Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Hermandad perikelen

4 plaatsers

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Ontvoering van Christen kinderen om er prostituees van te maken

Bericht  dragonfist di okt 20, 2009 9:50 am

Alamo Ministries
Hermandad perikelen - Pagina 2 25168

Er is een redelijk goed overzicht te vinden van de pedofiele organisaties, die de wet misbruikt om blanke kinderen als prostituees te verkopen, in de vele propaganda acties tegen Tony Alamo.
http://www.factnet.org/
http://www.religionnewsblog.com/
De Rooms Katholieken hebben ook een website van Nederlandse bodem voor de internationale mensenhandel hier:
http://apologeticsindex.org/
Pas op, deze misdadigers worden beschermt door de Nederlandse Justici!
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5241
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Uit 1993, een gelekte genocide door de pliesie

Bericht  Roelfzema ma okt 05, 2009 11:01 pm

Here is the Truth of Waco Straight from David Koresh

https://www.youtube.com/watch?v=TxERAwxwfRo

In Nederland is het nog erger, hier hebben ze het nog lastiger gemaakt om jezelf met wapens tegen de sadistische blauwe fietsendieven te verdedigen. Hun auto's, zelfs hun werkleding, is allemaal betaald van gestolen geld. Moeten dergelijke lui u beschermen tegen inbraken? Logisch dat ze dat niet lukt!

David Koresh samen met ruim 75 anderen vermoord door de pliesie.
1993.

Meestal doen ze het stiekem. In Nederland maken ze jacht op Hells Angels, woonwagenbewoners, bedelaars worden vermoord in een bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco cel. De pliesie heeft een geheime agenda, die ze indien mogelijk zelf niet eens kennen. Maar deze agenda wordt overduidelijk, als we zien dat de voorzitter van Werkgroep Morkhoven in de gevangenis wordt geplaats, maar van die duizenden justici rovers, zal er niet een zijn, die even wat collega's optrommelt om de laatse eerlijke man in de blauwe maffia bende te bevrijden uit de belgische gevangenis!

Hier nog een foto van hun baas, die ze lopen te beschermen;
Hermandad perikelen - Pagina 2 Joris_Demmink
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Kinderen ontvoerd, vrouw gefolterd door de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, ondersteunt door media en censuur

Bericht  Roelfzema ma okt 05, 2009 10:47 pm

Mother is Jailed for Loving Her Children

https://www.youtube.com/watch?v=xIL8OqNDg2A

Deze film is opgenomen toen het enorm koud was buiten, wat te zien is aan de sadistische popistsiche Hermandad langs de gefolterde moeder. Dit is een van de honderden arresaties in de USA van de Heldhaftige Dominee Tony Alamo. De vrouw is gearresteerd, omdat ze weigerde haar kinderen te laten verkrachten door Justici. Als je op de link clickt is er een beschrijving in het Engels. Waarschuwing: De Hollandse media houden dit stil of liegen er over, wat elders op dit forum beschreven is!
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Stellenbosch South Africa

Bericht  Roelfzema za okt 03, 2009 4:18 pm

Stellenbosch Police Brutality - South Africa

https://www.youtube.com/watch?v=dLzp_4L5tCA

On Friday 7th March 2007, Stellenbosch, South Africa police conduct mindless raids on well known Stellenbosch night-clubs.

The police came in the clubs and used pepper spray on people, lifting up the tops of girls and doing classic american style police brutality.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte LSO scarlet8817

Bericht  dragonfist vr sep 25, 2009 7:53 pm

LSO: bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco: Contact Advertentie: Flitswagen zoekt partner om samen spannende foto's te maken

https://www.youtube.com/watch?v=o6ObnsCieBU

Laat gewoon ze raam open staan ...
O, is niet van mij, alleen voor roven ondersteunt met propaganda!

Pliesie bekeert u!
Nee? Niets nieuws onder de zon.
Dat wordt lachen, als andere ambtenaren zich wel gaan bekeren...
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5241
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Kind ontvoerd door zweedse dienders, het lijkt Holland wel daar.

Bericht  Roelfzema za sep 12, 2009 1:37 am

Hermandad perikelen - Pagina 2 1252704733-140

Hermandad perikelen - Pagina 2 1252704852-750

Wij hadden Domenic een tijdje thuisgeschoold (omdat we wisten dat we gaan naar Zweden vertrekken een tijdje), en contact opgenomen met de Zweedse school autoriteiten voor de eisen van doen, en ze zeiden vriendelijk alles wat we moesten doen was de voornaamste contactpunt op zijn school te leveren ons met de nodige studiemateriaal enz. Ik heb ervaring met scholing in mijn beroep, die ook helpt mij. Mijn vrouw Annie is goed opgeleid en kunnen leren op een universitair niveau!

Ongelooflijk, de belangrijkste niet alleen ontkend ons het materiaal (die door de wet werd hij aan ons aanbod), zei hij openlijk dat hij niet kon minder zorg over onze interesse in de mensenrechten en de behandeling van de sociale diensten contact op om een onderzoek van deze situatie te starten !

Ons project voortgezet en gedurende deze tijd probeerden we verschillende malen om hem te helpen, en degenen die betrokken begrijpen waar we waren afkomstig uit en om gewoon te ontspannen over dingen.

Ze echt leek te zijn in strijd met dit, waren coöperatief en soms vijandig.

Nou, in deze tijd hadden we al onze bezittingen verkocht, opgeslagen ons geld en ziet uit naar de vestiging in met ons project in India aan de slag met de praktische werkzaamheden die nodig zijn ter plaatse. Met dit in gedachten we onze tickets gekocht, onze tassen ingepakt en ging zelf op het vliegtuig in Stockholm Arlanda Airport, kijkt uit naar een lange vlucht en uiteindelijk aan de slag.

Maar het was niet zo te zijn.

Als het vliegtuig op het punt stond te vertrekken, werd gestopt door de Zweedse bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, die kwam aan boord, heeft ons allen in hechtenis op de luchthaven en nam onze zoon! We waren compleet verrast en geschokt, mijn vrouw stortte in een staat van overweldigen en paniek, niemand was er om te helpen, probeerde ik mijn best om haar te troosten toen ze in en uit het bewustzijn. Haar lippen blauw en draaide haar hele lichaam was gegaan in een staat van shock.

Uiteindelijk kon ik haar reanimeren, troost haar, maar tot op de dag is ze begrijpelijkerwijs erg down voelt, verdrietig en in een staat van ongeloof. Als een Indiase burger kon ze nooit kunnen denken zulke dingen gebeuren in een modern westers land.

Door alle waanzin, de wrede onmenselijke en compleet negeren van fundamentele mensenrechten, de enige reden voor dit alles uitgelegd aan ons was het feit dat onze zoon Domenic had twee slechte melk tanden, waarin de sociale diensten geacht voldoende bewijs voor "ontvoeren" hem weg van ons, en plaats hem in de bewaring van een vreemde familie.

Aangezien deze grove nalatigheid gevorderd en zoals we hebben dag en nacht gevochten om hem terug te krijgen we hebben gehoord alleen de meest zielige en absurde excuses van de maatschappelijk werkers verantwoordelijk. Wie hebben, door de manier waarop is ronduit pathetisch nutteloze en coöperatief.

Onze ambtenaren hebben reeds de slechte tanden, en een paar anonieme brieven als de oorzaak voor de "ontvoering". Ongelooflijk, dat een modern westers land, zou handelen in de EU als iets uit een bananenrepubliek, met een dictatuur goelag mentaliteit, met een totale minachting voor de familie en de liefde tussen kind en ouders.

Na een paar weken ze veranderd aanpak en voerden we zijn slechte ouders, zonder reden!

Wie zijn deze mensen die verantwoordelijk zijn?

Uiteraard verward of niet in staat voor andere culturen, enz., personen met de namen van "Sofi Rosenqvist en Caroline Palmqvist", werk voor "Gotlands Kommun" aanvaarden.
(sofi.rosenqvist @ gotland.se - caroline.palmqvist @ gotland.se)

De "Socialtjänsten" over hier op Gotland heeft een geschiedenis van over-reageren en klachten tegen hen en hun collega-medewerkers zijn aan onze kant in dit verband.

Wat gebeurt er nu, is onze zoon Domenic wordt geplaatst in een zeer stressvolle situatie, we hebben weinig of geen contact met hem, is zijn dieet van biologische gezonde voeding bestaat niet (toen we eindelijk om hem te ontmoeten in het kort vertelde hij ons, onder toezicht hoeveel snoep hij heeft gegeten, ironisch gezien zijn de zogenaamde slechte tanden zou een centraal thema voor hun daden).

Hoe meer onze advocaten kijken naar deze zaak, des te meer duidelijk dat hun is ofwel de totale corruptie en minachting voor de mensenrechten binnen de sociale diensten om deze nalatigheid te laten doorgaan

Ik ben en hebben een achtergrond in het sociaal werk, ik ben en werken al samen met mijn vrouw op deze wereld een betere plaats te maken, en niet alleen over praten in eindeloze vergaderingen zoals zoveel beurocrats doen.

Ik wil en heb gewerkt met de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco en andere aspecten van de sociale diensten van de samenleving te ontdoen van criminele elementen te helpen, de communicatie en de verantwoordelijkheid met jongeren die hulp nodig hebben en werken aan ons project voor het grootste deel van 10 jaar.

Dat twee misleide individuen gebruik zou maken van de Zweedse bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco "ontvoeren" Dominic, om anonieme brieven en slechte tanden als bewijs om dit te doen noemen is een gevaarlijk precedent, is het zonder te vergelijken in een open en vrije samenleving en een indicatie van de grote sociale problemen in samenleving als geheel.

Hun optreden, besluiten en voortdurende cover-up van de zogenaamde bewijzen zegt meer over hun geestelijke toestand van de geest en gebrek aan menselijk mededogen dan een zielige beschuldigingen jegens ons. Wat lag achter dergelijke claims en grove misbruik van macht?
(Moeilijkheden te begrijpen en te respecteren een ander leven van de zogenaamde norm)

Wat voor soort mensen kinderen van gescheiden ouders zonder enig bewijs?

Ik ben niet zeker, de houding en acties zijn bijna vreemd voor mij, maar in vergelijking er moet een megalomane feodale socialistische beaurocratical fixatie op het werk hier.

Ik kan alleen maar voorstellen dat dergelijke acties zijn het werk van personen die ongeschikt zijn voor deze verantwoordelijkheid en posities van invloed in de eerste plaats en dat als deze aan het licht komt dat de betere elementen van de moderne Zweedse sociale diensten van de juiste zal doen en zorgen voor dit voor onze zoon zinkt in depressie en mentale stress. Annie is ook in een zeer slechte staat voor het moment, en erger met de dag wat dat betreft!

We zullen doorgaan met onze strijd voor onze zoon, zullen we licht werpen op deze situatie, zoals het zich ontwikkelt met de blogs en media van de wereld vragen dat mensen goed kijken naar wat er hier aan de hand. (swe blog http://www.mepprograms.org/omhandertagande.html)
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Zijn er nog MANNEN om deze onschuldige vrouw te beschermen?

Bericht  Roelfzema vr sep 11, 2009 10:45 pm

Miami Police Shot Protester, then laugh about it.

https://www.youtube.com/watch?v=G63FEamhpA0

Kijk; bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agenten zijn heidenen. Anders ware ze geen bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agent. Helaas hebben deze heidenen zwaar logistieke steun van propaganda op school en in de media, ze weigeren zichzelf te bekeren vanwege hun maatschappelijke status als bodyguard van de pedo's en andere Satanisten, opruimen is de enige optie. Betreft de propaganda, er zijn al erg veel artikelen hier en daar, welke uitleggen, dat Jan Peter Balkenende géén protestant is, maar een conformist. Net als de smeris, dat zijn altijd conformisten. Conformisme betekend, slaaf van het systeem voor winstbejag. Als vriendjes van de Maffia, want die worden beschermd, door de smeris door eerlijke burgers te ontwapenen en te bestoken met propaganda. Als eerlijke mensen gewapend zijn, dan kunnen deze de criminelen ontwapen, dan is het zo afgelopen met de misdaad. Daarom helpt de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agent alleen de maffia, met eigen hotels van gestolen geld, waar ze dan nog wat satanisme bedrijven, om geheim te houden dat gevangenissen ook gebruikt worden om hun mannetjes veilig te houden tegen moordaanslagen buiten de gevangenis.

De bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco is een criminele organisatie. Hun orders zijn niet gericht op veiligheid, maar op hypocratie in staat en religie. Propaganda. Wetenschappelijk gefundeerd bijgeloof geeft de orders aan bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agenten. Aangezien dergelijke gevaarlijke maffia zich niet bekeerd, is er slechts een oplossing, om bekering aantrekkelijker te maken...
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Nog 'n pervers buikje, gesteunt door een heidense papenprostituee

Bericht  Roelfzema vr sep 11, 2009 10:22 pm

De skaters gingen verhaal halen bij de hogere officier in Satans agentschap.
De heidense papistenprostituee assisteert de Antichristijke propagandist in de laatste minuut.
Angry Catholic Priest vs Skateboarders

https://www.youtube.com/watch?v=TMWjV2zRD3w
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Het lijkt Holland wel.

Bericht  Roelfzema vr sep 11, 2009 10:11 pm

Dat dikke lelijke vieze folterindustrie etende buikje type, kom ik erg vaak tegen hier.
Hyperpolulair bij de vrouwen met folterverf op hun gezicht, partners in crime.

13 Year Old Skater Attacked, Arrested!

https://www.youtube.com/watch?v=96WPpn1dQ-A
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte YHVH sta ons bij!

Bericht  Roelfzema vr sep 11, 2009 9:58 pm

Man is arrested, calls out to the Lord, gets tazed, then escapes

https://www.youtube.com/watch?v=lMY5Ck3MAfs
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Medische inquisitie ook in Canada

Bericht  Butcherprophet vr sep 11, 2009 9:23 pm

Naturopathic Doctor Raided by Health Canada and RCMP

https://www.youtube.com/watch?v=SBCHlTxUqNM
https://www.youtube.com/watch?v=C0Qc_njYdjE
https://www.youtube.com/watch?v=i75LovKvKVk
https://www.youtube.com/watch?v=THt0ClMp7FQ

PART 1 - Naturopathic Doctor Raided by Health Canada and RCMP

https://www.youtube.com/watch?v=SBCHlTxUqNM

PART 2 - Naturopathic Doctor Raided by Health Canada and RCMP

https://www.youtube.com/watch?v=C0Qc_njYdjE

PART 3 - Naturopathic Doctor Raided by Health Canada and RCMP

https://www.youtube.com/watch?v=i75LovKvKVk

PART 4 - Naturopathic Doctor Raided by Health Canada and RCMP

https://www.youtube.com/watch?v=THt0ClMp7FQ
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 78
Woonplaats : Normandië
Points : 5301
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte De werkelijke daders

Bericht  Butcherprophet do aug 13, 2009 6:36 am

Hermandad perikelen - Pagina 2 1250129145-090

Hier wat regelrechte feiten over de Mengele groep.
http://vechtentegenhetonbekende.nl/
Voor mij zijn die daders geen onbekenden!
Dr. Mengele ondertekende elk document met: Religie, Rooms Katholiek.
De huidige Kardinaal van Nederland, Kardinaal Eijk, is een Arts.
Hermandad perikelen - Pagina 2 1250131227-160

Ziet hier de werkelijke Prins van Nederland!
De Rode Prins.
Achter de schermen.

Zowat alle Minister Presidenten van de Afgelopen Eeuw in Nederland waren Rooms Katholiek, regelrecht gehoorzaam aan de lieden op de foto.
Wim Kok is ook Katholiek, de voorzitter van FNV en Bondgenoten!!!
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 78
Woonplaats : Normandië
Points : 5301
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Technische achtergronden.

Bericht  dragonfist di aug 11, 2009 7:21 pm

Greg Szymanski heeft met zijn rechten studie achtergrond de rol van de politieambtenaren wat geanalyseerd. Ik wil bij voorbaat waarschuwen, dat in de USA nog steeds een Grondwet is, terwijl hier in Nederland, zoals iedereen weet, de Grondwet is geëindigd met Napoleon Bonaparte. De Grondwet van de USA is gemodelleerd naar de Nederlandse grondwet van vóór 1814, waarvan nog enige restanten te vinden zijn, zoals het verbod voor Katholieken om openbare propaganda optochten te houden voor hun vijandelijke militaire overname van Nederland. In dit citaat van Greg Szymanski's artikel, is de geplande invasie van de USA beschreven, een invasie die te vergelijken is met de inval van Napoleon, omdat op dat moment ook de Amerikaanse Grondwet gesaboteerd gaat worden. Dat tracht men tenminste. Enigzins vergelijkbaar is de Amerikaanse situatie nu, waarbij de Bataafse Republiek te vergelijken is met de misdaden van Washington DC, omdat ook de opstand van de Patriotten in Nederland gebaseerd was op propaganda. Deze Propaganda was atheïstisch van vorm, waardoor de Prins van Oranje in 1827 steun zocht bij de Rooms Katholieke Militaire Propaganda machine, waardoor dan weer in 1830 de Belgische opstand kwam. Mijn huidige mening inzake is, dat de Belgische opstand terecht was, want wat de Prins van Oranje deed in 1827, is te vergelijken met de misdaden van President Ronald Reagen, waarvan ook een gedeelte in dit citaat.

Hier een link naar het originele engelstalige artikel:
http://www.arcticbeacon.com/greg/?p=1237
Waarvan vertaald:
De politieambtenaar, die u arresteerde, is gebrainwashed in het geloven geweest, dat hij het juiste ding doet, wanneer in feite hij niets meer dan als een bewapende slaaf die als handlanger handelt en gehuurd is om te intimideren en alle andere Slaven in voorlegging van de Meesters intimideren zal! Deze verklaring zal waarschijnlijk de meeste politieambtenaren beledigen maar dit is feit en het is niet hun fout! De meeste politieambtenaren geloven, dat zij een openbare dienst uitvoeren en het juiste ding in de uitvoering van plicht doen. Zij zijn belogen door de overheid en in de meeste gevallen zijn de politieambtenaren volgepompt op een hoogtepunt van leugens, meer zo dan om het even wie!

Onlangs, is de Hermandad allen bevolen, om een paramilitary opleiding te voltooien en is verteld dat dit wegens de nieuwe bedreiging van Terrorisme essentieel is! De mensen verantwoordelijk voor deze opleiding en brainwashing, zijn de zelfde mensen en de buitenlandse Agenten die ons allemaal sinds onze geboorte hebben gecontroleerd! NOTA: Ik zal wedden dat niemand deze politieambtenaren vertelde dat deze veronderstelde Terroristen bij hen uit hun zeer eigen overheidsambtenaren kunnen komen!

Zo hebben onze overheidsambtenaren nu, onze politieambtenaren, die als militaire eenheid opgeleid zijn, te handelen. [b.v.] Volg onze orders en denk niet! Zij zijn in het plaatsen van deze ambtenaren op een rand positie, zodat hun elke reactie geslaagd; een over-reactie op de situatie, enkel zoals Hitler Gestapo zal zijn! Dichtbij het eind van dit document, zal ik aan de lezer over een situatie onthullen die door onze overheidsambtenaren is gepland en spoedig moet komen! De Hermandad paramilitaire opleiding en hun uitgebreide brainwashing zijn uitgevoerd specifiek voor deze gebeurtenis!

Men verwacht dat de politieambtenaren zullen over-reageren en zullen beginnen onschuldige Amerikanen te doden, en zodra zij niet meer van gebruik zijn, zullen de ambtenaren en hun families allen bevolen worden om inentingen te ontvangen die allemaal zullen doden! Mijn gissing is dat na deze geplande massa de volkerenmoord is voorgekomen, Russische en Chinese zal militairen hen op het gebied vervangen.
Commentaar;
Dit klinkt misschien vreemd, maar het is zo. In 2008 waren in China de Olympische Spelen, de Nederlandse vrouwen waren daar zo wulps gekleedt, dat elke Chinese man gek moest worden. Er is een minderheid aan vrouwen in China. De investeringen in de Chinese industrie van de laaste jaren, heeft tot doel het Militaire Industriële complex op te zetten, dat deze invasie mogelijk maakt. Hong Kong is enige jaren terug door de Britten aan China gegeven, zodat geen enkel westerse macht in de Stille Oceaan de invasie van Amerika kan tegenhouden. Het is natuurlijk maar de vraag of dit lukt, men probeert ook Rusland en Japan in de oorlog te betrekken. Japan heeft nog een appeltje te schillen met de USA, vanwege Hiroshima en Nagasaki. Ook de oorlog in Vietnam, Korea, Cambodja, de vele vieze vuile praktijken van de CIA in Azië, geven een motief voor de Aziaten. Maar het kan best mislukken, ik vertel echter even dat dit een serieuze bedreiging is, want ook Nederland heeft de Grondwet gesaboteerd door een invasie, men zal ook trachten het Protestantisme in de USA te vernietigen middels een invasie, waarbij men de Katholieke landen ten zuiden van de USA zal sparen.

Ik merkte dat dit gedeelte betreft Ronald Reagen niet vertaald is. Nouja, ik ben enigzins bezorgt dat Nederlanders menen dat de Prins van Oranje hoogverraad gepleegd zou hebben, terwijl het tegendeel waar is, de Patriotten opstand was Hoogverraad door het volk, waardoor de Prins van Oranje gedwongen werd te onderhandelen met de vijand. Het is echter interressant te zien, hoe deze Rooms Katholieke intellectuele Maffia nu in de USA bezig is, zoals ze bezig waren in Nederland eind 18de eeuw. Toen Nederland aangevallen werd met deze intellectuele sabotage, ruim 200 jaar geleden, waren de Zwartrokken verbannen door de Paus (De AntiChrist) en door de Katholieke landen. Van 1773 tot 1814. Daardoor konden ze vertrouwen vinden bij het volk, omdat ze niet meer Katholiek waren. De meeste top Zwartrokken zijn zelf Atheïst, dit is beschreven in dit boekje;
http://users.skynet.be/sky50779/jes.htm
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 53
Woonplaats : tuin
Points : 5241
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Gepke ins Concentrations lager

Bericht  Roelfzema di jul 21, 2009 5:36 pm

JDTV Afl.28 - Gepke de Leef - Deel 8

https://www.youtube.com/watch?v=GWN8hPK-AXA

"Haar privacy"...
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Enkele Video's van de verkrachtte Gepke

Bericht  Roelfzema ma jul 13, 2009 6:56 am


https://www.youtube.com/watch?v=9472pSK4RJs


https://www.youtube.com/watch?v=0eIqQasgXoY


https://www.youtube.com/watch?v=anIxy71pyuc


https://www.youtube.com/watch?v=Eaa12IbOIUQ


https://www.youtube.com/watch?v=fbrqQwIUz9c

Het is wel jammer dat al die geïnterviewden in Roomsche Democratie geloven. Onbegrijpelijk. Democratie is een vertrouwenstruuk. Misschien dan dat ik dit weet, omdat ik zelf actief ben geweest in de politiek, en met eigen ogen heb gezien, dat alle stemmen hier gecontroleerd worden door Opus Dei en aanverwante organisaties. TV aandacht bepaald de verkiezings uitslag, nadat mensen als Pim Fortuyn opgeruimt zijn. Ondersteunt in woord en daad door het politiekorps. Ik werd opgeruimt door rechters en advocaten, want ik heb nog enkele Katholieken in de familie, dus het Vatikaan wil niet dat die Katholieken stoppen met hun gemakkelijke belastingvrije contributie aan de Paus. Ik bedoel, die infiltranten moeten natuurlijk wel betaald worden, al is dat met het Legioen van Christus, de Hermandad broederschap wel gemakkelijk, miljonairs willen altijd meer.

Een ander interessant citaat van de eerder gelinkte pagina;
Stel: het gaat wél goed. Dat komt ook voor. Dan meldt zich op enig moment een autoriteit -doorgaans een wout - die vindt dat hij ook best een beetje in het succes mag delen, in ruil voor enige bescherming. Als de zaken héél goed gaan, komen de beschermers ook steeds een trapje hoger. Dit is natuurlijk zeer kwalijk. Maar waar bij al die ellende-verhalen soms een beetje om moet lachen (diep inwendig, laat ze 't niet merken!) is dat ze steen en been klagen over de wetten en regeltjes in Nederland, dat je geen onderneming kunt runnen omdat je aan alle kanten door de overheden wordt kaalgeplukt en tegengewerkt. En dan lopen zeuren dat het daarginds zo corrupt is. Wat is erger: het belasting- (en andere) klimaat hier, of de warmbloedige corruptie daar?
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Hermandad perikelen

Bericht  Roelfzema ma jul 13, 2009 6:38 am

Een thread om de corruptie van de blauwe maffia wat bij te houden, want ze censuren alles wat lekt. Enige jaren terug kende ik verschillende websites van eerlijke jongens die weggewerkt en ontslagen waren bij de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, omdat het bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco korps in Nederland slechts notoire criminelen toelaat in haar personeels bestand. Dat is logisch, want anders wordt Joris Demmink gearresteerd. En Hirsch Ballin natuurlijk, die gehele kliek daar! Dit laatste ter illustratie, ik bedoel, ik denk dat iedere Nederlander van 30 jaar of ouder al wel eens verkracht of berooft is door het bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco korps. Ik begrijp in ieder geval wel waarom men op 11 september 2001 een excuus maakte om de landmacht naar het buitenland te sturen. Behalve om door te gaan met de Burger oorlog propaganda in Europa, ook om de ontwapende Nederlanders verder te verkrachten, hun kinderen te ontvoeren. De bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco.
http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2007/03/dagboek_van_woe_1.html
Lees www.stoppolitiegweld.nl ,klacht 2004 bij ombudsman. Nu september 2007 afhandeling klacht nu online dossier 2007/183.
Raar leugens van bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco zo over genomen, geen onderzoek gedaan sterker mijn verzoek om artsen te laten getuigen mag niet.
data en tijden kloppen niet.
En echt neonazi politiestaat Nederland ik zou mezelf tot tweemaal toe hebben uitgekleed in cel met neonazi´s die mij eerder verkracht hadden.
marchand ja fam van de commissaris , zijn reactie naar ombudsman, zij riep toen wij om de handboeien vroegen in me kut kom maar halen. En dat is dus niet waar maar voor de ombudsman van dooren op ambtseed opgemaakt dus ik zou in me kut kom maar halen geroepen hebben op 10 maart 2003 en ik ben dus legaal verkracht door marchand en de 1 streep neonazi´s.
Alle leugens vergenomen door ombm van dooren omdat bernt schneiders burgemeester Haarlem dat bevel heeft gegeven. Hij die al jaren bizare dingen doet in NH vr rechter Amsterdam
even bizar.
www.stoppolitiegeweld.nl
postbus 527 2150 AM Nieuw Vennep
gsm. 06 52 630 951.
Mijn verslag op de site is de waarheid,
ombudsman ook nog tot in detail verslag toegestuurd maar daar is niet eens naar gekeken.
Ja na verkracht te zijn in ggz mengele house Hoofddorp van toon finkerutgers geweest.
mw u moet die verkrachting gewoon vergeten die dingen gebeuren nu eenmaal in politiecellen daar is niets aan te doen.
ook in onze cellen gebeurd dat maar wij zijn ook uber mensen die hun kwakkie kwijt moeten
En geilen op de macht die wij hebben over de mensen die onder ons bevel in cellen zitten.
Zowas het tussen 1940 en 1945 ook , en onze martel,verkrachting protocolen bestaan nog steeds
De gelinkte website is gecensureerd door de blauwjoekels.
Mannen gevraagd!
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Re: Hermandad perikelen

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum