Ce ne sont que des geux
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus

Ga naar beneden

Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus Empty Nieuwe informatie

Bericht  Butcherprophet za feb 13, 2010 4:17 pm

Helaas weet ik niet hoe mp3's naar Engels te vertalen.
Jim Rothstein
http://www.arcticbeacon.com/audio/2010/2010-LRN/01-2010-LRN/GSIJ.011510_070500.MP3
Rechter muisklik --> bewaar als
Een van de beste Rothstein interviews tot nu toe, omdat het overzichtelijk en duidelijk is met bron. Misschien omdat ik wat meer overzicht heb over zijn ontdekkingen als bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco agent en Prive Detective nadat ie bedreigt was om met pensioen te gaan. Rothstein is oorspronkelijk Joods, maar is zelf een Katholiek, waardoor hij diep in het hol van de leeuw kon binnendringen. In dit interview vermeld hij dat zijn informant via Paus Paulus 1 kende, 10 dagen nadat die informant Rothstein vertelde dat Johannes Pauslus 1 het pedofiele netwerk in de USA wilde opruimen, was tie dood. Vermoord, aldus Rothstein en vele anderen.

Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus 200pxpopejohnpauli
Paus Johannes Paulus 1
Papacy began 26 August 1978
Papacy ended 28 September 1978
In 33 dagen na de Verkiezingen dood
Het zou niet de eerste zijn.

Ik wil wel even waarchuwen, dat Rothstein levensbeschouwing tamelijk shockerend is. Een Katholiek, die merkte dat men bedreigt en ontslagen wordt bij de bodyguard5 van de ped0f1elen van de EU en Unesco als men een eerlijke gast is, maar toch geen afstand neemt van deze heidense systemen van Katholicisme en Hermandad bijgeloof. De informatie is echter zeker de moeite waard, gezien de Joodse achtergrond, zal die slechts gebeden vervullen van zijn voorouders. Jim's informant via Paulus Johannes 1, was een slachtoffer van de Legionairs van Christus.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus Empty Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus

Bericht  Butcherprophet wo apr 01, 2009 2:25 am

Vertaald van de Unhived Mind.
Vatikaan om Katholieke orde te sonderen

Dinsdag, 31 Maart 2009 18:07 UK

Bron: BBC NIEUWS

Paus Benedict XVI heeft opdracht tot een onderzoek in de Legionairs van Christus opdracht gegeven, nadat de conservatieve orde geopenbaard had, dat zijn recente stichter een kind gemaakt had.

Vatikaan stelt onderzoek in naar Legionairs van Christus 1238540407-880
Het paepke Maciel richtte de orde in 1941 op

Het Vatikaan zei een team van priesters het onderzoek zou uitvoeren om de Mexicaanse orde te helpen om zijn problemen met "te behandelen; waarheid en transparantie". In Februari, zei de orde zijn stichter Marcial Maciel, die stierf in 2008, een dochter had met een maitresse.

Het Vatikaan disciplineerde Vader Maciel in 2006 over de vele seksueel misbruik aanklachten.

De vader Maciel werd verboden (in 2006) het uitoefenen van zijn ministerie in het openbaar en werd verteld om zich aan het leven van gebed en berouw te wijden, na beweringen dat terug te trekken hij ongeveer 30 jongens en jonge mensen over een periode van 30 jaar seksueel misbruikte.

De priester - wie de conservatieve orde in 1941 oprichtte - altijd had ontkend om het even welk wangedrag.
Hij stierf in Januari 2008 op de leeftijd van 87.
(vanaf zijn 85ste mocht hij niet meer werken dus)

Consternatie

Het onderzoek van de Legionairs van Christus werd aangekondigd in een brief door de Staatssecretaris van Vatikaan, Hoofd Tarcisio Bertone. De brief zei dat de hogepriester had beslist tussenbeide te komen " zodat met waarheid en transparantie, in een klimaat van broederlijke en constructieve dialoog, de huidige moeilijkheden overwonnen zullen kunnen worden.

Het Vatikaan zei dat zijn onderzoekers alle instellingen bezoeken zouden die door de Legionairs van Christus worden geleid. Het was niet tot na Vader Maciel' s dood dat zijn geheim leven werd geopenbaard. In Februari, gaf de orde toe dat hij een maitresse had gehouden en een dochter gemaakt die nu in haar jaren '20 was.

De onthulling veroorzaakte consternatie onder de priesters en de leken die lid van zijn godsdienstige congregatie zijn. Zij allen doen geloften van armoede, kuisheid en gehoorzaamheid. De vader Maciel was close aan de recente Paus John Paul II. De legionairs van de orde van Christus heeft ongeveer 600 priesters en 2.500 seminaristen, en zegt het zowat 65.000 leden rond de wereld heeft.
Butcherprophet
Butcherprophet
bosgeus
bosgeus

Aantal berichten : 145
Leeftijd : 80
Woonplaats : Normandië
Points : 5781
Reputation : 0
Registration date : 23-02-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum