.
Wat deed de paus de afgelopen week?
De paus hield het hoofd koel en ging door op de na beraad ingeslagen weg, daarbij gepast bijsturend, nadat een misplaatste wereldwijde rel ontstond alsof hij door de opheffing van de excommunicatie uit 1988 de krankzinnige uitspraken van SSPX-papenkolonol Williamson had bevestigd. De paus gebruikte daarbij onder meer de toespraak van afgelopen woensdag bij de algemene audiëntie en zal dat mogelijk morgen weer doen bij de angelus-toespraak. Geen zinnig mens kan menen (en hebben gemeend) dat de Papentempel en de paus achter de idiote uitspraken van Williamson staan. Degenen die daarover een rel trapten deden dat tegen beter weten in.
SSPX betekend sociëteit van Pius de Tiende.
De uitspraak van Williamson, een Britse papenkolonol, is een uitspraak op de Zweedse TV. Hier is de uitspraak op Youtube.

http://nl.youtube.com/watch?v=k6C9BuXe2RM
De klerikaal ontkent de Holocaust van de Tweede Wereld Oorlog in Engels, in Zweden. In Brittanië of Holland is dat volstrekt illegaal, maar in Zweden laat de wet het toe deze Holocaust te ontkennen. De purperen klerikale functie, is er een van hoog intellect, waarbij de beste leerlingen van de semenaria worden geselecteerd om in Rome te studeren. Er wordt daar in Latijn gedoceerd.
Had een en ander communicatief door het Vaticaan wat beter kunnen worden aangepakt? Ja, er had geanticipeerd kunnen worden op de over-reactie van de rellustige media en de papenvreters, waarover hierna meer. Er had afgelopen zaterdag, toen het interview van Williamson van 21 januari 2009 al enkele dagen breed was uitgemeten in de media, direct in een persbericht duidelijk gemaakt kunnen worden wat de ex-communicatie wel en niet inhield, gevolgd door een persbericht van maandag dat expliciet de uitlatingen van Williamson werden veroordeeld. De uitlatingen van kardinaal Kasper op maandag waren ietwat halfslachtig, waarbij hij en passant publiek een curie-ruzietje meende te moeten openbaren, omdat hij niet voorafgaand bij het nemen van het besluit betrokken was. De voorzitter van de Vaticaanse commissie voor de religieuze betrekkingen met de joden heeft canoniekrechtelijk geen generiek recht van voorafgaand advies.

Zou het Vaticaan voor het nemen van het besluit tot opheffing van de excommunicatie hebben geweten van de opvattingen van Williamson? Men zegt nu ten tijde van de ondertekening van het besluit op 21 januari 2009 daarvan niet op de hoogte te zijn geweest. Had men het moeten weten omdat Williamson al eerder dergelijke uitlatingen had gedaan? Als het Vaticaan alle idiote uitlatingen van bisschoppen die niet in schisma met de Papentempel verkeren, zou moeten bijhouden, dient de personele omvang van de curie minimaal te worden vertienvoudigd. Alle uitlatingen van bisschoppen in schisma ook nog bijhouden volgen is wat veel van het goede. Deze blaam treft wel overste Fellay die hiertegen al veel eerder had moeten optreden –waarover hierna meer. Het is trouwens opvallend hoe de redactie van katholieknederland.nl meent de rol van openbare aanklager tegen de Heilige Stoel te moeten spelen. Zullen de Nederlandse bisschoppen hiertegen optreden? Ik wed van niet.

Wat deed de SSPX?
De SSPX wachtte te lang met optreden tegen Williamson. In het zelfgebouwde getto echter is de solidariteit groot, ook als deze misplaatst is. Dat is niet geheel onbegrijpelijk en deel van de reactie op jarenlang gesar en getreiter in de media en de bejegening vanuit het progressieve kamp –dat uitsluitend als gevolg van beleidsmatige overwegingen nooit is geëxcommuniceerd. Uiteindelijk kwam er niettemin een ondubbelzinnig bericht met spreekverbod.
Het Vatikaan neemt blijkbaar afstand van ook maar enige uitspraak van haar clericalen. Die niet idioot zijn, maar de besten van de klas op het Semenarie. De pers vindt het Vatikaan maar relschoppers, met andere woorden, geen dictators van feiten. De Katholieken tot de orde roepen noemen die Paepkes: Papenvreters.
Romeinen.

Het woord k.e.r.k. is gecensureerd op dit forum, wordt automatische vervangen door dat andere woord.
Ook het woord b.i.s.s.c.h.o.p. is gecensureerd, mocht u al gemerkt hebben.
Deze woorden staan niet in de Bijbel, de Bijbel is de basis voor de Nederlandse taal, er is dus geen enkele reden dergelijke heidense, maar ook Godslasterlijke, woorden te bezigen of erkennen. Priester was eerder vervangen door papensergeant, maar niet alle priesters zijn Katholiek, dus dat is weggehaald.
___________________________

Inmiddels is er nog een SSPX-priester met soortgelijke opvattingen als Williamson naar boven gedreven. De indruk bestaat dat de SSPX bovengemiddeld sympathiek staat tegenover totalitaire regimes. In dat perspectief zijn de uitlatingen van Willamson eerder voorstelbaar (en nooit aanvaardbaar). De SSPX zal ook daar eens goed over moeten nadenken en zich moeten beraden of zij ook wat betreft niet meer in de richting zal moeten gaan van de opvattingen van de Papentempel.
Een gehersenspoelde Romein. 'Opvattingen van de k.e.r.k.' zijn opportunistisch en heidens. Het woord Papentempel wordt niet vernoemt in de Bijbel, tenzij men een Rooms Katholieke Bijbel gebruikt. Staten vertaling, NBG, Geneva, Tyndale, ze bevatten NIET het woord k.e.r.k. De betekenis van Ecclesias is Parochie, niet Tempel onder een andere naam. Parochie is hetzelfde als Gemeente. Ecclesias. Is een Tempel een Gemeentehuis?
"Theologisch" heeft de SSPX volgens kardinaal Castrillon Hoyos Vaticanum II inmiddels erkend – en dat lijkt me ook wel genoeg voor een niet-dogmatisch concilie waarop ook door binnenkerkelijken onder wie schrijver dezes het nodige wordt afgedongen. Vaticanum II was geen her-start van de R.K. Papentempel en de R.K. theologie of superdogma, waarbij al het voorafgaande van onwaarde werd verklaard – ook heeft het linkse kamp die interpretatie wel decennia lang en veel te weinig door de Papentempel weersproken, uitgedragen. De erkenning van SSPX is een trendbreuk – die door alle Williamson-interferentie veel te weinig aandacht krijgt.
"Theologisch". Deze alinea is moeilijk te ontcijferen. Volgens mij gaat het over details in de dialectische overnames van het protestantse intellect. Vaticanum 2 wordt als belangrijk dogma omschreven, misschien wordt het eens tijd dat het volk zich opnieuw gaat realiseren, dat het tot aan het Vaticanum 2 niet toegestaan was voor Katholieken een Bijbel in de landstaal in het bezit te hebben. Anders ontdekt het volk, dat het Katholicisme niets van doen heeft met de Leer van Jezus Christus, integendeel, dat het Katholicisme een Romeins legioen is ter vervolging van de leerlingen en leerstellingen van Jesus Christus. En omdat Jesus Christus een Jood was, worden ook de Joden vervolgt. Een katholieke klerikaal die dergelijk vervolgingen tracht te ontkennen is geen uitzondering of idioot, maar representatief voor een systeem, hij is geen leek. Neen, een intellectueel, die moet beantwoorden aan oversten, hij werkt internationaal samen met andere intellectuelen als sovereign staatsburger van het Vatikaan. Niet van het land waar die zich bevind, al zal die vast meerdere paspoorten hebben. Vrijstelling van belasting, maar ook subsidies...

Zeer onvoldoende aandacht is in de media besteed aan de betekenis van het einde van een schisma; de verloren zoon is bezig om naar huis terug te keren en zal daarbij vermoedelijk niet de kortste weg nemen, ook niet na Summorum Pontificum en opheffing van de excommunicatie. Dr. Alcuin Reid gaat hierop wel in in zijn artikel in the Catholic Herald, vindplaats Summa Catholica. Maar er is hoopvolle progressie –waarvoor velen hebben gebeden, niet alleen de contribuanten aan het boeket van ruim 1 miljoen rozenhoedjes.

Wat deed SSPX-papenkolonol Williamson?
Temidden van de storm meende hij zijn uitlatingen nog eens te moeten herhalen op 27 januari 20909. Op 28 januari 2009 schreef hij een excuusbrief aan kardinaal Castrillon Hoyos die is gepubliceerd op rorate-caeli.blogspot.com. De brief is niet sterk en éénzijdig gericht op de veroorzaakte commotie. Rectificatie en excuus aan de Joden hadden als elementen aanwezig moeten zijn, maar ontbreken toch. Niettemin is er met de excuusbrief één schaapje over de dam en is daar vermoedelijk ruimte voor meer onder druk van het bevoegd gezag binnen de congregatie en daarboven.

Er zijn geruchten dat Williamson ernstig ziek is, die echter door anderen binnen de SSPX worden weersproken. Hij deed echter al geruime tijd geleden uitlatingen van hetzelfde type en behoort als eventuele ziekte zijn geestesgesteldheid negatief beïnvloed door zijn oversten in bescherming te worden genomen -en uit de pers gehouden. Dat zal vermoedelijk nu sowieso gebeuren – ziek of niet.
Om te controleren of Williamson geestesziek is of was, kan u de eerder gelinkte video film bekijken. Het kan zijn dat die gecensureerd gaat worden, dit gebeurt erg vaak op Youtube en andere video servers. Soms door de eigenaars, soms door rechters, of door propagandistische demoniseringen. Op dit forum was zo eerder de complete foto gallerie gecensureerd.

Wat deden bisschoppen buiten Nederland?
De bisschoppen in Frankrijk en Duitsland verklaarden zich verheugd over het besluit van de paus. Woordvoerder van de Franse bisschoppen was de voorzitter van de conferentie Vingt-Trois. Woordvoerder van de Duitse bisschoppen was de voorzitter van de conferentie, aartsbisschop Zollitsch. De bisschoppen in België waren ook blij volgens hun woordvoerder Geybels –die in ieder geval niet anoniem is. Hoe kleiner de kerkprovincie, hoe groter de sterallures van hun voorzitters om het aan een woordvoerder over te laten om te reageren.

Kardinaal Schönborn van Wenen, die nog steeds net zo boos was als kardinaal Danneels nadat hij geen paus is geworden en kennelijk de hoop daartoe langzaam opgeeft, veroordeelde gisteren publiek het besluit van de paus in plaats van –als hij dat al vond- daarover privatim aan de paus zijn standpunt kenbaar te maken. Kardinaal Schönborn had sowieso de komende tien jaar om te beginnen beter publiek zijn mond kunnen houden na het door hem in Wolfsthal veroorzaakte scandalum, waarover hij geen excuus heeft aangeboden maar koos voor de vlucht voorwaarts.

Wat gebeurde er in Nederland?
De Nederlandse bisschoppen deden eerst uiteraard niets (Frankrijk, Duitsland en België maakt op zondag hun reactie bekend) en lieten toe dat de redactie van hun website katholieknederland.nl het gebaar van de paus kwalificeerde als “een knieval”. Op maandag lieten zij een anonieme woordvoerder het woord doen, die de uitlatingen van Williamson krachtig “respectloos” en “idioot” noemde. De Nederlandse bisschoppen vermeden uitdrukkelijk adhesie uit te spreken met het besluit van de paus. Zij kozen as usual de weg die in de media goed valt, namen niet de moeite hun voorzitter daarvoor in stelling te brengen en gingen weer over tot de orde van de dag. Verfrissend is toch wel geweest dat zij uitlatingen van een collega-papenkolonol als “idioot” kwalificeerden; dat geeft de gelovige in de straat ook wat meer ruimte dergelijke uitlatingen te doen, zo die zich daarin al geremd zou voelen. papenkolonol De Korte citeerde deze kwalificatie opzettelijk onjuist in een korte brief op de diocesane website waarin hij verder niets substantieels toevoegde aan hetgeen de anonieme woordvoerder reeds had gezegd en toch weer in het nieuws was.
Het zijn allemaal heidenen. Door de acceptatie van oordelen, wordt de werkelijke agenda van een intellectuele societeit ondergraven door onbegrip. Hier is wat Jesus Christus leerde:
Oordelen en bidden
Mattheus Hoofdsuk 7:1~3
Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt. Want met welk oordeel gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden; en met welke mate gij meet, zal u wedergemeten worden. En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?
Williamson is geen idioot, maar een representatieve hoge officier van Rome. Als tie idioot was, dan zou die op ze hoogst papenkorporaal gebleven zijn. Hoewel, ook kapelaans zijn intellectuelen, bovendien, volgens mijn bronnen zijn er 2500 Duitse priesters vermoord in Concentratie kampen, voordat ze 6 miljoen Joden in Concentratie kampen gingen uitmoorden. Natuurlijk waren dat de priesters die protesteerden tegen ondermeer de Joden vervolging, jammer dat Williamson daar niet over te spreken komt...Oja, dan verliezen ze hun "rechtse" aanhang. Ik begin die eerdere alinea al te begrijpen. Smile
De nominatim R.K. Minister Verhagen had de impertinentie binnen één maand voor de tweede keer publiek de paus via de nuntius tot de orde te roepen. Deze tweede keer gebeurde dat door een telefoontje van “een hooggeplaatste ambtenaar” met de nuntius. Verhagen kwam in actie op aandrang van niet alleen de SP maar ook Christenunie en later, volgens het NRC-H, ook SGP Sad welke partijen -naar ik uit mijn relatiekring begrijp- erop kunnen rekenen bij de volgende verkiezingen weinig stemmen te zullen krijgen van orthodoxe katholieken die aanvankelijk meenden dat deze partij zich laten leiden door christelijke idealen in plaats van door het verlangen om papen te vreten, zodra de kans zich voordoet Smile . De SGP deed eerst niets maar later toch kennelijk om te voorkomen dat de Chistenunie er met het onderwerp van door ging en het electorale voordeel bij de klassieke achterban zou oogsten.

Betreft Israel Nuntionederland
De Nuntius voor Nederland

Monseigneur Francois Bacqué, heet de nuntius voor Nederland. Het Vatikaan blijkt Homosexualiteit officieel te gaan gedogen, aldus nederlandse berichten. Dat zal haar veel personeel gaan kosten, dus de Paus is er in geslaagt alle partijen in verwarring te brengen. De Paus werd eerder beticht voor Homohaat door de Gaykrant, dit is dan de manier om de protesten stil te leggen. Ikzelf kan me niet zo bevinden in de aanvallen door de Gaykrant, want Homo's hebben altijd een vrijplaats gehad in clericale gelederen, kunnen in bepaalde ordes zelfs sneller carriere maken. Homo zijn is een voordeel, het Vatikaan is zeker geen homohater, maar moet natuurlijk ook overtuigend blijven...
Nouja, het discrimineren van Homo's in Rooms Katholieke gebieden is nu eenmaal gunstig voor het Vatikaan, want zulke mannen zullen eerder geneigt zijn een "religieus leven" te kiezen. Ik hoop niet dat de lezer gaat denken dat het met alle klerikalen zo gesteld is, maar dat zou op zich een betere oplossing zijn dan wat er werkelijk bezig is.

Betreft Israel Head_bishops
Bishop Accountability


Een Nuntius is een Diplomaat van het Vatikaan voor een soeverein land.
Betreft Israel Papalnuncioorsenigo
Cesare Orsenigo met De Voerder
Een voormalige Nuntius voor Duitsland
1936
Ik breng op deze plaats nog maar even in herinnering dat Dominee Kersten, oprichter van de SGP, niet alleen verklaard anti-papistisch was, maar ook anti-semitisch, hetgeen kan worden nagelezen op de website van het SGP en in het Reformatorisch Dagblad. Dominee Kersten wilde volgens de website van het SGP niet met priesters aan tafel zitten. Dat anti-semitisme vindt de SGP anno 2008 toch wel een beetje jammer, maar van het anti-papisme wordt anno 2008 geen afstand genomen, aangezien het deel is van het handelsmerk, ook al wordt dat buiten de kring van geloofsgenoten ietwat anders verkocht, aangezien iedere stem is meegenomen. Pius XII deed dergelijke anti-semitische uitlatingen in de tijd van dominee Kersten in ieder geval niet. Zijn opvolgers hebben steeds en regelmatig, consequent de Holocaust veroordeeld.
Paus Pius 12, die oorspronkelijk Kardinaal Paccelli heette, was de Paus onder het bewind van Adolph Hitler. Volgens informatie uit de USA, was Kardinaal Paccelli de financier van Adolph Hitler. Klerikalen noemen Prokatholiek altijd anti-papistisch, maar inmiddels weten ze wel hun vijanden gemakkelijk monddood te maken, door een verhaal neer te zetten over een anti-semitische Dominee. Dit verhaal wordt herhaalt op andere artikelen. Als Kersten antisemitisch zou zijn geweest, dan is dat zeker een verdacht feit, is tie waarschijnlijk zelfs een infiltrant in anti-papistische Gemeentes. Momenteel echter worden ook lieden die iets aan de pedofiliele verkrachting willen doen uitgemaakt voor neonazi's, de dialectiek is hier een rookgordijn en dekmantel voor de werkelijke agenda's achter de schermen. Als Paus Pius 12 Adolph Hitler financierde, dan is het vermelden daar van niet anti-papistisch, maar normaal. Verzwijgen van dergelijke feiten is abnormaal of corrupt, maar de politieke agenda er van is nogal significant. Als motief voor Jodenvervolging hebben de Katholieken de Bijbel in de landstaal te vervolgen, maar wat hebben mensen die niet Katholiek zijn voor motief joden te vervolgen, tenzij ze een of andere leugen geloven?
(In het kader van mijn gewetensonderzoek heb ik mij afgevraagd of mijn artikel "Moet nu de nuntius weer op het matje komen" aan de politieke commotie heeft bijgedragen. Nederig als ik ben ga ik ervan uit dat dit niet het geval is en ga ik rustig slapen, hoewel ... de Christenunie in een motie al eerder teksten van mijn weblog overschreef zonder de bron te vermelden en daarop aangesproken hierover bleef doorliegen, maar dat is daar gewoonte).
Gewetensonderzoek.
Een Pauselijke Nuntius voor Nederland die zijn voeten veegt.

Dat ChristenUnie ineens verschijnt in dat gewetensonderzoek, is geen toeval. Het is ook in geen enige manier vreemd, dat de ChristenUnie Rooms Katholieke bronnen citeert, als een gewoonte, zonder erbij te vermelden, dat het uit Rooms Katholieke bronnen komt. Nou, als ik Evangelist zou zijn, dan zou ik dat toch op ze minst op prijs stellen. Want Rooms Katholicisme wordt niet gepredikt in het Evangelie. Een Rooms Katholieke bron is een onbekeerde heidense bron.

Hoe gaat het verder?

De Paus blijft wie hij was: plaatsbekleder van Christus op aarde en verklaard tegenstander van de gruwelen van de nazi’s –die hij van nabij heeft gezien. Israël begrijpt dit -anders dan Minister Verhagen voordoet- heel goed en heeft geen moment gesuggereerd dat het pausbezoek in mei 2009 ter discussie zou komen.
Dit gaat over het bezoek van de Antichrist aan Israel in mei 2009.
Mijn excuses voor het agressieve antipapisme in het geciteerde artikel van Observatrix.
De SSPX zal hopelijk door de paus steeds dichter bij het punt worden gebracht, dat zij niet alleen in interviews hun trouw belijden maar zich langzaam inkaderen in de communio en uiteindelijk vermoedelijk een persoonlijke prelatuur worden – wie weet net als de traditionele Anglicanen –waarmee de paus twee schisma’s tot een oplossing brengt. Er gaan geruchten dat de SSPX op 2 februari 2009 daarover een verklaring zal uitgeven (bron: The Remnant, via Father Z.).
Dit gaat over Eucumene, in een tijd dat minder mensen hun kinderen laten dopen en de papenmissen bezoeken. Schisma betekend afscheiding, het artikel refereert aan de rol van de Anglikaanse Papentempel als modern onderdeel van het Vatikaan in een voorbeeldsfunctie. Het tweede schisma zal doelen op de Lutheraanse en Calvinistische tradities, die gemanipuleerd worden door infiltraties en gebruik van de data die verworven werden middels infiltratie.

In deze video is infiltratie uitgebreid behandeld.

http://video.google.com/videoplay?docid=-2161764809717014104
Van Williamson zullen we vermoedelijk niet zoveel horen. Hij is -om in zjn voorkeursjargon te blijven- "kaltgestellt" in een of ander ver gelegen klooster van v.h. schismatieke beweging. De pers volgt hem op de voet en hij zal van zijn overste te verstaan hebben gekregen dat het gedonder nu afgelopen moet zijn, nadat zij hem hadden opgedragen een excuusbrief te schrijven, waarvan het mij benieuwt of de ietwat slappe eindtekst is goedgekeurd door overste Fellay. Dat lijkt mij nu een goed onderzoeksproject voor een onderzoeksjournalist.
Schismatieke beweging betekend hier zoiets als neo-nazi's. Niet zozeer om neo-nazi's een eigen papenkolonol te geven, maar om de Katholieke reputatie niet te beschadigen. Maar tegelijkertijd sympathie te blijven zoeken bij Fascistisch georienteerde lieden. Althans, het woord Schisma en Schistamici worden doorgaans gebruikt in verband met genocides, demoniseringen, reputatie aanvallen, ... het is een modern woord voor Ketter. Een belangrijk doel van Vaticanium 2 was het schoonstrijken van de reputatie van het Vatikaan. De politieke macht van het Vatikaan is zo gigantisch, dat het ze lukt de Rooms Katholieke achtergronden van Adolf Hitler geheim te houden.

Betreft Israel Hitlerchurch01300
De Nederlandse bisschoppen gaan door met vooral te zwijgen als het nodig is te spreken en de publiciteit te zoeken, en doen publiek hypo-allergene, geheel vrijblijvende uitspraken, zich toeleggend op interne reorganisaties waarbij het feit dat zij daarmee trouwe gelovigen van de Papentempel vervreemden geen relevante factor is. Hebt U trouwens al een evaluatie gelezen van de “idiote” actie “Welkom Thuis” inclusief een financiële paragraaf? Ik ook niet en ik wed dat die er ook niet komt.
...
Het voordeel van de politieke gebeurtenissen in Nederland van deze week is, dat we weer wat beter weten, wat we aan elkaar hebben en daar voortaan rekening mee kunnen houden: de maskers waren even af! Binnen- en peri-kerkelijk gaat in Nederland de scheiding van bokken en schapen verder. Progressieven gaan zelf van boord, bijvoorbeeld prof Wils van de voorheen R.K. Radbouduniversiteit, hetgeen door het Nederlands Dagblad gretig wordt gemeld; ze weten niet wie ze binnen halen in hun actiegroep. Het Vaticaan zal de nuntius niet terug roepen voor beraad – maar ik ben ervan overtuigd dat de Staat der Nederlanden in de contacten met het Vaticaan (terecht) momenteel op weinig welwillendheid behoeft te rekenen. Ik zal voor U gaan bijhouden in welke gevallen lapsus minister Verhagen niet besluit een ambassadeur op het matje te roepen, ook in het kader van mijn onderzoek naar discriminerend handelen van de Staat der Nederlanden in relatie tot de Heilige Stoel.
Na de Williamson affaire, die als hoge intellectueel, niet idioot, binnen de Katholieke leer op TV de Holocaust ontkent in een West Aziatisch land Zweden, omdat dit in andere Europese landen verboden is, gaat de clerikaal een onderzoek starten, om materiaal te vinden, om de Nederlandse Staat te beschuldigen van Discriminatie.

Betreft Israel Bushfasces2 Betreft Israel Fascesmussolinihitlerma
Mussolini's Fasces in het Hoge Gerechtshof Washington DC en in Rome

Betreft Israel Romefascistarchitecture
Een Fasces uit de 14de eeuw afgebeeld op Palazzo in Rome
Maar de Katholieken zien zich op geen enkele wijze belemmert, zoals gewoonlijk. Mijn conclusie bij dit artikel was weer, dat de macht die de Katholieken hebben over de Media zo enorm is, dat politici geen enkele kans daartegen hebben. Niet dat elke journalist geheime orders van het Vatikaan zou krijgen, maar zelfs het vocabulair wordt door Romeinen bepaald. Katholisme een religie noemen is onjuist. Maar zelfs bewijs van deze feiten lijkt minder overtuigend te zijn dan de commerciele leugens. Want een auteur kijkt wel uit met de publicatie over de Rooms Katholieke achtergronden van de Tweede Wereld Oorlog, want diens boeken worden gecensureerd. Een boek met goede informatie over de details van de betrokkenheid van het Vatikaan bij de opkomst van Adolf Hitler, boek is gecensureerd hier in Europa, is geschreven door de auteur Edmond Paris. Er zijn engelstalige vertalingen van die Franse auteur vanuit de USA te downloaden, ondermeer hier;
http://arcticbeacon.com/books/
Ik het genoten van dat boek, "geheimen van ...". Het lijkt wel dat de Nederlandse politiek exact dezelfde is als die in Duitsland en Frankrijk toen Hitler aan de Macht kwam. Geen 2 partijen systeem, zoals in het USA, maar 3 partijen, een Katholieke partij synthetisch in het centrum van de dialectiek tussen Hegeliaanse these en antithese. Links en Rechts, ultra voor uitwassen later eventueel schismatiek. Ofwel, een strijd met propaganda argumenten als een tennis partij, als rookgordijn, voor de onbegrijpelijke beslissingen van de schaduw-politiek. Voor ondergetekende niet onbegrijpelijk overigens, het Vatikaan was niet bepaald een fan van Willem de Zwijger.
De “hoi polloi” hadden weer even hun relmoment en zien uit naar het volgende media-moment dat zich ongetwijfeld zal aandienen. Een nieuwe kans dient zich al aan: morgen is de finale van het grand slam tennistoernooi Melbourne, waarbij Federer en Nadal zich kunnen meten. (Ik ben trouwens voor Federer!). En liefhebbers van emo-tv moeten morgen beslist naar Kruispunt kijken, waarin U -in de zendtijd van de Nederlandse bisschoppen- op de eerste rij kunt meeleven met het leed in België van de slachtoffers van de slachtpartij in een kinderdagverblijf. Wedden dat de bisschoppen ook hier niets aan doen? Ik maak in ieder geval ook hiervan weer een notitie van voor het hoofdstuk RKK-zendtijd in mijn persoonlijke ad limina-rapport.

To be continued!

Post scripta:

Dit artikel is tot stand gekomen met dank aan een trouwe lezer, die met mij meedacht en bronnen aanreikte. De observatrix-community wordt steeds groter: in januari tot heden 4411 bezoekers.

Er zou nog veel meer te zeggen zijn over de status per heden, ware het niet dat ook op zaterdag de praktijkverplichtingen soms doorlopen. Father Zuhlsdorff citeert ook uit “The Tablet” en de “National Catholic Reporter”, die vanuit het linkse kamp de ontwikkelingen becommentariëren en op hun beurt worden becommentarieerd door Father Z.
Geplaatst door Observatrix op 11:41
Categorie: Sentire cum Ecclesi
En al hun werken doen zij, om van de mensen gezien te worden; want zij maken hun gedenkcedels breed, en maken de zomen van hun klederen groot. En zij beminnen de vooraanzitting in de maaltijden, en de voorgestoelten in de synagogen; Ook de begroetingen op de markten, en van de mensen genaamd
Doch gij zult niet Rabbi genaamd worden; want Eén is uw Meester, namelijk Christus; en gij zijt allen broeders. En gij zult niemand uw vader noemen op de aarde; want Eén is uw Vader, namelijk Die in de hemelen is. Noch zult gij meesters genoemd worden; want Eén is uw Meester, namelijk Christus.
Maar de meeste van u zal uw dienaar zijn.

En wie zichzelven verhogen zal, die zal vernederd worden; en wie zichzelven zal vernederen, die zal verhoogd worden. Maar wee u, gij schriftgeleerden en farizeeën, gij geveinsden! want gij sluit het Koninkrijk der hemelen voor de mensen, overmits gij daar niet ingaat, noch degenen, die ingaan zouden, laat ingaan.
Mattheus 23:5~13

Voor meer informatie over homosexuele bewegingen in politiek en wetenschap:
Betreft Israel Hitlerkq
Om meer inzicht te krijgen in de propaganda op sexueel terrein, hieronder is een informatief interview met Kevin Abrams, de auteur van The Pink Swastika uit 1995. Nu in de vierde druk. Belangrijke onderwerpen in dit interview, zijn de achtergronden van Kinsey. De gefalsifeerde Kinsey onderzoeks resultaten worden ook in het Nederlands onderwijs onderwezen als feiten.
Kevin Abrams
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/01-2010-LRN/GSIJ.011910_070500.MP3
In dit interview is uitgelegd, hoe het sexueel onderzoek dat gefinancierd werd door de Rockefellers, gebruikmaakte van onderzoeksresultaten uit Nazi Concentratie Kampen, het IG Farben monopolie en pedofilie ging verantwoorden met de Kinsey rapporten. Een uitwas van gebruik van deze gefalsificeerde onderzoeksresultaten zijn merkbaar in de pEUdofilUN partij Martijn, want minderjarigen kunnen niet stemmen, dus een pEUdofilUN partij waar alleen volwassenen op mogen stemmen is verkrachting, ondermeer ondersteunt met intellectuele excuses uit de door Rockefeller gefinancierde Kinsey resultaten.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Betreft Israel

Bericht  Oppergeus wo feb 10, 2010 4:40 pm

Hier een draad, om de informatie over Israel te melden.

Betreft Israel Barrychamish
Een van de bekendste autoriteiten omtrent Israel is Barry Chamish.
http://www.barrychamish.com/
Door demoniseringen van de zittende clique, ziet men vaak het tegendeel beweert. Dat Barry Chamish onbetrouwbaar zou zijn. Mijn argument voor zijn betrouwbaarheid is, dat ie begrijpt dat Eric Jon Phelps de waarheid spreekt over de politieke overnames in de Westerse wereld. Ikzelf kan de bevindingen van Professor Phelps bevestigen, omdat ik door omstandigheden veel clericalen en Katholieken tegen ben gekomen, bovendien bevestigen alle bronnen de onweerlegbare feiten. In een tijd van internet, is dit geen klein argument, want bibliotheken en boekhandels zijn gemakkelijker te censureren dan een vrij internet, na de leegloop van de kerken in Westelijk Azie, na hun nieuwe doctrines genaamt Vaticanum 2 (1962~1965). Het kan zinvol zijn kennis te maken met het werk van Chamish, want in Nederland is er zeer actieve antisemitsche propaganda bezig, zowel in "links" als "rechts".
  • "Links" baseert zich daar bij op desinformantie zoals gedoceerd door de antisemiet Dries van Agt, waarbij antisemitisme gemotiveerd wordt door heidense Palestijnen af te schilderen als de slachtoffers van de Reformatie.
  • "Rechts" baseert zich op de desinformatie die voortkomt uit de Joodse dekmantels voor de installaties van het Concilie van Trente in de Samenleving . De Anne Frank Stichting erkend de ADL als Joods, terwijl de ADL slechts een instelling is om censuur te plegen, deze censuur dan af te schuiven op een Joodse samenzwering. Deze Joodse Samenzwering werd ook als dekmantel gebruikt voor de Inquisitie, die in wezen Katholiek ofwel Luciferisch is, zoals in Duitsland bij de opkomst van Adolf Hitler in de politiek. We hebben de gevolgen gezien: De daders gaan vrijuit, terwijl de onschuldige Joden de schuld krijgen.


Betreft Israel Ofrahaza
Een artikel door Barry Chamish over de moord op Ofra Haza
Er schijnt ook en foto te bestaan van mw. Haza's optreden bij de Paus, maar dit was de enige pagina die ik kon vinden met enige informatie. Het motief dat heer de ervaren journalist Chamish aangeeft voor deze moord, is de bescherming voor ontvoerdde Jemenieten in Israel. Deze kinderen werden ontvoerd voor medische experimenten. Terugkomend in het artikel, is een patholoog anatoom, die ook de feiten rond Yitzhak Rabin verduisterde. Deze hulp van Patholoog Anatomen aan moorden door geheime diensten, zien we terug bij de moord op John F Kennedy.


Israel begint historisch bij de gebeurtenissen rond Mozes, waar het Hebreeuwse volk werd bevrijd van slavernij en politieke genocide door Egyptische Zonaanbidders. Mozes was een kind van een Hebreeuwse slaaf, die te vondeling gelegt werd in een gevlochten mandje, toen de Koning van Egypte alle Hebreeuwse kinderen aan het uitmoorden was. Mosje is de Hebreeuwse uitspraak van Mozes. Dit verhaal werd verschillende malen verfilmt, in 1998 werd het eerste gedeelte van het boek Exodus verfilmt met indrukwekkende animatie. Een zangeres voor deze film was Ofra Haza, hier is het openingslied van The Prince of Egypt geupload:
http://www.zshare.net/audio/7234574851c8b972/

Het verhaal in Exodus, verhaalt over een staf die veranderd in een slang. Helaas is dit in de film Prince of Egypt niet volgens het originele boek weergegeven. Althans, in de versie die ik bekeek. Ook miste ik Aaron, de broer van Mozes, die getuige was van de verandering van een stok in een slang. Mijn conclusie was, het boek is beter dan de film. Maar dat is meen ik bij alle films zo. Exodus is ook nog eens een geschiedenis boek, feitelijke gebeurtenissen zijn er beschreven. De 10 Geboden zijn opgeschreven in hoofdstuk 20, terwijl verschillende hoofdstukken een uitbreiding van de 10 Geboden vormen, wat Exodus ook een wetboek maakt.

Later werden er plagen op Egypte losgelaten, nadat alle Egyptische eerstgeborenen gedood werden door de Engelen, tenzij ze het bloed van een schaap op de voordeur hadden geplaatst. Toen de Hebreeen vluchtten uit Egypte, werden de Epytenaren die hen volgden in strijdwagens, verdronken in de Rode Zee, omdat de weg die de HEERE voor de hebreeen opengelegd had in de zee, zich weer sloot. Nu heeft een Archeoloog de lichamen van deze Egyptenaren op de bodem van de Rode Zee kunnen opgraven. Hij heeft daarna de Egyptische artikelen kunnen laten onderzoeken door het Egyptische museum. Het museum vertelde de tijds periode van de gevonden Archeologische vondsten, uit Ecobar, juist was. Dit bleek overeen te komen met de tijd periode die beschreven is in het boek Exodus. Deze zaken worden vermeld door de Archeoloog Jonathan Gray in dit interview door Vyzygoth:
http://www.zshare.net/audio/72385095f75346d3/
http://www.zshare.net/audio/72385290c7895be0/
Het is een interview in twee delen.
Het kan zijn dat het ook op een van de Vyzygoth websites is geupload, maar ik kan het niet vinden.
Jonathan Gray heeft ook een eigen website hier:
http://www.beforeus.com/

Ook de Zondvloed blijkt werkelijk gebeurd te zijn. Jonathan Gray komt hier over te spreken, maar er zijn wel meer bronnen die verwijzen naar de juistheid van het verhaal van Noach. Dit brengt ons tot de conclusie, dat de Bijbel vooral feiten weergeeft, geen symbolen, ongeacht of men het gelooft. Waar blijft het geloof dat de zee die zich sluit boven de Egyptenaren in Strijdwagens, als het gegeven feit archeologisch bewezen is. De Big Bang Theorie is in ieder geval nooit bewezen, ik vraag me ook af hoe zoiets te bewijzen, maar de scholen besteden meer aandacht aan de Big Bang theorie als een bewezen gegeven, dan een historische beschouwing van het boek Exodus. Of Dinosaurussen, ik deel al vele jaren de mening met Gray, dat dit draken zijn beschreven in de Bijbel en andere historische optekeningen van de overlevering. Als het verhaal van Mozes onderwezen wordt bij levensbeschouwing, maar de Big Bang Theorie bij natuurkunde, dan is er een serieus probleem met de inhoud van het onderwezene.

De Islam erkend geen enkele profeet uit de Bijbel, integendeel, ze ontkennen de waarheid. Behalve het boek Exodus, bevat de Bijbel ook feitelijke geschriften van Profeten, zoals de boeken Jeremia en Hosea. De Profeet Elia wordt genoemt in het historische verslag Koningen 1 en 2. Maar wat doet Islam met Elia? Het lijkt mij dat enige eerlijkheid binnen Islam automatische vervolgt wordt, net als in het Rooms Katholicisme, want hoewel de Islam slechts 1 Profeet erkend, het Katholicisme erkend geen enkele Profeet. Het woord Profeet wordt niet eens gebezigt door de Clericalen, noch hun volgelingen. Vooralsnog wordt het woord profeet toch uitgebreid vermeld in het Nieuwe Testament, ook in de Evangelien. De Evangelien zijn 4 boeken met hetzelfde verhaal door verschillende auteurs, een biografie en poging tot historische optekening van het levensverhaal van Jesus Christus. De profeet Elia wordt er meerdere malen genoemt, ook de profeten in algemene zin. Hier een voorbeeld:
Alzo ook schijnt gij wel den mensen van buiten rechtvaardig, maar van binnen zijt gij vol geveinsdheid en ongerechtigheid. Wee u, gij schriftgeleerden en farizeeën, gij geveinsden, want gij bouwt de graven der profeten op, en versiert de graftekenen der rechtvaardigen; En zegt: Indien wij in de tijden onzer vaderen waren geweest, wij zouden met hen geen gemeenschap gehad hebben aan het bloed der profeten. Aldus getuigt gij tegen uzelven, dat gij kinderen zijt dergenen, die de profeten gedood hebben. Gij dan ook, vervult de mate uwer vaderen! Gij slangen, gij adderengebroedsels! hoe zoudt gij de helse verdoemenis ontvlieden?
Daarom ziet, Ik zende tot u profeten, en wijzen, en schriftgeleerden, en uit dezelve zult gij sommigen doden en kruisigen, en sommigen uit dezelve zult gij geselen in uw synagogen, en zult hen vervolgen van stad tot stad; Opdat op u kome al het rechtvaardige bloed, dat vergoten is op de aarde, van het bloed des rechtvaardigen Abels af, tot op het bloed van Zacharía, den zoon van Barachía, welken gij gedood hebt tussen den tempel en het altaar.
(Mattheus 23:28~35)

Het is daarom begrijpelijk dat Jezus Christus vervolgt werd door een zelfde systeem als vandaag de dag.
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Betreft Israel Empty Re: Betreft Israel

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum