Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Vaticaanse samenzwering

5 plaatsers

Pagina 3 van 3 Vorige  1, 2, 3

Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Internationaal overzicht van de Katholieke Hellige Inquisitie

Bericht  Roelfzema do apr 22, 2010 1:43 am

Mannenbroeder Eric geeft een historisch overzicht van de internationale macht van de Compagnie van Loyola
http://www.mediafire.com/file/feynzzntemy/Eric Jon Phelps - April 20, 2010.mp3

http://www.sendspace.com/file/1nwje3
In het begin van het programma, verteld mannenbroeder Eric, dat de Katholieken Amsterdam regeren. Voor Nederlanders die dit niet weten, bovendien niet begrijpen hoe, zal ik even wat vertellen over Amsterdam, waardoor ik in ieder geval zie, dat deze uitspraak over Amsterdam volstrekt juist is.

 1. Vondelpark
  Joost van den Vondel had zich als zoon van Anabaptistische ouders, zich aan het einde van zijn leven tot het Katholicisme bekeerd. Verder schreef die hekelgedichten over Prins Maurits en de Republiek. In de strijd tussen Remonstranten en Contraremonstranten, koos die dus voor het landverraad, waarvoor de Remonstranten uit het land verbannen waren. Het landverraad van de Remonstranten bestond uit het toelaten van Eucumene. Als dit vandaag de dag zou gebeuren, zou de gehele PKN verbannen worden uit Nederland, vooral Piet Hein Donner en Jan Peter Balkenende. Maar doordat Amsterdam een Vondelpark heeft, is men landverraad gewent. Als u problemen heeft te begrijpen dat Joost van Den Vondel een landverrader was, het werd mij in ieder geval wel duidelijk gezien zijn biografie ten aanzien van het licht van de politieke realiteit van zijn tijdgenoten.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Joost_van_den_Vondel
 2. Geuzenveldje
  Een woord dat duidelijk de waarheid verteld over Moorddam. Geuzen liggen op een veldje, maar Katholieken hebben de macht in Amsterdam. Dit doen de Katholieken in het geheim, ze ontkennen het als je het ze vraagt. Maar voor de man met minder hersencellen, ofwel zonder enige morele verantwoordelijkheid voor kennis, want we gebruiken slechts een klein gedeelte van onze hersenen, het woord Papenveldje is woord wat een andere wijze van denken veroorzaakt onder Amsterdammers en andere Nederlanders. Het motief voor het benoemen van een wijk tot Geuzenveldje, is een duidelijke aanwijzing, dat de Katholieken hier de namen van wijken en straten bepalen.
 3. Monument op de dam
  Als u de afbeelding ooit bekeken hebt, dan begrijpt u misschien al wat er te zien is. Slaven die gebruikt worden door heidense Romanisten. U kan dit zelf controleren. Op zich niet zo'n duidelijke aanwijzing in de Richting van Rooms Katholicisme, maar wel een verhaal dat ontkent wordt door de door Katholieken geregeerde staat hier.
 4. Mokum TV lokale media Amsterdam
  Een website die ik jaren geleden tegen kwam. Ze waren toen bezig het huis van Oranje te beschuldigen van samenwerken met de Nazi's. Gezien de politieke realiteit van de tweede 30-jarige oorlog 1915~1945, is dit een nogal absurde leugen, waardoor die ook gelooft werd en wordt door velen. Maar de realiteit is, dat Adolf Hitler Rooms katholiek was, dat het Rooms katholicisme zich zich niet of nauwelijks onderscheidt van Fascisme, waarbij de Katholieken de Joden er van beschuldigen Jezus Christus te hebben gedood. Dit is onjuist, Jezus Christus was gedood door de Romeinen, destijds ook al onder leiding van de Pontifex Maximus, wat te vinden is in de Bijbel, maar zelfs in de Statie schilderijen van de Kathedralen. Bovendien, Benito Mussolini schonk Vatikaanstad aan de Paus in 1929, maakte van het katholicisme weer de Staatsreligie van Italie, stelde zelfs extra belastingen in op de Italianen, om schulden af te betalen voor vernietiging van de Pauselijke staten door Garibaldi en Victor Emmanuel. Voor zover mij bekend werden beiden vergiftigd door de Compagnie van Loyola. Gezien de rol van Nederland in die oorlog, is er dus weinig twijfel over, dat Nederland geregeerd wordt door de katholieken. En dus niet door het huis van Oranje, noch Democratie, noch enige andere leugen der staat. Afgelopen jaren ziet men van Mokum TV vooral papenmissen op hun website, de gevolgen van die propaganda in Moorddam zijn ons hier in de zuidelijke provincies goed zichtbaar.
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Viermei3hd5
http://www.vvdezouaven.nl/
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zouaaf
Wat men mij op school leerde was, dat de meeste zouaven uit Holland kwamen, niet uit "Noord"-Brabant. Ik merkte dit eens in Amsterdam, waar bepaalde lieden zich in het geheel niet schamen om openlijk papisme te plegen, terwijl zoiets hier in het zuiden niet gedoogt wordt door de gemeenschappen. Vooralsnog komt toch weer het feit naar boven, dat de noordelijke provincies, vooral Holland, paapser lijken dan het zuiden. Op zich maakt het weinig uit, want Clericalen worden overgeplaatst, zodra ze door de mand vallen.

Elke Katholiek is een Antichrist, maar de Paus is DE Antichrist.

De bron voor deze laatse bewering is het illustratieve voorbeeld waarbij Katholieken beweren dat de Joden Christus hebben vermoord, terwijl op hun eigen heidense schilderijen in hun Kathedralen te zien is, dat de Romeinen onder leiding van de Pontifex Maximus Christus aan het vermoorden zijn.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Papenkolonol in Noorwegen neemt ontslag

Bericht  Roelfzema zo apr 18, 2010 2:11 pm

Norway ex-bishop quit over child $ex abuse
Wednesday, 7 April 2010
Noorse ex-papenkolonol afgetreden vanwege kinderseks misbruik
Georg Mueller onderging therapie na de toelating van misbruik

Een voormalige rooms-katholieke papenkolonol in Noorwegen heeft zijn post verlaten, na de toelating van kinderseks misbruik, zegt de Papentempel.

Georg Mueller nam ontslag als papenkolonol van Trondheim in juni 2009, maar de misbruik beschuldigingen werden niet openbaar gemaakt.
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Bisschop


De zaak, die naar verluidt dateert twee decennia, kunnen nu niet worden berecht wegens de verjaring, heeft de huidige papenkolonol van Trondheim gezegd.

De recente opkomst van kinderseks misbruik beschuldigingen in heel Europa heeft zware druk geplaatst op de katholieke Papentempel.

"De katholieke Papentempel in Noorwegen is in shock, nadat was gebleken, dat oud-papenkolonol van Trondheim Mueller toe gaf dat zij zich schuldig maakte aan seksueel misbruik van een minderjarige en zei dat dit de reden was waarom hij zijn post verliet vorig jaar," aldus een Papentempel verklaring.

Van BBC World Service

De 58-jarige ex-papenkolonol, die werd geboren in Duitsland, werd verwijderd uit zijn ambt en op therapie gestuurd, nadat hij toegelaten een geval van misbruik toegelaten had, zei dat zijn opvolger, papenkolonol Bernt Eidsvig.

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Bisschop2
Papenkolonol Bernt Eidsvig

Hij zei dat de zaak werd aanvankelijk niet openbaar worden gemaakt op verzoek van het slachtoffer.

Op het moment, zijn vertrek werd toegeschreven aan botsingen over zijn stijl van leidinggeven, hadden de lokale media woensdag gemeld.

De Noorse papier Adresseavisen meldde, dat de Papentempel de beschuldigingen van misbruik in januari 2009 had ontdekt, en het Vaticaan had de toenmalige papenkolonol tot vertrek gelast, na een intern onderzoek.

Noorwegen is een voornamelijk Lutherse land, en kerkelijke functionarissen schatten het aantal katholieken op ongeveer 100.000.
100.000, ja dan moet je voorzichtig wezen. Maar in Nederland meer dan 1.000.000 Papisten...


Noorwegen, het land van de Nobel prijzen.

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Mandelainvesture
Nobel prijs winnaar Nelson Mandela, een lid van de Malthezer Ridders.
De Zuid Afrika inquisiteur kreeg van Noorwegen de Nobel prijs in 1993

Intussen ... ergens in Afganistan
Hey, heb je gezien wat onze commandant heeft gekregen?
DE NOBEL PRIJS VOOR DE VREDE
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Obamanobelprize
Barry Davis (Barack Obama), kreeg de Nobel prijs uit Noorwegen in 2009,
nadat ie
30.000 extra troepen naar Afganistan stuurde.
Wat voor therapie zou die ex-Papenkolonel Georg Mueller nemen?
Krijgt ie wel een krijgsgevangenen status?
O, Geneve is geen stadsstaat meer hoor, vol neutrale Zwitserse gardes daar!
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Nog een interview met Kevin Annet

Bericht  Roelfzema zo apr 11, 2010 6:18 pm

Twee interviews met Kevin Annet uit februari en maart 2010.
Greg vraagt ook naar de mishandeling van Ds. Annet in het eerste interview, maar de mishandeling en moord op Bingo is natuurlijk belangrijker.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.022210_070500.MP3
http://www.hiddenfromhistory.org/
In het tweede interview meer info over de demonstratie in Rome, en die in Canada, en de positieve resultaten van de doorbraak van Kevin's strijd voor Gerechtigheid in Europa.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/03-2010-LRN/GSIJ.031810_070500.MP3Twee interviews met de deskundige Ken Bearchief, die meer verteld over de Genocide door pedopriesters in de USA.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.021910_070500.MP3
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/03-2010-LRN/GSIJ.031510_070500.MP3
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty John Daniels interview

Bericht  Butcherprophet zo apr 11, 2010 9:33 am

Volgens John Daniel, gaat er in 2012 iets belangrijks gebeuren op de planeet.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.021010_070500.MP3
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Vde

Hier onder nog een samenvatting van de Vatikaanse samenzwering door Greg Szymanski
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.021110_070500.MP3
Aan het begin een citaat uit het boek: Achter het Purperen Gordijn, door Walter Manuel Montanio is geciteerd. Een monnik die zelf de curruptie van het Vatikaan heeft mogen meemaken.


Een link met veel informatie.
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Pdtop

Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Lucifers Lodge; William H Kennedy interviewed by Vyzygoth

Bericht  Roelfzema zo apr 04, 2010 11:23 am

Een overzichtelijk interview met voormalig papenkolonol William H Kennedy.
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 73700844
http://beyondthegrassyknoll.com/audio/238-Lucifers%20Lodge-William%20Kennedy.mp3
of download het interview hier;
http://www.zshare.net/audio/7458698695568335/
Mgr. Kennedy heeft een website hier
http://www.williamhkennedy.com/

In dit interview komt ook de perverse sexuele aard van de Koning van Belgie ter sprake...
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Filosoof René Descartes ’vergiftigd door katholieke priester’

Bericht  Roelfzema ma feb 22, 2010 4:42 am

http://nieuwreligieuspeil.net/node/3413
Filosoof René Descartes ’vergiftigd door katholieke priester’
Ingediend door Admin op 17 februari, 2010 - 02:58. Gedrag

Nederland, februari 2010

De Franse filosoof en wiskundige René Descartes (1596-1650) zou zijn vergiftigd door de Franse katholieke priester Jacques Viogué, zo stelt Zweedse academicus Theodor Ebert. Eerder dacht men dat Descartes’ dood in Stockholm het gevolg was van een longontsteking.
Viogué, die in Stockholm katholiek missiewerk deed, vergiftigde Descartes omdat hij vreesde dat de radicale Cartesiaanse theologische ideeën de Zweedse koningin zouden kunnen beïnvloeden in haar katholieke bekering. Descartes was privéleraar van de koningin.
Ebert verwerpt de sinds lang aangenomen doodsoorzaak na lezing van een brief van Descartes’ dokter Jan van Wullen. Deze vond in urine van Descartes namelijk bloed , dat zou kunnen wijzen op een arseenvergiftiging.

RKNieuws, 16 februari 2010

Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty The Antichrist Conspiracy

Bericht  Roelfzema wo feb 17, 2010 2:17 am

Hier een interview door Vyzygoth met de auteur Ed Hendry
http://www.zshare.net/audio/726538441b91fb93/
of
http://beyondthegrassyknoll.com/audio/202-The%20Antichrist%20Conspiracy-Ed%20Hendrie.mp3
De website van Ed Hendry hier:
http://www.antichristconspiracy.com/
In het interview, vertelt de heer Hendry, dat het verschil tussen Katholicisme en hetgeen de Bijbel leert zo fundamenteel verschillend is, dat hij wel begrijpt waarom de katholieke klerikalen alles doen om te voorkomen dat Katholieken kennis maken met de inhoud van de Bijbel. Ook dat hij zeker niet de enige is die vaststeld, dat de Paus de Antichrist is. Het boek is gratis te downloaden in *.pdf of te lezen in *.htm.

Op Vyzygoth ook een interview dit jaar Met Kevin Annett;

http://beyondthegrassyknoll.com/audio/annett2010.mp3
Eerder was er een interview op de Grassy Knoll in 2007
http://beyondthegrassyknoll.com/audio/kevinannett.mp3
http://hiddenfromhistory.org/
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Genocide verslag van een Rode Indische Immigrant in Amerika.

Bericht  Roelfzema za feb 13, 2010 4:47 pm

Ken BearChief
HO


These people Greg Szymanski would find, through the contact with Kevin Annett. Ken BearChief however, is discussing the Native American Genocide by the Roman Catholics, with much help by State in the USA.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/01-2010-LRN/GSIJ.011110_070500.MP3
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/01-2010-LRN/GSIJ.011810_070500.MP3
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.020210_070500.MP3

The massacre of Native Americans by the Pope, is to compare with the huge numbers in Europe.
Greg Szymanski interviewt Ken BearChief, een inheemse Amerikaan, die informatie geeft over de aantallen en manieren waarop 50% van de inheemse populatie wordt vermoord, van de overgeblevenen blijft een kapot leven over. Door deze militaire genocides, zijn de meeste inheemse reservaten nu Rooms Katholiek.
Hier nog een Kevin Annett interview;
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/02-2010-LRN/GSIJ.020410_070500.MP3
Ken Bearchief in het tweede half uur. Twee collega's, een Hugenoot uit Canada, de ander een inheemse uit de US, vinden elkaar in dat ze met hetzelfde onderzoek bezig zijn. Hierdoor raakt het programma ook vol met extra informatie door de combinaties van informatie.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Amerikaanse President Abraham Lincoln vermoord door het Vatikaan

Bericht  Oppergeus wo feb 10, 2010 9:15 pm

Hier interviews met Chuck Wilcox over de cover-up van de moord op Abraham Lincoln door de Compagnie van Loyola.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/01-2009-LRN/0112-2009-LRN-Hr1.mp3
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/02-2009-LRN/0213-2009-LRN-Hr1.mp3


En hieronder een interview met Zuster Carey, die als non verkracht werd door een priester, dan ontdekte dat ze niet de enige was. Ze ging er werk van maken, ze werd ook geholpen door een bevriendde priester. Het is haar gelukt om te vlucjten uit het klooster. In dit interview ook informatie over Vrijmetselarij in verband met Katholieke Clerus, met name Bisschoppen.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/02-2009-LRN/0216-2009-LRN-Hr1.mp3
Oppergeus
Oppergeus
Admin
Admin

Aantal berichten : 124
Points : 6163
Reputation : 0
Registration date : 22-12-08

https://schooiers.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty The crooked judges of Amsterdam

Bericht  Roelfzema ma feb 08, 2010 4:51 am

The crooked judges of Amsterdam

https://www.youtube.com/watch?v=96ZUZ9CPZII

Liberal democracy?
Nederland is een Romeinse Democratie.
Romeinse Democratieen zijn niet "Liberal".
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Kevin Annet in elkaar geramt door de Papentempel op 11 januari 2010

Bericht  Roelfzema za jan 30, 2010 10:04 pm

http://bsnorrell.blogspot.com/2010/01/kevin-annett-assaulted.html

Gelukkig heeft ie het overleeft.

Zijn onderzoek is tamelijk belangrijk, want de kerken en moskeeen zijn in Nederland met hetzelfde bezig. De media houden het geheim, liegen er over. De pedo's verzinnen Hellige Kruistochten naar Irak en Afganistan als afleiding maneuvre. Persoonlijk ken ik twee moeders wiens kinderen afgenomen zijn, de gesaboteerde gezinnen worden vervangen door moslims, want de Islam is opgezet voor dat doel door de Katholieke Papentempel. Dat weet iedereen. Zo niet, gaat met een zoekmachine Maria en Jezus opzoeken in de Koran, vergelijk Mohammed met werkelijke profeten als Elia - Jeremia - Jesaja - Hosea, er zijn er meer dan genoeg in de Bijbel. Voor plaatselijke profeten is natuurlijk Jan van Leiden wel de belangrijkste. Die naam is tenminste nog niet helemaal gecensureerd, want heeft zich genesteld in onze taal. Hij maakte zich er als een ...

Als u ook ontdekte dat veel Marokkanen een militaite training hebben genoten, misschien dat een inwijding in de waarheid omtrent de Spaanse Burger Oorlog en de Marokkanen daarin, dan doet misschien begrijpen waarom de Staten Generaal Gastarbeiders parpoorten geeft in het dichtst bevolkte land van de planeet. Onze vrouwen zijn zo afstotelijk door de brainwash en de Zyclon-B geuren en kleuren, dat we daarvoor natuurlijk niets hoeven geven. Maar die kinderen worden wel gehersenspoelt tot hypocriete papen, als dat niet lukt hun gehele leven gesaboteerd zoals ik. Mijn ouders zijn ook paaps, net als de moslims.

Katholieken zijn Moslims!

Ja, eigenlijk is het andersom, maar het is natuurlijk wel zo. 40 Dagen vasten, Maria verering in de Koran, leugenprofeten, vijanden van de Bijbel, ego aanbiddende heidenen zonder enig respect, haren verbergen. Geld is hun God. Vies zijn ze, maar als je het zegt gaan ze zich niet wassen, maar smeren hun gezicht vol met primitieve Dr. Mengele verf om zich zo afstotelijk te maken, dat geen enkele normale man ze meer wil. De vrouwen tenminste, als je dergelijke types nog mensen kan noemen. Untertieren zijn het, anti-mensen, grootgrondbezitters en allemaal Ped0f1el vanwege hun ontkenningen en contributies.

Basketball
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Genocide van inheemse Amerikanen door de Katholieken.

Bericht  Roelfzema di jan 19, 2010 4:22 am

Zeer interessant is de Dominee Kevin Annett, die de genocides van de Rooms Katholieke Papentempel op het Noord Amerikaanse continent onthuld. Onthullend voor ons Europeanen, want diezelfde activiteiten worden ook toegepast op inheemse Europeanen. Kinderen die weigeren zich te bekeren tot Rooms Katholicisme worden vermoord, hun taal en cultuur vernietigt door de papisten.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/GSIJ.010610_070500.MP3
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Waco
Waco 1993 was een Genocide op niet-Katholieke Christenen door de Katholieken.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Cisco Wheeler ontmanteld de werkelijke occulte achtergrond van de Rooms Katholieke Liturgie

Bericht  Roelfzema di jan 19, 2010 3:37 am

Cisco Wheeler is bekend van het boek Illuminati Bloodlines door Fritz Springmeier. Een belangrijke informant. In dit programma onthullende informatie over de esoterische achtergronden van de Eucharistie.
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/GSIJ.010510_070500.MP3
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Hitler and Pope Pius XII Good Buddies

Bericht  dragonfist ma jan 04, 2010 12:29 pm

Hitler en Pope Pius XII waren Goede Vrienden
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 A073
Een vertaling van een artikel van Greg Szymanski
http://www.arcticbeacon.com/greg/?p=1332
Hitler en Pope Pius XII waren Goede Vrienden

Obama en Alito vereren Vaticaan en bijgevolg nazi doctrine

Door Greg Szymanski, JD
Jan.2, 2010


Adolf Hitler kwam voor het eerst in contact met kardinaal Eugenio Pacelli, die later Pope Pius XII werd, in 1919, volgens de huishoudster Pacelli's en vriend van 41 jaar, zuster Pascalina Lehnert.

Zuster Pascalina gaf getuigenis als een "feitelijk" aan de regelmatige en stipte vergaderingen van Hitler en Pacelli vanaf eind 1919, tot verhuisde hij naar Berlijn in 1925.

Volgens de huishoudster, zou Hitler om de paar weken een ontmoeting hebben gehad met zijn mentor kardinaal Pacelli, waarschijnlijk de actualisering van de aartsbisschop op zijn vooruitgang, terwijl ontvangende zijn volgende instructies.

Alvorens in meer belastende feiten te koppelen van het Vaticaan en de Jezuïeten Orde van Hitler en de nazi-partij, is het niet interessant de president van de Verenigde Staten en het hoofd rechtvaardigheid van het Hooggerechtshof eren en hulde te brengen aan de twee bovengenoemde organisaties.

Als de logica onze gids is, moet die ons vertellen wat er gebeurd is in Duitsland, wat gaat hier gebeuren, alleen in een bloedige en gruwelijke manier omdat we een land veel groter en meer divers.

Echter, in de tussentijd voor de Amerikaanse inquisitie arriveert in volle kracht, hier is een aantal onweerlegbare informatie koppelen van het Vaticaan en de jezuïeten aan Hitler, die door de Australische onderzoeker Frank O'Collins, wiens familie heeft nauwe banden te hoog niveau jezuïeten.

Hoewel hij distantieert hij zich van zijn verwanten jezuïet, O'Collins heeft uiteraard ingewijd is tot voorwetenschap zijn hele leven, inclusief zijn dagen bij een jezuïeten universiteit in Melbourne.

Waarom zouden de jezuïeten niet uit te schakelen zijn met deze schadelijke informatie?

Het antwoord is, dat het ze gewoon niet kan schelen en weten dat het te laat om iets te doen. Ze weten ook hun propaganda campagne om alle nazi-verbindingen wit te wassen veel zwaarder weegt, dan geen invloed een klein internet publiek zou kunnen hebben.

Hier is wat O'Collins te zeggen heeft:

De nazi's
De nazi-SS ook bekend als "SS" - een verkorte naam voor de "Ridders van de Heilige Stoel" is een rooms-katholiek geestelijke en militaire orde eerste opgericht in 1933 volledig gebaseerd op de jezuïetenorde structuur bij de ondertekening van de "heilige" Reich concordaat tussen Franz von Papen (namens de nazi-Duitsland) en kardinaal Eugenio Pacelli (Pope Pius XII).[/b]
De term nazi werd voor het eerst publiekelijk gebruikt als de merknaam naam voor de Nationaal-Socialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) in 1933 op vroom katholiek leider bekend als 'Vader' of Führer-(Fr.) Adolf Hitler ambtsaanvaarding als Duitse bondskanselier.
De nazi-SS werden ook formeel de bevalling onder de Rijk Concordaat van 1933 met haar eerste algemene overste wordt Reichführer (Superieur Vader / Algemeen) Fr. Heinrich Himmler SJ die persoonlijk aanwezig bij de ondertekening van het Rijks concordaat in Rome (1933). Onder het Rijks Concordaat, de Rijksführer-met dezelfde rang als Senior rooms-katholieke kardinaal-is de superieur aan de Führer, de "lag" vertegenwoordiger van de nazi (Ridders).
Als een militaire orde van de rooms-katholieke Papentempel, de Ridders van de Heilige Stoel (SS) worden verleend door de "onfeilbare" juridisch bevel van de Romeinse Pontifex namens de Moeder Papentempel voortdurend Heilige Inquisitie loont tegen alle ketters, waaronder moorden , foltering en contra-spionage, de naam van de Heilige Rooms-Katholieke Papentempel te beschermen en rechtstreeks de belangen van de Heilige vertegenwoordigen Zie als haar primaire opdracht van de Heilige Ridders-SS (Sedes Sacrorum of Heilige Stoel).
Aangezien de belangrijkste rooms-katholieke geestelijke orde belast met de uitvoering van de executies van de Heilige Inquisitie, de Ridders van de Heilige Stoel (SS) zijn taken met afronding van grote aantallen mensen, hen beroven van hun rechten op de vordering van het zijn en het doden van ketters onder hen.
Als een geestelijke orde van de rooms-katholieke Papentempel, de nazi-achtige Jezuïeten-werden geschonken aan de rooms-katholieke buitengewone genade van vergeving voor al hun doodzonden (kan dus naar de hemel), dat "helaas" moet worden gedaan om observeren zijn temporele orders.
Als leden van een katholieke Orde die de gelijkwaardige geestelijke machten van de priesters, bisschoppen en zelfs kardinalen (bijv. Fr Himmler SJ), hebben de Ridders van de Heilige Stoel historisch ketters vermoord, door ze te offeren in formele religieuze ceremonie. Dit is de reden waarom meer dan 18 miljoen onschuldige mensen levend werden verbrand in ovens in Rusland en Polen tijdens de Tweede Wereldoorlog-als de grootste massa menselijk slachtoffer in de geschiedenis - in plaats van goedkoop honger hen overlijden en / of begraven ze levend / dood.
Zoals de nazi-SS bestelling ( "Ridders van de Heilige Stoel") werden gevormd door een formele pauselijke handeling en daad in de vorm van het Reich Concordaat 1933, is het voortbestaan van de nazi-SS Bestel afhankelijk van dit resterende juridisch document vastgesteld. Gezien de Duitse regering en de Heilige Stoel (Vaticaanstad) blijft dit concordaat van kracht tot op deze dag, de SS blijft juridisch en technisch nog steeds aangenomen, schonk het aan een nieuwe organisatie.
Hitler en de stichting van de NSDAP
De Nationaal-Socialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) werd geboren in het begin van 1920 als een evolutie van de eerdere fractie - de extremistische Duitse Arbeiderspartij (Arbeiterpartei, DAP), eerst opgericht door Anton Drexler (1884-1942) met inbegrip van anderen, zoals daar waren Gottfried Feder, Dietrich Eckart en Karl Harrer.
Adolf Hitler kwam voor het eerst in contact met de DAP-juni 1919 rond de vijf maanden na haar oprichting. Als een dubbel-agent en spionage officier van de gecontroleerde katholieke Beierse Reichswehr Groep belast met de verslaglegging over hun activiteiten. Zijn toelating tot de gelederen van het katholieke Beierse Reichswehr spionage netwerk, was dankzij de steun van zijn beschermheer de katholieke pauselijke nuntius, aartsbisschop kardinaal Eugenio Pacelli, in München gesitueerd.
Van laat 1919, totdat ie verhuisde hij naar Berlijn in 1925, had Hitler om de paar weken een ontmoeting met zijn mentor kardinaal Pacelli bijgewerkt en waarschijnlijk controleerde de aartsbisschop op zijn vooruitgang, terwijl die zijn volgende instructies kreeg. Getuigenis als een "feitelijk" aan de regelmatige en stipte vergaderingen van Hitler en Pacelli werden gegeven door de huishoudster en vriend van Pacelli 41 jaar geleden, zuster Pascalina Lehnert.
Hitler was geaccepteerd als het 55ste lid van de Duitse Arbeiderspartij (DAP), en speelde geen actieve rol tot het begin van 1920 toen de kleine Duitse Arbeiders Partij werd geconfronteerd met een faillissement en uitsterven dankzij de rampzalige beheer van de wekelijkse door Thule gepubliceerde samenlevings krant de Münchener Beobachter (München Beschouwingen) door Drexler, Feder, Eckart en Harrer.
In plaats van opnieuw worden toegewezen aan een ander spionage project, was Hitler snel en eervol ontslagen uit militaire dienst bij het einde van februari 1920 en 's nachts gingen ze van werkloze kleine partij lid van redder van het DAP door het verstrekken van alle nodige goud om de Münchener Beobachter (München Observer) en het DAP op te drijven.
In een maat voor de invloed en controle Hitler had nu als de wonderbaarlijke financier, de partij veranderde haar naam maart 1920 om of Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP)-Nationaal-Socialistische Duitse Arbeiderspartij en de naam van haar papier om Völkischer Beobachter (Volksbeschouwer) na de aankoop door de nieuwe naam NSDAP van het Thule Genootschap.
Later schreven de Jezuïeten de leugen in Mein Kampf, dat deze strategische beslissing om de partij te veranderen, is gegeven door grillige alcohol en drugs verslaafde Dietrich Eckart. Wat is nooit genoemd is dat Hitler kwam met miljoenen dollars aan goud schijnbaar uit "lucht" om een kleine ecclesiastische groep om te zetten in een politieke beweging.
De mislukte NSDAP druk om de macht met geweld
In weerwil van Hitler bij het regelen van de levenslijn van de NSDAP boven water te houden, de Thule genootschap leden bleven half in het centrum, om te transformeren in een echte politieke beweging, maar niet bereid om een stap opzij te zetten.
In het begin van 1921, was kardinaal Pacelli ook bijgestaan door Hitler discreet invoering van de belangrijkste en vertrouwde katholieke leden, zoals Rudolf Hess, Hans Frank en Alfred Rosenberg in de NSDAP. Op een buitengewone vergadering partij op 28 juli 1921 maakte Hitler zijn verhuizing en was gestemd als voorzitter van de NSDAP, tegen de wil van de oprichters.
Nu met zijn protege belast, duwde Pacelli door de NSDAP te versnellen in zijn transformatie. Kort na Führer, Generale Overste Wlodimir Ledóchowski benoemd die jezuïeten priesters om Adolf Hitler in 1921 tot het opzetten van een paramilitaire vleugel van de NSDAP te worden bekend als de Sturmabteilung (SA), ook bekend als "bruinhemden" eerste onder leiding van Ernst Röhm. Als nieuw wapen van de partij, was de swastika ook aangenomen.
Het plan aan de Hitler door kardinaal Pacelli eind 1921 dat de NSDAP was om zich te organiseren als een katholieke militia, klaar om de macht te grijpen binnen het jaar. Toch, zelfs met nieuwe rekruten en miljoenen dollars aan goud in de bank, de NSDAP blijk gegeven van een volledig gebrek aan deskundigheid in het organiseren zich in een politieke militaire kracht.
In tegenstelling tot de Nationale Fascistische Partij onder leiding van Benito Mussolini, met zijn "zwarthemden" (Squadristi), want deze toonden veel meer mogelijkheden in het winnen van de Italiaanse verkiezingen in 1922 en vervolgens door een staatsgreep aan de totale macht te grijpen in oktober 1922.
Aan het begin van november 1923 na de aanzienlijke kosten, had de NSDAP nu ongeveer 20.000 leden en een paar duizend leden van de Sturmabteilung "bruinhemden". Onder druk om resultaten te tonen, lanceerde Hitler zijn coup om een overname Duitsland te proberen in de nacht van 8 november-de zogenaamde call "Bierkellerputsch", te beginnen met een rally van 2000 supporters door middel van München. Zij was niet bepaald gelukt, met de Reichswehr troepen openen het vuur op de rebellen en Hitler met de rest van de partij leiders werden gearresteerd en schuldig bevonden aan verraad van maart 1924-de partij verboden met een militaire vleugel en voorkomen te worden uitgevoerd bij de verkiezingen voor vier jaar .
Het moet duidelijk worden opgemerkt dat er absoluut geen geloofwaardige aanwijzingen zijn dat pater Heinrich Himmler werd geassocieerd met Hitler, of een lid van de NDSAP in ieder geval tot 1929. Bovendien is er geen geloofwaardig bewijs dan ook dat de NSDAP het woord "nazi" gebruikte, of "nazi-partij" tot de komst van Himmler. Beide cruciale feiten worden bewust bewolkt en verkeerd begrepen zijn de juiste ontwikkeling van de gebeurtenissen die leiden tot de Tweede Wereldoorlog.
Toch, het was de gevangenneming van Hitler (zij het voor een ongelooflijk korte 12 maanden, tot 20 december 1924), die bleek te zijn een belangrijk propaganda-overwinning van Pacelli en de jezuïeten voor hun protege. Hitler kan een opmerkelijke redenaar zijn, maar was zo goed in het schrijven als schilderen. Terwijl op Lansberg Gevangenis, werd Hitler meerdere malen bezocht door Bernhardt Staempfle SJ voor het pijnlijke proces van de extractie van de schets van een autobiografie en politiek manifest te worden genoemd Mein Kampf "Mijn Strijd".
Binnen een paar maanden van zijn vrijlating Fr Staempfle SJ had voltooid Deel I "A Reckoning" -12 hoofdstukken waarin de voornaamste argumenten voor katholieke Nationalisme (fascisme) in Duitsland doorspekt door semi-fictie van het leven van Hitler.
De jezuïeten ook verzekerd van een top-notch Beierse geboren Amerikaanse media-agent genaamd Ernst Hanfstaengl die had gewerkt voor Franklin Delano Roosevelt en werd op een nauwe voorwaarden velen in Duitse en Amerikaanse "high society" met inbegrip van de media baron William Randolph Hearst. Het was Hanfstaengl die instrumenteel was in het masseren van de publieke imago van Hitler in een 'katholiek christenlijke Ridder" tegen de "globale joodse kwaal".
Terwijl de carrière van Hitler als eerste de media de "wereld beroemde" verworven grond, de NDSAP en Hitler bleef uitgesloten van deelname aan de verkiezingen tot 1927. In tegenstelling tot opzettelijke desinformatie die de NDSAP geheim deelgenomen als de "Nationaal-Socialistische Beweging Vrij" in het Duitse nationale verkiezingen van 1924, betoogt de eerste verkiezing waarbij de NDSAP en Hitler ooit kandidaten stonden was in de nationale verkiezingen op 20 mei 1928, waarbij NDSAP de ondervraagden een slechte 2,6% van de stemmen met Hitler als hun beroemde leider.
In de tussentijd had Mussolini al in de absolute macht van Italië sinds 1922. Het is duidelijk dat het voor het hele politieke apparaat van de NDSAP nodig was te veranderen.
De komst van Fr Himmler SJ en de nazi's
Een van (meerdere) absurd mythologieën aanvaard door vooraanstaande historici en academici is de stelling dat de Schutzstaffel (Duits voor "Squadron" en hetzelfde concept als de Italiaanse "Blackshirt Squadrons" van de katholieke Mussolini) werd opgericht in 1925 als de persoonlijke lijfwacht van Hitler na zijn vrijlating uit de gevangenis.
Sommige schrijvers hebben gewaagde zelfs van "herziet geschiedenis" aan de vordering Schutzstaffel (vaak in tweeën gesneden te proberen en krijgen twee S is ons van de ene woord voor eskader) reeds begonnen met de SS en de schedel en botten symbolen, waaronder roepen hun hoofd het gebruik Reichführer-SS en de Romeinse Salute (straight arm) om hun trouw aan het Vaticaan, Rome.
De aard van deze belachelijke leugens zijn gemakkelijk blootgesteld wanneer de feiten zijn van mening dat Hitlers belangrijkste aanspraak op roem in 1925 was als een boek en schrijver ontluikende politiek filosoof, omringd door een hechte groep van individuen die elk belangrijke vaardigheden zoals Rudolf Hess-persoonlijke prive secretaris, Ernst Hanfstaengl-media, Hans Frank-Advocaat en Julius Schreck-persoonlijke veiligheid. Bovendien is de NDSAP was een voor het publiek verboden organisatie tot mei 1927.
In feite is de eerste verkiezing van de hervormde NDSAP mei 1928 is een complete vernedering en ramp. Het was tijdens deze periode van verwijten en mislukking dat Fr. Heinrich Himmler SJ ingevoerd om onmiddellijk te worden benoemd tot de adjunct van Erhard Heiden, onder bevel van de Schutzstaffel (squadron). Binnen een kwestie van een paar maanden, Erhard Heiden ontslag en Fr. Himmler SJ werd aangesteld als commandant van de Schutzstaffel.
Nogmaals, is het van belang te beklemtonen dat de Schutzstaffel (slechts een S) bruine hemden droeg, tot het Rijk concordaat was ondertekend tussen kardinaal Pacelli en Franz von Papen (voor Duitsland) in 1933, schenkende exclusieve geestelijke machten op de Schutzstaffel van Fr. Himmler SJ door het Vaticaan. De jezuïet Skull and Bones is opgericht door pater Himmler in de militaire insignes van de Schutzstaffel, maar niet de beruchte SS tot na de Concordaat 1933.
Het politieke lot van de NDSAP bleek plotseling om te draaien, dankzij de zwelling in de gelederen van gedisciplineerde rekruten aan de Schutzstaffel. In september 1930 won de NSDAP 18,3% van de stemmen en 107 zetels in de Rijksdag (het parlement). Bij de nationale verkiezingen van juli 1932, had deze verkiezing gepofte tot 37,8% en 230 van de 608 zetels van het Parlement. Echter, in de verkiezingen van november 1932, hadden hun voorsprong gedaald tot 33,1% en 196 zetels in een 584 zetel van het Parlement.
In de 1933 landelijke verkiezingen, stond de Schutzstaffel onder de controle van Fr. Himmler SJ genummerd ten minste 52.000 hoog opgeleide en absoluut loyale leden - een ver verwijderd van het begin van incompetentie in München tien jaar eerder.
Het was maart 1933 dat de wereld zag het woord "nazi" losgelaten als religieuze als een politieke kracht in de verkiezingen, na de vernietiging van de Rijksdag (het Parlement) van de Schutzstaffel agenten en toegeschreven aan communisten.
De etymologie (oorsprong) en de betekenis van nazi
1933 markeert het eerste jaar van de religieuze nazi-woord (uit het Hebreeuws Nasi betekent "Knight") werd gebruikt als de officiële nieuwe naam van de NDSAP in de regering.
Het is vaak en ten onrechte beweerd dat het woord "nazi" komt van de lukrake winning van brieven van het eerste woord van de naam van de NSDAP - Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei tot een simpele afkorting produceren. Deze uitleg is ronduit onjuist als de NSDAP al een heel goede en bekende afkorting-NSDAP!. Het woord "nazi" verscheen pas nadat Hitler de macht uitgenodigd door Franz von Papen voor een geheel andere reden.
Het woord Nazi / Nasi dateert uit de tijd van het Sanhedrin raden van Palestina, die als eerste worden gevormd door de Romeinen in de 1e eeuw v.Chr. Aan de leden van de moderne jodendom, de Nasi was de benoemde geestelijke leiders van het Sanhedrin, in tegenstelling tot de tijdelijke leiding van de hogepriester van de belangrijkste Temple. Hoewel er enige onzekerheid over de geloofwaardigheid van de beweerde geschiedenis van het kantoor van Nasi en de bloedlijn van de rabbijnse geleerden van het Huis van Hillel, is er geen twijfel over de positie bestond, tot op een bepaald punt.
Het probleem voor moderne lezers over de directe relatie met de Hebreeuwse term (Nasi) voor ridder en nazi voor de NDSAP als de "nieuwe ridders van Duitsland" is dat Hitler en de NDSAP moesten raciaal worden in tegenstelling tot alle dingen "Joodse". Zonder een goed begrip van de ware geschiedenis over Israël wordt van oudsher een gebied genaamd Samara / Samaria en Juda worden Yahud, zonder een goed begrip van de Fenicische / Samaritaan / Sefardische priester-koning bloedlijnen als de Chazaren, de Venetianen, de koningen van Septimanië als er maar een paar voorbeelden, dan is het gebruik van het woord "Nasi" als "nazi" lijkt absurd.
Het simpele feit is dat de 16e eeuw woord en label "Jood" gemaskerde twee onderscheiden en volledig gescheiden oude religieuze / culturele / raciale groepen met absoluut niets met elkaar gemeen, behalve een geschiedenis van antipathie, haat, oorlog en wedergeboorte. De Sarmatiaanse / Sefardische / Sadducee priester-koningen uit het noorden, uitvinders van het Hebreeuws, afstammelingen van de Feniciërs die de sterfelijke vijanden van de zuidelijke sefardische / Aramees / Sadducee priester koningen van Yahud (Juda). De term "Jood" is gelijk aan zeggen alle mensen in het Midden-Oosten "oosterlingen"-valselijk beweren een homogeny en cultureel herkenbare eenheid.
De etymologie van het woord nazi geheel Sarmatiaanse / Sadducee / Sefardische-de oprichters van Venetië en een set van gezinnen die gegroeid was zeer rijk en machtig in hun contacten met de Romeinse Cult, het regelen van de katholieke Papentempel sinds de 12e en 13e eeuw. Vandaag kennen we hen door de opzettelijk misleidende naam van de "Globale joodse lobby".
De schokkende waarheid over de nazi's, is dat veeleer dan te proberen om elke vorm van vernietigen "Globale Joodse Bakiers Samenzwering", werden ze in feite gericht op het zien van het herstel van de bij uitstek controle op de Europese financiële systeem en uiteindelijk tot de Romeinse Cultus van het Vaticaanstad, Rome aan wie zij dienen.
De nazi-SS-De Ridders van de Heilige Stoel
Er is een parallel en heel buitengewone veranderingen in de machtsstructuur van de NSDAP als de nazi-de opkomst van Fr. Himmler Reichführer (ook Reichführer Nazi SS) - of algemene overste van de Ridders van de Heilige Stoel.
Veel historici maskeren opzettelijk het eerste begin van het gebruik van de titel Reichführer, haken af door het woord "nazi", of het verwijderen van "SS" om een of andere manier beweren deze positie de officiële titel was van de commandant van de Schutzstaffel al in 1925. De reden voor deze vervalsing is tweeledig-een het verbergen van de werkelijke datum van 1933 als de historische verschuiving in de invoering van de initialen SS en ten tweede het verbergen van de werkelijke aankomst van Himmler in 1929 en de titel Reichführer-nazistische SS in 1933.
Maar wat meer is ongelooflijk is de verzonnen geschiedenis dat nog steeds tot de absolute verstopt feit dat in 1933 na de Rijk concordaat was ondertekend met het Vaticaan, Fr. Himmler was verheven in macht, de naam en status boven Hitler. Fr. Himmler SJ de Reichführer superieure titel heeft (in tegenstelling tot gewone oude führer voor Hitler). Fr Himmler had volledig onafhankelijk controle over alle bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco, paramilitaire, spionage, wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van wapens en de gevreesde elite-eenheden van meer dan 50.000 alleen in 1933 en Hitler had absoluut geen gezag over hem. In feite is het bewijs van de afkeer elke man had voor een ander is aangetoond in talloze films in het oorlog archief, waaruit duidelijk in detail de lichaamstaal van beide mannen.
Het feit dat Hitler niets kon doen tegen Himmler aan het einde van de oorlog, toen het algemeen wordt erkend dat Himmler op zoek was naar de makelaar een soort van persoonlijke vredesakkoord is meer dan genoeg bewijs was om Hitler te sluiten deel-marionet aan grotere krachten.
Ten slotte is het feit dat noch Hitler, noch een van zijn handlangers ooit geprobeerd te vermoorden Himmler, in weerwil van zijn open usurping van het gezag van Hitler in vele gevallen is de vermelding van de titel van Reichführer-nazi SS en de betekenis van de SS uiterst belangrijk.
De werkelijke betekenis van de SS van de nazi-elite
Zoals gezegd, kunnen twee S is niet logisch worden gewonnen uit het woord Schutzstaffel betekent simpelweg "Squadron". De betekenis van het gebruik van het SS-symbool door de elite van de strijdkrachten van Himmler, nadat hij persoonlijk aanwezig bij de ondertekening van het Rijk concordaat met het Vaticaan in 1933 wordt vaak genegeerd.
Voorafgaand aan het gebruik ervan door Himmler, de SS-symbolen werden het vaakst en officieel gebruikt als afkorting van Sedes sacrorum of de juridische naam van het Vaticaan dat de "Heilige Stoel '(Latijn Sedes = zitting / zien en sacrorum = Heilige / Heilige) sinds de 16e eeuw als een teken van imprimatur meer dan officiële Vaticaanse documenten.
Het is ofwel een buitengewoon toeval dat Himmler en zijn elite begon het dragen van de SS-symbool als Reichführer onmiddellijk na de ondertekening van het concordaat Rijk in 1933 met de SS-de Sedes sacrorum, de Heilige Stoel. Gezien de vierhonderd jaar precedent van de SS wordt geassocieerd met de Heilige Stoel, is het niet onredelijk om te concluderen dat het dragen van de symbolen wordt in verband gebracht met een aantal nog niet gepubliceerd geestelijke / tijdelijke krachten geschonken op de SS troepen door de SS-Heilige Stoel.
Als men bedenkt dat de meeste nazi-SS vertaalt perfect in de betekenis 'Ridders van de Heilige Stoel ", die het beste de rol van Himmler vertaalt zich in het nieuwe Grand inquisiteur en dat meer dan 18 miljoen onschuldige mensen werden levend verbrand in menselijk slachtoffer kampen in Polen en Rusland , dan de SS waren zonder twijfel de nieuwe "Heilige Army" van een grote inquisitie tegen de "ketters" georkestreerd door het Vaticaan, Rome.
Zodra dit wordt begrepen, dan de aanspraken van verbrande miljoenen maakt levend zin als de officiële doctrine (tot op de dag) van de Rooms-Katholieke Papentempel voor het bestraffen van ketters. Het is logisch waarom de nazi-SS bouwde de vernietigingskampen. Het is zinvol waarom sommige vele miljoenen waren gericht en waarom zo veel energie werd besteed aan deze grootste kwaad, want zij waren de trouwe katholieke troepen van het Vaticaan-jezuïet Inquisitie van 1933-1945.
De nazi's Vandaag
Zoals de nazi-order ( "Knights of the Reich ') werden gevormd door een formele pauselijke handeling en daad in de vorm van het Reich Concordaat 1933, is het voortbestaan van de nazi-Orde afhankelijk van dit juridisch document resterende vastgesteld. Aangezien de Duitse regering en de Heilige Stoel (Vaticaanstad) blijven dit concordaat eer om deze dag, de nazi-orde blijft wettelijk en technisch nog steeds aangenomen, nu gegeven tot een nieuwe organisatie.
Gezien te aanzet van Greg's artikel, wil ik nog even duidelijk maken, dat deze Joodse Samenzwering in de USA door desinformaten heden zeer actief gevoerd wordt, terwijl bijna de helft van de Joden op de planeet in de USA woont. Het is jammer dat Szymanski dit verband als waarschuwing niet even erbij zet, als de vergelijking tussen Hitler en Obama gemaakt wordt.

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 A071
Hitler met de nuntius van Duitsland.
dragonfist
dragonfist
protestant
protestant

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 55
Woonplaats : tuin
Points : 5721
Reputation : 0
Registration date : 28-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Uitgebreide informatie

Bericht  Butcherprophet do dec 31, 2009 8:16 am

7 December 2009. Darryl Eberhart, een ervaren NSA officier, verteld behalve de huidige militaire situatie van de Amerikaanse bevolking, ook van de moord op Willem de Zwijger. Eerlijk gezegd, nadat de Companie van Loyola in verband wordt met de meeste gebeurtenissen in de 17de eeuw, wordt ook de situatie vandaag de dag duidelijk. Om mannenbroeder Darryl te citeren, hij verteld slechts hetzelfde verband als dat wat mij bekend is, dat het niet mogelijk zou zijn voor een lone gun man als Lee Harvey Oswald, in dit geval een patsy genaamt Balthasar Gerards, om zonder hulp het paleis binnen te komen...

Greg Szymanski interviewt Darryl Eberhart --> rechts muis duw -> bewaar als...
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/12-2009-LRN/GSIJ.120709_070500.MP3
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Geheime netwerken van het Vatikaan in de USA

Bericht  Butcherprophet do dec 31, 2009 5:53 am

Hier nog een interview van Greg Szymanski.
Ditmaal met Greg Pound, wiens kinderen zijn gestolen door de Zondag/Kerstmis promotende staat, en zwaar mishandeld worden.
Greg Pound calls in on Gregs call in show. December 4 2009
http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/12-2009-LRN/GSIJ.120409_070500.MP3
In de USA worden ze eerder wakker dan in Nederland, zo lijkt het. Suspect
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Enkele Biljoenen van het Vatikaan

Bericht  Butcherprophet zo nov 22, 2009 9:21 am

In dit interview met Jonathan Levy, enige informatie over de absurde belastingvrije bedragen binnen de bank van het Vatikaan. Levy is een advocaat, die met rechtszaken bezig is tegen de hoge inkomsten van het Vatikaan van Hitler's Concentratiekampen.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/11-2009-LRN/GSIJ.110409_070500.MP3

Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Rwandese oud-prefect en priester aangehouden in Frankrijk

Bericht  Roelfzema di okt 20, 2009 11:03 am

http://voetnoot.org/2007/07/24/rwandese-oud-prefect-en-priester-aangehouden-in-frankrijk/

Tuesday, July 24, 2007
By Mark

Een voormalige prefect en een priester zijn afgelopen vrijdag in Frankrijk gearresteerd. Beide mannen zijn aangeklaagd voor genocide. Het gaat om Laurent Bucyibaruta, voormalig Prefect van Gikongoro in het zuiden van Rwanda en priester Wenceslas Munyeshyaka uit de hoofdstad Kigali. Beiden zouden hebben deelgenomen aan de moorden of Tutsi’s. De priester wordt bovendien van verkrachting beschuldigd.

De verdachten zijn al in 2005 aangeklaagd door het Rwanda-tribunaal, zo werd vorige maand bekend. De hoofdaanklager van het tribunaal, die niet veel tijd en ruimte meer heeft voor de afronding van rechtszaken, hoopt dat de verdachten in Frankrijk kunnen worden berecht. De Rwandese regering wil daar echter niets van weten, zij beschuldigen Frankrijk ervan een rol te hebben gespeeld in de genocide door de voormalige Hutu-regering militair en politiek te steunen. (Bron: Hirondelle.org)
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Ratzingers Orders

Bericht  Roelfzema ma okt 05, 2009 11:24 pm

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1254769377-720
Foto Ratzinger. Nog jong en aantrekkelijk in de Hitler Jugend Shocked

http://www.bishop-accountability.org/resources/resource-files/churchdocs/EpistulaEnglish.htm
Bishop Accountability


Congregatie voor de Doctrine van de Voortplanting des Geloofs
BRIEF
Congregatie voor de Doctrine van de Voortplanting des Geloofs
aan bisschoppen van de gehele katholieke Papentempel
en andere Ordinarieén en Hierarchen met een belang
Wat meer ernstige overtredingen
voorbehouden aan de Congregatie voor de Doctrine van de Voortplanting des Geloofs


[Vertaling van de tekst werd gedrukt in Origins 31:32, 24 januari 2001, en gepost op http://www.austindiocese.org/epistle/2002/graveoffenses.doc ]

Om te voldoen aan de kerkelijke wet, die bepaalt in artikel 52 van de Apostolische Constitutie over de Romeinse Curie, "[De Congregatie voor de Doctrine van het Geloof] onderzoekt daden tegen het geloof en nog veel meer ernstige daad, zowel tegen de zeden en begaan in de viering van de sacramenten die zijn gemeld aan het en, indien nodig, de opbrengst te verklaren of opleggen canonieke sancties volgens de norm van gemeenschappelijke of een goede wet, "(1) was het noodzakelijk eerst de methode van de procedure in daden tegen het geloof te definiëren: Dit werd bereikt door de normen titel Agendi Ratio in Doctrinarum Onderzoek, bekrachtigd en bevestigd door de Paus, Pope John Paul II, samen met de artikelen 28-29 goedgekeurd forma specificaties (2).

Op ongeveer dezelfde tijd, de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof, via een ad hoc-commissie opgericht, zet zich aan een zorgvuldige studie van de kanunniken op daden, zowel van het Wetboek van Canoniek Recht en het Wetboek van Canons van de Oosterse Kerken in Om vast te stellen "meer ernstige daad, zowel tegen de moraal en in de viering van de sacramenten" en met het oog op bijzondere procedurele normen te maken "om te verklaren of canonieke sancties op te leggen," omdat de instructie Crimen Sollicitationis, afgegeven door de hoogste heilige Congregatie van de Heilige Office op 16 maart 1962, (3) van kracht tot nu toe, moest worden herzien wanneer de nieuwe canonieke codes werden afgekondigd.

Na zorgvuldig overwogen adviezen en met de passende raadpleging gemaakt, het werk van de commissie definitief is afgerond. De vaders van de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof onderzocht werkzaamheden van de Commissie zorgvuldig en voorgelegd aan de paus conclusies over de bepaling van de meer ernstige daden en de wijze van de procedure om te verklaren of opleggen van sancties, met de exclusieve bevoegdheid in deze van de apostolische rechtbank van deze congregatie resterende onderneming. Al deze dingen, goedgekeurd door de paus zelf, werden bevestigd en afgekondigd door de apostolische brief gegeven motu proprio begint met de woorden Sacramentorum sanctitatis tutela.

De meer ernstige daad, zowel in de viering van de sacramenten en tegen de goede zeden voorbehouden aan de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof zijn:
-Daden tegen de heiligheid van de meest augustus eucharistisch offer en de sacramenten, namelijk:
1. Rekening of het behoud van de geconsacreerde soort heiligschennis voor een doel of ze weg te gooien. (4)
2. Proberen de liturgische handeling van het eucharistisch offer of simuleert dezelfde (5).
3. Verboden concelebratie van het eucharistisch offer met de ministers van kerkelijke gemeenschappen die niet beschikken over de apostolische successie en niet herkent de waardigheid van de sacramentele priesterwijding (6).
4. Wijden voor een heiligschennis doel een zaak zonder de andere in de eucharistische viering of zelfs beide buiten een eucharistieviering (7).

-Daden tegen de heiligheid van het sacrament van boete, te weten:
1. Absolution van een medeplichtige in de zonde tegen het zesde gebod van de Tien Geboden. (Cool
2. Opvragen in de handeling, op de gelegenheid of onder het mom van de biecht, de zonde tegen het zesde gebod van de Tien Geboden, indien het gericht is aan de zonde met de biechtvader zelf. (9)
3. Directe schending van de sacramentele zegel (10).

-Een onrechtmatige daad tegen de goede zeden, te weten: de onrechtmatige daad gepleegd door een geestelijke tegen het zesde gebod van de Tien Geboden met een minderjarige beneden de leeftijd van 18 jaar.

Alleen deze daad, die zijn aangegeven met de definitie, zijn voorbehouden aan de apostolische tribunaal van de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof.

Zo vaak als een gewone of hiërarch heeft op zijn minst waarschijnlijke kennis van een gereserveerde daad, nadat hij heeft verricht het vooronderzoek is hij om het te geven aan de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof, die tenzij hij roept de zaak naar zich door bijzondere omstandigheden van de dingen, nadat hij passende normen, bevelen de gewone of hiërarch om vooruit te gaan door zijn eigen rechtbank. Het recht van beroep te gaan tegen een vonnis in eerste aanleg, of van de kant van de partij of de partij wettelijke vertegenwoordiger, of van de kant van de promotor van de rechter, uitsluitend geldig blijft alleen de hoogste rechterlijke instantie van deze congregatie.

Opgemerkt moet worden dat de strafrechtelijke actie op daden voorbehouden aan de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof is gedoofd door een recept van 10 jaar. (11) De verjaring loopt volgens de universele en gemeenschappelijke recht; (12) echter in de daad gepleegd met een minderjarige door een geestelijke, het recept begint te lopen vanaf de dag waarop de minderjarige heeft het 18e jaar van leeftijd voltooid.

In tribunalen opgericht door Ordinaries of de hiërarchie, kan de functies van de rechter, promotor van justitie, notaris en de wettelijke vertegenwoordiger rechtsgeldig worden uitgevoerd voor deze gevallen alleen door priesters. Wanneer het proces in de rechtbank is afgewerkt in elke mode, alle handelingen van de zaak worden toegezonden ambtshalve zo spoedig mogelijk bij de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof.

Alle instanties van de Latijnse Papentempel en de Oosters-katholieke kerken zijn gehouden aan het naleven van de kanonnen op de daad en sancties, en ook op het strafrechtelijke proces van beide codes respectievelijk, samen met de speciale normen die worden uitgezonden door de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof voor een individuele zaak, en die vervolgens geheel worden uitgevoerd.
Dit soort gevallen zijn onderworpen aan de pauselijke geheim.

Door middel van deze brief, gestuurd door het mandaat van de paus aan alle bisschoppen van de katholieke Papentempel, aan de algemene oversten van de religieuze instituten van de bedienden pauselijk recht en kerkelijke gemeenschappen van apostolisch leven van pauselijk recht, en andere belanghebbende Ordinaries en de hiërarchie, is het hoopt niet alleen dat er meer ernstige daad volledig zal worden vermeden, maar vooral dat de Bisschoppen en de hiërarchie hebben bezorgde pastorale zorg te letten op de heiligheid van de clerus en de gelovigen zelfs via nodige sancties.

Rome, van de kantoren van de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof, 18 mei 2001.

Kardinaal Joseph Ratzinger
Prefect

Aartsbisschop Tarcisio Bertone, SDB
Secretaris

[Notities toegevoegd van de Latijnse tekst]

[1] Ioannes Paulus PP. II, Constitutio Apostolica Pastor bonus, De Romana Curia, 28 iunii 1988, art. 52, in AAS 80 (1988) 874.

[2] Congregatio pro Doctrina Fidei, Agendi ratio in doctrinarum examine, 29 iunii 1997, in AAS 89 (1997) 830-835.

[3] Suprema Sacra Congregatio Sancti Officii, Instructio Crimen sollicitationis, Ad omnes Patriarchas, Archiepiscopos, Episcopos aliosque locorum Ordinarios "etiam Ritus Orientalis": De modo procedendi in causis sollicitationis, 16 martii 1962, Typis Polyglottis Vaticanis MCMLXII.

[4] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1367; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1442. Cf. et Pontificium Consilium De Legum Textibus Interpretandis, Responsio ad propositum dubium, 4 iunii 1999.

[5] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1378 § 2 n. 1 et 1379; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1443.

[6] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 908 et 1365; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 702 et 1440.

[7] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 927.

[8] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1378 § 1; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1457.

[9] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1387; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1458.

[10] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1388 § 1; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1456 § 1.

[11] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1362 § 1 n. 1; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1152 § 2 n. 1.

[12] Cf. Codex Iuris Canonici, can. 1362 § 2; Codex Canonum Ecclesiarum Orientalium, can. 1152 § 3.
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1254770134-380
Een foto van het bezoek van de Antichrist aan de USA, April 2008, voordat de Razzia's in Tony Alamo Ministries, FLDS Gemeente, Strongcity, YHWH groep en vele anderen begonnen! Sad
De Papiste in blauw vooraan heet Nancy Pelosi.

VREEST DE HEERE
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Doureen Doutain

Bericht  Roelfzema zo okt 04, 2009 3:43 am

Een derde interview door Greg Szymanski onder deze draad, is met Doureen Doutain. Ik weet niet of ik de naam juist gespeld heb, mocht Greg de naam vermelden in een van zijn artikelen, dan zal ik deze updaten. Aan het einde van het interview geeft ze haar imeel adres met haar naam.

Doureen Doutain heeft erg indrukwekkende interviews gegeven dit jaar. Ze woont in Israel, is Joods, is veel bezig met onderzoek naar sexueel misbruik van minderjarigen en heeft veel informatie over het internationale netwerk.

  In dit interview komen vooral aan bod:
 • Vrijmetselarij
 • Odd Fellows
 • Shriners

Van de laatse weet ik geen Nederlandstalige naam.

Ze vermeld ook dat Shimon Perez, die aldus onderzoekers als een van de aanstichters is te bescouwen van de moorden op lieden als Yitzhak Rabin en Ofra Haza, is opgeleid door de Zwartrokken in Holland. Vrijmetselarij en Odd Fellows ken ik als duistere broederschappen in vooral traditioneel protestantse omgevingen in Nederland. Het is evident, dat deze bolwerken zijn opgezet door de Contra Reformatie, in meer Katholieke omgevingen in Nederland ziet men deze duistere ordes niet. Ik zag ooit een vrijmetselaars gebouw in Arnhem, met een crematorium er achter. De schokkende informatie was voor mij dan ook niet bepaald schokkend maar bevestigend. De Verenigde Naties worden in het Brits aangeduid als UN.

In het begin van het programma zijn er wat technische problemen die snel opgelost zijn. De geluids kwaliteit is helaas niet optimaal, maar goed genoeg om te verstaan.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.090809_070500.MP3
Rechter selectie, sla koppeling op als...
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Kevin Annett

Bericht  Roelfzema zo okt 04, 2009 1:05 am

Hier een interview door Greg Szymanski met Kevin Annett. Kevin Annett is een Dominee uit Canada met Hugenoten voorouders. Uit de Gemeente verwijderd, omdat ie lekte over de Genocides door de United Church of Canada, de Anglikaanse Papentempel en de Katholieke Papentempel. De Genocide op Inheemse Amerikanen, ook wel immigranten uit India genoemt door de propagandistsiche Kabal, zijn massaal geslacht door de Katholieken, met behulp van de ambtenaren in de Canadese Overheid. Aldus Kevin Annett, die geen enkel motief heeft er over te liegen, integendeel, hij is er zijn baan door kwijtgeraakt, in de steek gelaten door zijn vrouw. Omdat de Koningin van Engeland het hoofd is van de Anglikaanse Papentempel, wil ik waarschuwen voor op majesteitsschennis lijkende uitspraken. Het gaat hier echter over een buitenlandse Koningin, dus neem het niet te zwaar op, als het zo op u overkomt. Ik vind het gezien de context wel begrijpelijk.

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.090409_070500.MP3
Rechter selectie, sla koppeling op als...

Er is in het interview ook sprake van de eerdere link naar een Advocaten kantoor, waar slachtoffers voor geld kunnen procederen. Annett verteld, dat dit geld grotendeels naar Drugs gaat, mensen die waren gestopt met drinken gaan weer drinken, niemand wordt gearresteerd.

De website van Kevin Annett is hier;
http://www.hiddenfromhistory.org/
Er is ook een film daar te vinden met ook interviews van slachtoffers die de genocides overleeft hebben.

De informatie die Annett citeert over de orders van Kardinaal Ratzinger, de huidige Paus Benedictus de 16de, om de waarheid over deze genocides te onderdrukken is ondermeer hier geplaatst.
http://www.bishop-accountability.org/resources/resource-files/churchdocs/EpistulaEnglish.htm
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Jim Rothstein

Bericht  Roelfzema za okt 03, 2009 11:46 pm

Een redelijk goed gelukt interview hier, door Greg Szymanski met voormalige rechercheur Jim Rothstein. Jim Rothstein is nu privé detective, maar was net als de Werkgroep Morkhoven een rechercheur die onderzoek deed naar het perverse netwerk van kinderlokkers. Hij ontdekte ondermeer dat Kardinaal Spelman de gevaarlijkste kinderlokker van de USA was en had ook per ongeluk een van de moordenaars van John F Kennedy gearresteerd. Jim Rothstein is al meerdere malen door Greg Szymanski geïnterviewed dit jaar, maar niet alle interviews zijn zo overzichtelijk als deze hier;

http://www.arcticbeacon.com/audio/2009/2009-LRN/09-2009-LRN/GSIJ.091609_070500.MP3
Rechter selectie, sla koppeling op als...

Veel luister plezier naar dit spannende en onthullende interview.
Jim Rothstein is redelijk bekend geworden met zijn onderzoek naar Johnny Gosch, wat hij momenteel doet als Privé detective.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty www.jesuitabuse.com

Bericht  Roelfzema wo sep 23, 2009 1:39 pm

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253697902-670

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253698152-170
If you or someone you know was sexually molested or sexually abused by a Blackcoat Priest, you are not alone.Blackcoat Priests sexually molested hundreds of children and teenagers during the last several decades. Sexual molestation or sexual abuse by Blackcoat priests or other religious leaders is very damaging, and the terrible effects can last a lifetime. New laws give survivors of priest $ex abuse the power to make claims, seek justice, and protect today’s children. But a recent bankruptcy filing by the Blackcoats means deadlines in the near future.
http://www.jesuitabuse.com/


SLACHTOFFER KENNISGEVING:
Bescherm uw rechten betreft een vordering tegen het noordwestelijk jezuïeten (Sociëteit van Jezus-bestand, Oregon Provincie). Contacteer ons of bel gratis
1-888-667-0683.
Wij helpen bij het herstellen van misbruik voor overlevenden via empowerment, gerechtigheid en compensatie. Door uw inspanningen - en onze - kunnen wij institutionele veranderingen brengen en de bescherming van kinderen van deze generatie.
http://www.jesuitabuse.com/

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253699906-10
De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253698377-340 De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253698459-570

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 1253697902-670
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Nog een melding van de Congregatie van de voortplanting des geloofs

Bericht  Roelfzema ma sep 14, 2009 11:01 am

Ter uwer informatie: Alberto Rivera vertelde, dat de Congregatie van de voortplanting des geloofs de huidige naam is voor de Hellige Inquisitie. Ratzinger was er van de prefect, voordat ie Paus werd, de huidige prefect is de Amerikaanse Kardinaal William Levada.

Ik vond op de Unhived Mind dit artikel;
http://news.yahoo.com/s/ap/20090914/ap_on_re_eu/%20eu_in_the_vatican_s_backyard;_ylt=Anom1BdvlQSQh2vi16Yea3WSl7MF;_ylu=X3oDMTJ2Z2N1MHI4BGFzc2V0A2FwLzIw%3Cbr%20/%3E%20MDkwOTE0L2V1X2luX3RoZV92YXRpY2FuX3NfYmFja3lhcmQEY3BvcwM2BHBvcwM2BHNlYwN5bl90b3Bfc3RvcmllcwRzbGsDaXRh%3Cbr%20/%3EbHlncmFwcGxl
Het blijkt verdwenen te zijn.
Ik heb het vertaald, hier is een Unhived Mind link naar het oorspronkelijk engelstalig artikel voordat het gecensureerd was:
http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=20128&hl=

AP Impact: Italië worstelt met priester seksueel misbruik

Deze 29 juni 2009 foto toont Carlo De Gresti, woordvoerder van de Antonio Provolo Instituut in Verona, .... Door NICOLE Winfield, Associated Press Writer Nicole Winfield, Associated Press Writer - 2 minuten geleden
VERONA, Italië - Het gebeurde nacht na nacht, de dove man zei, soms in de slaapkamer van de priester, soms in de badkamer, zelfs in de biechtstoel.

Toen hij een jonge jongen op een katholiek gerunde instituut voor doven, Alessandro Vantini zei, priesters sodomizeerden hem zo meedogenloos kwam hij het gevoel kreeg "alsof ik dood was". Dit jaar, hij en tientallen andere oud-studenten deden iets zeer ongewoons voor Italië: Ze gingen publiek met claims zij werden gedwongen om seksuele handelingen met priesters uit te voeren.

Al tientallen jaren is een cultuur van de stilte omgeven priester misbruik in Italië, waar onderzoek blijkt de Papentempel wordt beschouwd als een van de meest gerespecteerde instellingen van het land. Nu, in de achtertuin van het Vaticaan, een beweging in de lucht en uitroepen van misbruik priesters is langzaam en vlagen rekening te houden.

Een jarenlange Associated Press tally heeft 73 gevallen gedocumenteerd met beschuldigingen van seksueel misbruik door priesters tegen minderjarigen de afgelopen tien jaar in Italië, met meer dan 235 slachtoffers. De overeenstemming is samengesteld uit lokale media, gekoppeld aan de websites van slachtoffers groepen en blogs. Bijna alle gevallen komen in de zeven jaar sinds het schandaal over de rooms-katholieke priester misbruik uitbrak in de Verenigde Staten.

De getallen in Italië zijn nog steeds slechts een druppeltje in vergelijking met de honderden gevallen in de gerechtelijke systemen van de Verenigde Staten en Ierland. En volgens de AP-telling, heeft de Italiaanse Papentempel tot dusver slechts een paar honderd duizend euro (dollar) in civiele schadevergoeding aan de slachtoffers moeten betalen, vergeleken met $ 2,6 miljard in misbruik-aanverwante kosten voor de Amerikaanse bisdom of euro1.1 miljard ($ 1,5 miljard) als gevolg van de slachtoffers in Ierland.

Echter, de nummers staan nog steeds in een land waar meldingen van seksueel misbruik bedienden vrijwel onbekend waren tien jaar geleden. Zij wijzen op een toenemende bereidheid bij het Italiaanse publiek en - langzaam - binnen het Vaticaan zich vierkant kijken naar een tragedie waar de gemelde gevallen pas kan het topje van de ijsberg. De Italiaanse Papentempel zal niet vrijgeven van het aantal gemelde gevallen of van gerechtelijke schikkingen.

De gevolgen van de priester misbruik weefgetouw groot in Italië: met zijn 50.850 priesters in een volk van 60 miljoen, Italië telt meer dan alle priesters van Zuid-Amerika of Afrika. In de Verenigde Staten - waar het Vaticaan telt 44.700 priesters in een volk van 300 miljoen - meer dan 4.000 katholieke geestelijken werden beschuldigd van het molesteren van minderjarigen sinds 1950.

De Italiaanse veel gevallen volgen hetzelfde patroon als de Amerikaanse en Ierse schandalen: Italiaans prelaten vaak gemunt op arme, lichamelijk of geestelijk gehandicapten, of drugsverslaafde jongeren toevertrouwd aan de zorg. De toespraak van de dove studenten stoornissen, bijvoorbeeld, gemaakt vermaning de priesters "nooit te zeggen" des te meer makkelijk te handhaven.

In dit overwegend rooms-katholieke land, de Papentempel heeft een dergelijke verheven status die uitspraken van de paus vaak boven het avondnieuws, zonder enige kritische commentaar. Zelfs degenen met anti-kerkelijke opvattingen erkennen de belangrijke rol die de Papentempel speelt in het onderwijs, sociale diensten en de zorg voor de armen.

Als gevolg daarvan enkele durven het, met inbegrip van kritiek op de mainstream en onafhankelijke staat gecontroleerde media. Daarnaast is er een zekere preutsheid in kleine stad-Italië, waar men gewoon niet praten over seks, veel minder seks tussen een priester en een kind.

"Het is een taboe op de top van een taboe", zegt Jacqueline Monica Magi, die vervolgd pedofilie verschillende zaken in Italië voordat hij een rechter. "Dit is het provincialisme van Italië."

Het doorbreken van de samenzwering van de stilte, 67 oud-studenten van Antonio Verona Provolo instituut voor doven een verklaring inhoudende dat seksueel misbruik, pedofilie en lijfstraffen ondertekend plaatsgevonden op de school uit de jaren 1950 tot de jaren 1980 in de handen van priesters en broeders van de Congregatie voor de Companie van Maria.

Hoewel niet alle slachtoffers worden erkend zelf 14 van de 67 schreef beëdigde verklaringen en gefilmd getuigenis, waarin de misbruiken ze zeggen dat ze hebben geleden, enkele jaren, op twee van de school campussen in Verona, de stad van Romeo en Julia. Zij noemden 24 priesters, lag religieuze mannen en religieuze broeders.

Vantini zei hij ook stil was voor jaren.

"Hoe kon ik zeg tegen mijn papa, dat een priester seks had met mij?" Vantini, 59, vertelde de AP op een middag, vertellen door middel van een tolk gebarentaal het misbruik hij zei dat hij doorstaan. "Je kon niet zeggen je ouders, omdat de priesters je zouden slaan."

Vantini noemde twee priesters en twee lekenbroeders - van wie er drie nog in leven zijn - maar vroeg dat hun namen niet worden afgedrukt uit angst voor juridische stappen. Hij sprak met de nervositeit en opwinding, zegt hij begeleid heeft hem al van zijn leven worden verkracht als een kind door een priester.

"Ik leed aan depressies, totdat ik was 30," zei Vantini, die aanwezig waren op de school vanaf de leeftijd van 6 tot 19. "Mijn vrouw zei dat het goed dat ik sprak zich uit omdat hij dit gewicht opgetild mijn borst."

Vantini's one-time-klasgenoot, Gianni Bisoli, 60, genaamd dezelfde mannen in zijn schriftelijke verklaring en in een interview, evenals 12 andere priesters en broeders van de congregatie en beschuldigt hen van sodomizing hem, waardoor hij oraleex te hebben en om te masturberen met hen.

In zijn verklaring, Bisoli ook beschuldigd laat papenkolonol van Verona, monseigneur Giuseppe Carraro - die wordt overwogen voor zaligverklaring - molesteren van hem op vijf verschillende gelegenheden, terwijl hij studeerde aan Provolo, die hij bezocht vanaf de leeftijd van 9 tot 15.

Een diocesane sonde gewist Carraro van seksueel misbruik. Maar het onderzoek geïnterviewde geen van de vermeende slachtoffers, het beperken van getuigenis van overlevende leden van de congregatie, andere school personeel en hun filialen, en documentatie van de Congregatie en Verona bisdom.

Zaligverklaring De late papenkolonol proces was opgeschort in afwachting van het onderzoek, maar gaat nu vooruit naar heilige van het Vaticaan te maken kantoor.

Vijf decennia later, Bisoli herinnert nog steeds de route die hij zei dat hij nam van het instituut, gelegen aan een rustige straat vernoemd naar de stichter van de congregatie, Don Antonio Provolo, langs de kronkelende rivier Adige tot verblijfplaats van de papenkolonol van Verona, verscholen achter de Piazza del Duomo.

Bisoli, die doof werd op de leeftijd van acht, zei dat hij werd vergezeld door een van zijn verslaafden en liep langs de rode bakstenen Castelvecchio, een imposante 14e-eeuwse citadel, vervolgens langs de belangrijkste verkeersader Corso Cavour of de meer out-of-the-way voetgangers winkelstraat Via Mazzini.

"Ze bracht me in de curie (het bisdom hoofdkantoor)," Bisoli herinnerde in een interview. "Er was een bediende die de deur opendeed, dan iemand die bracht me naar binnen. Het was donker."

papenkolonol Carraro verscheen, herinnerde hij. "De papenkolonol begon me te raken, mij tasten," zei hij, lopend zijn handen op en neer zijn lichaam, trekken aan zijn shirt en korte broek aan te tonen. "Ik trok weg. Maar hij bleef me aanraken voor 15, 20 minuten. Ik wist niet wat te doen."

Op een latere gelegenheid, Bisoli zegt de papenkolonol probeerde hem te sodomizeren met een banaan. Een andere keer waren ze op de bank en hij sodomizeerde hem met zijn vinger, die hem snoep om hem te kalmeren, zegd Bisoli.

Eens Bisoli zei de papenkolonol bood hem een gouden kruizen die waren gevangen oog Bisoli's.

"Ik zei 'geef me minstens 10,000-20,000 Lire, zodat ik kan kopen van een Coca-Cola of een ijsje,'" had Bisoli teruggeroepen.

De huidige papenkolonol van Verona, monseigneur Giuseppe Zenti, aanvankelijk beschuldigde de oud-studenten van het vervaardigen van hun vorderingen in een gesprek in januari naar L'Espresso, een linkse weekblad. Zenti noemen de beschuldigingen "leugens" en een stunt die deel uitmaakte van een al lang bestaand onroerend goed geschil tussen de congregatie en de vereniging van dove leerlingen, waarop de vermeende slachtoffers behoren.

Maar wanneer een van de verdachte lag religieuze mannen zijn toegelaten tot seksuele relaties met studenten, Zenti bestelde een intern onderzoek naar de Congregatie. De resultaten gevonden dat sommige misbruik plaatsgevonden, zij het een fractie van wat wordt beweerd.

Volgens het bisdom sonde, waren er afleveringen van fysiek geweld tegen twee naamloze studenten tussen 1958 en 1965. Van 1965 tot 1967, twee kandidaat-priesters met "seksuele stoornissen" zijn getrapt, terwijl tussen 1965 en 1990 een religieuze broer had seksuele betrekkingen met een onbepaald aantal studenten, het onderzoek gevonden. In alle gevallen de verdachte waren verwijderd.

"Er kon zijn enkele afleveringen, zijn enkele rotte appels mogelijk," Carlo de 'Gresti, woordvoerder van de Provolo instituut zei in een interview op Chievo de school campus, waar een vast personeel loopt nu een technische school voor arme kinderen en jongeren. "Het gebeurt, zelfs in gezinnen. Dat er kunnen 26, 27, 25 pEUdofilUN zijn? Er is geen objectieve bevestiging van iedereen die niet binnen de () Students 'Association."

Pleit echter, aldus onderzoek van het bisdom was dodelijk vertekend zijn, omdat zij niet de vermeende slachtoffers en alleen mensen met links naar de school die mogelijk iets te verbergen interview.

"Als ze het volle licht hadden willen opwerpen, zou zij niet alleen gehoord van priesters en broeders leggen, maar van de dove als goed," aldus Marco Lodi Rizzini, een woordvoerder voor de slachtoffers.

Het onderzoek is doorgestuurd naar het Vaticaan, zei de Rev Bruno Fasani, woordvoerder van het bisdom. Hij beweerde oud-studenten waren gemanipuleerd in de kaak onschuldige priesters en beschuldigde sommige herbergen een lange vijandigheid naar de Papentempel.

Zenti, van zijn kant, vroeg vergeving van de slachtoffers.

"Het gevoel dat overheerst is vooral een van diepe solidariteit met de slachtoffers van misbruik," Zenti mei zei in een verklaring. "Om hen en hun families, een nederige verzoek van vergeving is gemaakt."

Onder de gevallen de AP bijgehouden, waren er beschuldigingen van inducerende jongens in de prostitutie, de deelname aan satanische rituelen, en een beruchte zaak waarin de Papentempel zelf vastgesteld dat een oude Florentijnse priester was verantwoordelijk voor het "seksueel misbruik, valse mystiek en overheersing van geweten. "

Wanneer er waren zinnen, liep ze uit een twee jaar voorwaardelijke straf van acht jaar in de gevangenis, zij het met Italië's notoir langdurige beroepsprocedure het is onduidelijk hoeveel zijn uitgevoerd. Wanneer de civiele schadevergoeding werden toegekend, die zeldzaam is, de bedragen varieerden van ongeveer Euro15, 000 per slachtoffer tot euro150, 000 (ongeveer 22.000 dollar naar 220.000 dollar op de huidige wisselkoers).

De zaken in de AP enquête betrokkenheid van de civiele of strafrechtelijke zaken en onderzoeken. Om die reden werden de Verona cijfers weggelaten, omdat er geen strafrechtelijke of civiele procedure aanhangig is, omdat de verjaringstermijn is verstreken.

In 2002, toen het misbruik schandaal uitbarsting was in de Verenigde Staten, de nummer 2 in de officiële conferentie van de Italiaanse bisschoppenconferentie, monseigneur Giuseppe Betori, werd geciteerd bedienden seksueel misbruik was zo beperkt in Italië dat de conferentie leiding had niet eens gesproken over de kwestie.

Maar Italiaanse prelaten en het Vaticaan nu lijken te nemen van het probleem veel meer serieus. Monseigneur Karel Scicluna, de openbaar aanklager in de Vaticaanse Congregatie voor de Doctrine van het Geloof - dat gevallen van seksueel misbruik van priesters handgrepen - toegegeven dat het publiek bewust te maken van het probleem in Italië was gestegen als gevolg van de 'tsunami' van zaken die aan het licht kwamen in de Verenigde Staten.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty De Vaticaanse samenzwering

Bericht  Roelfzema zo sep 13, 2009 3:08 am

http://www.tv-visie.be/inhoud/belgie/5oktober2006/panorama--de-vaticaanse-samenzwering_11275/
'Panorama' : De Vaticaanse samenzwering
donderdag 5 oktober 2006

"Als de jongen groot of dik was, voelde ik me niet aangetrokken. Ik pikte er jongens uit die fijn waren gebouwd… Het was de schaamstreek die me aantrok. Een deel van mij wou die bij die bepaalde jongen aanraken, ontdekken, zien." Ex-priester Oliver O'Grady legt tijdens een verhoor uit hoe hij voor kinderen valt.

Het fragment uit zijn ondervraging is te zien in De Vaticaanse samenzwering, een nieuwe BBC reportage over priesters en pedofilie. De Papentempel – in dit geval de kardinaal van Los Angeles - wist van de praktijken van O'Grady maar gaf hem niet aan bij het gerecht. Father O'Grady werd gewoon verplaatst van parochie naar parochie. Twintig jaar lang kon hij op die manier telkens nieuwe slachtoffers maken. Een geïsoleerde doofpotoperatie? Jammer genoeg niet, zo blijkt uit de reportage.

In 1962 vaardigde het Vaticaan een geheime richtlijn uit over kindermisbruik door priesters. Het document Crimen Solliciationis legde de procedures vast die bisschoppen moesten volgen als één van hun priesters zich schuldig maakte aan pedofilie. Geheimhouding was het sleutelwoord; wie de zwijgplicht doorbrak, liep het risico op excommunicatie.
Vijf jaar geleden stuurde de toenmalige kardinaal Ratzinger het document opnieuw rond, vrijwel ongewijzigd. Ook dit keer werd geen pleidooi gehouden voor openheid en samenwerking met het gerecht, weer legde het Vaticaan geheimhouding op. Gevallen van kindermisbruik moesten rechtstreeks worden gerapporteerd aan de diensten van de kardinaal en hij alleen zou bevoegd zijn om de beschuldigingen te behandelen. Tot op de dag van vandaag blijft die strategie van de katholieke Papentempel intact. Kardinaal Ratzinger is ondertussen Paus Benedictus XVI.

De maker van De Vaticaanse samenzwering, Colm O'Corman, was zelf als jongen het slachtoffer van misbruik door een priester. Hij onthulde indertijd wijd verspreide pedofiele praktijken van katholieke geestelijken in Ierland. In deze reportage toont O'Corman aan dat kindermisbruik door priesters een wereldwijd fenomeen is, in de hand gewerkt en vergemakkelijkt door de lakse houding van Rome.

'Panorama', zondag 8 oktober om 20.00 uur op Canvas.
2006
Commentaar;
Kardinaal Ratzinger was de Prefect van de Congregatie van de voortplanting des geloofs, voordat ie Paus werd.
Roelfzema
Roelfzema
Zeegeus
Zeegeus

Aantal berichten : 349
Woonplaats : Heelbrabant
Points : 5994
Reputation : 7
Registration date : 26-12-08

Terug naar boven Ga naar beneden

De Vaticaanse samenzwering - Pagina 3 Empty Re: De Vaticaanse samenzwering

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 3 van 3 Vorige  1, 2, 3

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum