Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Vaticaanse samenzwering

5 plaatsers

Pagina 1 van 3 1, 2, 3  Volgende

Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Feminisme als instrument van Contrareformatie

Bericht  Roelfzema do nov 04, 2010 12:09 am

De afstand tussen realiteit en waanzin, is wel het meest duidelijk in de stroming van het feminisme. Zo zwaar gepromoot, er wordt zelf Feministische Theologie gegeven in het eerste jaar van de Theologie opleidingen. Hier een analyse door Eric Jon Phelps en Graaf Vivaldi.
http://blip.tv/file/get/Craigoxley-EricJonPhelpsOnFeminismJuly162010137.mp3
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Mag je geen links naar Katholieke websites plaatsen van Oppergeus?

Bericht  Roelfzema do sep 30, 2010 10:11 am

Dat zei die tegen mij ook.
Ik haal gewoon de http:// weg, zodat er geen link komt.

Bill Cooper is ook vermoord. Op 5 November 2001.
Remember Remember, the fifth of November, Bonfire treason and plot.
De typische Jezuietenhaat is zichtbaar door de datum die ze kozen voor de moord. Op 5 November werden ze namelijk op heterdaad betrapt en ontmanteld in 1605. Bill Cooper zat daar inmiddels al erg dicht bij; Hij publiceerde al over de zwartrokken en Maltezer ridders. Ik hoop dat je fake-ip gebruikt Behold, of andere anonimiteits software, want je gekozen Avatar is er een van het moedige werk. I love you

Als de waarheid aan het licht komt, dan gaan er andere doden vallen. Niet Nationalisten als Pim Fortuyn, die zich ook voor dit materiaal interesseerde, maar ook Theo van Gogh, van wie ik las dat ie in columns schreef over de Zwartrokken in het CDA. Zwartrokken in de PvdA had ie helaas nog niet ontdekt, dus voor wie dat wil weten: De Volkskrant is de enige officieel Roomsch Katholieke Krant in Nederland, de FNV en Bondgenoten is de enige officieel Roomsch Katholieke vakbond. Zwartrokken controleren alle politieke organisatie, of willen dat. Maar de publiciteits basis voor het PvdA, is de Roomsche Volkskrant en Roomsche FNV en Bondgenoten!

CNV steunt meen ik het CDA. De vakbond CNV was oorspronkelijk Christelijk meen ik, ze zijn in ieder geval niet officieel Rooms Katholiek zoals FNV en Bondgenoten. Ook Telegraaf, NRC, AD, zijn officieel niet Katholiek. Bij NRC heb ik zelfs wel eens wat "anti-papisme" waargenomen, de Telegraaf zag ik wel eens de waarheid publiceren over de Hermandad. Geen dagelijkse kost daar, maar anti-papisme zal je niet aantreffen in de Volkskrant. Arbeit macht frei, noemen de katholieken het, ora et labora. Labor zionists, labor party in Engeland van de Rooms Katholiek Tony Blair. Neen, PvdA is de meest paapse partij, daar is geen CDA tegen gewassen. Bij CDA zou je nog wel eens een Maarten Luther of Johannes Calvijn kunnen tegenkomen. Calvijn was een papenkolonol, moet je weten, Maarten Luther een Broeder. Maar ze waren uitgetreden, ik weet niet of een uitgetreden clericaal het CDA zou overleven, laten we het hopen. Maar PvdA, daar komt niets vandaan dan de Rode vlag van Ignatius,

De Vaticaanse samenzwering 1231782719-840 De Vaticaanse samenzwering 1231894144-290
Ignatius van Loyola geeft de vlag van de Socialisten (Reductionisten) aan Jezus Christus,
die er uit ziet als iemand uit de Borgia familie.
De tweede afbeelding is als een eenvoudige parabel,
die wat onthult over de verborgen bedoelingen van (Nationaal) Socialistische Politiek.
IN AMSTERDAM TUSSEN DE ROODEN
DE ROJE HEL
Vandaag zag ik NCRV Man Bijt Hond Geert Wilders promoten.
Vandaag zag ik NCRV Man Bijt Hond in elke uitzending rassenkruising door elke uitzending een naakte zwarte man in dat door vrouwen bekeken programma te tonen.

Ik herken die Zwartrokken in het NCRV aan hun agenda. De eerder besproken haat is vooral zichtbaar in de stijl van het NCRV. De Gereformeerde Papentempel is fanatiek de Zondag aan het promoten, terwijl dat gebod of die dag nergens in de Bijbel te vinden is. Ik vraag me werkelijk af, waarom zowat iedereen in dit land Papisme kiest te geloven. Freek de Jonge zag ik ooit Campagne maken voor de enige Rooms katholieke Vakbond en het Rooms Katholiek Dagblad dat het PvdA steunt. Freek de Jonge is dus paaps, en niet zo weinig. Licht em in als je hem kent, dan kan die 5 grappen maken, misschien zichzelf nog eens bekeren ook!
Verkiezingsconference De Stemming - Freek de Jonge

https://www.youtube.com/watch?v=WOrMtKeIFZc
http://www.freekdejonge.nl/
Deze Katholicisme promotende Roomsche Volkkrant/FNV propagandist, is volgens mij weet ie niet wat ie doet.
Als we een aanwijzing vinden dat ie Coadjutor zou zijn, dan kunnen we zelf ook eens lachen, inplaats van janken om Romeinse Brood en Spelen van een notoire heiden en fanatiek sympathisant van de antichrist.
Freek gaat meen ik zondags naar de k.e.r.k., MAAR ZONDER WAFELTJE!


Deze is helemaal erg verdacht. Allemaal vrouwen, maar 1 man er tussen, de Rooms Katholieke Minister Verhagen.
Freek de Jonge peilt De Stemming

https://www.youtube.com/watch?v=_KnR5umEIO8
Dialectiek met wat constructies er tussen om de leugens geloofwaardig te krijgen.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty (vrijmetselaar)Ad Simonis

Bericht  Behold-a-Pale-Horse zo sep 26, 2010 8:03 pm

Kardinaal Ad Simonis, voormalig kerkvader van Nederland, was blijkbaar niet zo schijnheilig. Hij bezocht gewoon openlijk een vrijmetselaarsloge in Utrecht om een lezing te geven. Veel informatie is er niet over te vinden want mensen mogen natuurlijk niet weten dat vrijmetselaarij en rooms-katholicisme hetzelfde zijn. Ik las laatst nog dat iemand schreef dat er zich 4 loges in het vaticaan bevinden. Het lukt me niet meer te achterhalen waar ik het nou had gelezen dus zeker weten doe ik het niet.

Van wikipedia.

Zo sprak Simonis ondanks het uitdrukkelijke kerkelijke verbod op lidmaatschap en ondersteuning van de vrijmetselarij in de Loge Ultrajectina aan de Maliebaan in Utrecht tijdens een serie lezingen over vrijmetselarij en godsdienstige genootschappen.


Van website Loge Ultrajectina http://www.loge-ultrajectina.nl/Activiteiten.htm
Ultrajectina organiseerde in de afgelopen jaren gastpresentaties waarbij belangstellenden ook welkom waren.

Enkele zeer gewaardeerde gasten waren:

-Liset Hamming die een multimediale presenatie gaf over het onderwerp "Kind of carrière? Er valt niets te kiezen!"

-prof. dr. Roelof van den Broek die een verhaal hield o.a. over zijn boek "De Corpus Hermeticum" met een lezing over Hermus Trismegistus en het Hermetisme. In dagblad Trouw verscheen een interview met prof. Van den Broek.

-prof. dr. Geert van Oyen die een verhaal hield, o.a. over zijn boek "De Marcus Code".

-prof. dr. Orlanda Lie met een lezing over "Mystiek in de Middeleeuwen".

-prof. mr. Eugène Sutorius, met een lezing over ‘Mediation’,

-mr. Bernard Bavinck (lid van de Hoge Raad der Nederlanden) die het onderwerp ‘Rechtspraak en maatschappelijke ontwikkeling’ behandelde.

-kardinaal Simonis die bereid was binnen Ultrajectina te getuigen van zijn roeping en zijn visie gaf op de vrijmetselarij.

-Abdul Wahid van Bommel die over ‘Islam in de Westerse samenleving’ sprak. [/list]

Tegenwoordig zet Simonis zich in voor de Focolarebeweging, een paapse oecumenische organisatie. Ik zal geen link naar hun website plaatsen, Oppergeus heeft gevraagd geen links meer naar propoganda websites te plaatsen. Het onderstaande is terug te vinden op de Nederlandse website van de Focolarebeweging.

Begin
Het begin van de interreligieuze dialoog binnen de Focolarebeweging gaat terug tot 1977, toen Chiara Lubich in de Londense Guild Hall de Templetonprijs voor de vooruitgang van de godsdiensten ontving. Zij vertelde daar haar ervaring voor persoonlijkheden van verschillende godsdiensten. Er ontstond een zeer intens en levendig contact.
Sinds 1994 is Chiara Lubich een van de erevoorzitters van de World Conference on Religions for Peace (WCRP).

Ontwikkeling
Momenteel is de Focolarebeweging in dialoog met alle belangrijke wereldgodsdiensten. Het gaat om dialoog met de officiële leiders van de godsdiensten en met leiders en volgelingen van grote bewegingen als de boeddhistische beweging Rissho Kosei-kai met 6 miljoen aanhangers; met de Afro-Amerikaanse beweging van W.D. Mohammed (VS) met 2 miljoen leden; met de Swadhyaya Family, een Indiase hindoeïstische beweging met 8 miljoen aanhangers.

Meer dan 30.000 leden van diverse niet-christelijke wereldgodsdiensten voelen zich bij de Focolarebeweging betrokken.

Oecumenische bisschoppenbijeenkomst
Ieder jaar vinden vanuit de Focolarebeweging oecumenische ontmoetingen plaats van bisschoppen van katholieke, orthodoxe, lutherse, en anglicaanse kerken. Een van de sterkste momenten daarbij is het uitspreken van het ‘pact van de wederzijdse liefde’ en de bereidheid de Papentempel van de ander lief te hebben als de eigen Papentempel. In 2008 kwamen 37 bisschoppen bijeen in Libanon, in 2009 in Eisleben, de geboortestad van Luther.
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Re: De Vaticaanse samenzwering

Bericht  Behold-a-Pale-Horse vr sep 24, 2010 1:50 pm

In dit filmpje wordt verteld over de inquisitie in de 20e Eeuw door de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge. Pavelic en de ustahsi komen ook aan bod.


https://www.youtube.com/watch?v=Z-I44rCeA2U

Deze tekst staat onder het youtube-filmpje.


If you think the Catholic Inquisition was a thing of the far distant past, think again. Most people are shocked to learn of the gruesome history of the Roman Catholic church in the 20th century; a history that, for the most part, has been suppressed and or re-written. And as a result, most people in the 21st century know little or nothing of true Catholicism.

Reference works such as "The Vatican's Holocaust" by Avro Manhattan and "Convert or Die!" by Edmond Paris present the documented facts that the Catholic church liquidated over 700,000 orthodox Serbians in Croatia, Yugoslavia, during the years 1940-1945.

Writing of the papacy's desire to suppress information and ban the Bible, Roman Catholic Historian John Acton stated:

"The [Roman Catholic] Council instituted the index of prohibited books, which is the fourth article in the machinery of resistance.... A congregation was appointed to examine new publications, to issue decrees against them as required, and to make out catalogues from time to time of works so condemned. Besides this, censures were also pronounced by the Pope himself, the Inquisition, the Master of the Sacred Palace, and the Secretary of the Index, separately. In this way an attempt was made to control what people read, committing to oblivion the works of Protestant scholars, and of such men as Machiavelli, and correcting offensive texts, especially historians. Several such corrected editions were published at the time, and many things were reprinted with large omissions."
(Lectures on Modern History, ed. John Neville Figgis and Reginald Vere Laurence, London: Macmillan, 1906).

In the year 2000, Pope John Paul made a mock apology for atrocities that occurred over the centuries, pretending that it was only certain members of the Catholic church who were responsible for committing the gruesome acts of torture and murder, when in fact it was the official policy of the papacy that was responsible. Furthermore, the "Pope" made no apology for, nor did he even mention, the nearly three quarters of a million innocent Bible believing Christian Serbians slaughtered by Catholics in Croatia, Yugoslavia, during World War II.

Catholic apologies of 1998 and 2000 are quite pathetic:
Apologies are made on behalf of some unidentified "sons and daughters" of the church, but not on behalf of the church itself.
The apologies are vaguely worded so that it is sometimes difficult to identify which past atrocity is being referred to -- whether it be genocide against the Cathars, burning "Witches" and other heretics at the stake, castrating boy singers so that they would preserve their soprano voice into adulthood, etc.
It does not include any mention of present behavior that is sinful or deficient.
It does not describe any plan to prevent the recurrence in the future of past crimes against humanity.

2nd President of the United States John Adams wrote,

"I have long been decided in opinion that a free government and the Roman Catholick religion can never exist together in any nation or Country." "Liberty and Popery cannot live together."
http://books.google.com/books?id=-VEH...(links zijn niet volledig en werken hier niet, op de youtube pagina werken ze wel.)

3rd President of the United States Thomas Jefferson wrote,

"I do not like the late Resurrection of the Blackrobes. They have a General, now in Russia, in correspondence with Blackrobes in the U.S. who are more numerous than everybody knows. Shall We not have Swarms of them here? In as many shapes and disguises as ever.... In the shape of printers, Editors, Writers, School masters, etc. If ever any Congregation of men could merit, eternal Perdition on Earth and in Hell... it is this Company of Loyola."
http://books.google.com/books?id=rlc8...(links zijn niet volledig en werken niet, op de youtube pagina werken ze wel.)

American lexicographer and statesman Noah Webster wrote,

"All worship of images and saints, is an abomination to God; it is idolatry, which is strictly forbidden in the Bible;"
http://books.google.com/books?id=jGcA... (links zijn niet volledig en werken hier niet, op de youtube pagina werken ze wel.)

Adolf Hitler said, "I am now as before a Catholic and will always remain so."
See THE RELIGIOUS VIEWS OF ADOLF HITLER
http://www.angelfire.com/la2/prophet1... (links zijn niet volledig en werken hier niet, op de youtube pagina werken ze wel.)

See also DEFINITIONS OF THE INQUISITION
http://www.angelfire.com/la2/prophet1... (links zijn niet volledig en werken hier niet, op de youtube pagina werken ze wel.)
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Niets fout, integendeel.

Bericht  Roelfzema vr sep 24, 2010 5:57 am

Neen, wij zijn feilbaar, dat is iedereen.
Dat sign2god een onjuist verhaal over Sinterklaas neerzet, is hoogst interessant. Op zich is er dan een dialoog, waarbij we dan kunnen kijken wat de waarheid is. Zo komt de waarheid boven water. Bovendien is een dergelijke fout niet altijd een directe aanwijzing, dat zo'n website opzettelijk leugens maakt, het kan ook overgenomen zijn uit een bron die ten onrechte vertrouwt werd door de producent van zo'n verhaal. Zoals al gezegd, Oppergeus had hetzelfde verhaal over Sinterklaas gehoord op de basisschool. Dus het is begrijpelijk, dat zulk een verhaal over genomen wordt. De betekenis van Kapoentje is erg leuk, vooral omdat er een haantje op een kerktoren staat, met je weet wel dus...Kijk een naar boven mijnheer de sergeant.

Betreft de SGP, het is de enige partij die ik tegenkwam in onderzoek, waarbij nog dominees zijn, die de waarheid vertellen over de Paus: De antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge! Dat dit de waarheid is, wordt volgens mij en de dominees die dit onderzochten, maar ook aldus Johannes Calvijn en Maarten Luther bevestigd aan de hand van de Bijbel. Verder is mij bekend, dat het Vatikaan beschikte in het verleden over een vervalsings fabriek, waar hun wonderen worden geproduceerd. Een huilende Maria kan een beeld zijn met buisjes met kraanwater. Op Discovery channel zag ik eens een onderzoek naar Katholieke wonderen, de meesten worden als vervalsingen ontmanteld. De reden daar voor is natuurlijk commercieel, maar ook geven wonderen veel gelovigen in de propaganda. Het artikel bevat wel enkele zaken waar ik grote vragen bij stel, zoals de beschrijving van Calvijn als een Anti-revolutionair. Calvijn was een belangrijke inspiratie voor de opstand in de Nederlanden, dus een antirevolutionair zou daar erg ongeschikt voor zijn. Bovendien, bestond in de periode waar het artikel over schrijft ook de ARP, de ANTI-Revolutionaire Partij, die later is gefuseerd met de KVP tot het CDA. SGP heeft echter niet gefuseerd, dus het kan zijn dat de auteur een CDA sympathisant is. Gezien de inhoud van het artikel wel, want de paus is nog steeds de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge bounce , het ontkennen daarvan is propaganda.

Zelf bezig ik liever het woord Tempel dan Synagoge, maar ik ben al hartstikke blij dat ik een predikant eens de waarheid zie vertellen. Papen Synagoge? Tsja, het klinkt wat minder heidens, maar ik ben natuurlijk dan ook geen dominee. Hier enkel citaten uit openbaring;

Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.
Openbaring 2:9

Zie, Ik geef u enigen uit de synagoge des satans, dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar liegen; zie, Ik zal maken, dat zij zullen komen, en aanbidden voor uw voeten, en bekennen, dat Ik u liefheb.
Openbaring 3:9
Het woord Synagoge is dus wel degelijk recht in de leer. Volgens hebben deze citaten, vooral het eerste citaat, betrekking op het woordgebruik van Dominee Barth. Joden die zich voordoen als Joden, maar het niet zijn, dat zijn zekers infiltranten.

Het overlijden van Ds. J. D. Barth in 1942, geboren in 1871 dus 71 jaar oud, het is een aparte datum. De antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge was toen bezig met een grootschalige inquisitie in Europa, Afrika en Azie, onder de dekmatel van een oorlog. In 1929 had Benito Mussolini het Vatikaan aan de Paus geschonken. Later zou hij extra belastingen gaan heffen op de Italiaanse bevolking, als straf voor vernietigen van de Pauselijke Staten in de eeuw daar voor. In 1933 tekende ook Duitsland een Concordat met het Vatikaan, wat vandaag de dag nog steeds van kracht is. Meer informatie over de Latheraanse Accoorden en de Concordats door de Fascisten, Nazi's, Falangisten en Ustashi, zijn gedocumenteerd op de website concordatwatch:
http://www.concordatwatch.eu/
Er is daar ook inzage in het Concordat van Het Koninkrijk der Nederlanden met de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge uit 1827, 3 jaren voordat de Belgische opstand begon, waardoor dit Concordat enigzins werd tenietgedaan. Omdat dit Concordat getekend werd door Koning Willem 1, kwamen de Belgen in opstand. Dus al weer ziet het er naar uit, dat de Vlamingen en Brabanders hier de Calvinisten zijn. Waarna wij hopen, dat het noorden stopt met de Pontifex Maximus "Paus" te noemen, maar gewoon eerlijk de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge. Daarbij moet wel gezegd, dat lieden die deze juiste benaming voor de Romanistische antichrist bezigen, waarbij ik "Romanistische antichrist" rechtstreeks citeer uit Instituten der Christelijke Religie, door Johannes Calvijn. Hmm, even gecheckt, Calvijn noemt de Paus de Romeinse antichrist. De Katholieken blijken na al die Concordats zoveel macht over het onderwijs te hebben, dat ze het woord "Romanisme" als fout gespelt op de computers laten verschijnen. Het woord Papist had dat ook enige jaren terug, rood onderstreept, maar ik zag onlangs, dat de spelling controle het woord Papist weer als een juist woord ziet. Het woord papist wordt ook en de Britse en de Duitse taal gebezigt alien

Butcherprophet heeft een gedeelte van dat boek vertaald naar Nederlands, waar te lezen is, dat Calvijn de Pontifex Maximus ook de antichrist noemt hier;
https://schooiers.actieforum.com/nederlands-f1/calvijnjaar-2009-500-jaar-johannes-calvijn-t37.htm#181
Dus een Calvinist die dat ontkent, is geen Calvinist. Wat overblijft is evident.
Mijn verder bezwaar tegen lieden die zich Calvisten noemen, maar die men het evidente woord kan noemen, waarbij ze niemand waarchuwen voor de vervalsing fabriek en inquisitie golven georganiseerd door het Vatikaan, is hun fanatisme omtrent het houden van de Rooms Katholieke Zondag. Een belangrijk onderzoek inzake is hier te vinden;
10,000 CASH for ONE Bible Verse!
Op die pagina, wordt 10.000 Dollar geboden, om een bijbel citaat te vinden, waar de door Nederlandse "Protestantse Gemeenten" gepromootte Zondag te vinden is. De Zondag wordt namelijk niet in de Bijbel geleerd, ook niet in het Nieuwe Testament. Wat is de bron van die leerstelling? Nou, het katholicisme bezigt die leerstelling, dus deze Nederlandse Gemeenten zijn een Rooms katholieke leerstelling aan het opdringen aan de Nederlanders. De verklaring hier voor is infiltratie. Hoe ernstig die infiltratie is, dat is ondermeer te merken aan de eerder gelinkte film hier, The Real Bible Version Issue EXPOSED 7, waar de Leider van de Reformed Church, dat is de Nederlandse Gerformeerde/Hervormde/Vrijzinnige/Rechtzinnige/Remonstrantse/Neocalvinistische/Antirevolutionaire Sekte in Amerika, de Usa. De man kust de ring van de Paus. Net als het PKN dus, papisten. Reformed wordt daar ook wel Dutch Reformed genoemt, maar hier in Nederland bestaat die religie/sekte/cult/propaganda uit een heleboel afdelingen, die elkaar vaak bestrijden. Dit om even onderscheid te maken met Evangelisten, Adventisten, Mormonen, Jehova Getuigen, Scientology, enz, die meestal uit de USA komen. Waarvan de Adventisten de enigen zijn, die zich druk maken, de Sjabbath uit de 10 geboden te onderhouden. Adventisten liggen in de USA nogal zwaar onder vuur, maar in de USA is er ook geen verplichtte Rooms katholieke Zondag wet, zoals in Nederland. Ten tijde van de 80-jarige oorlog, werd in Nederland de Sjabbat onderhouden, aldus een historisch document wat ik enige jaren terug in Nederland op internet vond. Volgens mij is dat juist, want iemand die zich realiseert wie de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge is, gaat niet elke week daar aan meedoen. De wettenmakers in Nederland zijn inderdaad de katholieken, WF Hermans het het bij het juiste eind.

Geheel Nederland is nu Katholiek in 2010.
Vooral de ontkenners er van.
Als deze website de enige is die kennis heeft van de antichrist, is dat een bedroevende situatie.
Nederland, bekeert u, en u zal het met deze website moeten doen dan.

Een Bron voor de opvatting dat "De Tweede Wereld Oorlog" gewoon een dekmantel was voor een grootschalige inquisitie, is het boek van insider Edmond Paris, waarvan ik de Engelse vertaling las, Secret History of the J.esuits.
Het boek staat al op verschillende plekken gelinkt op dit forum, er zijn meen ik 3 versies van online. Samengevat beschrijft Paris in dat boek, hoe Hitler aan de macht is gekomen, dankzij de Duitse Katholieke Midden partij. De Franse en Duitse politiek die tie beschrijft is akelig herkenbaar in Nederland. Men kan dan de voorspelling maken, dat Geert Wilders aan de macht gebracht zal worden door het CDA, wat er nu al naar uit ziet, want ondanks slechts 7 zetels, heeft men al coalities voorgesteld, waar de meeste partijen met 12 of meer zetels nooit voor in aanmerking kwamen.

Volgens Eric Jon Phelps, waren de Eerste en Tweede Wereld Oorlog onderdelen van de Tweede Dertigjarige Oorlog. Er zijn nog enkele bronnen meer die ook door mannenbroeder Eric gebezigt worden, maar dat kan je hem vragen, als je het precies wil weten. Hij beantwoord tenminste altijd zijn meel. De Eerste Dertigjarige Oorlog, was de reden dat Johan van Oldenbarnevelt onthoofd werd. Het Twaalfjarig bestand betekende voor de katholieken, dat ze hun legers konden gebruiken om Anabaptisten en Lutheranen in het Duitse gebied uit te moorden. Ik begrijp de beslissing van Prins Maurits tot onthooding van die landverrader, want de winst die de Katholieken konden maken dankzij het Twaalfjarig bestand, werd later op ond land verhaalt. Dat Nederland in de Eerste Wereld Oorlog neutraal bleef, dat kan men ook bevragen. Want onze historische vrienden waren de Duitsers en het Ottomaanse Rijk, wij zouden tegen de paepse Belgen, Britten en Fransozen gestreden hebben lijkt mij. Maar Nederland was toen al in handen van de Katholieken, ziet de zending van de Zouaven(1864-1870) om de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge te ondersteunen.
De Vaticaanse samenzwering Surrattzouavephototg8
John Surrat, de moordenaar van Abraham Lincoln, werd een dekmatel gegeven als Zouaav.

De Vaticaanse samenzwering Bookcovervaticanratline
Nazi's gevlucht via het Vatikaan.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty De antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge

Bericht  Behold-a-Pale-Horse vr sep 24, 2010 2:32 am

Een site die ik tegenkwam waar het boek met artikelen van Ds. J. D. Barth te vinden is. Ik heb zelf niet eerder van hem gehoord maar de inleiding van zijn werk "Het calvinistisch beginsel in zijn wording door Calvijn" vond ik al interessant.

Indien ooit de Rooms-katholieken ene aanzienlijke meerderheid zouden worden, hetwelk met de tijd zeker het geval wezen zal, dan is het uit met de godsdienstige vrijheid. Onze vijanden weten hoe zij in de middeleeuwen de ketters behandelden en hoe zij heden ten dage het doet, waar ze de macht heeft.

Barth voorzag toen al, in de jaren 20, wat er te gebeuren stond bij een paapse meerderheid.

Ds. Jacobus Dirk Barth (1871-1942) werd in 1910 predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Reeds in zijn studententijd waren er contacten met ds. Kersten, die verstevigd werden na de oprichting van de Staatkundig Gereformeerde Partij. Ds. Barth was zeer geïnteresseerd in de politiek. In 1928 sloot ds. Barth zich aan bij de Gereformeerde Gemeenten. Achtereenvolgens diende hij de gemeenten Vlaardingen, Borssele en Dordrecht. In 1940 werd hem eervol emeritaat verleend, waarna hij nog enige tijd hulpdiensten verrichtte in Nieuwerkerk (Zeeland). Op 28 oktober 1942 is ds. Barth plotseling overleden.

De artikelen zijn in boekvorm verschenen in, zoals Kersten vermeld, de Banier: het orgaan der SGP. Ik heb hier al eerder gelezen over de SGP waar de zondagverering hevig wordt bedreven dus het helemaal vertrouwen doe ik uiteraard niet. Helemaal omdat er in de inleiding wordt wordt geciteerd van een papenkolonel, daardoor wordt mijn wantrouwen wel versterkt. Ik heb trouwens waar naar mijn inziens niet de papentempel maar k.e.r.k wordt bedoeld even die aanpassing gemaakt om de woordcensuur te omzeilen. Mocht ik fout zitten, graag even melden.

Uit het voorwood van Kersten
Graag voldoe ik aan het verzoek van de uitgever, een kort voorwoord te schrijven bij het thans in boekvorm verschijnen van de zozeer gewaardeerde artikelen, die van de hand van Ds. J. D. Barth, Christelijk Gereformeerd predikant te Alphen aan de Rijn verschenen in de Banier, het orgaan der Staat kundig Gereformeerde Partij.Rotterdam, Oktober 1926.

Inleiding van Barth.

Inleiding

Johannes Calvijn. - Bij het horen van deze naam denken we tegelijk aan de plaats, waar deze grote reformateur heeft geleefd; waar hij zijn krachten heeft verteerd; waar hij geleden en gestreden heeft; waar hij de grondslag gelegd heeft voor die beginselen, welke. tot op het huidige ogenblik mogen worden geroemd en gewaardeerd, terwijl de handhaving dier beginselen tot heil van volken en naties strekt, deszelfs beleving werkelijke vrucht afwerpt.

Johannes Calvijn, de reformateur van GenËve, de stad gelegen in het bekoorlijke Zwitserland, kruispunt van vier heirwegen, middenpunt van de handel. Maar ook van losbandigheid en schromelijke lichtzinnigheid. "Laat ons eten en drinken en vrolijk zijn want morgen sterven wij", was het parool van de bewoners dier stad, eer Johannes Calvijn haar binnentrad.

Welk een ruime en brede plaats heeft GenËve. in de historie der volken, in het bijzonder in de geschiedenis der k.e.r.k. van God, verkregen. Hoe komt, zo wordt door zeker schrijver (Hoogleraar E. Doumergue) gevraagd, GenËve der 16e eeuw ons voor? Als een nietig plekje, maar waarheen van alle zijden onafzienbare karavanen van reizigers van allerlei rang en ' stand en van verschillende naties heentrekken, geleerden en ongeleerden, aanzienlijken en geringen.

GenËve - gedenkwaardig toevluchtsoord der arme gelovigen - "de rustige en veilige haven temidden van storm en onweer". Een Engels papenkolonol noemt deze stad: "een wonder der wonderen", dat van alle zijden mensen naar GenËve trekken als naar een "vrijstad", niet om zich te verrijken, maar om gebrek te hebben, Niet om gelukkiger te zijn, maar om veel ellende te lijden. GenËve, een stad waar men zich heen spoed, niet om winst te maken, maar om te verliezen, om in de plaats van de schatten der wereld die van de hemel te verwerven. Is het geen groot wonder, als men ziet, dat velen vrijwillig hun grote staat, rijkdommen en waardigheden verlaten, om de hark te hanteren, in de grond te graven en metselaars te helpen?

Groepen van zwakke vrouwen waagden het, uit het Zuiden van Frankrijk op te trekken naar GenËve, de gevaren en vermoeienissen van een lang reis niet achtend, om Calvijn en zijn k.e.r.k, de moeder en het model van de kerken van Frankrijk, te leren kennen. We laten hier volgen een gedeelte van "BaduÎl", die genaamd wordt: de glorie en het sieraad van de Universiteit van Nimes.

Deze geleerde schrijft aan Calvijn:

"De vrouwen, die voornemens zijn u deze brief te overhandigen zijn met mij verenigd door een band van vriendschap, die niet nauwer en heiliger kan zijn. Zeer graag ware ik ook zelf meegegaan, als mijn beroep en mijn dagelijkse lessen mij niet hadden weerhouden en indien ik mij niet aan de andere zijde voorbereidde, niet enkel om u te bezoeken, maar ook om bij U te komen wonen, om bij u te leven en te sterven. Ik verzoek u dus in de naam van Jezus Christus, onze Meester en Heere, onze zusters met die liefde en welwillendheid te ontvangen, waarmee gij gewoon bent de heilige mannen en vrouwen die God vrezen te omringen, en door uw liefde en troost en goede zorg uit te werken, dat zij in hun land bij de hunnen de vrucht der vertroosting meebrengen. Het zou de hartelijkste en uitnemendste vrucht zijn, als zij, tot ons weergekeerd, met beslistheid de Heere Jezus Christus belijden, de antichrist en zijn gehele goddeloze en misdadige synagoge verfoeien, zodat zij begeren tot u weer te keren, om er altijd te blijven en te rusten in de boezem en in de gemeenschap van uw beminnenswaardige k.e.r.k".

Zo dacht en schreef men in die dagen over Rome en noemde men de Paus met zijn aanhang:. "de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge".

In onze tijd gaat een storm van revolutie over de wereld. Europa wordt in al haar voegen geschud. Het is de herleving van het heidendom. De soevereiniteit des mensen erkend, gehuldigd, aangebeden als het hoogste goed. Gods Soevereiniteit verloochend, verworpen, vertreden en dat driest en onbeschaamd. Dezelfde geest van revolutie kwam op in de 15e eeuw. Heeft Rome hem kunnen beteugelen? Immers neen! Veeleer het tegendeel. Rome heeft ten kwade geholpen en heeft in menig opzicht voor de geest der revolutie het pad gebaand, omdat zij was en evenzeer nog is: "een goddeloze en misdadige synagoge".

Door de reformatie der 16e eeuw heeft God het genadig voorzien dat de geest der revolutie niet is doorgebroken als een alles vernielende stroom. Het rampzalig beginsel der revolutie is als toen nog gestuit, neergeworpen voor een tijd door de machtige rij der reformatoren, aan wier hoofd Johannes Calvijn mag worden geplaatst.

Wat was het toen? Hoe kenmerkte zich de strijd? Hoe graag noemt men Joh. Calvijn: "de antirevolutionair der 16e eeuw". En zeker we twijfelen er geen ogenblik aan. Hij was het. Hij was het in merg en been. Geen ander beginsel beleed hij, beleefde hij, beoefende hij: "Gods Woord, de heilige schrift onvoorwaardelijk in ere en tot heerschappij te brengen op alle terreinen. des levens". Een beginsel, dat hij handhaafde tegen Rome, dat de Heilige Schrift verwierp; dat hij verdedigde tegen de libertijnen, de revolutionairen, die de Waarheid bespotten. Welk een worstelaar was hij. Hoe nauwkeurig, hoe zorgzaam legde hij een vast fondament, wetende, dat elke afwijking onberekenbare schade zou teweegbrengen en verslapping der lendenen zou bewerken.

Hij wist van geen afbuigen der beginsellijn, nog van vermenging met hen, die van de Waarheid Gods afweken. Onvervaard was, zijn strijd "tegen Rome en het Heidendom beide". Hoe werd door hem het woord, door Groen van Prinsterer uitgesproken, in volle kracht gehandhaafd: zuiver, eerlijk, zonder om te zien naar anderen: In mijn isolement is mijn kracht.

Godvruchtig strijder was Calvijn tegen Romanisme en Libertinisme, onvervaard scherp met de pen; neerwerpend en verpletterend door woord en daad. Dat heeft hij gedaan met helderheid en kracht in de volle bewustheid dat hij de goedkeuring des Heeren aan zijn zijde had, Die Zijn Waarheid zou doen zegevieren. Hoe, wel zwak naar het lichaam, door vele krankheden geplaagd, heeft hij in geheel zijn leven nooit anders beleden en daarin zijn leven gezocht en gesmaakt, want zijn belijdenis wortelde in zijn leven, in zijn leven, in de Waarheid Gods - dat God in Zijn hoge Soevereiniteit en heilige rechten alleen gelden moet in de, regering des lands, in die van de k.e.r.k en de school, in nering en hantering, in al de voegen en samenbindsels der maatschappij; in, huisgezin, in elk mens naat lichaam en naar ziel.

Wanneer wij het optreden van Calvijn uit dit oogpunt beschouwen, dan levert het ook voor onze tijd hoogst gewichtige opmerkingen. Onze tijd lijdt in vele opzichten aan gelijke kwalen en heeft in meer dan ene betrekking dezelfde behoeften als die van Calvijn. Ongeloof en bijgeloof verheffen het hoofd, met niet minder kracht en boosheid.

Leefde daartegenover het beginsel van Calvijn weer op in deszelfs fierheid en, kracht, getrouwheid en zuiverheid, om pal te staan tegen allen en alles wat afwijkt van de levende Waarheid, om daarvoor te strijden niet op een enkel punt maar over de gehele linie. Calvijn was zich bewust dat het revolutionaire beginsel der humanisten en libertijnen alle wezenlijke vrijheid doodt en in plaats van vrijheid niets dan slavernij aanbrengt. Calvijn was zich evenzeer bewust dat Rome in zijn misdadig en afgodisch beginsel niet minder alle vrijheid rooft en neerwerpt en tot slavernij brengt aan de pauselijke stoel. Daarom Calvijn, de antirevolutionair der 16e eeuw, slagvaardig aan alle zijden, tegen alle vijanden, onvoorwaardelijk, wetende dat zo God voor ons is, alles niet ons is.

GenËve - "gedenkwaardig toevluchtsoord der arme gelovigen", waarheen "grote karren vol afvalligen uit dorpen en steden, zich heen begaven".

Wij hebben er slechts een klein begrip van, wat het zegt, alles te moeten verlaten, als ballingen voortgedreven, als een weerloze kudde schapen, gestadig door vijanden omgeven, janus onbegaanbare wegen, steeds in gevaar van te verdwalen of jammerlijk om te komen in diepe ravijnen of door koude en honger machteloos neer te zinken. Wie beschrijft, wat er in de harten zal omgegaan zijn, als men eenmaal na zoveel bangen tegenspoed de torens der stad, GenËve aanschouwde? Hoeveel knieÎn werden dan gebogen; hoeveel vreugdetranen geschreid en aangeheven, als men niet geheel door aandoeningen. was overstelpt:
'k Hef mijn ziel, o God der goden
Tot U op; Gij zijt mijn. God!

GenËve - stad van Calvijn en daarmee, vrede, vrijheid en het zalig evangelie in de plaats van de slavernij en bedriegerij van Rome.

Hoe kunnen de kerken van GenËve getuigen van de gruwelijke bedriegerijen van Rome, voor Calvijns komst daar.

Daar is b.v. de St. Gervaiskerk. Toen de priesters zagen dat hun gezag aan het wankelen was gebracht strooiden zij in de stad uit, dat elke kerstnacht de heilige lichamen van de St. Gervais zongen en zich beklaagden, dat men de mis had afgeschaft. De goegemeente twijfelde daaraan niet. Er was dan ook in het altaar boven de grafkelder waarin de heiligen begraven waren, een gat, door hetwelk men de rozenkransen liet zakken en als men ze weer wilde terugtrekken, was dit niet mogelijk zo goed werden ze door de heiligen vastgehouden. En als men goed luisterde kon men uit het gat een stem horen. Dit was de stem der heiligen die hun protest indienden.

Maar toen op 8 Dec. 1535 de Raad der stad vergaderd was, kwamen zij, die de Papentempel schoongemaakt hadden tot de raad om een eigenaardige ontdekking mee te delen. Zij hadden het altaar verzet en toen zij de opening onderzochten, hadden zij opgemerkt, dat het gemaakt was uit een rotssteen gehouwen met scherpe punten. Daaraan, bleven de rozenkransen haken en konden niet teruggetrokken worden. Maar dit was niet alles. In de ruimte onder het altaar werden twee aarden potten gevonden, aan elkaar verbonden door een soort pijp met gaten. Het minste tochtje van de wind deed door deze pijp een geluid geven als een gedruis van sprekende mensen. Hierdoor werd dus het klagen der heiligen verklaard.

Dit is een der duizenden bedriegerijen van Rome. Rome, dat nog evenmin veranderd, is en dat nog vloekt tegen de Waarheid. Dat van het Antirevolutionaire beginsel der 16e eeuw, zoals het door Calvijn geworden is, niets moet hebben. Daartegenover dit beginsel haat, evenzeer als het door allen die de revolutie prediken wordt gehaat.

Wij erkennen, schrijft papenkolonol Rijan 15 juli 1886, dat de Papentempel van Rome onverdraagzaam is, d.i. dat zij elk middel in haar macht te baat neemt om de ketterij uit te roeien. Maar haar onverdraagzaamheid is het gevolg van haar onfeilbaarheid. Zij alleen heeft het recht onverdraagzaam te zijn, omdat zij alleen de Waarheid heeft. De Papentempel verdraagt de ketters waar zij verplicht is zulks te doen, maar zij haat hen met een dodelijke haat en bezigt al haar macht om ze te vernietigen.

Indien ooit de Rooms-katholieken ene aanzienlijke meerderheid zouden worden, hetwelk met de tijd zeker het geval wezen zal, dan is het uit met de godsdienstige vrijheid. Onze vijanden weten hoe zij in de middeleeuwen de ketters behandelden en hoe zij heden ten dage het doet, waar ze de macht heeft.

Papentempel van Gervais. Hoeveel herinneringen zijn aan haar verbonden, heter dan die der afgodische priesters van Rome, sinds Calvijn, Farel en Viret hier 't Woord Gods onvervalst hebben gepredikt.
http://www.iclnet.org/pub/resources/text/nederlandse/barth-calvin.html#_Toc461161501

Zo dacht en schreef men in die dagen over Rome en noemde men de Paus met zijn aanhang:. "de antichrist met zijn goddeloze en misdadige synagoge".

Een betere beschrijving over de Capo di tutti Capi en zijn criminele organisatie ben ik nog niet eerder tegengekomen. Ik lees of zie trouwens niet vaak dat de paus als antichrist wordt aangewezen anders dan op deze site. Het artikel kwam ik tegen op site Internet Christian Library, ken de site verder ook niet dus excuus mocht het een "foute" site zijn. http://www.iclnet.org/
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Catholics Uncovered

Bericht  Butcherprophet zo sep 19, 2010 8:15 pm

Catholics Uncovered

https://www.youtube.com/watch?v=GQKvCqkTnVM
Vertaling;
Katholieken ontmanteld
Wij bidden voor alle mensen die onnodig AIDS hebben opgelopen.
Eenvoudig omdat ze geloofden in de ban door onze Papentempel op het gebruik van condooms.
We bidden ook voor de kinderen die misbruikt zijn door onze Katholieke Klericalen.
Waarvan de vervolgingen werden dwarsgezeten door de leiders van onze Papentempel.
Wij bidden ook voor de homo's die we verjagen, en voor eeuwig in de hel zullen branden.
Zegen ons god, trek ons voor voor alle andere mensen.

Ik heb nu mijn magische krachten gebruikt om het wafeltje in het lichaam van Jezus te betoveren.
Amen. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.
Ik zal nu schijten op het altaarjongetje, zoals Jezus het bedoelt had.

Slechts 5 minuten geleden, was dit gewoon een wafeltje gebakken door de nonnen.
Maar nu is het een gedeelte van Jezus, al weet ik niet precies welk deel.
Het is volkomen normaal te denken, dat God wil dat we mensenvlees van zijn Zoon eten elke week.
Het is niet gek, vreemd of bescheten. Hiervan zijn we tamelijk zeker.
Laten we nu samen de Heer bekakelen.

Waar doen ze het toch voor?
Ik kan niet geloven, dat meneer Boon een lid is van onze Papentempel.
CATHOLICS HARASS STREET PREACHER

https://www.youtube.com/watch?v=FyBa_xlOT-E

REBUKING POPE IDOLATORS AT YANKEE STADIUM

https://www.youtube.com/watch?v=6U-zvN5nkD8

REBUKING THE POPE

https://www.youtube.com/watch?v=zL75JPmrltE
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Film over dit onderwerp door landgenoot DavyJonesLumey

Bericht  Oppergeus di sep 14, 2010 12:23 pm

The Scarlet Threat

https://www.youtube.com/watch?v=1btJ_4iFCOc
Hmm, ja, ehr, ik heb dat filmpje gemaakt. Ik ga niet liegen hier. Het was mijn laatste filmpje, want me computer ging weer kapot. Ik heb nog geen video software kunnen vinden voor me huidige computer. Bovendien is dit forum ook best veel werk, maar voor CSS heb ik gelukkig geen software nodig. Lekker in notepad grafisch design als dit maken is ook eervol. Als ik die film in het Nederlands had gemaakt, dan was Sinterklaas er vast wel in teruggevonden, maar in het buitenland begrijpt men dat toch niet. Het filmpje bevat het eerder gelinkte citaat uit de King James vertaling en nog wat andere historische citaten. Filmpje was gemaakt als update van een eerder filmpje met dezelfde titel, omdat de USA een nieuwe President had gekregen.
Moloch heeft geen bal met Sinterklaas te maken, want het Katholicisme is van oorsprong Romanistisch, niet uit Carthago Noord Africa, waar Moloch vandaan komt. Of sign2god een Zwartrokken gebeuren is, dat komt op mij niet zo zeker over in ieder geval. Maar bronnen buiten de Bijbel gebruiken is natuurlijk niet bepaald dienstbaar. Kapoentje betekent gecastreerd; Het Sinterklaasfeest is een pedofilie gebeuren, niet een bijgelovig offer gebeuren. Het gaat over hypocratie voor winsbejag, niet over een alternatieve bron van kennis ofzo. Waarom sign2god zo achterlijk overkomt door die verzinsels, het kan ook zijn omdat ze werkelijk apostaat zijn, dus proberen interessant te wezen met die verzinsels. De bron van de afbeelding van Baphomet is uit de Vrijmetselarij in de persoon van de Benedictijnse Abt Albert Louis Constant, met infilterende Joodse naam Eliphas Levy, die de tekening van Baphomet heeft geproduceerd in de 19de eeuw. De betekenis van de tekening legt iets uit over de filsosofie van de Vrijmetselarij, waarbij ik me aansluit bij de opmerkingen daar over door Roelfzema, maar heeft in het geheel niets met de duivel of Satanisme te maken. Wel met Vrijmetselarij. De gelinkte wikipagina is overigens ook onjuist, want deze Benedictijnse Abt en intellectueel voor de Vrijmetselarij had geen enkel contact, noch enige kennis van Rozekruiserij. Satanisme bestond nog niet, toen die tekening werd gemaakt in de 19de eeuw, want Satanisme is opgezet in 1966 door Anton Lavey. Sinterklaas gaat over pedofilie van de kardinalen en bisschoppen, ziet het lied Kapoentje wat gecastreerd betekend, niet over het offeren van kinderen. Neen, de propaganda er achter is om van die kinderen slaven te maken, door die te indoctrineren tegen "goed", "heilig" en "man". Daarmee wordt de aanleg voor moraal om zeep geholpen.
De Vaticaanse samenzwering Nick1w


Wie Satan is wordt uitgelegd in het begin van het boek Job in de Bijbel.
Er was nu een dag, als de kinderen Gods kwamen, om zich voor den HEERE te stellen, dat de satan ook in het midden van hen kwam.Toen zeide de HEERE tot den satan; Van waar komt gij? En de satan antwoordde den HEERE, en zeide: Van om te trekken op de aarde, en van die te doorwandelen. En de HEERE zeide tot den satan: Hebt gij [ook] acht geslagen op Mijn knecht Job? Want niemand is op de aarde gelijk hij, een man oprecht en vroom, godvrezende en wijkende van het kwaad.
Toen antwoordde de satan den HEERE, en zeide: Is het om niet, dat Job God vreest?
Hebt Gij niet een betuining gemaakt voor hem, en voor zijn huis, en voor al wat hij heeft rondom? Het werk zijner handen hebt Gij gezegend, en zijn vee is [in] [menigte] uitgebroken in den lande.Maar toch strek nu Uw hand uit, en tast aan alles, wat hij heeft; zo hij U niet in Uw aangezicht zal zegenen?
En de HEERE zeide tot den satan: Zie, al wat hij heeft, zij in uw hand; alleen aan hem strek uw hand niet uit. En de satan ging uit van het aangezicht des HEEREN.

Job 1:6~12
En ik heb in bepaalde Kerkjes geheel andere verhalen gehoord. Wie voor mij deze definitie van de satan bevestigde, was een Joodse Theoloog, die het volgens mij terecht beschreef als, dat de satan de trouw beproeft. Waar het verhaal van Job ook over gaat. Het kan dan een zwakke kant lijken van DE HEERE, maar het is nu eenmaal nodig om te kunnen Scheppen. De verdorvenheid is in de mensen, ziet de mensheid ten tijde van Noach, maar ook vele andere verhalen. Satan is onder de kinderen van God, aldus de Bijbel. Maar de mensen niet zo. Waar is het Koninkrijk des HEERE? In een badkuip voor de plaatsvervanger van Christus?
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty sign2god is een Zwartrokken gebeuren

Bericht  Butcherprophet di sep 14, 2010 11:59 am

Klopt Roelfzema.

Sign2god beschrijft Sinterklaas als vergeleken met Wodan.
Wat een nonsens en een afleidings maneuvre!
Sinterklaas wordt duidelijk beschreven in het profetisch boek, De Openbaring van Johannes:
En hij bracht mij weg in een woestijn, in den geest, en ik zag een vrouw, zittende op een scharlakenrood beest, dat vol was van namen der godslastering, en had zeven hoofden en tien hoornen.
En de vrouw was bekleed met purper en scharlaken, en versierd met goud, en kostelijk gesteente, en paarlen, en had in hare hand een gouden drinkbeker, vol van gruwelen, en van onreinigheid harer hoererij. En op haar voorhoofd was een naam geschreven, namelijk Verborgenheid;
het grote Babylon, de moeder der hoererijen en der gruwelen der aarde.

Openbaring 17:3~5
De Vaticaanse samenzwering 1284441514-90
Purper, Scharlaken, zwarte Petrussteen bankgeheim
Dat is hartstikke duidelijk. Sinterklaas wordt een Bis-schop genoemt, maar zijn jurk en Dagon vissekop met papisten aanwijzing maakt men rood, scharlaken. De officiele kleur van Bisschoppen is echter purper, de officiele kleur van kardinalen is scharlaken. Sinterklaas is dus een kardinaal, geen bis-schop. De vergelijking van Sinterklaas met wie dan ook anders dan de 7 koppige draak met 10 hoornen uit Openbaring, en de tekens waaraan men die herkent, is onkennen en afleiden van de waarheid. Op school hadden ze mij verteld, dat de kerstman van de Germanen af zou stammen, maar ook de kerstening man stamt af van het Papisme. Sinterklaas is 100% papisme, heeft geen enkele relatie met enig ding heilig of eerlijk, integendeel, het is een een Rooms Katholieke kardinaal, die zich uitgeeft voor bis-schop, is bovendien geprofeteerd in de Bijbel op meerdere plaatsen. Toen ik dit vers opzocht, er zijn nog enkele verzen meer te vinden in Openbaring, die Sinterklaas en de kleuren van de Prefecten van de Romanistische Pontifex Maximus beschrijven.

Sign2god is niet achterlijk, maar is bezig met vertroebelen van de waarheid. Het is een website die geinfiltreerd is, misschien zelfs opgezet door de pretoriaanse garde van de Pontifex Maximus. Of welke militia dan ook, de orde van Constantijn kent voor zover mij bekend meer dan 300 militante ordes. Elke Katholiek is wel lid van een daar van. Bij DE WOESTE WEG is dat niet zo, want ik herken een eerlijk dominee, ze zijn zeldzamer dan diamanten. Omdat Dominee een Nederlands woord is, maar toch. Ook de Bijbel website waar ik het vers even opzocht, wordt gerunt door de Papisten, want ze geven per default de slechtste bijbel vertaling die ik ken voor lieden die daar iets op willen zoeken: De NBV. In de film gelinkt door Roelfzema is dit duidelijk uitgelegd.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Toffe posts Behold

Bericht  Roelfzema di sep 14, 2010 2:35 am

Zou Benedictijn ook een scheldwoord zijn? Of iemand uitschelden voor Franciscaan, wat vreselijk zeg!

Ja, betreft die eerdere links met sign2god, daar wil ik wel even wat afstand van nemen. De Vrijmetselarij geeft in haar eigen biografie toe, dat ze zijn voortgekomen uit Kathedralen bouwers, geen kastelen bouwers. Enige jaren terug zag ik een ritueel van de Vrijmetselarij op Youtube, het kwam mij gewoon over als een paapse mis. Vrijmetselaars zijn gewoon Katholieken, meer eer moet je ze echt niet geven. Ecumenische Papisten zijn het. Plasterk lijkt mij wel een typische Zwartrok, maar ik heb daar op het moment geen duidelijk bewijs voor, misschien dat zich dat nog eens aandient. De meeste reguliere Zwartrokken in Nederland noemen zich Redemptoristen, wat ik weet dankzij onderzoek van Ian Paisley, nadat ik enkele Redemptoristen in hun werkveld tegenkwam, waarbij ik moest vaststellen, dat ze het werk van de Zwartrokken doen. De enige datum die ik nu zeker weet dat de Zwartrokken verbannen zijn uit Nederland, was 1622, maar ze gaan zich natuurlijk niet vast automatisch aangeven aan hun vermeende vijanden. Ik ben vijand van geen enkele Katholiek, integendeel, ik maak ze heilig.

Leuke posts Behold. Die post over de Hertogin van Alba had ik liever onder het spoor rond Margeta van Parma gehad, daar worden meestal de Pauselijke geslachtslijnen wat bijgehouden. Interessant is, dat de Hertog van Alva dus toch beloont werd, hoewel de officele geschiedenis verteld, dat de Hertog van Alva niet beloont werd, maar overgeplaatst. Ze liegen er op los hier in Nederland. Aan ons om de waarheid terug te vinden. Ik hoop ook die leugenaars te gaan grijpen. Een Gouden eeuw, dat salaris van Plasterk met al zijn overheids baantjes, nog wat meer van dat spul, geeft al gauw een belastinghalvering voor de wakkere Nederlanders in de toekomst.


Een Engelstalige film weer, maar nogal belangrijk en onthullend. In het Nederlands taalgebied zijn de Katholieken namelijk met hetzelfde bezig. Er bevind zich een Nederlandse text in de Amerikaanse film, ook Nederlandse martelaren van de Katholieken worden teruggevonden in de afbeeldingen van de typische hypocratie van het tuig hier dat Katholicisme besloot te gaan gedogen, inplaats van verlaten.

The Real Bible Version Issue EXPOSED 1

https://www.youtube.com/watch?v=v43xg_hzlG4

The Real Bible Version Issue EXPOSED 2

https://www.youtube.com/watch?v=uy1Lm9Oa5XM

The Real Bible Version Issue EXPOSED 3

https://www.youtube.com/watch?v=0sgztg3mDGg

The Real Bible Version Issue EXPOSED 4

https://www.youtube.com/watch?v=pTJUPbsjtiU
Revelation 16:13-14 And I saw three unclean spirits like frogs come out of the mouth of the dragon, and out of the mouth of the beast, and out of the mouth of the false prophet. For they are the spirits of devils, working miracles, which go forth unto the kings of the earth and of the whole world, to gather them to the battle of that great day of God Almighty.


The Real Bible Version Issue EXPOSED 5

https://www.youtube.com/watch?v=3VigbbLg7WM

The Real Bible Version Issue EXPOSED 6

https://www.youtube.com/watch?v=HXAi1o4WC_c

The Real Bible Version Issue EXPOSED 7

https://www.youtube.com/watch?v=7QyICe8v5sg

The Real Bible Version Issue EXPOSED 8

https://www.youtube.com/watch?v=BiQeMtSDF5Q

The Real Bible Version Issue EXPOSED 9

https://www.youtube.com/watch?v=aRgsh6pMN4s
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Plasterk door collegaminister voor jezuïet 'uitgescholden'

Bericht  Behold-a-Pale-Horse wo aug 25, 2010 5:46 pm

Was op de website www.katholieknederland.nl beland en kwam het volgende artikel tegen.

Hilversum (van onze redactie) 23 september 2007 - Minister Ronald Plasterk van OCW is onlangs door een protestantse collegaminister voor 'jezuïet' uitgemaakt. Hij had het kabinet erop gewezen dat een bepaald besluit ook anders geïnterpreteerd kon worden. 'Jezuïet', was de reactie van de collega. Dat zegt Plasterk vanavond in Kruispunt Radio. Hij grapt dat je agenten tegenwoordig niet meer mag uitschelden voor homo, maar ministers kennelijk wel voor jezuïet.

Minaretten en neogotische torenspitsen
Plasterk gaf gisteren in Rotterdam het startsein voor de expositie over de katholieke architect Pierre Cuypers (1827-1921). In zijn toespraak vergeleek de cultuurminister de huidige angst voor de islamisering van Nederland met de 19e-eeuwse angst voor de 'verroomsing' van ons land. Van Cuypers werd gezegd dat hij het aangezicht van Nederland zou hebben willen 'verroomsen'. De minister ziet een duidelijke parallel tussen klachten over hoge minaretten en de toenmalige irritatie bij niet-katholieken over de forse toename van neogotische kerktorens in het Nederlandse landschap.

De Vaticaanse samenzwering Kn_613457_cp67232323
Plasterk (links) en papenkolonol Van Luyn (rechts) op de Cuypers-expositie (foto: Mieke Lamers/RKK)

Jezuïeten met een hart
In Kruispunt Radio zegt de atheïstische minister dat hij zijn katholieke vorming heeft genoten bij de 'jezuïeten met een hart'. Plasterk doelde op het college van de Paters van het Heilig Hart in Den Haag. "Zij waren van de Societé du Sacré Coeur de Jésus, SCJ dus. De jezuïeten hebben SJ [Sociëteit van Jezus] achter hun naam staan, vandaar dat onze paters zeiden: wij zijn jezuïeten met een hart."

Jezuïet als scheldwoord
Jezuïeten zijn leden van de door Sint Ignatius van Loyola (1491-1556) gestichte Sociëteit van Jezus, een religieuze orde in de Rooms-Katholieke Papentempel. Door hun radicale engagement en missioneringsijver wisten de jezuïeten op veel plaatsen in de wereld door te dringen tot het milieu van machthebbers. Ook verwierven ze faam door hun onderwijsinstituten voor de elite. Door hun dominante positie werden ze vaak gewantrouwd. Dat is de verklaring voor het feit dat 'jezuïet' ook een scheldwoord is geworden. Volgens het Nederlands woordenboek Van Dale kan 'jezuïet' betekenen: iemand met geheime bedoelingen, sluwe indringer of intrigant. 'Jezuïtisme' slaat volgens Van Dale onder meer ook op 'dubbelhartigheid'. Een jezuïtische manier van denken kenmerkt zich door de kunst om een ingewikkelde morele problematiek te omzeilen.

De Vaticaanse samenzwering Kn_613458_cprs2424242424
Neogotisch beeld van St. Franciscus van Assisi (foto: Mieke Lamers/RKK)
http://www.katholieknederland.nl/actualiteit/2007/detail_objectID613146_FJaar2007.html

Het lukt mij niet om te achterhalen wie de betrokken minister was die Plasterk voor zwartrok uitmaakte want ook in het radio interview noemt Plasterk geen naam. Hier vind je het interview: http://www.katholieknederland.nl/kruispuntradio/archief/2007/detail_objectID613064.html, na 2 minuten komt plasterk aan het woord.
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Sinterklaas

Bericht  Behold-a-Pale-Horse vr aug 13, 2010 6:42 pm

De Vaticaanse samenzwering Sint-naar-molochcult
"De RK-'kindervriend'is eigenlijk de afgod waar kinderen aan geofferd worden..."
http://www.sign2god.com/wereld/sinterklaas/sinterklaas.html

De Vaticaanse samenzwering Faunus-alias


RK-Papentempel: mijter en staf rechtstreeks verbonden aan babylonische Moloch
Dat de RK-Papentempel verbonden is aan deze kinderen-vermoordende religie is dus niet vreemd, want ook de RK-Papentempel-cultus komt uit Babylon en gaat over dezelfde afgod Baal of Moloch. Deze Moloch is ook bekend als Dagon: De mijter van RK-heiligen worden ook wel 'dagon-hats' genaamd naar deze afgod!
De Vaticaanse samenzwering Dagon-mijters

Straks word ik nog beschuldigd van plagiaat door stichting BREIN dus ik zal maar stoppen met knippen en plakken maar er staat nog veel meer op die site. http://www.sign2god.com/wereld/sinterklaas/sinterklaas.html
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Taizé

Bericht  Behold-a-Pale-Horse vr aug 13, 2010 6:30 pm

De Vaticaanse samenzwering Icon-taize-moes
http://www.sign2god.com/wereld/Taize.html

Was nog even aan het zoeken over de gemeenschap van Taizé en kwam deze site tegen:http://www.sign2god.com/begin.html

De Vaticaanse samenzwering FM-ontstaan-gr

Heeft er iemand ervaring met deze site want er zijn interessante artikelen te vinden en voor zover ik kan beoordelen is het eerlijke informatie.

De Vaticaanse samenzwering MS-pausDe Vaticaanse samenzwering MS-Castro

De Vaticaanse samenzwering FM-uitspraken-Hitler

http://www.sign2god.com/folders/ILL/Babylon/Babylon-bestaat.html
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Cayetana fitz-James Stuart, 18de Hertogin van Alba

Bericht  Behold-a-Pale-Horse vr aug 13, 2010 1:03 am

van wikipedia:

Het huis van Alba is een Spaans adellijk geslacht. Hieruit zijn de hertogen van Alba (Spaans: Duque de Alba) voortgekomen. De titel hertog werd door koning Hendrik IV van Kastilië verleend aan García Álvarez de Toledo, graaf van Alba de Tormes.

De bekendste telg uit dit geslacht is wel Don Fernando Álvarez de Toledo, in Nederland bekend als de Hertog van Alva, Alva of de "ijzeren hertog". Hij was een generaal in het leger van keizer Karel V en later koning Filips II.

Een andere beroemde telg is Doña María del Pilar Teresa Cayetana de Silva y Álvarez de Toledo, hertogin van Alba. Zij was de muze van de schilder Francisco Goya aan het begin van de 19e eeuw. Leden van het huis van Alba zijn verwant aan Christopher Columbus en de Medici's.

De huidige hertogin van Alba en hoofd van het huis van Alba is Cayetana Fitz-James Stuart. Volgens het Guinness Book of Records draagt ze meer adellijke titels dan wie dan ook ter wereld. Ze heeft zeven andere hertogelijke titels, 15 markizaatstitels, 19 grafelijke titels en is 20 keer een Grande de España.

Cayetana fitz-James Stuart, 18de Hertogin van Alba
De Vaticaanse samenzwering 200px-DuquesaAlba_palacio_due%C3%B1as

van worldlingo

Cayetana fitz-James Stuart, 18de Hertogin van Alba

Doña María del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y Silva, beter gekend als de achttiende en heden Hertogin van Alba DE Tormes, is het derde wijfje om de titel in haar eigen recht te dragen.

Zij was geboren 28 maart, 1926 in Madrid als enig kind van Don Jacobo fitz-James Stuart y Falcó, 17de Hertog van Alba (1878-1953) en zijn vrouw, vroeger Maria del Rosario DE Silva y Gurtubay, 15de Hertogin van Aliaga en 9de Marchioness van San Vicente del Barco (1900-1934). Zij is het huidige hoofd van Huis van Alba.

Volgens Guinness Book van Verslagen, Heeft Doña Cayetana meer titels dan een ander edel in de wereld. Zij heeft acht andere hertogelijke titels, 15 marquesal titels, 19 comital de titels en is 20 keer a Grandee van Spanje. Voor een volledige lijst van de titels die zij, gelieve te verwijzen naar heeft gehouden Huis van Alba artikel.

Het leven en familie

Op 12 oktober, 1947 Doña gehuwde Cayetana trekt Pedro Luis Martínez de Irujo y Artacoz aan (1919-1972), zoon van de Hertog van Sotomayor. Het huwelijk was een grote sociale gebeurtenis en werd beschreven door de krant Bevrijding als „duurste huwelijk van de wereld“.[1] Zes kinderen waren geboren van dit huwelijk, elk van wie edele titels met hebben ontvangen Grandee van Spanje van hun moeder.

* Carlos Fitz-James Stuart y Martinez DE Irujo, 18de geboren Hertog van Huéscar, 2 oktober, 1948 in Madrid. In 1988, huwde hij Matilde Solís y Martinez DE Campos, maar zij scheidden later.
o Fernando Juan Fitz-James Stuart y geboren Solís ( 14 september, 1990 in Madrid)
o Carlos Arturo José María fitz-James Stuart y geboren Solís ( 29 november, 1991 in Madrid)
* Alfonso Martínez de Irujo y fitz-James Stuart, geboren Hertog van Aliaga, 22 oktober, 1950 in Madrid. Op 4 juli, 1977, huwde hij María DE La Santisima Trinidad DE Hohenlohe y DE La geboren Cuadra ( 8 april, 1957), die hij later scheidde.
o Luis Martinez DE Irujo y geboren Hohenlohe ( 26 mei, 1978).
o Javier Martínez de Irujo y Hohonlohe (geboren Januari 1981).
* Jacobo Martinez DE Irujo y fitz-James Stuart, geboren Telling van Siruela, 15 juli, 1954 in Madrid. Op 1 november, 1980, huwde hij María Eugenia Fernández de Castro y geboren Fernandez-Shaw ( 15 oktober, 1954), van die hij momenteel gescheiden is.
o Jacobo Martinez DE Irujo y Fernandez DE geboren Castro ( 23 januari, 1981).
o Brianda Eugenia Martínez de Irujo y Fernandez DE geboren Castro ( 11 april, 1984).
* Fernando Martínez de Irujo, geboren Marquis van San Vicente del Barco, 11 juli, 1959.
* Cayetano Martinez DE Irujo y fitz-James Stuart, geboren Telling van Salvatierra, 4 april, 1963 in Madrid. Hij huwde Genoveva Casanova, van Mexico, met wie hij twee kinderen, Luis en Amina heeft.
* María Eugenia Brianda Timotea Cecilia Martínez DE Irujo y fitz-James Stuart, 11de geboren Hertogin van Montoro, 26 november, 1968. Op 23 oktober, 1998, huwde zij bullfighter Francisco Rivera Ordóñez. Het paar dat in 2002 is gescheiden.
o Cayetana Rivera y Martinez DE geboren Irujo ( 16 oktober, 1999).

Na het worden een weduwe, remarried de hertogin 16 maart, 1978 aan Dr. Jesús Aguirre y Ortiz DE Zárate (1937-2001), een arts van Theologie en eerstgenoemde Blackrobe priester. Elf jaar jonger dan de Hertogin, handhaafde hij een goede verhouding met haar kinderen. Tijdens hun huwelijk beheerde hij, met zijn stiefzoon Carlos, de Alba landgoederen.[2]

De hertogin is bekend socialite in Spanje en is voorgekomen opvallend op divers televisie toont en in divers media rapporten.

Verwijzingen

1. ^ La Revista: Alba Nosotros los (Het Spaans). teruggewonnen 2007-04-28.
2. ^ Algorri, Luis (2001-05-21). Jesús Aguirre Ortiz DE Zárate, Duque DE Alba (Het Spaans). Personajes Cántabros. teruggewonnen 2007-04-29.

http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/nl/Cayetana_Fitz-James_Stuart,_18th_Duchess_of_Alba

De laatse hertog van alba, Jesús Aguirre Ortiz DE Zárate, Duque DE Alba, was dus een zwartrok. Volgens een artikel uit 2001 (the independent) was hij medeverantwoordelijk voor de stichting van het huidige spanje, let ook vooral op zijn quote.

During these years, as the dying days of Franco's rule gave way to halting steps towards democracy, Aguirre organised meetings between Christians and Marxists, bringing together political opponents whose mutual understanding helped ensure the peaceful birth of a democratic Spain after Franco's death in 1975. "What were we?" he asked years later. "The Trojan horse? Nothing so important. We were just the men who held the bridle, we didn't know whether of a horse or a donkey."

Hier is het hele artikel te vinden: http://www.independent.co.uk/news/obituaries/the-duke-of-alba-729126.html
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Gemeenschap van Taizé

Bericht  Behold-a-Pale-Horse do aug 12, 2010 11:49 pm

De jaarlijkse Europese jongerenontmoeting van de gemeenschap van Taizé (ter bevordering van de babylonische wereldreligie) vindt dit jaar plaats in mijn stad Rotterdam.

De 33ste Europese jongerenmoeting vindt voor het eerst plaats in Nederland. Van 28 december 2010 tot en met 1 januari 2011 komen daarvoor tienduizenden jongeren samen in Rotterdam. Rotterdam is de geboorteplaats van Erasmus in de 15de eeuw. Rotterdam heeft zich in 2009 uitgeroepen tot de eerste Europese jongerenhoofdstad. De stad heeft duidelijk laten merken dat zij de Europese jongerenontmoeting wil ontvangen. De katholieke en protestantse kerkgemeenschappen van verschillende steden rond Rotterdam (zoals Den Haag en Delft) zullen ook betrokken zijn in de ontvangst van jongeren.
http://www.taize.fr/nl_rubrique468.html

"Broeder" Roger
De Vaticaanse samenzwering 220px-Mk_Fr%C3%A8re_Roger

Roger Louis Schutz-Marsauche (Provence, Zwitserland 12 mei 1915 – Taizé 16 augustus 2005), beter bekend als frère Roger (broeder Roger), was theoloog, verzetsheld en de oprichter en de eerste overste van de Taizégemeenschap, een oecumenische kloostergemeenschap die anno 2005 een honderdtal broeders telt en jaarlijks ongeveer 200.000, veelal jonge mensen als bezoekers trekt.

Hij zette zich zijn hele leven in voor de verzoening tussen de gescheiden kerken, waarbij hij zich vooral richtte op de christelijke jongeren. Met zijn charismatische verschijning maakte hij op velen indruk.

Zijn vader Karl Ulrich Schutz was afkomstig uit Bachs in het Zürcher Unterland, zijn moeder Amélie Henriette Schutz-Marsauche uit Bourgondië. Hij was de jongste van negen kinderen. Van 1937 tot 1940 studeerde hij gereformeerde theologie te Straatsburg en Lausanne.

In 1940 reed hij op de fiets van Genève naar het Bourgondische plaatsje Taizé, in het door de Duitsers bezette deel van Frankrijk. In de eerste jaren daar huisvestte hij samen met zijn zus Geneviève vluchtelingen, vooral Joden. Na in 1942 naar Zwitserland te zijn teruggekeerd kwam hij in 1944 opnieuw naar Taizé waarbij hij zich ditmaal toelegde op de verzorging van Duitse krijgsgevangenen en de opvang van oorlogsweeskinderen. Steeds meer vrienden en gelijkgestemden sloten zich bij hem aan, en in 1949 legden de eerste zeven broeders de kloostergeloften af.

Oorspronkelijk waren alleen broeders afkomstig van verschillende protestantse Kerken lid van de broedergemeenschap van Taizé. In 1968 werd de eerste rooms-katholieke broeder in de gemeenschap opgenomen.

In 1974 organiseerde de gemeenschap een "jongerenconcilie", dat een paar jaar later overging in een "Pelgrimage van vertrouwen op aarde". Deze pelgrimage heeft niet de vorm van een organisatie of een beweging rond Taizé. Men wordt aangemoedigd om stichter van vrede en drager van vertrouwen te worden in zijn eigen stad, dorp en plaatselijke Papentempel.

In Taizé leven anno 2005 ongeveer 100 broeders uit 25 landen. In de loop der jaren hebben miljoenen jongeren zich met de thema's van de gemeenschap beziggehouden: naastenliefde, vrede en verzoening. Op aanmoediging van frère Roger leven sinds 1951 broeders samen met bezitslozen in gemeenschappen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

Tijdens de eucharistieviering bij de bijzetting van Paus Johannes Paulus II deelde de toenmalige kardinaal Ratzinger aan frère Roger de Heilige Communie uit, wat wereldwijd opzien baarde. Sommigen zagen hierin een teken van toenadering tussen de kerkgenootschappen binnen het christendom. Bij monde van haar woordvoerder Joaquín Navarro Valls heeft het Vaticaan in juli 2005 verklaard dat dit een uitzonderlijk geval was en Frère Roger zich “in de rij bevond die zich voor kardinaal Ratzinger had gevormd voor het ontvangen van de Heilige Communie en het in die omstandigheden onmogelijk was hem het Allerheiligste Sacrament te weigeren, vooral omdat zijn katholiek geloof welbekend is”.

Navarro Valls benadrukte dat “dit een zeer uitzonderlijk geval was, dat niet veralgemeend mag worden”.

Frère Roger was protestant. Hij zette een stap die sinds de Reformatie niet was voorgekomen: hij trad geleidelijk toe tot volledige gemeenschap met het geloof van de katholieke Papentempel, zonder een ‘bekering’ die een breuk met zijn oorsprong zou betekenen.

Zelf beschreef frère Roger zijn weg van oecumene als volgt: “Mijn grootmoeder van moederskant ontdekte intuïtief een soort sleutel voor de roeping tot oecumene. Zij heeft voor mij de weg ontsloten om die roeping in praktijk te brengen. Geraakt door het getuigenis van haar leven, heb ik, in haar voetspoor, al op jonge leeftijd mijn eigen christelijke identiteit gevonden: ik bracht in mijzelf een verzoening tot stand tussen het geloof van mijn oorsprong en het mysterie van het katholieke geloof, zonder de verbondenheid met wie dan ook te verbreken.”

Op 16 augustus 2005 werd frère Roger kort na 20.30 uur, tijdens het avondgebed waarbij ongeveer 2500 jongeren aanwezig waren, aangevallen door Luminiţa Solcan, een 35-jarige verwarde Roemeense vrouw die hem met een mes stak, met dodelijk gevolg. Hij werd begraven op 23 augustus 2005 op het plaatselijke kerkhof rond de romaanse Papentempel waar de gemeenschap van Taizé zijn eerste kerkdiensten hield.

Frère Alois
(51), die indertijd door Frère Roger bestemd was om zijn opvolger te zijn, is sinds 2005 prior van de gemeenschap.

"Broeder" Alois (hitler)
De Vaticaanse samenzwering 150px-Brother_Alois


Alois Löser (*11 juni 1954 in Nördlingen, Duitsland), broeder Alois, trad toen hij negentien was in in de oecumenische Taizégemeenschap en werd in 2005 overste. Hij werd hiermee de opvolger van Frère Roger (Roger Louis Schutz-Marsauche), de oprichter van deze kloostergemeenschap, die op negentigjarige leeftijd door een aanslag om het leven kwam. Broeder Alois is van huis uit rooms-Katholiek, terwijl broeder Roger protestant was. Voordat broeder Alois zijn taak op zich nam, genoot hij reeds enige bekendheid vanwege interviews met hem op radio en televisie.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Broeder_Alois
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Niets nieuws onder de zon

Bericht  Butcherprophet wo aug 11, 2010 3:01 pm

Pliesie bestaat al meer dan 2000 jaar.
De Vaticaanse samenzwering Mehofferniewiasty
Wat doet de Dominee?
Ah, de Farizeers verdienen geld met steun aan de Hermandad?
Romanisten?

Even opletten graag, Klaas Bruinsma niet zo. Neen, Hoogland komt van dezelfde crew.
Laat je niet gekmaken mensen. De waarheid is zo eenvoudig, dat je daar geen enkele predikant voor nodig hebt. Eerder, kijk eerder uit voor predikanten. En dit schilderij met de pliesie, is van een gebeurtenis 2000 jaar terug. De werkelijke daders laten we wel wezen, want de rest is hypocratie. Aan wiens zijde staat u?

...
Toch maar even een edit, want ik zie dat veel bezoekers zo zeker de hel in geworpen zullen worden, dat ik er een paar wil opvangen. Kijk, Jezus is NIET terug gekomen uit de dood. Begrijpt u?
Neen?
Volgende poging:
Ook al was Jezus teruggekomen uit de dood, wat best waarschijnlijk is gezien eerdere gebeurtenissen, dan nog was deze zoveelste misdaad van de Romanisten, tegenwoordig blauw in Nederland en groen in Duitsland, een pijnlijke aangelegenheid.
Nog steeds compleet onverschillig?
Ik zie al wat resultaat...


...daar komt Swiebertje, daar komt Swiebertje, daar komt Swieber met zijn uitgestreken hoed...
BROMSNOR
...Maar vooral, de Burgemeester. -Mattheus 23:10- Noch zult gij meesters genoemd worden; want Eén is uw Meester, namelijk Christus.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Met jou kan ik praten

Bericht  Oppergeus wo aug 11, 2010 2:00 pm

Ja, dat is inderdaad de manier waarop wij Geuzen dat doen.
Tof Roelfzema, ik zal je meteen nog wat extra punten geven. Je reputatie mag nu ook wel even opgeschroeft worden. Want Papisme, zo moet je het aanpakken. Dat is het enige waar de paap respect voor heeft, een kettingzaag. Niet op een onschuldige boom, maar op de misdadigers die hier identificatie plicht lopen in te stellen, waarbij ze van plan zijn iedereen in Nederland uit te moorden. Wat Willem de Zwijger ook wist, daarom kwam die ons helpen. De Vrijstaat van Vianen was alleen een initiatief van Brederode, niet van Willem de Zwijger. Nu heeft de Satan Generaal dan elke vrijstaat aangevallen door het kraakverbod op 31 oktober. Het aanvallen van elke Geus of wat voor defensie dan ook, ons ontwapenen en vernederen, daar zijn ze 24 per dag mee bezig. Werken, noemt de wout het. Dan kan men dat geval, vele malen lager in de schepping dan een onschuldige boom, nooit afleren. Hij is omgekocht, met een vast maandsalaris. Hermandad is een Spaans genootschap, waar de smeris vanuit wordt geregeerd, hun bevelen krijgen ze uit Spanje. Ziet stoomboot voor meer informatie. Meer precies, het Vatikaan. Verder doen ze niets, nog nooit in hun leven hebben ze gewerkt. Rondrijden op gestolen mountain bikes, niemand betaald die gewapende roofovervallen vrijwillig. Profiteren van de Hellige Inquisitie, dag in dag uit. Het roven doen ze nog liever dan het maandsalaris binnenhalen, met eventuele ruime steekpenningen als ze goed hun best doen. Klaas Bruinsma is ook verraden door de smeris. Hoogland heette die meen ik, die is beschermt in het verplichtte peperdure Hotel. Maar nog wel meer untertieren, die hier hun zakken lopen te vullen met de inquisitie, waar Willem de Zwijger ons voor wilde waarschuwen.

Vooralsnog zal deze kettingzaag strategie niet geheel werken, als men niet ook de oorzaak aanpakt. Wouten is de ziekte, de oorsprong van die ziekte is bekend bij de Geuzen.

De Vaticaanse samenzwering Mgreijklourdes
De paepse Prins van Nederland
PAS OP: DEZE BESTAAT WEL!
Kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje kapoentje...

Een medicus. Dus hoe heeft die carriere gemaakt? Door sabotage op de Nederlandse Grondwet zoals Jan Roothaan? Neen. Medici saboteren geen grondwet, hoewel. Wat te denken van de plotselinge hartaanval van Pamela Hemelrijk vorig jaar? Hij is degene die het zwaarst beschermt wordt door de wouten. Want toen de Romanistische Antichrist een bezoek bracht aan hun land hier, toen zag men alleen wouten op straat, toen die in Den Bosch kwam. Om de Antichrist te beschermen. En dan zeggen ze dat Brabant Katholiek is. Nou als er geen wouten meer zijn niet meer! De Paus komt in Den Bosch, niemand ontvangt hem, maar meer smeris op straat dan ooit. Die zijn fan van hun baas. Het gaat hun blijkbaar nog om meer dan aflaten alleen. Waar is ons zilver, vuile dieven!
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Paccelli's boy

Bericht  Roelfzema wo aug 11, 2010 12:25 pm

Bedankt voor de ondersteuning Butcher.
Gelukkig ben ik niet de enige die het zag.
Nou, op zapruder een paar jaar terug, daar gaat het wel anders. Helemaal gecontroleerd in de propaganda van de journalistieke opleidingen, die een dialectiek vereisen om zogenaamd objectief te zijn. Op Red Ice Creations zag ik al dezelfde rare gewoonte, om een dialectiek te veroorzaken, om de waarheid onbewust weer onklaar te maken, zodra die boven water komt. Volgens mij zullen wij nooit bij een krant werken, want wij zijn te intelligent.

NCRV is echt vreselijk. Die attitude van die stem die respectloos duidelijk lust schept in beledigen van elke nuchtere Hollander. Man bijt hond bedoel ik. Nouja, ik kijk al jaren geen TV meer, ik heb geen zin om me de gehele tijd te laten beledigen. Aan een stuk door. Ik heb wel zin om er eens met een kettingzaag langs te gaan. Ik ben een fan De Dominee. Klaas Bruinsma, aldus het Beest. Maar zijn werkelijke naam is gewoon, De Dominee. Ja, die is gaaf! De strijd tegen de hypocratie, die de plantaardige diesel censureert en canvas. Ik bedoel niet de BRT, ik bedoel kleding van Hennep. Typisch Nederlands produkt. En er nog geld mee verdienen ook. Dominee wezen, dan er miljonair mee worden, net als Willem de Zwijger. Met dat geld kan je een eigen vrijstaat beginnen. Als eenmaal bekend wordt dat de Satan Generaal een kraakverbod met verplichtte hotel overnachtingen heeft ingesteld, per 31 oktober dit jaar, dan krijg je wel een heleboel mensen die meedoen. Vooral als je in een plek zit met veel bomen, dan zijn de kettingzagen geen wapens meer. Niets zo paaps als de Hermandad, vijand van elke Geus door het bedel verbod. Ga maar stelen, zegt de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agent. Bedelen verboden gemaakt door de professionele crimineel met vast maandsalaris in Kroatische outfit. Die zijn fan van Lodewijk de 14de, een ramp voor elk kind hier.

De Vaticaanse samenzwering 1281507512-210
Alweer een Heilige Martelaar voor het Koninkrijk der Gerechtigheid!
Er zijn genoeg grote predikanten in Nederland Butcher, je moet gewoon wat beter opletten.
Volgens mij kijk je te veel TV of zo, daar val je van in slaap.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty RKK?

Bericht  Butcherprophet wo aug 11, 2010 6:36 am

Nou, ik hoop niet dat dit problemen gaat geven, maar de RKK is aanmerkelijk Calvinistischer dan de NCRV. NCRV is domhouderij, ziet het verschil tussen de Nederlandse en de Belse Man bijt hond. Ter illustratie zeg ik dat, want NCRV, die doet alsof ze Calvinistische overwegingen zou hebben, maar is altijd bezig met opzettelijke domhouderij en sabotage van Calvinistische ontdekkingen. De Katholieke omroepen, zoals RKK, IKON, KRO, hebben vaak leuke informatie. Roelfzema refereerde ook al aan Katholieke bronnen. Dus laat je niet gekmaken, KRO is Calvinistisch, NCRV is Katholiek.

Ik wil even reageren op die theologie van Eric John Phelps. Ik heb de laatste jaren zijn programma's geluisterd, ik heb een redelijk overzicht van de fouten die tie maakt. Voor mensen die nieuw zijn in dit materiaal, ik zal de hypocriete nonsens van zijn laatste programma, op 2 augustus 2010, even citeren. Waar die verteld, dat congregaties uitgemoord worden, omdat ze apostaat zouden zijn. NCRV is niet apostaat, maar is opgezet door Charismatische Katholieke predikanten. Maar het is zo, dat als congregaties worden uitgemoord omdat ze apostaat zijn, dan zou Jezus Christus zelf ook apostaat zijn, want Jezus Christus was zelf ook vermoord. Dat betekend, dat mannenbroeder Eric gelooft, dat Jezus Christus een apostaat was. Dus, Eric Jon Phelps gelooft in de Antichrist, dus Eric Jon Phelps is een Papist. Meer bewijzen voor het feit dat Eric Jon Phelps een Papist is, is ondermeer dat ie tracht te ontkennen dat de Paus de Antichrist is, doordat ie een toekomstige Antichrist loopt te prediken. Ook heeft ie eens in een van zijn programma's de Papist en moordenaar van Marilyn Monroe, John F Kennedy, de beste President in de geschiedenis van de USA genoemt. Het lijkt mij, dat de HEERE zal oordelen wie hier de beste president is.

Goed, theologisch is Professor Phelps nog erger dan de Zwartrokken. Zwartrokken zijn gehersenspoelde slaven van leugens die goed in hun straatje passen. Maar Eric Jon Phelps is een enigzins vrij man, dus hem worden dergelijke zaken zwaarder aangerekend in het Koninkrijk Gods. Vertaal dit asjeblieft niet naar het Engels, want die man heeft het toch al moeilijk genoeg. Ik hoop met dit betoog aan te tonen wat de waarheid is, meer niet. Om de waarheid tegenover de onwaarheden te zetten, de Bijbel predikt de Levende God, niet een Lijk, wat enkel te begrijpen is vanuit een giganties dik boek, de Bijbel. Het aanbidden van de Dode God, dat was al eerder opgevallen door Friedrich Nietsche, God is dood. Dat is wat er gepredikt wordt in dergelijke bijgelovige, ook wel hypocriete omgevingen. Dat God dood is wordt door mij niet gepredikt, zelfs niet door de atheisten, want atheisten rebelleren slechts tegen de levende God. Een eerlijke rebellie, die het werk van Satan op deze planeet zichtbaar maakt, waardoor de levende God voor sommigen zichtbaar wordt. Met heel veel martelaren, atheisme is niet de meest wijze techniek.

Was Jezus apostaat, zoals Eric Jon Phelps beweert?
Het lijkt mij dat de lezer dergelijke zaken zelf mag onderzoeken.
Ik loop hier niet te liegen. Dat Jezus Christus apostaat was is beweert in Biblical Truth in History and Prophecy op 2 augustus 2010. Om de titel van dat programma naar het Nederlands te vertalen, Bijbelse waarheid en Geschiedenis en Profetie. In zijn programma's worden verder alle profeten, zoals Ellen White, onkent profeten te zijn, wordt alle gezonde verstand en logica verlaten, om een dogmatisch geloof in een eigen ontworpen propaganda neer te zetten, om daarmee te bereiken nog Katholieker te zijn dan de Katholieken. Dat is zijn overtuiging, nog Katholieker te wezen dan de Paus. Hoe papistisch kan men zijn? Ik maak geen grapjes, ik werd verbannen van een forum waar Eric Jon Phelps ook artikelen plaatste, omdat ik vertelde dat ie een Papist is. Dat was voor mij de bevestiging die ik nodig had om te bewijzen dat dit waar is. Want als het onzin was geweest, dan had ie eens gelachen, maar omdat het de waarheid is, was tie ontzettend zwaar beledigt.

Zijn eerste programma's, hij begon te preken rond de tijd dat de Romanistische Antichrist de USA bezocht, zaten helemaal vol met Godslasteringen. Godslastering na Godslastering. De dode God, want iemand die de Levende God kent, zal automatisch Godslastering vermijden. Dan predikte die ook nog eens ongeveer hetzelfde als wat de Zwartrokken prediken in de USA, zoals isolationisme, waardoor de Amerikaan nog dommer wordt, als die al was gemaakt door alle propaganda. Ik ben ook volledig gestopt met de steun voor Probaptical, sinds ie Hare Majesteit, de meest aantrekkelijke vrouw op deze planeet, de levende verpersoonlijking van Willem de Zwijger, de beste Koningin die we ooit hadden, Koningin Beatrix ging lopen beledigen. Net als Alex Jones en David Icke dat doen. Beledigen van de eerbare Majesteit, de Koningin van Engeland, Koningin Elisabeth de Tweede, begon mannenbroeder Eric al te beledigen in 2008. Koningin Elisabeth, vernoemt naar de maagdelijke Elisabeth de 1e, die samen met de Geuzen de Spaanse Armada versloeg. Bekijk asjeblieft een Engelse Pond, of een foto van haar op jongere leeftijd!

Kijk, als er ook maar een fractie waarheid zou zijn in dergelijke beledigingen, dan zou de Koningin van Engeland Bloody Mary the 2nd heten, niet die mooie naam die ze nu heeft. God oordeelt over de mensen, wij mensen hebben niet de wijsheid over iemand te oordelen. Al is die verleiding wel aanwezig bij mij, als ik foto's zie van Elisabeth en Beatrix op jonge leeftijd. Aristocratie is de enige kracht die ons nog beschermt tegen de Contrareformatie. We hebben het hier ook nog eens over Protestantse Aristocratie! Als je een predikant wil luisteren, luister dan Ian Paisley. Ian Paisley heeft dezelfde attitude tegenover de geweldige majesteiteten waarmee wij gezegend zijn, als ik dat heb. Ik heb aardig wat preken van Ian Paisley geluisterd, nog nooit hoorde ik daar 1 woord Godslastering! Een Nederlandse predikant die mij bekoorde enige tijd terug, was Drs. P.J Dorsman, de preek had ik gedownload van DE WOESTE WEG. Het was technische gezien wel een ontzettend slechte kwaliteit, ik moest hem twee keer horen om alles te verstaan. Ik zal kijken of ik de url kan terugvinden...


De Vaticaanse samenzwering Dorsman
http://preken.dewoesteweg.nl/download.php?file=./Ds.%20P.J.%20Dorsman/H.C.%20Zondag%2030%20vr.%2080%20-%20Over%20het%20H.A.%20en%20de%20paapse%20mis.mp3
H.C. Zondag 30 vr. 80 - Over het H.A. en de paapse mis.mp3

Ik krijg nu al weer tranen in mijn ogen, al als ik zijn foto zie. Mijn eerste indruk van die website was, o Kroaten, ze dragen een papistisch artikel om de keel om Satan te dienen. GELD GELD GELD. Maar toen ik die foto van Predikant Dorsman zag, toen kwam die sympathiek op mij over. Dus ik keek naar zijn preken, bleek daar die preek met die titel er tussen. De inhoud van die preek is erg belangrijk, geeft aan wat een fout is die erg veel mensen maken. Het woord Papist is namelijk geen scheldwoord, integendeel, het woord Papist is een woord dat respect uit drukt, naar iemand die misleid is, terwijl die erg veel geinvesteerd heeft. Het woord papist gaat dus gepaard aan respect en voorzichtigheid. Want die misleiding heeft ook veroorzaakt, de misleiding is door heer Lucifer moet u weten, dat zo iemand erg boos kan worden als je hem of haar de waarheid verteld. Maarten Luther is ook een Papist, maar tegelijkertijd weet ik ook, dat Maarten Luther een groot genie is. Maar Maarten Luther is een papist, omdat ie meent, dat de RKkerk onstaan is uit de congregaties die beschreven zijn in de geschiedenis, met name het boek Handelingen. Het is mij niet helemaal bekend hoe veel Maarten Luther heeft ontdekt aan dit in de laatste jaren van zijn leven, maar het onterechte geloof dat de RKkerk stamt van de congregatie beschreven in de Bijbel, veroorzaakt een trouw aan de geheime dienst van Keizer Nero, waardoor zo iemand schade zal toebrengen aan het Werk des Heere. Dat Maarten Luther dit ook deed, zag ik gebeuren in de attitude van de Lutheranen jegens de Anabaptisten. De Lutheranen hielpen namelijk de Katholieken bij de vervolging op de Anabaptisten, dus Lutheranen zijn Papisten. Dit zijn zo bekende verschillen in opvattingen van de reformatoren, zo kreeg Luther ook ruzie met Zwingly en anderen.
Dat is in ieder geval het thema van de geschakelde preek van Ds. Dorsman, een hele belangrijke vaststelling.

Maar mannenbroeder Eric, die denkt er niet zo over. Nee, als volgeling van Alex Jones, die Hare Majesteit beledigde in de film Endgame, en David Icke, die Hare Majesteit van Engeland een draak noemt, gaat ie lekker meedoen met die lui. En dan een beetje een grote mond van, "Alex Jones is a Blackrobe Coadjutor", terwijl die daar geen enkel bewijs voor heeft. Maar het klinkt intellectueel, want het is Latijn, papisten vinden latijn altijd intelligent klinken.

Nou, ik tracht hare Majesteit, de schone Elisabeth, volgens mij nog knapper dan Elisabeth de 1ste, te redden doordat een draak wezen heel stoer klinkt. Alle legers worden dan bang van je. En dat Heksen in wezen de werkelijke discipelen van Christus zijn, wat gemakkelijk te zien is aan het woord Heksensabbath.

Volgens mij is Dominee Dorsman de laatse Predikant.
Maar misschien kan ik nog wel ooit een nederlandse predikant vinden, maar de titels van de andere preken die ik zag op de Woeste weg, dat leek mij meer een soort van muggezifterij tussen Zwingly en Luther.
study
Ja, ik moet me nog wat verder verdiepen in DE WOESTE WEG.
Als nog nog meer Nederlandstalige preken vind die enige waarde hebben, dan zal ik ze zo snel mogelijk posten.

O, ter voorkoming van misverstanden, de Bijbel is een instrument om de Romeinen die Jezus Christus en al zijn volgelingen vermoorden uit te gaan schakelen. Niet om een nieuw soort Papisme mee te beginnen. Dat verlies je tegen de Pontifex Maximus. Of Niet? Opnieuw proberen? Waarlijk, ziet toch de zware problemen die wij hebben als de Zonen van God. Stop uw rebellie, uw papistische tempels zijn uitstekend geillustreerd in Mattheus hoofdstuk 23!
GEMEENTEHUIS

Uw trouw aan Satan is zo fanatiek, kan u niet zien dat het gebouw van de Gemeente, Congregatie, Ecclesias, Gemeentehuis heet? Niet nieuw papisme? O, is dat beledigent? U beledigt mij, u beledigt Christus, u beledigt de Schepping, ik ben uw spiegel!
Wat verliezen, wil u Generaal van de PKN worden. Nou, misschien kunnen we een Capitolijn in Leiden bouwen. Kijk uit voor schepen vol met buskruit, de Pontifex Maximus is niet zo gesteld op concurrentie. Neen, de Keizer van Rome is de plaatsvervanger van God, aldus de propaganda. En het is fijn een stal te hebben in de stad voor de nodige paarden! U heeft niets fout gedaan.


Het lijkt er op dat ik die Kroatische website over de geschiedenis van de stropdas niet kan terug vinden. Maar ik vond gelukkig weer wat nieuwe aanvullende informatie...
http://en.wikipedia.org/wiki/Necktie
Cravat

In 1660, in celebration of its hard-fought victory over the Ottoman Empire, a crack regiment from Croatia visited Paris. There, the soldiers were presented as glorious heroes to Louis XIV, a monarch well known for his eye toward personal adornment. It so happened that the officers of this regiment were wearing brightly colored handkerchiefs fashioned of silk around their necks. These neck cloths struck the fancy of the king, and he soon made them an insignia of royalty as he created a regiment of Royal Cravattes. The word "cravat" is derived from the à la croate—in the style of the Croats.
Lodewijk de 14de. Aldus Jim Arrabito en mannenbroeder Eric, was Lodewijk de 14de een Zwartrok. Dat verzinnen ze niet, neen, dan komt uit geveriefeerde bronnen. Dus de stropdas is begonnen door de Zwartrokken, de dominees die zich nu dan "gereformeerd", vreemd woord hoor, noemen, die dragen het papistische artikel dat geintroduceerd is door de homosexuele Lodewijk de 14de, die Nederland binnenviel in 1672. Het Rampjaar van de Calvinistische Theocratische Republiek. Je zal er maar aan medeplichtig wezen zeg. Okee, dus we hebben Dominees in Nederland, die de kledij dragen, ingesteld door een buitenlandse Koning die ons het rampjaar gaf, bovendien lid was van de Compagnie van Loyola. Hoe meer geschiedenis men er over leert, hoe erger het wordt. Mocht u als stropdasdragende dominee deze informatie vinden, u heeft geluk, want de waarheid krijgt u anders pas te horen na uw dood. Misschien kan u beter doen alsof u deze informatie niet kent, zoals de Prins van Amsberg. Verder geeft de informatie ook nog eens te kennen, dat er Paisley designs zijn voor stropdassen, ik lach me rot. Ian Paisley draagt ook priester boordjes, de betekenis daar van is mij erg duidelijk. We hebben het hier over bekeerde Papisten. Dat is tenminste het symbool waar voor Ian Paisley dergelijke artikelen gebruikt. Maar in ieder geval is Rev Paisley nog zo eerlijk de waarheid te vertellen over de Pontifex Maximus, de Romanistische Antichrist. Ik ben blij dat ik niet in de shoenen sta van DE HEERE. Gewoon de waarheid droppen en maken dat ik wegkom ... BOEM!
Kogel door de Papentempel?
Waar kwam die vandaan?
Nou, niet van schooiers, die waren toch uitgemoord door Paccelli's boy?
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Interview met zwartrok Peter-Hans Kolvenbach

Bericht  Behold-a-Pale-Horse wo aug 11, 2010 1:52 am

Interview dat ik tegenkwam met zwartrok Kalvenbach.

Kruispunt RKK, 25 december 2007.

Een vroom interview met de Nederlander die van 1983 tot 2008 opperbevelhebber ("Zwarte Paus") was van de militaire Jezuïetenorde, de 'Vatican Assassins'.

Peter-Hans Kolvenbach, de Zwarte Paus, deel 1/3

https://www.youtube.com/watch?v=9jiGCsfIhvs

Peter-Hans Kolvenbach, de Zwarte Paus, deel 2/3

https://www.youtube.com/watch?v=vA9ueoOw-YM&feature=related

Peter-Hans Kolvenbach, de Zwarte Paus, deel 3/3

https://www.youtube.com/watch?v=_qvctHkovLI&feature=related
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Toeval bestaat niet

Bericht  Roelfzema di aug 10, 2010 10:49 am

Dat is zeker geen toeval Behold.
Ik heb de afgelopen jaren al zo ontzettend veel van dergelijk corrupte veranderingen gezien op internet. Op de Engelstalige zijde van deze website is er zo wat te vinden over censuur op internet. De Katholieken zijn ijverig en actief aan het trachten alles geheim te houden van onze geschiedenis. De aanslag op Hare Majesteit vorig jaar was volgens mij serieus bedoelt. Het Huis van Oranje is nog steeds het symbool voor Willem de Zwijger, over de gehele planeet. Nederland is helaas vele malen katholieker van Brittanie, de Britten houden geen Sinterklaasfeesten.

Hans Kolvenbach, de Zwartrokken Generaal, is een Nederlander. Hoe belangrijk is dat? Nou, een eerdere Nederlandse Generaal van de Zwartrokken was Jan Roothaan. in een artikel over die Amsterdammer, Moorddammer laten we maar zeggen, of Islamsterdammer heet het tegenwoordig, daar las ik wat biografieen over enige jaren terug. Het bleek dat hij Generaal was gemaakt als beloning voor sabotage op de Grondwet van de Nederlandse Republiek. Mogelijk is hij de auteur van het pamflet toegeschreven aan baron Capelle tot aan de Pol, maar dat is slechts in onderzoek. Ik weet verder niets over wat die Katholieke bron bedoelde met die sabotage, want historisch is de Nederlandse Republiek vernietigd door de inval van Napoleon Bonaparte. Het kan ook zijn, dat Roothaan de Kannonieke Romanistische wetten van Nederland heeft ontworpen, maar ik begrijp nog niet wat dat met sabotage van doen heeft. Er was in ieder geval een terroristische aanslag in Leiden in 1807, het zou kunnen dat Roothaan een van de Zwartrokken was die daar bij was. Was in ieder geval een typische Zwartrokken actie, het motief is kennis vernietiging. Ik las zojuist even het artikel, wat ik al vermoedde is juist.
Maar het was Koppertjesmaandag, de dag waarop de boekdrukkersgezellen hun contracten kregen.
Het gaat inderdaad om kennis sabotage. Vergelijkbaar met het bombardement op Dresden.

Goed.
Later vond ik een filmpje over de Biografie van Pedro Arrupe, hoogst interessant, want ik ontdekte daardoor de achtergronden op de aanslag op Johannes Paulus 2 door een moslim. Ja, oordeel zelf, hier is het filmpje;

Blackrobe General Pedro Arrupe Part 3

https://www.youtube.com/watch?v=kOTJFi_OkU4

Pedro Arrupe wilde namelijk uittreden, de eerste in de geschiedenis. De Paus weigerde daarom een audientie, het principe van uitstel is afstel. Toen kwam de moordaanslag door Mehmet Ali Ağca, even later kreeg Pedro Arrupe de gevraagde Audientie, waarbij hij kon aftreden.

Pedro Arrupe was betrokken bij de Atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Mijn bron daarvoor is Eric Jon Phelps. Ik weet nog niet hoe ik die bron nogmaals kan verifieren, maar het lijkt mij technisch gezien hoogst waarschijnlijk, dat de kernexplosies op Hiroshima en Nagasaki vanaf de grond zijn ontstoken, dat het indertijd inderdaad niet mogelijk was atoombommen vanuit een vliegtuig te droppen. De Bommen die gedropt waren, dat waren Magnesium bommen, daar kwam de licht explosie vandaan. Pedro Arrupe was een van de Zwartrokken, die de onsteking op gang bracht vanaf de grond. Het leek mij daarom waarschijnlijk, dat Arrupe beloont werd daar voor, dat ie daarom Generaal werd. Het kan zijn dat ie nog meer zaken heeft gedaan, om zijn carriere zo snel op gang te brengen. Maar ik zie ook de motivatie te willen aftreden als Generaal, wat veel schade heeft toegbracht aan de RKkerk. De reden was Hiroshima en Nagasaki, omdat ik me kan voorstellen dat zoveel martelaren zo een bekeren. Japan heeft de Katholieken gedurende 200 jaar verbannen, vandaar 2 Atoombommen. Het aftreden van Pedro Arrupe heeft erg veel teweeggebracht, veel priesters zijn uitgetreden daar na.

De Vaticaanse samenzwering Vatican2029th20black20p
Hans Kolvenbach uit Druten Gelderland met Pedro Arrupe
Hans Kolvenbach was werkzaam in Libanon, toen Dutchbat daar weer eens Sinterklaasfeesten ging houden. Sinterklaas is de officiele beschermhellige van Nederland. Ik zelf heb ook kinderen, ik weigerde hen voor te liegen over Sinterklaas. Dat was zelfs voor dat ik de Instituten der Christelijke Religie van Calvijn las, of de afschuwelijke geschiedenissen der Anabaptisten. Maar de mensen van mijn generatie zijn nogal er immoreel, ze scheppen behagen in onrecht. Liegen tegen kleine kineren, over goed heilig en man, ze willen God folteren. De martelaren nog een schop na geven, na hun afschuwelijk dood. Ik help graag de jeugd de vuilakken van mijn generatie op te ruimen.

VREEST DE HEERE
Iedereen in dit land weet wie Hertog Alva is. Als dergelijke lieden dan Sinterklaasfeesten gaan houden voor hun kinderen, dan zijn dat volgens mij vijandelijk gezinde buitenlanders, geen Nederlanders. Net als de immigranten die in Nederland geimporteerd zijn, in de tijd dat Kolvenbach ook officieel Generaal was. Kolvenbach is een Arabist, de immigranten die hier geimporteerd worden zijn Noord Afrikaanse Moslims. Die Arabisch als tweede taal hebben, net als Kolvenbach. Behalve de Islam, hebben we natuurlijk te maken met de hypocratie rond anti-apartheid propaganda na de moord op Hendrik Verwoerd. Steun voor propaganda tegen ons eigen volk, Zuid Africa, door de volstrekt immorele blanke buitenlanders van mijn generatie. Een die erger is dan die daar voor, al was die 100% katholiek dankzij Paccelli's boy. Nou het wordt even wat off topic, maar ik zag die nieuwe announcement van Oppergeus, dus ik dacht, ik zal wat uitleg geven daar over.

Okee.
Wat ik nog even kwijt wilde, is dat ik weer woedend wordt over de wijze waarop onze geschiedenis daar geformuleerd wordt. Dit citaat:
Dirk was caught, tried and convicted as an Anabaptist in those later years of harsh Spanish rule under the Duke of Alva in The Netherlands.
100% gelogen. Ja, als ik dat zeg, dan begrijpt niemand dat, omdat die leugen overal door iedereen herhaalt wordt, nadat ze een surprise hebben gehouden voor de officiele beschermhellige van Nederland. Marsepein verkoopt ook goed in April hoor. Ik ben zo pissig op de lieden van mijn generatie, dat ik eigenlijk weinig zin heb om de waarheid te vertellen, opdat de leugen zichtbaar wordt. Maar ik doe het toch maar even, voor de bezoeker hier die niet 100% corrupt is. Blijkbaar bestaan er nog enkele. Hier is de waarheid:
Dirk was caught, tried and convicted as an Anabaptist in those later years of harsh Spanish rule under the Pope in The Netherlands.
Of misschien in meer Calvinistische termen:
Dirk was caught, tried and convicted as an Anabaptist in those later years of harsh Spanish rule under the Romanist Antichrist in The Netherlands.
Wat kan mij het nou schelen, hoe die papisten hun militia noemen.

Jaren terug, trachtte ik dit land nog te redden. Maar dit land is niet te redden. Ik bedoel, iemand die dat verhaal leest, het verhaal gepost door Behold, dan Sinterklaasfeest gaat houden voor zijn/haar kinderen, wekelijks fanatiek de Pauselijke zondag liefheeft, Kerstmis houdt, Pauselijke kruistochten in Uruzgan en zo meer ondersteunt, de Multiculturele propaganda van Kolvenbach fanatiek verdedigt tegenover iedereen, zo een gaat zeker naar de hel! Gelukkig maar. Om dergelijke lieden nog een kans op redding te geven, had ik ingesteld, dat Sinterklaas, de officiele beschermhellige van Nederland, aldus het Vatikaan, de fysieke aanwezigheid is van de levende hel, waarin Hertog Alva zich al zo'n 300 jaar bevindt. Met andere woorden Sinterklaas = Hertog Alva. Ik bedoel de gore hypocriete folter man. Er is dus nog een weg tot redding, maar dat is door medelijden te krijgen voor Hertog Alva, die nu al honderden jaren jaarlijks gefolterd wordt. Karma realiteit. Niets is ongestraft, de wet van behoud van Energie.

De Tweede Zwartrokken Generaal in de geschiedenis die ooit afgetreden is, dat is: Hans Kolvenbach.
Maar misschien begrijp je ook wel, dat de Katholieken hun instituut niet nog verder naar de afgrond willen brengen. Marco Ponco had laatst een hoogst interessante foto, waarbij de huidige rol van Kolvenbach wat te zien is. De foto droeg de titel;
De Vaticaanse samenzwering Vatican2030th20black20p
Wie van de twee is werkelijk de baas?
Het kan natuurlijk ook gaan over een inwerkings tijd. Maar de grootste deskundige op het gebied, Eric Jon Phelps, vertelde dat deze twee nu samen werken. In ieder geval, Adolf (sint) Nikolaas, zo heet die man nu eenmaal, is een specialist in Azie, terwijl Klovenhoef, een van zijn bijnamen, meer gespecialeerd is in het Midden Oosten. Vandaar dat er continu oorlog is in het Midden Oosten. Professor Phelps heeft ook gezegd, dat de oorlogen die in voorbereiding zijn zo uitgebreid zijn, dat er twee generaals voor nodig zijn. China is in ieder geval de laatse jaren aardig gepusht, de economie en allerlei technologie. Men wil met China de USA binnenvallen. Aldus Phelps, maar bepaalde zaken die ik zag gebeuren, bevestigen dat dit waar ik. Ik doel daar mee op de overdracht van Hong Kong aan China door de Britten, de Olympische Spelen waarbij het Nederlandse vrouwen Hockey team bij de Olympische Spelen in zwaar pornografische outfit alle blote delen liet zien, in een land waar meer mannen dan vrouwen zijn. En zo hypocriet, dat ik ook nog een afbeelding zag van toen ze terug in Nederland kwamen, waarbij ze zo kuis gekleed waren, dat het wel leek of we een halve eeuw terug in de tijd stapte. De USA gaat mogelijk een tweede Pruisen 1945 worden. Ehr, als je dat niet weet, gaat even zoeken, want Pruisen was politiek altijd de vriend van de Nederlandse Republiek. In 1945 werden alle Pruissische vrouwen verkracht door de door Sovjets geleidde Russen.

Ik neem natuurlijk wel volledig afstand van de Theologie van Eric Jon Phelps, maar zijn historische vaststellingen zijn doorgaans juist. Het is me nog nooit gelukt te bewijzen dat ie ongelijk had op historisch gebied. Theologisch is tie echter gewoon een Papist. Ik kan maar niet begrijpen hoe hij alles historisch onderzoekt, maar niet de Bijbel. Zoals Erasmus dat deed, ook Maarten Luther. Gelukkig maar dat Erasmus en Luther dat deden, anders zaten we nu met een onbegrijpelijke vertaling van Jerome's Vulgata zonder Textus Receptus. Of Jezus Christus is teruggekomen uit de dood, dat lijkt mij iets om te overwegen, niet om klakkeloos te geloven, tenzij daar duidelijke bronnen voor zijn. Eric Jon Phelps gelooft ook dat Maria onbevlekt ontvangen is. Ik hoop dat het begrepen is, dat ik refereer aan zijn historische werk, wat ik steun, niet zijn theologische opvattingen. Hij zegt dat zelf ook over iedereen, dus hij zal wel in de spiegel kijken. Ik zeg dat immers niet over iedereen, ik toets graag ieders theologie.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Dirk Willemsz, een “vroom getrouw broeder”

Bericht  Behold-a-Pale-Horse di aug 03, 2010 11:54 pm

Dirk willems van asperen, vermoord door de papen zelfs nadat hij een van zijn achtervolgers redde van de dood.

Dirk Willemz

Als Dirk Willemsz, een “vroom getrouw broeder”, in 1569 in Asperen
wordt gearresteerd, is hij nog maar één der velen. Arrestaties en geloofsvervolging
zijn dan aan de orde van de dag. Evenals vele anderen blijft hij in de gevangenis
getrouw aan zijn Heer, Jezus Christus, en weigert hij de roomse leer van de
kinderdoop te aanvaarden. Daar is hij voor gearresteerd, en hij heeft zonder
marteling bekend dat hij als 15- of 18-jarige zich heeft laten herdoopen, “verboden
leeringen” heeft verspreid over eed en kinderdoop, en geheime samenkomsten in zijn
huis heeft gehouden. Op 16 mei 1569 wordt Dirk ter dood veroordeeld en al zijn
bezittingen worden geconfisqueerd. De “Sententie” of acte van veroordeling is
ondertekend door de “regenten der Duysterheyd” Jan Jansz, Cornelis Govertsz, Adriaen
Gerritsz en nog anderen. Zijn verhaal wordt pas tot iets bijzonders, als hij weet te
ontvluchten. Daarmee wordt de geschiedenis van Dirk Willemsz een kernverhaal van onze
doperse traditie.

Dirk is ontsnapt. Het heeft licht gevroren en Dirk weet over het ijs naar
de andere oever te ontkomen, op de hielen gezeten door één van de gevangenisbewakers.
Die heeft minder geluk en zakt door het ijs, enkele meters achter Dirk Willemsz.
Wanneer Dirk dat merkt komt hij snel weer terug, trekt de man uit het ijzige water en
redt zo het leven van zijn achtervolger. De gevangenisbewaarder is Dirk voor zijn
redding zo dankbaar, dat hij hem wil laten ontsnappen, maar intussen is de
burgemeester aan de andere oever gearriveerd. Die schreeuwt hem toe dat hij onder ede
staat om Dirk te grijpen en terug te brengen. Op zijn aandrang en zonder verzet van
Dirk doet hij dat ook. De Martelarenspiegel vermeldt (fol. 387b) dat Dirk na “sware
gevangenis en groote beproeving … met een langdurigen brand gedood geworde.”

http://www.oud-asperen.nl/pagina/nl/node/6

De Vaticaanse samenzwering Etching

Er is weinig nederlandstalige informatie te vinden, dus nog 2 engelse artikelen. (er is wel een engelstalige wikipedia pagina maar geen nederlandse, zou dat toeval zijn...)

No story of an Anabaptist martyr has captured the imagination more than the tale of Dirk Willems.
Dirk was caught, tried and convicted as an Anabaptist in those later years of harsh Spanish rule under the Duke of Alva in The Netherlands. He escaped from a residential palace turned into a prison by letting himself out of a window with a rope made of knotted rags, dropping onto the ice that covered the castle moat.

Seeing him escape, a palace guard pursued him as he fled. Dirk crossed the thin ice of a pond, the "Hondegat," safely. His own weight had been reduced by short prison rations, but the heavier pursuer broke through.

Hearing the guard's cries for help, Dirk turned back and rescued him. The less-than-grateful guard then seized Dirk and led him back to captivity. This time the authorities threw him into a more secure prison, a small, heavily barred room at the top of a very tall church tower, above the bell, where he was probably locked into the wooden leg stocks that remain in place today. Soon he was led out to be burned to death.

Some inhabitants of present-day Asperen, none of them Mennonite, regard Dirk as a folk hero. A Christian, so compassionate that he risked recapture in order to save the life of his drowning pursuer, stimulates respect and memory. Recently Asperen named a street in Dirk's honor.

1. John S. Oyer and Robert Kreider, Mirror of the Martyrs [Good Books, 1990], p. 36-37.

http://www.goshen.edu/mqr/Dirk_Willems.html

DIRK WILLEMS, A. D. 1569

In the year 1569 a pious, faithful brother and follower of Jesus Christ, named Dirk Willems, was apprehended at Asperen, in Holland, and had to endure severe tyranny from the papists. But as he had founded his faith not upon the drifting sand of human commandments, but upon the firm foundation stone, Christ Jesus, he, notwithstanding all evil winds of human doctrine, and heavy showers of tyrannical and severe persecution, remained immovable and steadfast unto the end; wherefore, when the chief Shepherd shall appear in the clouds of heaven and gather together His elect from all the ends of the earth, he shall also through grace hear the words, "Well done, good and faithful servant; thou hast been faithful over a few things, I will make thee ruler over many things; enter thou into the joy of thy Lord." I Pet. 5:4; Matt. 24:31; 25:23.

Concerning his apprehension, it is stated by trustworthy persons, that when he fled he was hotly pursued by a thief-catcher, and as there had been some frost, said Dirk Willems ran before over the ice, getting across with considerable peril. The thief-catcher following him broke through, when Dirk Willems, perceiving that the former was in danger of his life, quickly returned and aided him in getting out, and thus saved his life. The thiefcatcher wanted to let him go, but the burgomaster, very sternly called to him to consider his oath, and thus he was again seized by the thief-catcher, and, at said place, after severe imprisonment and great trials proceeding from the deceitful papists, put to death at a lingering fire by these bloodthirsty, ravening wolves, enduring it with great steadfastness, and confirming the genuine faith of the truth with his death and blood, as an instructive example to all pious Christians of this time, and to the everlasting disgrace of the tyrannous papists.

NOTE.-In this connection, it is related as true from the trustworthy memoirs of those who were present at the death of this pious witness of Jesus Christ, that the place where this offering occurred was without Asperen, on the side of Leerdam, and that, a strong east wind blowing that day, the kindled fire was much driven away from the upper part of his body, as he stood at the stake; in consequence of which this good man suffered a lingering death, insomuch that in the town of Leerdam, towards which the wind was blowing, he was heard to exclaim over seventy times, "O my Lord; my God," etc., for which cause the judge or bailiff, who was present on horseback, filled with sorrow and regret at the man's sufferings, wheeled about his horse, turning his back toward the place of execution, and said to the executioner, "Dispatch the man with a quick death." But how or in what manner the executioner then dealt with this pious witness of Jesus, I have not been able to learn, except only, that his life was consumed by the fire, and that he passed through the conflict with great steadfastness, having commended his soul into the hands of God.

As we have come into possession of the sentence which these rulers of darkness passed upon this friend of God, we have deemed it well, to add it here for the benefit of the readers, in order that reading the same, they may be able to perceive the truth of this matter.

COPY.-Whereas, Dirk Willems, born at Asperen, at present a prisoner, has,. without torture and iron bonds (or otherwise) before the bailiff and us judges, confessed, that at,the age of fifteen, eighteen or twenty years, he was rebaptized in Rotterdam, at the house of one Pieter Willems, and that he, further, in Asperen, at his house, at divers hours, harbored and admitted secret conventicles and prohibited doctrines, and that he also has permitted several persons to be rebaptized in his aforesaid house; all of which is contrary to our holy Christian faith, and to the decrees of his royal majesty, and ought not to be tolerated, but severely punished, for an example to others; therefore, we the aforesaid judges, having, with mature deliberation of council, examined and considered all that was to be considered in this matter, have condemned and do condemn by these presents in the name; and in the behalf, of his royal majesty, as Count of Holland, the aforesaid Dirk Willems, prisoner, persisting obstinately in his opinion, that he shall be executed with fire, until death ensues; and declare all his property confiscated, for the benefit of his royal majesty. So done this 16th of May, in presence of the judges, -Cornelis Goverts, Jan van Stege Jans, Adriaen Gerritts, Adriaen Jans, Lucas Rutgers, Jan Jans, and Jan Roefelofs, A. D., 1569.

Extracted from the records of the town of Asperen, and after collation this copy was found to agree [with the original], the 15th of October 1606. Acknowledged by me, the town clerk of Asperen.

http://www.homecomers.org/mirror/dirk-willems.htm
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Peter van Uhm

Bericht  Roelfzema di aug 03, 2010 11:42 pm

Bere interessant Behold!

Ik heb eens zo wat gekeken, wat er allemaal te vinden is over die Hr. van Uhm. Zijn zoon is overigens gesneuveld in Afganistan, gecondoleerd. De Heere weet gelukkig nog wat manieren om onze vijanden vast wat te straffen, ter waarchuwing voor de eeuwige Hellevuren, die Peter van Uhm het Vage Vuur noemt. Gelooft het zelf niet eens, maar koopt voor de zekerheid toch maar veel aflaten.

Een eerdere mij bekende hoge Piet in het Zouaven leger van Hara Majesteit, was Generaal van Santen, ten tijde van de inquisitie, onder de dekmantel van Nationalisme, de Joden en andere dissidenten uitmoordden voor het Vatikaan. In opdracht van Kardinaal Paccelli, de financier van Adolf Hitler in de jaren 1920. Pacelli later Paus Pius de 12de. Het Vatikaan onderzoekt de mogelijkheid Kardinaal Pacelli Hellig te verklaren. De opperbevelhebber van de strijdkrachten der Moderne Nederlandse Zouaven, die enkel moorden voor de Paus en de schuld geven aan de Nederlanders en daar nog trots op zijn ook. Uhm is dus opgeleid door het team dat Willem de Zwijger neerschoot, die Prins Maurits vergiftigde, die via Lockheed Martin Prins Bernhard heeft uitgeschakeld als opperbevelhebber van de Nederlandse (toen nog) strijdkrachten.

    De coadjutors zijn gemakkelijk zichtbaar in de pagina's.
  • 1. De Engelstalige Wiki pagina, de enige pagina die ik vond met objectieve informatie
    http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_van_Uhm
  • 2. De Nederlandstalige Wikipagina, zoals gewoonlijk een door propaganda gemanipuleerd verhaal
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Peter_van_Uhm

Die manipulatie is gemakkelijk te zien, omdat het een regelrechte vertaling is, waarbij belangrijke informatie op de Nederlandstalige pagina grofweg gecensureerd is.
Deze zin is gecensureerd in Nederland:
In 1991 Van Uhm spent some time working at the Ministry of Foreign Affairs as a liaison officer, aiding in the preparation of the European Community Monitoring Mission (ECMM). Following that he served as head of the Plans Division at the staff of Dutch First Corps.
Deze informatie is dus zichtbaar opzettelijk gecensureerd in Nederland, hier gemakkelijk aangetoont door de opzettelijke censuur door Wikipedia. Dat die vuile paep de "European Community Monitoring Mission" (ECMM) heeft opgezet, dat moet in Nederland onbekend blijven. Logisch, want het gaat hier om spionage ter sabotage en andere plunderingen op het Nederlandse volk. De betreffende landverrader, nu dan opperbevel van de strijdkrachten dankzij de Lockheed Affaire en de papistische onverschilligheid van bijna het gehele Nederlandse volk, heeft een orgaan der spionage opgezet, om de Nederlanders gemakkelijker te kunnen beroven en enige verdediging onklaar te maken.

Ernstiger dan Wikipedia, is de melding op defensie.nl (vertaling:anti-defensie.nl), waar zijn achtergrond te zijn opgeleid door de Zwartrokken op het Canisius Militair Propaganda instituut volledig verzwegen is. Maar zeker significant, vooral nadat de door Behold gelinkte geluids file beluisterd is. Een 100% militaire opleiding op het Canisius college, maar deze 100% militaire opleiding van deze opperbevelhebber houdt men opzettelijk geheim op anti-defensie.nl.
Commandant der Strijdkrachten

Commandant der Strijdkrachten Generaal Peter van Uhm, De Commandant der Strijdkrachten, is de hoogste militair binnen Defensie en daarmee de belangrijkste militaire adviseur van de minister. Hij is namens de minister verantwoordelijk voor de uitvoering van de militaire operaties van Defensie.

Curriculum Vitae


Generaal P.J.M. (Peter) van Uhm begon zijn militaire loopbaan in 1972 aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda. Na deze opleiding werd hij geplaatst bij 48 Pantserinfanteriebataljon in Den Bosch, waar hij diverse commandantenfuncties bekleedde. In 1983 werd hij als compagniescommandant bij 43 Pantserinfanteriebataljon uitgezonden naar Libanon in het kader van de UNIFIL-operatie.
Dit zijn regelrechte leugens. De Compagnie van Jezus is een 100% militaire orde, dus als iemand op een middelbare school heeft gezeten waar dergelijke militairen, de moordenaars van Prins Maurits en Willem de Zwijger, "les" geven, dan is daar het begin van de militaire carriere!

Wat is een militair?
Een super intellectueel, die geniale uitvindingen als vuurwapens en ander strategisch ingenieurs werk effectief weet te gebruiken.

Wat is een Zouaaf?
Iemand onder tyrannie van landverraderlijke papisten als dhr. Peter van Uhm, die hun positie danken aan militair uitschakelen van de Prinsen van Oranje door de Lockheed Affaire. Grappig hoor, Lockheed Martin is eigendom van de Zwartrokken, via de Conti Familie als dekmantel voor de financieringen door het Vatikaan. Dezelfde lieden die dan de huidige vervanging voor de Prins van Oranje hebben opgeleid. Aangezien blijkbaar de gehele Nederlandse overheid slechts van het Vatikaan (=hun eigen ongedekte bank-biljetten) alle orders volgt, helpen ze met 100% medewetendheid de absolute vijand, door geheim te houden op de overheids websites, dat de Commandant van de Zouaven is opgeleid door de Militaire Compagnie van Jezus. En onbekeerd wel te verstaan, ziet de gehele biografie!

De Vaticaanse samenzwering 220pxpetervanuhm2cdenha
De knecht van de paus, Peter van Uhm.
oprichter van the European Community Monitoring Mission (ECMM)
Natuurlijk is de kans groot dat Peter van Uhm Heilig wordt verklaard over 300 jaar...
Tenslotte, hij is de organisator en eindverantwoordelijke omtrent Srebrenica, beste vriend van de grootste vijand die dit land kent, de Contra Reformatie. Tegenwoordig is de Contra Reformatie actief onder de naam, De Charismatische Beweging, een benaming die ik erg goed begrijp. De Missie. Vandaar dat het woord "Missie", een Rooms Katholiek woord voor Kerstening, nu dan een typisch Militair woord is geworden, betreffende de anti-Nederlandse orders van de groene Zouaven, de bezetter. Ik ken enkele veteranen uit voormalig Joegoslavie, en niet enkel de rol van de Ustashi wordt geheim gehouden in paeps gerunt Nederland. De bevelhebbers van het Nederlandse leger, gaven aan de toen nog dienstplichtige militairen de mogelijkheid veel "geld" te verdienen, door de Ustashi te ondersteunen als huurling voor Tudzman. Want de vijanden van het Vatikaan moeten allemaal dood, aldus Peter van Uhm en zijn commerciele Zouaven.

Gezien de rol van Peter van Uhm in voormalig Joegoslavie, kan je hem gerust ook Anti-semiet noemen. Fascist is toepasselijker, ik ondersteun elke knokploeg om hem zo snel mogelijk uit te schakelen...
Leve het verzet!
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Nijmegen en het Canisius College

Bericht  Behold-a-Pale-Horse di aug 03, 2010 6:47 pm

Naast de zwartrokken Radboud universiteit kom ik ook het Canisius (zwartrokken) College in Nijmegen vaak tegen. Ruud Lubbers, Hans Kolvenbach, Peter van Uhm (Commandant der Strijdkrachten, komt zijn scholing door een militaire orde toch nog van pas), Gerard Kleisterlee (bestuursvoorzitter van Philips),anti-Semiet Dries van Agt en Hans van Mierloo zijn alleen al de namen die op wikipedia staan als oud-leerlingen. Het college is vernoemd naar petrus canius (geboren in Nijmegen), volgens wikipedia de eerste nederlandse zwartrok.

De rol en invloed van de school in de katholieke emancipatie zijn zeer groot geweest. Op deze school - het grootste zwartrokken-internaat in Nederland - werd het katholieke bestuurskader gevormd.


http://nl.wikipedia.org/wiki/Canisius_College_%28internaat%29

Artikel dat ik tegenkwam:
"Meneer Arnold Wolf is gepensioneerd docent geschiedenis en geboren en getogen in Nijmegen Oost. Hij kent het Canisius College van binnen en van buiten."

De begintijd van het Canisius College
Met zichtbaar genoegen verhaalt meneer Wolf diverse wetenswaardigheden uit de geschiedenis van het Canisius College. Zo laat hij een gravure zien uit 1900. Temidden van groene weilanden, hagen en bomenlanen troont het imposante bouwwerk aan de rand van de toen nog schaarse bebouwing aan de Berg en Dalseweg. De ruimte en de schone lucht in Nijmegen, en vooral de centrale ligging ten opzichte van de rest van het land vergeleken met Limburg, gaf de doorslag voor de paters Jezuïeten om op deze locatie een kostschool te laten bouwen.
Het Canisius was één van de zes Jezuïetencolleges die Nederland rijk was. Hier werden katholieke jongens opgeleid volgens het strenge militair aandoende schoolsysteem van de Jezuïeten. Meneer Wolf: ‘Het was een hard systeem. Je kon er tegen of je kon er niet tegen. Je kreeg er een stempel dat je nooit meer kwijt raakte’. Het Canisius College was een internaat gecombineerd met een gymnasium/hbs, een eliteschool waar de Rooms Katholieke intelligentsia werd gevormd. De politici Van Mierlo en Lubbers zijn daarvan bekende voorbeelden.
Deel uitmaken van het Canisius genoot aanzien, niet alleen in Nijmegen, ook ver daarbuiten. Het was een naam op zichzelf. Het was een eliteschool die zeer goede resultaten boekte. Om dat te bereiken waren de paters selectief: zowel leerlingen als docenten, leken én paters werden streng geselecteerd zodat de ene elite de volgende kon produceren.
De persoonlijke herinneringen en ervaringen van meneer Wolf met dit instituut beslaan meer dan 50 jaar. Geen wonder dat hij ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van het Canisius College op 20 oktober 2000 werd gevraagd een toespraak te houden over het college en het onderwijs- en vormingssysteem van de Jezuïeten.

Het hele artikel is hier te vinden: http://www.wijkcomiteoost.nl/gesch_oost/wolf.html, op de pagina is ook een audi-opname van een lezing te beluisteren.

Canisius
In 1543 trad hij, na een ontmoeting met de jezuïet Pierre Lefèbre als eerste Nederlander in bij de toen net opgerichte orde der jezuïeten. Hij doceerde in zijn leven op verschillende plaatsen in Duitsland. Ook nam hij deel aan twee sessies van het Concilie van Trente.

Petrus Canisius speelde een voorname rol in de contrareformatie. Onder andere door het schrijven van verschillende catechismussen bestreed hij de reformatie en de onwetendheid op geloofsgebied onder de katholieken. Zijn beroemdste catechismus is de Summa Doctrinae Christianae van 1555 in vraag-antwoord-vorm die in vele talen werd vertaald en ontelbare uitgaven kent. Zijn catechismus beleefde meer dan duizend herdrukken in 26 talen en is daarmee een van de meest herdrukte boeken in de Nederlandse geschiedenis. Canisius overleed te Fribourg in Zwitserland op 21 december 1597 met zijn catechismus in zijn handen.

Op 21 mei 1925 is hij op grond van aan hem toegeschreven genezingswonderen heilig verklaard door paus Pius XI, die hem tevens de eretitel van kerkleraar schonk. Zijn feestdag wordt op 21 december gevierd; in Duitsland en volgens de heiligenkalender van vóór het Tweede Vaticaans Concilie op 27 april.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Petrus_Canisius

Petrus Canisiusvertaling
Petrus Canisiusvertaling en Canisiusvertaling zijn de gebruikelijke benamingen voor een Nederlandse rooms-katholieke Bijbelvertaling, waarvan de eerste complete uitgave verscheen in 1939. De volledige naam luidt: "De Heilige Schrift, vertaling uit de grondtekst met aantekeningen, in opdracht van de Apologetische Vereniging 'Petrus Canisius' ondernomen met goedkeuring van de hoogwaardige bisschoppen van Nederland".


De 4 kinderen van tot katholiek bekeerde (prinses) Irene van Lippe-Biesterfeld en Carlos Hugo van Bourbon-Parma (De Hertog van Parma) zijn allemaal in Nijmegen geboren. De naam van prins Jaime de Bourbon de Parma (zoon) zag ik zelfs een keer op een van de aanwezigheidslijsten van de Bilderbeg-conferenties staan.

Zijn tweelingzuster Margarita werd één minuut eerder geboren. Jaime heeft naast zijn zuster nog een broer Carlos en een zuster, Carolina. Jaime werd zes weken te vroeg geboren en verbleef met zijn zusje zes weken in een couveuse in het ziekenhuis. De tweeling werd door kardinaal Alfrink gedoopt. Hierbij trad prins Bernhard der Nederlanden op als peter voor prins Jaime. In 1981 besloten de ouders van prins Jaime te scheiden. De prins ging met zijn moeder, broer en zusters wonen in een villa in de buurt van paleis Soestdijk.

Bernardus Johannes Alfrink (Nijkerk, 5 juli 1900 — Nieuwegein, 17 december 1987) was een Nederlands aartsbisschop, kardinaal en metropoliet.

Nu ik toch bezig ben:

Van 1945 tot in 1951 was Alfrink hoogleraar exegese van het Oude Testament en in het Hebreeuws aan de Universiteit van Nijmegen.

Jaime Bernardo prins de Bourbon de Parme (Nijmegen, 13 oktober 1972), hertog van San Jaime, graaf van Bardi, is de tweede zoon (derde kind) van prinses Irene en Carlos Hugo van Bourbon-Parma. Hij is diplomaat. De prins wordt officieel aangeduid met Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Jaime de Bourbon de Parme, maar in het dagelijks gebruik wordt hij kortweg Prins Jaime genoemd. Zijn vader verleende hem in 1996 de Parmezaanse adellijke titel 'Graaf van Bardi'. In 2003 kreeg hij de Spaanse, Carlistische adellijke titel van 'Hertog van San Jaime'. Deze titel werd eerder gedragen door de Carlistische troonpretendent Alfonso Carlos de Borbón (1849-1936).

Het Huis Bourbon-Parma is een Italiaanse linie van het Huis Bourbon. De stamvader is Filips, zoon van Filips V van Spanje (Huis Bourbon) en Elisabeth Farnese, erfdochter van het Hertogdom Parma en Piacenza. Sinds 1996 is dit huis ook tot de Nederlandse adel gaan behoren.

Het huwelijk tussen carlos hugo en irene vond trouwens plaats in de Basiliek van Santa Maria Maggiore (Heilige Maria de meerdere) in rome.

De basiliek van Santa Maria Maggiore (Basilica di Santa Maria Maggiore) is een grote rooms-katholieke Papentempel op de heuvel Esquilijn in de Italiaanse hoofdstad Rome. Sinds 1929 is deze Papentempel met de rang van basilica maior in bezit van de Heilige Stoel. De basiliek is een van de zeven pelgrimskerken van Rome en een van de vier pauselijke basilieken.

De Papentempel werd in 431 door paus Sixtus III gesticht ter herinnering aan het concilie van Efeze in hetzelfde jaar. De wijding aan Maria betekent het pauselijk goedkeuren van de besluiten van dit concilie, waar men onder andere de positie van Maria als moeder van Christus bepaald had.

In 431 was Efeze gekozen voor een Concilie over de twistvraag of Maria Theotokos (Moeder van God) was in spirituele dan wel in letterlijke betekenis, iets waarover de Assyrische Papentempel dwars lag. Tijdens dit concilie werd de Papentempel van Maria gebouwd om de Efeziërs een nieuw eigen cultuscentrum te geven. Tegelijk werd ter bevestiging in Rome door de Paus de Basiliek van Maria de Meerdere (Basilica di Santa Maria Maggiore) gebouwd, zodat beide machtscentra met elkaar waren verbondenNa het concilie splitste een deel van de, toen in het Perzisch rijk bestaande, Syrische Papentempel zich af van het in het Romeinse Rijk zetelend patriarchaat van Antiochië. Zo ontstond de Oost-Syrische of ‘Nestoriaanse Papentempel’.

De cultus van de moedergodin was vanouds zeer diep geworteld in Efeze. Men poogde toen, aanvankelijk zonder succes, deze cultus te substitueren door een dienst voor de Heilige Maagd Maria. Volgens de legende zou Maria (moeder van Jezus) zelfs in Efeze zijn begraven. Het 'Huis van de Heilige Maagd Maria' (Turks: Meryemana) in de buurt van Efeze is een bedevaartsoord geworden, waar zowel islamitische als christelijke gelovigen naartoe worden geleid.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Basiliek_van_Maria_de_Meerdere
Behold-a-Pale-Horse
Behold-a-Pale-Horse
antipapist
antipapist

Aantal berichten : 21
Points : 5044
Reputation : 0
Registration date : 19-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty CT Wilcox interviewed by By Vyzygoth Beyond the Grassy Knoll

Bericht  Roelfzema di aug 03, 2010 11:42 am


De Vaticaanse samenzwering Thereallincolnassassins
Het team achter John Surrat
Vyzygoth Classic Volume 16

http://beyondthegrassyknoll.com/audio/316-Transformation%20of%20the%20Republic-Charles%20Wilcox.mp3
Right click, save as ...
Over de moord op Abraham Lincoln door de Zwartrokken, de financienen van de Ridders van de Gouden Cirkel (Slavernij), de officiele documenten en citaten van uitspraken van het Vatikaan inzake de USA en hun Protestantse Grondwet.

MAC, Make America Catholic, is het motto van de Amerikaanse Papisten.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering Empty Re: De Vaticaanse samenzwering

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 3 1, 2, 3  Volgende

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum