Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Barry Davis Perikelen

2 plaatsers

Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Arabische Romanisten

Bericht  Roelfzema do aug 12, 2010 8:34 am

Barry Davis Perikelen Muslim1 Barry Davis Perikelen Islam
Kadija was waarlijk een van de beste nonnen die de Romeinen verzonnen..
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Paspoort van Barry's blanke moeder vernietigd

Bericht  Butcherprophet wo aug 04, 2010 9:08 am

http://www.wnd.com/?pageId=186677
Oeps! Obama mama paspoort 'vernietigd'

State Department beweert dat gegevens verloren zijn gegaan voor Stanley Ann Dunham vóór tot 1968

Geplaatst op: 08.1.2010
Door Jerome Corsi R.
http://www.wnd.com/?pageId=186677
Barry Davis Perikelen 100801stanleyanndunham
Barry's moeder, Ann Dunham
Op grond van de Freedom of Information Act, heeft het Staats Department verzocht tot vrijgegeven van documenten omtrent het paspoort van Stanley Ann Dunham, president Obama's moeder - maar gegevens voor de jaren rond Obama's geboorte 1961 ontbreken.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken beweert dat een 1980 General Services Administration richtlijn resulteerde in de vernietiging van vele paspoort aanvragen en andere "niet-essentiele" paspoort gegevens, met inbegrip van Dunham's 1965 paspoort aanvraag en alle andere paspoorten ze hebben aangevraagd of vóór tot 1965 gehouden.

Vernietigd, dan zou ook alle documenten die licht werpen op de vraag of Dunham nu wel of niet uit het land te reizen, rond de tijd van de geboorte van Barack Obama.

De bewering in de brief FOIA reactie paspoort dat veel records werden vernietigd tijdens de jaren 1980 komt, ondanks een verklaring op de website van het State Department, dat Paspoort Amerikaanse paspoort Service gegevens bijhoudt, voor de paspoorten die vanaf 1925 tot heden.

De vrijgegeven documenten bevatten echter interessante weetjes van nieuwe informatie over de moeder van Obama's, met inbegrip van de oneven notering van twee verschillende data en locaties voor haar huwelijk met Indonesische stiefvader van Obama, Lolo Soetoro.

In de vrijgegeven documenten vermelde Dunham zowel 15.3.1965, in Molokai, Hawaii, en 05 maart 1964, in Maui, Hawaii, de data en plaatsen van haar huwelijk.

Dunham scheidden later Lolo Soetoro in Hawaii. De echtscheiding in werking getreden 5 november 1980, maar de scheidingspapieren niet een lijst van de datum van het huwelijk.

Geen huwelijk tussen het certificaat en Dunham Soetoro heeft nog niet openbaar opgedoken, maar een verzoek tot vrijgegeven Dunham's paspoort 1965 te wijzigen om haar getrouwde naam Stanley Ann Soetoro bevat een gecontroleerd vakje een paspoort officier had gezien de huwelijksakte.

De vrijgegeven document wordt ook melding gemaakt dat op 08.13.1968, Dunham toegepast op haar 1965-paspoort afgegeven verlengd voor twee jaar, hebben tot de 18e juli 1970.

Onder 22 USC Sec. 217A, van 1959 tot 1968 werden uitgegeven paspoorten aanvankelijk voor drie jaar, maar ze konden worden verlengd voor nog eens twee jaar.

Obama, een andere naam

Ook blijkt uit de vrijgegeven documenten is een voorheen onbekende, alternatieve naam voor Barack Obama.

In toepassing van 1968 op haar paspoort 1965, Dunham vermeld als haar zoon Barack Hussein Obama, met inbegrip van tussen haakjes onder de naam te vernieuwen, "Saebarkah," in wat lijkt op een variatie van een Indonesische achternaam niet eerder betrokken bij de openbare optekening met de Voorzitter.

De voor sommige onverklaarbare reden, is de aanduiding van 'Barack Hussein Obama (Saebarkah) "gekruiste off van 1968 door vijf handgeschreven aanvraag, diagonale hash merken.

S. Ann Dunham in Indonesië


Dunham lijkt ook twee verschillende varianten van haar naam te hebben gebruikt, bij het verkrijgen en tot wijziging van paspoorten, terwijl getrouwd met Lolo Soetoro: Stanley Ann Dunham Soetoro, en zonder haar meisjesnaam, Stanley Ann Soetoro.

Op 27-04-1981, Dunham toegepast vanaf Djakarta, Indonesië, voor een Amerikaans paspoort, waaruit blijkt dat ze in Indonesië werkt aan een contract van twee jaar van de Ford Foundation, van januari 1981 tot en met december 1982.

Op dat moment werd Dunham werken aan een microkrediet programma voor de Ford Foundation, die werd geleid door Peter Geithner, de vader van Timothy Geithner, de huidige Amerikaanse minister van Financiën.

Ann Dunham in de opzet van de 1981 paspoort aanvraag, werd vermeld als "Program Officer, Ford Foundation."

Geen paspoort records na 1986 voor Ann Dunham werden vrijgegeven, maar vermoedelijk een paspoort werd afgegeven naar aanleiding van haar aanvraag 1986, zodanig dat de periode van 10 jaar voorafgaand aan het verstrijken zou hebben verlengd een jaar na haar dood.

Dunham overleed 7 november 1995, en was bekend te zijn geweest in Indonesië in 1994, toen een Indonesische arts eerst een verkeerde diagnose gesteld als indigestie de eerste tekenen van de eierstokkanker, dat was de oorzaak van haar dood het volgende jaar.

De vrijgegeven documenten werpen geen licht op het aantonen of weerleggen of Dunham misschien een paspoort hebben gehouden voorafgaand aan de geboorte van Barack Obama dat ze hadden kunnen gebruiken om naar Kenia te reizen voor zijn geboorte, zoals werd gespeculeerd in de afwezigheid van de release van lange-formulier Obama's geboortebewijs uit Hawaii ..

Het State Department vrijgegeven Dunham paspoort documenten 29 juli reageren op een FOIA verzoek van Christopher Strunk, een in New York woonachtige die actief heeft uitgeoefend het verkrijgen van documenten ten aanzien van Obama's geboorte en zijn in aanmerking komt om president te worden onder de "natuurlijke geboren burger" eis van de afdeling 1, artikel twee van de Amerikaanse grondwet.

De Dunham documenten zijn gearchiveerd op het internet.

De controverse blijft

Een prominente array van commentatoren, met inbegrip van Rush Limbaugh, Sean Hannity, Michael Savage, Mark Levin, Lou Dobbs, Peter Boyles en WND's Chuck Norris en Pat Boone hebben allemaal gezegd ondubbelzinnig en in het openbaar dat het probleem zich blijft Obama in aanmerking te komen worden legitiem en waardig.

Lange tijd in New York radio spreker Samuels Lynn deed hetzelfde.

"We hebben niet eens te weten waar hij geboren was," zei ze. "Ik denk dat hij absoluut niet in dit land is geboren."

WND heeft gemeld op meerdere juridische uitdagingen voor Obama's status als een "natuurlijke geboren burger." De Grondwet, artikel 2, afdeling 1, stelt: "Niemand, behalve een natuurlijke geboren burger, of een burger van de Verenigde Staten, op het ogenblik van het aannemen van deze Grondwet, komen in aanmerking voor het ambt van president."

Een aantal van de rechtszaken vraag of Obama daadwerkelijk werd geboren in Hawaï, als hij dringt aan. Als hij werd geboren uit het land, Amerikaanse moeder van Obama, de kostuums betogen, te jong was op het moment van zijn geboorte tot aan het Amerikaanse staatsburgerschap te verlenen aan haar zoon volgens de wet op het moment.
Andere uitdagingen zijn gericht op het burgerschap van Obama door zijn vader, een Keniaanse die onder de jurisdictie van het Verenigd Koninkrijk op het moment van zijn geboorte, waardoor hij een dubbele nationaliteit heeft. De gevallen concluderen de opstellers van de grondwet uitgesloten dubbele burgers uit de kwalificatie als natuurlijk geboren.

Verder anderen betrokken zijn burgerschap op grond van zijn aanwezigheid in de Indonesische scholen tijdens zijn jeugd en vraag over wat paspoort heeft hij reizen naar Pakistan drie decennia geleden.

Het toevoegen van olie op het vuur is Obama aanhoudende weigering om documenten die kunnen voorzien in antwoorden en zijn benoeming van advocaten te verdedigen tegen alle verzoeken voor zijn documentatie vrij te geven.
Barry Davis Perikelen 100801anndunham
Ann Dunham Soetero in Indonesië
Terwijl zijn aanhangers noemen een online versie van een "Certificering van een levend geboren kind" uit Hawaii zijn geboorte als verificatie, critici wijzen erop dergelijke documenten daadwerkelijk zijn afgegeven voor kinderen die niet geboren in de staat.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 78
Woonplaats : Normandië
Points : 5301
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Prince Hall Freemasonry

Bericht  Roelfzema vr jul 16, 2010 6:53 pm

Barry Davis Perikelen 790376f520
32nd Degree Prince Hall Freemason

Barry Davis Perikelen Obamanews
Wolves in sheeps clothing

Barry Davis Perikelen Barrydavisshriner
American Shriners
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Obama Admits He Is A Muslim

Bericht  Butcherprophet vr jul 16, 2010 6:22 pm

Obama Admits He Is A Muslim

https://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY
Een filmje met een verzameling van zwaar islamitische daden en uitspraken door Barry Davis.
Oordeel zelf.

Wat gaat Wilders doen met die informatie? lol!
Obama bows down to Saudi King Abdullah

https://www.youtube.com/watch?v=sBKdPQstQAM
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 78
Woonplaats : Normandië
Points : 5301
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte World Leaders Satanic Salute (Davis & Michelle)

Bericht  Roelfzema vr jul 02, 2010 5:55 pm

Davis - Yes We Can = Thank You Satan

https://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

World Leaders Satanic Salute (Obama & Michelle)

https://www.youtube.com/watch?v=D7J75pz6Q70
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Monument

Bericht  Roelfzema do jul 01, 2010 12:15 pm

Barry Davis Perikelen Saddambanner

Barry Davis Perikelen Barrydavismarble


Barack Obama wint Nobelprijs voor de Vrede

https://www.youtube.com/watch?v=C0_NXGHezCg

Barry Davis Perikelen Obamanobelprize
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Legally Kidnapped

Bericht  Roelfzema vr jun 18, 2010 2:21 pm

Barry Davis Perikelen Childrentheft
It Could Happen To You
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte STOP-PRESS National strike goes WORLDWIDE 15th - 18th April 2010

Bericht  Roelfzema ma mei 31, 2010 9:20 am

STOP-PRESS National strike goes WORLDWIDE 15th - 18th April

https://www.youtube.com/watch?v=K3cWogTzuLQ
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte More change

Bericht  Roelfzema ma mei 31, 2010 9:12 am

Barry Davis Perikelen Obamah
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Change

Bericht  Roelfzema ma mei 31, 2010 9:06 am

Barry Davis Perikelen 20qj7s6
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Davis Soetero Care

Bericht  Roelfzema ma mei 31, 2010 8:15 am

Barry Davis Perikelen Wait1
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Obama, Michelle, Biden and Hillary

Bericht  Roelfzema zo mei 23, 2010 8:17 am

Barry Davis Perikelen Vivaobama
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Barry Davis Perikelen

Bericht  Roelfzema do mei 13, 2010 1:00 pm

Greg Everson: “U.S. Forces to War on American Citizens”
Barry Davis Perikelen Archbishoptimothydolano Mulat en US Commander-in-Chief Barry Davis Obama is de voorman. Louter een creatie van de Blanke Pools-Amerikaanse Rooms-Katholieke jezuïeten Temporale coadjutor Zibignew Brzezinski. (Barry was in feite een op zichzelf staande "monnik" voor twee jaar (1981-1983) terwijl hij Brzezinski's 'geestelijke oefeningen' onderging aan de Columbia University in New York City.) Blank Iers-Amerikaanse rooms-katholieke jezuïeten coadjutor-bij uitstek-Joe Biden is" de macht achter de troon, is groter dan de troon zelf. "Toen het 14de amandement van het Roomsch Amerikaanse Reich (opgericht in 1868) de geplande" terroristisch incidenten lijdt, zal staat van beleg worden verklaard.
De paus's Department van "Romeland voor Veiligheid en Vrijheid in zonde" de veiligheid zal worden van de praktisch Gestapo / NKVD gerunde natie, blijkbaar om vervolgens worden samengevoegd met de FBI. {Noot van de vertaler: Homeland Security is bedoelt met Romeland Security. Vrijheid is toegevoegd vanwege de Nederlandse versie van deze Fascistische overname...} De DHS (Home/Romeland Security) is opgezet door de Iers-Amerikaanse rooms-katholieke John C. Gannon, een voormalig lid van de jezuïetenorde Volunteer Corps, een gepensioneerde CIA-agent en een adjunct professor aan jezuïet Georgetown University in Washington, DC. De DHS wordt nu geleid door Blanke Italiaans-Amerikaanse Rooms-katholieke Dame van Malta, Janet Nepolitano. Zijn partner in crime, de Zwarte Paus's Centrale Inlichtingen Dienst, (CIA) geregisseerd door Ridder van Malta Leon Panetta, dat lieveling van de jezuïeten voortkomend uit de Orde van Santa Clara University in Californië, zal de steun en het DHS in gehoorzaamheid medeplichtig aan zijn meester, de aartsbisschop van Washington Donald W. Wuerl geadviseerd door CFR-lid en Ridder van Malta John DeGioia, voorzitter van de Jezuïtische Universiteit van Georgetown.

Met betrekking tot het leger, de jezuïet pausdom heeft haar agent provocateurs aan de top van de nationale macht. Rooms-katholieke pauselijke ridder en marine admiraal Michael Mullen is het hoofd van de Joint Chiefs of Staff. Zo, de Orde is in volledige controle van de Marine, met inbegrip van het Korps Mariniers en de Navy Seals. Rooms-katholieke Four-Star generaal David Petraeous ("ons verraden"..."Betray Us") is de huidige commandant van het US Centrale Commando. Andere leden van de Joint Chiefs zijn verbonden met New York Aartsbisschop Timothy Dolan's Council on Foreign Relations in New York City, niet ver van St. Patrick's Cathedral. Dus als het Amerikaanse leger begint om fysieke oorlog te voeren op de Amerikaanse volkeren, met zekerheid kan dan worden vastgesteld, dat zal in opdracht van de Zwarte Paus Adolfo (Sint) Nikolaas naar het Witte paus Benedictus XVI zijn bij zijn Amerikaanse Romeinse hiërarchie geadviseerd door de jezuïeten van het rijk van de verenigde , civiele en militaire inlichtingendiensten van de Orde van de 28 universiteiten in het land.

Barry Davis Perikelen 081030obama3
Click de foto voor meer informatie over de Davis familie.

Barry Davis Perikelen Iubanner
Een website die de genocide op Tony Alamo ministries wat bijhoudt.


Barry Davis Perikelen Childjudge
Een link naar de pauselijke inquisitie verslagen vanuit Strongcity.
Ook Michael Travesser is in de gevangenis geplaatst, sinds de Mulat Barry Davis is geplaatst als passend hoofdofficier voor het leger van het inmiddels meest agressieve land op de planeet.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5514
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Geef varkens de ruimte Re: Barry Davis Perikelen

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum